❌ آنچه در «حرم بقیع» تخریب شد؟
@msanei_ir
🚫 اماکن مرتبط با پیامبر اعظم صلوة الله علیه و آله ۱۰ مورد:
1️⃣ بقعه ائمه بقیع
2️⃣ مسجد فاطمه (بیت الاحزان) محل عبادت صدیقه طاهره و محل اقامه عزای ایشان بر پیامبر در بقیع
3️⃣ مسجد ابی بن کعب محل دعا و نماز رسول الله در بقیع
4️⃣ بقعه ابراهیم پسر رسول الله
5️⃣ بقعه صفیه عمه رسول الله
6️⃣ بقعه عقیل پسرعموی رسول الله
7️⃣ بقعه اسماعیل پسر امام صادق و از نوادگان رسول الله
8️⃣ بقعه منسوب به دختران رسول الله
9️⃣ بقعه منسوب به همسران رسول الله
0️⃣1️⃣ بقعه منسوب به فاطمه بنت اسد که رسول الله او را مادر خطاب میکرد.
🚫 اماکن متعلق به صحابه یا تابعین ۴ مورد:
1️⃣ بقعه عثمان بن عفان
2️⃣ بقعه مالک فقیه مدینه و امام مالکیها
3️⃣ بقعه منسوب به فرزند خلیفه دوم
4️⃣ بقعه منسوب به ابوسعید خدری
🚫سایر اماکن تخریب شده ۳ مورد:
1️⃣تخریب 15مقبره خانوادگی قدیمی متعلق به نوادگان پیامبر و برخی خاندانهای سرشناس جهان اسلام
2️⃣ تخریب 13 قبر مشهور و قدیمی متعلق به چهرههای شاخص جهان اسلام از فقهای فریقین تا امرا، وزرا، شاهان و عرفا
3️⃣ تخریب سنگ قبرهای تاریخی و قدیمی بقیع
🚫 آداب و عادتهایی که تلاش شد با تخریب «حرم بقیع» از بین برود ۴ مورد:
1️⃣ انتقال جنازه به مدینه از اقصی نقاط جهان اسلام برای دفن در بقیع
2️⃣ آداب مسلمانان در زیارت بقیع
3️⃣ آداب مسلمانان هنگام تدفین اموات در بقیع
4️⃣ آداب و عادت مسلمانان در تکریم بزرگان دین و مذهب
فاجعه تخریب بقیع را کوچک نشماریم!!
🆔 https://eitaa.com/msanei_ir
واکاوی جریان مثبتاندیشی.pdf
6.12M
[ واکاوی جریان مثبتاندیشی.pdf ]
🌷 «هو العلیم»
@msanei_ir
🔗 نسخهی کامل PDF
📖 کتاب واکاوی جریان مثبتاندیشی
📚 درسهای حجتالاسلام امین شمشیری
💠 به کوشش حسام کلهری
▫️ نشر معنویت تمدنساز
▫️چاپ اول، ۱۴۰۱
▫️ ۳۴۹ صفحه https://eitaa.com/msanei_ir 🆔
کتاب مناظرات امام رضا با اصحاب ادیان.pdf
1.44M
🔰معرفی کتاب
@msanei_ir
🔹کتاب مناظرات امام رضا علیه السلام با اصحاب ادیان
⭕️مولف: آیت الله ناصر مکارم شیرازی
🆔 https://eitaa.com/msanei_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در ژاپن رد شدن از خط عابر به این صورت است که پا را بروی دایره عبور قرار میدهند و سپس رانندگان از سرعت خود کاسته و توقف میکنند و فرد به راحتی عبور میکند.
🆔 https://eitaa.com/msanei_ir
15.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#⃣ Ahmad Deedat is a unique figure in the debate with religions
❇️ احمد دیدات، شخصیتی بی نظیر در مناظره با ادیان
@msanei_ir
🔹 من هو أحمد دیدات؟
🔸جای خالی مبلغانی در طراز احمد دیدات در اسلام خالی است.
🆔 https://eitaa.com/msanei_ir
🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅
13.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مبلغ_اسلامی #آفریقا
@msanei_ir
✳️ مناظره جذاب مولانا عبدالعزیز با گروهی از بزرگان #مسیحیت از زبان Ahmed Deedat
❇️ چرا پیامبر(ص) برای نجات نوهاش، امام حسین(ع) از خدا کمک نگرفت؟
🔸احمد دیدات، مبلغ برجسته اهل آفریقای جنوبی به بیش از 20 زبان از جمله انگلیسی، فرانسوی، اسپانیولی، عربی و... مسلط بود. او در سال 2005 از دنیا رفت.
🆔 https://eitaa.com/msanei_ir
🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅
هدایت شده از Morteza Sanei
5.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✳️ این کلیپ را با دقت تماشا کنید. اینجا مسابقات ورزشی نیست و این جمعیت برای تماشای مسابقه اینجا نیامده اند. پس داستان چیست؟!
✳️ This Tanzanian stadium gets packed out for an annual Qur'an competition!
🔹این ورزشگاه تانزانیا، سالانه برای مسابقات قرآن، مملؤ از جمعیت می شود! جمعیتی بالغ بر 60 هزار نفر ...
🔸جاذبه های دینی ای که ما نتوانسته ایم از آن ها برای معرفی و ترویج دین استفاده کنیم؛ رونوشت به مراکز، سازمان ها و متولیان مربوطه ...https://eitaa.com/joinchat/422969496C33bac8fd79
دیوان_حافظ_شیرازی.pdf
9.09M
🔰معرفی کتاب
🔹کتاب دیوان حافظ شیرازی
@msanei_ir
⭕️مولف: حافظ شیرازی
🆔 https://eitaa.com/msanei_ir
💢نامهای که پادشاه عربستان به درخواست عالم ایرانی برای مرمت بقیع نوشت
@msanei_ir
🔹«علامه عبدالرحیم صاحبالفصول» یک سال بعد از واقعه تخریب بقیع برای انجام مناسک حج راهی عربستان شد. در آن ایام در حضور پادشاه عربستان علامه درخواستی از او میکند که منجر به نوشتن نامهای از سوی پادشاه میشود.
🔹در هشتم شوال سال ۱۳۴۴ هجری قمری تخریب قبور ائمه بقیع توسط عمال آلسعود به سرکردگی «عبدالعزیز بن سعود» صورت گرفت. خبر هتک حرمت به مزار ائمه (ع) توسط سیدابوالحسن اصفهانی و میرزا حسین نائینی به علمایی مانند امامجمعه خوسی و سیدمحمد بهبهانی در تهران رسید و در مدت زمان کوتاهی همه جهان اسلام از این واقعه جانسوز اطلاع یافتند که منجر به واکنشهایی در عالم اسلام شد. یک سال از این واقعه تلخ گذشت تا اینکه موسم حج تمتع رسید و یک عالم ایرانی به نام علامه عبدالرحیم صاحبالفصول راهی حج شد.
🔹اما چرا نام علامه عبدالرحیم صاحبالفصول با واقعه بقیع گِره خورده است؟ اصل ماجرا چیست یا شمایل فعلی قبور مطهر ائمه بقیع توسط چه کسی انجام شده است؟
🔹علامه در دیداری که با عبدالعزیز پادشاه عربستان بعد از تخریب قبور ائمه بقیع داشت، موفق به دریافت سندی شد که به موجب آن زائران ایرانی میتوانند به زیارت بقیع رفته و اعمال خود را انجام دهند.
🔸هر کاری داشته باشید، در انجام آن حاضرم
🔹سال ۱۳۴۵ هجری قمری یعنی یک سال بعد از تخریب بقیع علامه صاحب الفصول به عتبات عالیات سفر کرد و بعد از آن برای زیارت حضرت زینب (س) به سوریه رفت. در آنجا سفیر آل سعود به نام «محمد عبدالرواف» به ملاقات علامه رفت و به او قول داد که در سفر به مکه از هر نوع امنیتی برخوردار است.
🔹به همین خاطر علامه برای انجام مناسک حج ابراهیمی راهی عربستان شد. بعد از اتمام مراسم حج، پادشاه عربستان از او دعوت کرد تا به ملاقاتش برود. از آنجایی که آوازه سخنرانیهای علامه در عراق به حجاز رسیده بود، عبدالعزیز او را خوب میشناخت، به علامه گفت: هر کاری داشته باشید، در انجام آن حاضرم.
🔹علامه در جواب گفت: شما تمام اصلاحاتی که منظور داشتید تمام شد و فقط خراب کردن قبور ائمه بقیع مانده بود که آن را هم متأسفانه انجام دادید، من میخواهم قبرستان بقیع را بازسازی کنم!
🔹وقتی او چنین درخواستی را از پادشاه عربستان کرد، رگ پیشانی پادشاه عربستان از خشم ورم کرد، به گونهای که اطرافیانش حالت جدیتری به خود گرفتند، اما بعد از چند دقیقه پادشاه عربستان با همان غرور پاسخ داد: همانطور که وعده دادم عمل میکنم.
🔸پیشنهادهای علامه برای مرمت بقیع
🔹در این جلسه علامه عبدالرحیم پیشنهاد داد که پادشاه دو صفه مسدس از سنگ مرمر بسازد، یکی بالاتر باشد که صورت قبور روی آن باشد. یکی پایینتر که مردم بایستند و زیارت بخوانند. در اطراف این صفه بزرگ طاقنماهایی از سنگ مرمر ساخته شود که فقط برای استراحت و نشستن مفید باشد، ولی جای خوابیدن یا سکونت نباشد، ابداً طلا و نقره هم در آنها به کار نرود که پادشاه عربستان به ظاهر این نقشه را پذیرفت.
🔹در پایان این دیدار عبدالعزیز خم شد و دست علامه را بوسید و دستور داد تا متن آنچه بر آن توافق شده است روی کاغذی مارک دیوان جلاله نوشته و ثبت شود و برای آیتالله فصولی ارسال شود.
🔸مفاد این قرارداد به شرح زیر است:
🔹«از عبدالعزیز پسر عبدالرحمن آل فیصل به حضرت فاضل محترم شیخ عبدالرحیم صاحب الفصول سلام و رحمت و برکات خدا بر شما. بعد ما تأکید میکنیم که قبه پیغمبر(ص) را احدی به بدی لمس ننماید و چنین چیزی هرگز به خاطر ما خطور نکرده است. که آن را به بدی مس نماییم (منظور اینکه قبه قبر پیغمبر(ص) را خراب نخواهیم کرد) و برای پیغمبر نزد ما احترامی است که با هیچ حرمتی برابری نمیکند.
🔹اما مسائل قبور بقیع و آنچه متعلق به آن است از بنا و... پس ما چنانچه به شما خبر دادیم تابع شریعت اسلامیم و نه اهل بدعت و ما آمادهایم که اوامر علمای مسلمین را از هر مذهب که باشد محترم بشماریم و اما راجع به مذاکرات دیگر به زودی نظر خود را برای شما بیان خواهیم کرد و امر خواهیم کرد که قبور بقیع را نظیف کرده و تسطیح کنند. مطابق آنچه در شرع جایز است با کشیدن دیواری در اطراف آنکه از پلیدی حفظ شوند و برای شما تأکید میکنیم که ما منع نمیکنیم هیچکس را از زیارت قبور بقیع، اگر زائران در زیارت خود متابعت کنند طریقه شریعه و آداب دینی را و به تحقیق امر نمودیم به نوشتن این سند تا شما آن را برای مردم منتشر کنید. این بود آنچه لازم بود بیان آن و خدا حفظ کند شما را».
🆔 https://eitaa.com/msanei_ir
🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅
🌷«بسم الله الرحمن الرحیم»🌷
🔅 «اقْرَأْ وَ رَبُّكَ الْأَكْرَمُ. الَّذِي عَلَّمَ بِالْقَلَمِ. عَلَّمَ الْإِنْسانَ ما لَمْ يَعْلَمْ»
☸ سپاس و حمد بی کران خدایی را که بعد از نعمت خَلق، نعمت علم را در مرتبۀ والایی قرار داد و همانگونه که احسن الخالقین در خلق انسان است، گرامی ترین معلمان در تعلیم آدمی است. و منت خدایی را که انسانیت انسان را بر علم بنا نهاد و درجات عظیم خویش را به کسانی عطا فرمود که مزین به علم و ایمان باشند و فرمود: «يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجات». بدینسان در سپیده دم ازل آن زمان که سازندگی کائنات آغاز می گردید و کتاب تکوین گشوده می¬شد، نخستین کلمه ای که با قلم تقدیر بر دیباچه قاموس هستی نقش بست واژه¬ی زیبای استاد بود و سر فصل این کتاب کهن به تعلیم و تربیت اختصاص یافت.
💠 اینجانب ضمن گرامیداشت سالگرد شهادت فیلسوف عالی مقام، استاد شهید مرتضی مطهری و تبریک هفتۀ تجلیل از مقام شامخ و بزرگ استاد، بدینوسیله از زحمات و تلاش های خالصانه معلمان و اساتید معزز در انجام رسالت سنگین خود در سنگر تعلیم و تربیت صمیمانه تقدیر و تشکر می نمایم. امید است ذات اقدس احدیت، ایشان را که در مسیر تحقق اهداف متعالی مکتب انسان¬ساز اسلام، از جان مایه گذاشته اند در کنف الطاف خاصۀ خویش قرار دهد.
✍ مرتضی صانعی
قم. ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۲
🆔 https://eitaa.com/msanei_ir
🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅