مستضعفین تیوی
⭕️ مصوبه تشدید #تبعیض در مدارس! 🔹با اجرای مصوبه حذف تنوع از مدارس، نه سمپادی میماند، نه نمونهدول
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ بازتولید #شکاف_طبقاتی با نظام آموزشی
این آمار تکان دهنده را بینید،
➖ مدارس عادی دولتی هیچ سهمی از رتبههای برتر کنکور ندارند
➖۸۰ درصد کل قبولیهای دانشگاه متعلق به ۲۰ درصد از مدارس است
➖۸۵ درصد کل قبولیهای دانشگاه متعلق به ۵ - ۶ استان کشور است
🔹و چه دقیق این آمارها با نسبت #توزیع_ثروت در جامعه منطبق است، ۸۰ درصد ثروت جامعه هم در اختیار ۲۰ درصد افراد جامعه قرار دارد!
🔸طبقه ثروت و قدرت با راه اندازی مدارس #غیردولتی و #پولی به خوبی توانسته است جایگاه خود در راس هرم توزیع ثروت را تا نسلها تضمین کند!
#خصوصی_سازی_آموزش
#عدالت_آموزشی
🎬 @Mostazafin_TV
⭕️ تا وقتی چندوچون اتهامات حسین فریدون روشن نشود، مجازات وی معنایی جز گروکشی سیاسی ندارد
🎙 #احمد_سعیدی
◀️ در خبرها آمده که امروز (۲۴ مهرماه سال ۱۳۹۸) آقای #حسین_فریدون، برادر جناب رییس جمهور، برای گذراندن حکم پنج ساله مجازات حبس، به زندان رفته است. فریدون همچنین به اتهام دریافت رشوه، محکوم به رد مال و جریمه به مبلغ ۳۱ میلیارد تومان نیز شده است.
🔸 شاکی حسین فریدون، مدعی العموم بوده است؛ یعنی دادستان به نمایندگی از عموم جامعه، از حسین فریدون بابت اتهام اخذ رشوه شکایت کرده است. اما اینک و پس از پایان دادرسی، عموم یعنی مردم ایران، هیچ اطلاعی از کم و کیف اتهام و نحوه دادرسی و حتی متن حکم مجازات حسین فریدون ندارند.
🔹 حسین فریدون، برادر و دستیار ویژه آقای حسن روحانی، رییس جمهور، در دولت بوده است، او در مذاکرات هسته ای نیز حضور و نقش برجسته ای داشت. آیا نباید معلوم گردد که حسین فریدون از خویشاوندی اش با رییس جمهور سوءاستفاده کرده است یا نه؟ آیا نباید مشخص شود که جناب رییس جمهور در جرائم برادرش نقشی (اعم از آمریت یا معاونت) داشته یا خیر؟ اصلا آیا نباید روشن شود که اتهام رشوه گرفتن فریدون، در چه موضوعی بوده؟ در مذاکرات هسته ای بوده یا چیز دیگری؟
🔸 آخر این چه نحوه دادرسی است که هیچ چیز روشن نیست؟ این جانب به عنوان یک عضو کوچک ملت ایران، که از فعالیتهای حسین فریدون متضرر شده ام، حق دارم بدانم او چه ضرری به من و سایر همگنانم زده است یا خیر؟ برای من نوعی که نه حسین فریدون را به عمرم دیده ام و نه عداوت شخصی با وی دارم، مجازات چنین کسی، چه منفعتی دارد؟ اگر حسین فریدون را زنده زنده صد بار در دیگ آب جوش هم بیاندازند، دردی از من دوا نخواهد کرد.
🔹 بگذریم از اینکه دادگاه فریدون به مانند قریب به اتفاق دادگاههای این چنینی، غیرعلنی و در پستو برگزار شده، حالا این گذشته؛ لااقل دادنامه را منتشر کنید ببینیم داستان چه بوده است؟ ببینیم اصلا فریدون چه حقی را از ما ضایع کرده؟ ببینیم آیا مجازاتش با جرمش متناسب است یا خیر؟ ببینیم برادرش، یعنی حسن روحانی، در جرائم حسین فریدون، قصور و تقصیری داشته یا نه؟
🔸 اگر اینها معلوم نشود، مجازات فریدون آیا جز یک ضرب شست از سوی رقبای انتخاباتی حسن روحانی و گروکشی برای آینده سیاسی کشور معنا خواهد شد؟
——————————————————————————————
🔺 پینوشتهای سردبیر:
1️⃣ اگر دادنامه و متن حکم و خلاصه سایر مسائل شفاف میبود، آیا باز هم شاهد ادعاهای امروز حسین فریدون میبودیم؟ تصویر زیر را ببینید تا بار دیگر درک کنید که شفاف نبودن روند دادرسی، به نفع چه کسانی است...
2️⃣ راستی کسی از روند دادگاه فاضل لاریجانی، برادر رئیس سابق قوه قضائیه و رئیس فعلی مجلس خبری دارد؟
🎬 @Mostazafin_TV
⭕️ وقتش نشده که ما هم متوجه دعواهای سطح بالاتر شویم؟
◀️ چشمهای خیلیها امروز متوجه سخنان و حرکات رئیسجمهور در دانشگاه تهران بود...
اعتراض دانشجوها به اینکه نمایندگانشان را در بین سخنرانان نمیبینند یک طرف قضیه، و بیمحلی روحانی بهشان، طرف دیگر ماجرا بود...
🔸 در همین حین، خیلیها ۱۶ آذر معروفِ سید محمد خاتمی در دانشگاه تهران را برای هم یادآوری میکردند که چطور اصلاحطلبها رئیسجمهورشان را هو کردند و آنقدر شعار دادند که خاتمی برای به دستگرفتنِ کنترل جلسه، شروع به داد و بیداد کرد و گفت: «كاري نكنيد كه بگويم بيرونتان كنند. آدم باشيد... در همه چيز انحراف ايجاد كرديد حالا آمديد اينجا نمي خواهيد كه ما حرف بزنيم» و چند دقیقه بعد جملهای گفت که تیتر یک کیهان شد: « امروز متأسفانه از اردوگاه اصلاح طلبان صداهايي ميشنويم كه دشمنان اين ملك و ملت آن را بيان ميكنند...»
🔹 خلاصه در همین حین که جماعت داشتند اینها را برای هم یادآوری میکردند، روحانی داشت از این حرف میزد که دعوا بر سر برجام نیست! دعوا بزرگتر از این حرفهاست! دعوا سرِ یک چیز بالاتری است... و شاید بشود گفت برای اولین بار اذعان کرد که برنامهی سیاسی اعتدالیون (مثل سایر گروههای سیاسی و سیاسیکار) معطوف به مدیریت آیندهی کشور است...
🔸 و باز در همین حین، عدهای آن بیرون داشتند حرف مهمتری را فریاد میزدند؛ آنها با شعار و پلاکارد و دستنوشته، اعتراضشان را نسبت به تبعیضهای رسمی و غیر رسمی و بهویژه روند افسارگسیختهی خصوصیسازی در حوزهی آموزش، اعلام میکردند... اعتراضاتی که حق بود بیش و پیش از «ترک سالن توسط نمایندگان دانشجویان» پوشش داده شود اما نشد...
💢 دردسر بزرگِ این روزهای ما شاید همین تعیین اولویت باشد... همین که در هر ماجرا و داستانی، کدام بخش را اصل بگیریم و کدام را فرع بپنداریم؛ کدام را برجسته کنیم و کدام را ضریب ندهیم...
🔹 داشتنِ دید سیاسی، حتما لازم و خوب است اما (زیادی) سیاسیدیدن، باور کنید که ما را از خیلی اتفاقات مهم و مسائل اساسی، غافل میکند...
🔺 پینوشت ۱: این بخش از سخنان حسن روحانی را فقط یک خبرگزاری پوشش داده بود:
«من نمیگویم درآمد دانشگاه از طریق فروش علم باشد، ولی از طریق فروش پژوهش که باید باشد. حالا علم را هم اشکال کنیم و بگوییم آن جوان پولدار، شب در دانشگاه شما اگر فضا دارید و استاد هم دارید که درس بدهد، چون نمره کنکورش بالا نبوده نیاید درس بخواند. من خیلی هم موافق (این اشکالی که گرفته میشود) نیستم..».
🔺 پینوشت ۲: در کنار اعتراض به خصوصیسازی و پولی شدن آموزش، عدهای هم به انتقاد از احکام عجیب و سنگین فعالین دانشجویی پرداختند که حق است دیده و مورد تامل جدی واقع شود...
🎬 @Mostazafin_TV
مستضعفین تیوی
⭕️ مصوبه تشدید #تبعیض در مدارس! 🔹با اجرای مصوبه حذف تنوع از مدارس، نه سمپادی میماند، نه نمونهدول
⭕️ همه چیز درخدمت #مدارس_غیردولتی است!
🔹۲۱ مهرماه بود که مجلس مصوب کرد وزارت آموزش و پرورش، مدارس را منحصراً به دو صورت دولتی و غیردولتی اداره نماید و بهجز مدارس استثنایی، مدارس دولتی متنوع در کشور نباشد.
اجرای این مصوبه نظام آموزشی را حداقل با چند آسیب مواجه میسازد:
1️⃣ اختلال در ارائه همگانی خدمات آموزشی به دلیل حذف مدارس اقلیتهای مذهبی، مجتمعهای آموزشی تطبیقی و بزرگسالان که مختص گروه مخاطب خاص تأسیس شدهاند
2️⃣ نقض #عدالت_آموزشی به دلیل محرومسازی دانشآموزان مستعد #مناطق_محروم از مدارس نمونهدولتی
3️⃣ هموارسازی مسیر خصوصیسازی مدارس به دلیل حذف مدارس دولتی باکیفیت و هدایت خانوادهها به سمت #مدارس_غیردولتی
ابراهیم سحرخیز، معاون اسبق متوسطه آموزش و پرورش:
💬 در دولت یازدهم و زمانی که آقای فانی وزیر آموزش و پرورش بودند در گزارش ۱۰۰ روزهای که به رئیسجمهور محترم تقدیم کردند مدارس خاص را بزرگترین مانع برای توسعه مدارس غیردولتی ذکر کردند ؛ مدارس خاص ذکر شده در این گزارش شامل مدارس سمپاد، نمونه دولتی و شاهد میشود.
💬 طی گزارشی که مرکز بررسیهای استراتژیک ریاست جمهوری به سرپرستی آقای حسامالدین آشنا، در سال ۹۴ به رئیسجمهور ارائه داده است، تاکید شده که مدارس خاص (سمپاد، نمونه دولتی و شاهد) مانعی برای توسعه مدارس غیردولتی هستند؛ در همین باره از وزیر آموزش و پرورش خواسته شد که دو سیاست را پیگیری کند؛ اول برونسپاری مدارس از طریق خرید خدمات آموزشی و دوم هموارسازی راه برای خصوصیسازی آموزش و پرورش!
💬 اگر این مصوبه از فیلتر شورای نگهبان عبور کرده و تبدیل به قانون شود، راه توسعه مدارس غیردولتی و کوچ این دانشآموزان به این مدارس فراهم میشود.
🔸به عقیده سحرخیز، دولت در ۶ سال اخیر تمام تلاشش را برای خصوصیسازی آموزش و پرورش بهکار گرفته است که همین مسئله موجب تضعیف مدارس دولتی و باعث شده تا جایگاه این مدارس در بین عموم جامعه تنزل پیدا کند.
معاون اسبق وزیر آموزش و پرورش در تایید اظهاراتش به مطالعات اخیر مرکز تحقیقات استراتژیک ریاست جمهوری اشاره کرد و افزود:
💬 طبق این مطالعات مردم آمریکا ۱۸ درصد هزینههای آموزش و پرورش را پرداخت میکنند، این در حالی است که در جامعه ما مردم بیش از ۳۳ درصد هزینههای آموزش و پرورش را به دوش میکشند.
💬 پیش از روی کار آمدن دولت آقای روحانی نزدیک به ۳ درصد از تولید ناخالص ملی به آموزش و پرورش اختصاص داده میشد، اما در حال حاضر سهم آموزش و پرورش از تولید ناخالص ملی کمتر از ۲ درصد است.
🔹دولت در سالهای اخیر برای فرار از اجرای اصل ۳۰ قانون اساسی یعنی آموزش رایگان تلاش کرد تا با اجرای برخی سیاستها یا انجام ندادن کامل برخی وظایف، مدارس دولتی را #تضعیف کند.
📌 برشی از یادداشت #روزنامه_کیهان با عنوان «حذف تنوع مدارس یا خصوصیسازی آموزش؟»
📎 (http://kayhan.ir/)
🎬 @Mostazafin_TV
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ پولیترین آموزش و پرورش دنیا...
🔹چرا در حالی که لیبرالترین کشورهای غربی هم آموزش و پرورش را #خصوصی_سازی نمیکنند، دولت #روحانی به دنبال شانه خالی کردن از وظیفه قانونی و حاکمیتی خود در امر آموزش است؟
🔸چه افرادی از شهریههای نجومی #مدارس_غیرانتفاعی به ثروتهای کلان میرسند و کدام «مکتب فکری» در این مدارس ترویج میشود؟
🎙 عادل پیغامی؛ استاد دانشگاه:
💬 نسبت بودجه آموزش و پرورش به بودجه کل کشور در ایران از کشورهایی که مهد لیبرالیسم و #سرمایهداری هستند کمتر است!
#جنگ_فقروغنا
#سرمایه_داری
#خصوصی_سازی_آموزش
🎬 @Mostazafin_TV
⭕️ آیتالله #مکارم_شیرازی خطاب به روحانی: اقدامات و دستاوردهای شما «فوقالعاده» است!
🎙 آیتالله مکارم شیرازی خطاب به روحانی (۲۳ مهر ۱۳۹۸):
💬 امروز سخنان شما دراجلاس وزرای بهداشت منطقه مدیترانه شرقی سازمان جهانی بهداشت را از تلویزیون گوش میدادم، اقدامات و دستاوردهای شما نه تنها در حوزه بهداشت بلکه در دیگر حوزهها نیز فوقالعاده است!
💬 بعضی روی حسابهایی مخالفتهایی با دستاوردهای شما میکنند که البته اشتباه میکنند. آرامشی در اقتصاد نیز بحمدالله ایجاد شده است (!) و این آرامش مهم است.
🔺نمیدانیم منظور ایشان از دستاوردهای فوقالعاده و آرامش اقتصادی دقیقا چیست اما ای کاش ایشان که زمانی از عواید #برجام و ضرورت تصویب آن سخن میگفتند اکنون به این سوال پاسخ دهند که عواید برجام کجاست؟
🎬 @Mostazafin_TV
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ اگر تقسیم امکانات عادلانه نباشد، #آزادی، مختص مرفهان خواهد بود...
🎙 #شهید_بهشتی: آن آزادی فردی که لیبرالیسم رویش تکیه میکند، خط سیری دارد که در آن، هر چه جلوتر برویم یک اقلیت مرفه برخوردار از بسیاری آزادیها را مییابیم، شاداب و شنگول و دارای امکانات فراوان برای اعمال آزادیشان و یک اکثریت محروم را میبینیم رنجور، پژمرده و افسرده و دارای امکانات بسیار ضعیف برای استفاده از آزادی و اِعمال آزادی...
🎬 @Mostazafin_TV
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ اگر صداوسیما بجای آنکه ابزار #امنیت باشد ، ابزار پرسش بود، قطعا ما این نابرابری را نداشتیم...
🎙 سخنان قابل تامل حجت الاسلام #مجتبی_نامخواه در اردوی «از باستی هیلز تا دروازه غار»
🔸 باید بیایید و ببینید که چطور کوههایی از ثروت انباشته شده و در آن کنار چاههای فقر به وجود آمده... اینها را صدا و سیما به شما نشان نمیدهد...
🔹 باید بیایید ببینید که چگونه نیروی انتظامی تبدیل به ابزار توجیه مردم در برابر #اشراف شدهاست...
🎬 @Mostazafin_TV
مستضعفین تیوی
⭕️ اگر تقسیم امکانات عادلانه نباشد، #آزادی، مختص مرفهان خواهد بود... 🎙 #شهید_بهشتی: آن آزادی فردی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ وقتی در جامعهای عدالت نباشد، #امنیت هم درخدمت #مرفهین است
📌حجتالاسلام #نامخواه:
💬 به فرموده رهبر انقلاب، عدالت تنها ارزش مطلق ماست و بقیه ارزشها نسبی هستند. آن چیزی که به معنویت، ارزشهای دینی و اخلاق ارزش میدهد، عدالت است.
💬 جامعهای که عدالت ندارد، #امنیت هم در خدمت طبقه مرفه و برخوردار است. چنین جامعهای اخلاق و معنویت هم ندارد.
🎬 @Mostazafin_TV
مستضعفین تیوی
⭕️ ذبح جمهوریت! 🎙احسان #خاندوزی (عضو هیأت مدیره سازمان شفافیت و عدالت) از پیامد سیاستهایی میگوید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ نهادهایی که #مردم را به فراموشی سپردهاند
🎙 #عماد_افروغ، جامعهشناس و نماینده سابق مجلس در برنامه «زاویه» شبکه چهار:
💬 همانطور که امام قبل از انقلاب فرمودند حاکمان باید رعیت مردم باشند، قدرت سیاسی باید نماینده و معرف قدرت اجتماعی باشد. اگر بین این دو فاصله افتاد و رابطه ارباب رعیتی عوض شد، یعنی کشور آماده #شورش میشود و این طبیعی است و درستش هم همین است!
💬 ما با فرایند فزاینده مخدومیت حاکمان روبرو شدهایم. روز به روز قدرت مردم و قدرت اجتماعی به محاق رفته و همین مساله نشاندهده #فساد است!
💬 وقتی دولت برای دولت و حاکمیت برای حاکمیت موضوعیت پیدا میکند نه طریقیت؛ یعنی فساد! دانشگاه و حوزه و وزارتخانهها برای خودشان موضوعیت پیدا میکنند و یادشان میرود که باید رافع نیازها باشند و خودشان هدف میشوند. ما الان به این مرحله رسیدهایم و در عمقش هستیم!
🎬 @Mostazafin_TV
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ اقلّاً موضع بگیرید...
◀️ پیغمبر(ص) فرمود که هر کس یک قدرت ستمگری را مشاهده کند و در مقابل او موضع نداشته باشد، موضع نگیرد، مخالفت نکند، خدای متعال حقّی بر عهدهی خودش قرار داده که این کسی را که در مقابل ظلم و جور و عدوانِ به عبادالله موضع نمیگیرد و حرکت نمیکند، به همان سرنوشتی دچار کند که آن ظالم را دچار خواهد کرد، یعنی جهنّم...
🔸 حالا این مخالفت گاهی با قول است، گاهی با فعل است؛ هر دو جور؛ گاهی اقتضا میکند شما در مقابل قدرت ستمگر وارد عمل بشوید، گاهی شرایط مناسب برای وارد عمل شدن نیست، اقلّاً موضع بگیرید...
🎙#رهبر_انقلاب (۱۳۹۸/۰۷/۲۱)
🎬 @Mostazafin_TV
⭕️ نکاتی درباره بیانیه اخیر #FATF
مسعود براتی
🔹این بیانیه نشان دهنده رفتار غیرفنی و #سیاسی فتف است. از تمام ۴۱ اقدام برنامه اقدام فتف به دو اقدام توجه ویژه دارد و همانها را مبنای بازگشت کامل به شرایط خرداد ۹۵ میداند. این رفتار سیاسی است و نشان میدهد فتف به دنبال رفتارسازی است.
🔸برای فتف دو کنوانسیون جوهره برنامه اقدام است. پس این دو اقدام از اهمیت ویژهای برخوردار است که اگر تکمیل نشود سایر اقدامات برنامه اقدام برای فتف فاقد ارزش است. پس این حرف که فتف تکمیل کننده تحریمهای آمریکا است اثبات میشود.
🔹برای ایران که زیر سایه تحریمهای فلج کننده قرار دارد محدودیتهای فتف صرفا خاطره است. دو دوره چهار ماهه قبلی این مساله را اثبات کرد. لذا آنهایی که نامه نگاری میکردند و بن بست جلوی کشور ترسیم میکردند، خوب است چشمهایشان را باز کنند.
🔸تغییرات در این چند ماهه زیاد بوده است. یکی از آنها به روز رسانی دستور اجرایی مبارزه با تروریسم آمریکا بود. این کار فضای جدیدی در مبارزه با تامین مالی تروریسم ایجاد کرد. در کنار تحریمهای ایران و این دستور اجرایی اگر فتف هم ایران را سفید اعلام کند، ریسک ایران تغییری نمیکند.
🔹دیپلماسی ما ضعیف است، هم در سیاست خارجی و هم در روابط مالی خارجی. تیم مذاکره کننده در این موضوع فرصت طلایی خروج آمریکا از برجام را از دست داد. در آن زمان میشد مسیر بازی را تغییر داد.
🔸اگر در این سه سال به جای منت کشی از فتف روی مبارزه با #فساد_مالی تمرکز میشد نتیجه ملموستری برای مردم حاصل میشد.
🎬 @Mostazafin_TV
مستضعفین تیوی
⭕️ نکاتی درباره بیانیه اخیر #FATF مسعود براتی 🔹این بیانیه نشان دهنده رفتار غیرفنی و #سیاسی فتف اس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ آدرس غلط میدهند! اصلا از #لیست_سیاه خارج نشدهایم که حالا بخواهند ما را به آن برگردانند یا نه!
⚫️ با پذیرش #CFT و #پالرمو هم از لیست سیاه خارج نخواهیم شد!
🔺این ۱۵ دقیقه را از دست ندهید؛
هرآنچه باید از FATF و دروغهایی که دربارهی آن میگویند، بدانید...
🎙 مهندس #افشین_میرزایی
🎬 @Mostazafin_TV
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ #رحیمپور_ازغدی: کاملا برای من طبیعی است که اگر از الآن به فکر نباشیم، ۲۰ سال دیگر حادثهای مثل کربلا در این جامعه اتفاق میافتد!
🎬 @Mostazafin_TV
🔹حذف تنوع مدارس دولتی که مجلس تصویب کرده و در شورای نگهبانه، یعنی «نمونه دولتی» و «نمونه مردمی» و «شاهد» و «سمپاد»، تعطیل...
🔸یعنی افزایش سیل جمعیت به سمت #مدارس_غیرانتفاعی و باز ماندن بعضی استعدادهای کمتوان مالی از آموزشهای فراتر از معمول...
🔺یعنی تغییر بیشتر به نفع ثروتمندان و سرمایهسالاری آموزش!
sadegh shahbazi
🎬 @Mostazafin_TV
مستضعفین تیوی
🔹حذف تنوع مدارس دولتی که مجلس تصویب کرده و در شورای نگهبانه، یعنی «نمونه دولتی» و «نمونه مردمی» و «ش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ کارخانهای برای تولید انبوه «ژن خوب»...
💬 امام آینده انقلاب را در گرو #جنگ_فقروغنا و جنگ استضعاف و استکبار میدید که یکی از مهمترین محورهایش #عدالت_آموزشی است
💬 با شکلگیری #مدارس_غیرانتفاعی و پولی، اجازه دادیم به صورت اتوماتیک #نابرابری شکل بگیرد. کسانی که در مدارس پولی و غیرانتفاعی تحصیل میکنند، آموزش بیشتری دارند و در دانشگاه بهتری هم پذیرفته میشوند
💬 اینها وقتی به مسئولیتها و شأن اجتماعی برسند، خودشان را بازتولید میکنند و بعد ۳۰ سال که یک نسل، دو نسل عوض شود به یک کشور #سرمایهسالار تبدیل شدهایم که همهچیز را صاحبان پول و سرمایه تعیین میکنند
💬 با مدارس غیرانتفاعی، به صورت اتوماتیک طبقه مستکبر و کارخانه تولید انبوه #ژن_خوب درست میکنیم
📌 برشی از گفتگوی اختصاصی مستضعفین تیوی با #محمدصادق_شهبازی، نویسنده و پژوهشگر
#جنگ_فقروغنا
#سرمایه_داری
#خصوصی_سازی_آموزش
🎬 @Mostazafin_TV
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ ما و یک #جمهوریت خیالی!
🔹هیچگاه فکر نمیکردیم روزی برسد که یک #نماینده_مجلس در برابر موکلانش که #مردم هستند بنشیند و بیواهمه بگوید «وقتی نطق میکنیم به صد جا باید جواب بدهیم، حالا بیاییم به رأیمان هم پاسخگو باشیم؟»
🔸چنین وقاحتی که اجازه میدهد یک نماینده ذرهای خود را در برابر مردم پاسخگوی اعمال و رفتارش نداند و مردم را صرفا به دید کسانی ببیند که هر چهار سال یک بار بیایند فقط رای بدهند و بروند و حق هیچگونه سوال و بازخواستی از وکلایشان نداشته باشند نتیجه همان ساز و کار #حذف_مردم در نظارت و مدیریت کشور است.
🔹حذف #جمهوریت آنقدر عادی و طبیعی شده است که حتی نمایندگان خانه ملت (!) هم از بیان آن شرم و ابایی ندارند!
🔺صحبتهای #محمدقسیم_عثمانی، نماینده بوکان درباره مخالفت با طرح شفافیت آرای نمایندگان را در این ویدئو ببینید.
🎬 @Mostazafin_TV
⭕️ افسانه #خصوصی_سازی را فراموش کنید!
🔸 آنقدر بازار کتاب و رسانهی ما را طرفداران #سرمایه_داری قبضه کردهاند که به امثال این سخنان #محمد_صادق_شهبازی هرگز اجازه مطرح شدن نمیدهند.
🔹 آنقدر از الزام کشورها به #خصوصی_سازی و کاراییاش گفتهاند و اقتصاد دولتی را تخریب کردهاند که این سخنان هرگز مجال حتی شنیدهشدن هم نداشتهاند:
➖آمریکا🇺🇸: دولت ریگان که پیشگام اقتصاد #نولیبرال بود، شرکت خودروسازی کرایسلر را از ورشکستگی نجات داد.
➖انگلیس🏴: بعد از جنگ جهانی دوم، بنگاههای اصلی مثل رولزرویس، فولاد بریتانیا، بریتیش لیلند و هوا-فضای بریتانیا را چون کارا نبودند، #دولتی کردند و دوباره واگذار کردند.
➖فرانسه🇫🇷: نامهای بسیار آشنای فرانسوی مثل رنو (اتومبیل)، آلکاتل(تجهیزات مخابراتی)، سَنگوبَن(شیشه و سایر مصالح ساختمانی)، یونیسور(فولاد) و تالس(تجهیزات الکترونیکی)، اِلفاَکیتان(نفت و گاز)و رون-پولنک(دارویی) همه زمانی دولتی بودهاند. هنوز هم ۳۰ درصد سهام رنو دولتی است.
➖آلمان🇩🇪: بزرگترین سهامدار فولکسواگن، ایالت لُوِرساکسونیِ خود آلمان است.
➖چین🇨🇳: بسیاری از بنگاههای شهری و روستایی چین، دولتی است.
➖سنگاپور🇸🇬: خطوط هوایی سنگاپور (یکی از بهترین خطوط هوایی جهان)، دولتی است.
➖هند🇮🇳: بسیاری از بنگاهها دولتی هستند و ورشکسته نشدهاند.
➖سوئد🇸🇪: دولت در دهه ۷۰ میلادی که با شعار کوچککردن دولت روی کار آمد، صنعت کشتیسازی سوئد را از ورشکستگی نجات داد.
➖برزیل🇧🇷: شرکت امبرائر(بزرگترین تولیدکننده جتهای کوتاهبرد و سومین سازنده هر نوع هواپیما در جهان بعد از بوئینگ و ایرباس) هنوز یک درصد سهام طلاییاش، دولتی است.
➖فنلاند🇫🇮: نوکیا تا ۱۷ سال ضرر میداد و دولت فنلاند از این شرکت حمایت میکرد تا ورشکسته نشود. همچنین بنگاههای جنگلداری، صنایع استخراج معادن و فولاد و ... در فنلاند، دولتی بودند.
➖کره جنوبی🇰🇷: دولت کره، چهارمین کارخانه فولاد بزرگ دنیا را به سوددهی رساند و بعد واگذارش کرد.
🔺در کنار همهی اینها نمونههای شکست سنگین #خصوصی_سازی در اسپانیا، آرژانتین، مکزیک و سراسر آمریکای لاتین را فراموش نکنیم.
📚 #پی_نوشت: فصل پنجم کتاب #نیکوکاران_نابکار؛ افسانه تجارت خارجی آزاد و تاریخچه پنهان سرمایهداری به صورت جزئی به این مسئله پرداخته است. خواندن این کتاب به علاقهمندان به مسئله خصوصیسازی توصیه میشود.
📎برای خرید اینترنتی این کتاب اینجا (https://bookroom.ir/book/14997) کلیک کنید.
🎬 @Mostazafin_TV
مستضعفین تیوی
⭕️ افسانه #خصوصی_سازی را فراموش کنید! 🔸 آنقدر بازار کتاب و رسانهی ما را طرفداران #سرمایه_داری قب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ تجربه دولتیسازی صنایع در دنیا
🎙 #محمدصادق_شهبازی
🎬 @Mostazafin_TV
⭕️ شما فقط مصرف کنید، همین!
◾️در لابه لای مشغلههای روزمره زندگی کافیست کمی سرمان را بالا بگیریم و نگاهی دقیق به اطراف بیاندازیم آنگاه نشانههای سیطره #سرمایهداری را حتی در ریزترین امور زندگیمان خواهیم دید. از تفریح و اوقات فراغت تا حتی نوع غذاخوردن و لباس پوشیدن.
◾️یادداشت زیر به قلم #شهید_آوینی چکیدهای است از آنچه بارها در جلو چشممان دیدهایم و راحت از آن گذر کردهایم، روایتی است از آنچه بارها قربانی آن شدهایم...
🔹زمینهی دیگری که میتوان #دیکتاتوری_اقتصاد را به روشنی در آن پیدا کرد مسئلهی مصرف است. «روژه گارودی» در کتاب «هشدار به زندگان» نوشته است:
…اقتصاد آزاد «به شیوهی غربی» برای رفع احتیاج بازار نیست بلکه برای ایجاد بازار احتیاج است!
🔸 مصرف بیشتر برای تولید بیشتر، ضرورت حتمی اقتصاد امروز است، چرا که اگر کالاهای تولید شده مصرف نشود امکان توسعهی تولید، یعنی امکان توسعهی اقتصادی، وجود نخواهد داشت. بنابراین، برای تولید بیشتر که ضرورت توسعهی اقتصادی است باید مردم را به مصرف هر چه بیشتر ترغیب کرد و بدین علت است که #تبلیغات ـ یا بهتر بگویم پروپاگاند ـ یکی از ارکان اساسی توسعه به شیوهی غربی است.
🔹در کتاب «علم اقتصاد» نوشتهی «ارنست ماندل» آمده است:
چرخهای تولید با چنان سرعتی میچرخد که کوچکترین درنگ مصرف کننده در خرید، تمامی بنای اقتصاد را به لرزه تواند افکند. متخصصان تکنیکهای جدید، از بازاریابی گرفته تا روابط عمومی، کارشناسان تبلیغات… برآنند که این «درنگ» را از میان بردارند یا آن را پیشبینی کنند….
🔸این آلت فعل شدنِ مصرف کننده (که دفاع از سرمایهداری را به عنوان نظامی که آزادی مصرف کننده را تضمین میکند به باد تمسخر میگیرد) به حادترین شکل بیگانگی انسان منتهی میگردد: به کار بستن وسایل تودهگیر اقناع افراد که نیروهای ناخودآگاه و غریزی انسان را بیدار میسازد، تا به خریدن و «انتخاب کردن» وادارش کند و مستقل از اراده و آگاهی خود عمل کند.
🔹برای حفظ سیستم کنونی اقتصاد آزاد و دستاوردهای آن که فرآوردههای تمدن کنونی مغرب زمین باشد، باید از یک سو دوام و ماندگاری تولیدات کارخانهها را تقلیل داد و از سوی دیگر مردم را به مصرف هر چه بیشتر و اسراف و تبذیر وادار کرد.
🔸روژه گارودی در کتاب «هشدار به زندگان» میگوید:
این اوج گیری مصرف مصنوعی به سه طریق در غرب امکانپذیر شده است:
◀️ تولید اشیائی که خیلی زود فرسوده شده و از میان میرود یا شخص نمیتواند خودش آن را تعمیر یا ترمیم کند… کارخانهیی که لامپهای «فلورسنت» را ابتکار کرد، آنها را با ظرفیت و قدرتی برای دههزار ساعت کار، ساخته بود ولی پس از آنکه این ظرفیت و قدرت را از دههزار ساعت به هزار ساعت کاهش دادند، لامپهای «فلورسنت» را به بازار فرستادند. همچنین جورابهای «نایلون» در آغاز ساخت خود به نحوی بود که هیچگاه سوراخ نشود یا از هم در نرود ولی پس از آنکه آنها را در حمام بخاری گذاشتند که مقاومت آنها را کم کرد، به بازار فروش سپردند…
◀️ منتظر نشدن برای فرسایش فیزیکی شیئی یا کالای خریداری شده، و خریدن و جانشین کردن انواع جدید آن که هر چند یک بار به شکل تازهای به بازار میآید نه برای آنکه مزیتی بر انواع گذشتهی خود دارد بلکه فقط در شکل ظاهر خود دارای تفاوتهایی است که انواع گذشتهی خود را به اصطلاح: «دمده» و از شکل افتاده جلوهگر میسازد…
◀️ آگهی بازرگانی یا #تبلیغات_تجاری…
📚بخشی از مقاله «دیکتاتوری اقتصاد»
📝 #شهید_آوینی