eitaa logo
کیک و ترفند آفتاب مهتاب
8.8هزار دنبال‌کننده
279 عکس
472 ویدیو
0 فایل
﷽ سلام🤗خودت قناد خونه ت باش👩‍🍳 آموزش رایگان انواع کیک، شیرینی و خوشمزه جات🥰 تزئین انواع کیک🎂 اگه آموزشها براتون مفید بود جهت فرج صلوات🙏 🚫ارسال مطالب فقط با لینک مجاز است. ارتباط با ادمین @Cake_A_M
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خیلی مهم خیلی مهم خیلی مهم 👈احتمالا با این چالش روبه رو شدید که برای یه قالب کیک تولد چقدر خامه باید مصرف کنم؟! وزن خروجی کیکم چقدر خواهد بود ؟!🤔 👈خوب صدرصد این محاسبات جزو دانش اصلی یک قناد بوده و برای کسب این مهارت نیازمند تجربه می باشد 👈ولی موضوعی که وجود دارد این هست که ما در کیک سازی هیچ وقت نمی‌توانیم اندازه دقیق به گرم در نظر بگیریم چون مواد مصرفی با کمی تغییرات در روند اجرا و نوع دکور می‌تواند در وزن کیک تاثیر گذار باشد و با مقدار اصلی که سفارش داده شده  تفاوت به وجود بیاد 👈به عنوان مثال در کیک های یک طبقه سبک احتمال اینکه ۲۰۰ تا ۵۰۰ گرم اختلاف به وجود بیاد هست و در کیک های طبقاتی ۱ تا ۲ کیلو دیده می‌شود 👈پس فرمولی که در نظر گرفته می‌شود به صورت تقریبی و تجربی بوده و گفته می‌شود تقریبا ۱/۳وزن کیک را اسفنج کیک تشکیل می‌دهد و الباقی خامه برای فیلینگ و کاور می باشد 👈جدولی که در اختیار شما قرار گرفته تقریبا دقیق ترین میزان مواد مصرفی بوده که می‌توانید با خیال راحتر کار خودتون رو پیش ببرید 🤌 البته حجم گردو و موز قابل تغییر بوده و حتی در حالت حذف شدن باید این حجم مواد رو به خامه فیلینگ اضافه کرد 🔴تعداد تخم مرغ برای قالب مستطیل با ارتفاع ۴تا۵ سانت 👇 قالب ۲۵×۳۵   ده تخم مرغ قالب ۳۰×۴۰    دوازه تخم مرغ قالب ۳۵×۴۵   چهارده تخم مرغ منبع پیج https://eitaa.com/joinchat/3530883222Cd5bc4cc1ac
این هم جدول داخل کلیپ بالا حتما ذخیرش کنین به دردتون می خوره https://eitaa.com/joinchat/3530883222Cd5bc4cc1ac
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
6.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روز گل دخترا مبارک اگه برای روز دختر جشن دارین میوه ها رو اینجوری سیخ بکشین جذابتره https://eitaa.com/joinchat/3530883222Cd5bc4cc1ac
11.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاپسیکل یا پاپسیکلز از هر نوع کیکی میشه استفاده کرد، به میزانی که میخواین پاپسیکل داشته باشید، کیک رو پودر میکنین و با خامه صبحانه یا خامه قنادی فرم گرفته و یا شیر و شیرکاکائو و حتی میشه همراهشون شکلات آب شده هم مخلوط کرد و پودر کیک رو به حالت خمیری درآورد، و در داخل قالب پاپسیکز ها قرار داد و بدون قالب هم میشه روی یک کاغذ روغنی حالت کیم بستنی درآورد و چوب پاپسیکل رو تا نیمه داخل خمیر کرد. قالب‌ها و نمونه دستی را داخل یخچال قرار دهید تا سفت شود و خودش را بگیرد و سپس داخل لیوان شکلات بنماری شده بزنید و چند لحظه آویزان نگه دارید تا شکلات اضافه توی لیوان برگردد و در نهایت مجددا داخل یخچال یا فریزر قرار دهید تا شکلات ها ببندند. یک مدل دیگه هم هست که انشالله در پستهای بعدی آموزش میزارم.😉 💖💖💖💖💖💖💖💖 کیک و ترفند آفتاب مهتاب https://eitaa.com/joinchat/3530883222Cd5bc4cc1ac
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
14.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش لوز گردویی قنادجانم سلام😍 یه آموزش برات آوردم که تو خوشمزگی حرف اولو میزنه هم خاصه هم جدید 🥰🤭 ✅ لوز گردو تخم مرغ ۴ عدد وانیل ۱/۲ ق چ شکر ۳۰۰ گرم (یک و نیم پ) روغن مایع ۲۰۰ گرم ( ۱ پ) شیر ۲۰۰ گرم ( ۱ پ) آرد سمولینا ۲۴۰ گرم ( یک و نیم پ) آرد قنادی ۴۵ گرم ( ۳ ق س) بکینگ پودر ۱۲ گرم ( ۱ ق س) گردو پودر شده ۱۸۰ گرم ( یک و نیم پ) ❌نکات خیلی خیلی مهم❌ 🔴 قالبی که من استفاده کردم سایز ۲۰ در ۳۰ بود ولی ارتفاع لوز خیلی زیاد شد و مجبور شدم یکم ازش برش بزنم ، سایز ۲۵ در ۳۵ برای این مقدار مواد مناسبتره 🔴 آرد سمولینا رو از لوازم قنادی باید بگیرین 🔴 در مورد برش، من به صورت لوزی برش زدم شمام میتونین لوزی برش بزنین ولی پرتی کار خیلی زیاد میشه و بهترین حالت برای اینکه تعداد زیادی شیرینی داشته باشین اینکه به صورت مربع برش بزنین که در اون صورت ۳۵ عدد شیرینی ۴ در ۴ خواهید داشت 🔴 شربت و کیک هردو باید گرم باشن ✅ شربت بار شکر ۱۵۰ گرم (۳/۴ پ) آب ۳۰۰ گرم ( یک و نیم پ) جوهر لیمو نوک ق چ شکر و آب را مخلوط کرده روی حرارت میزاریم تا آب به جوش بیاد و شکر حل بشه، حتما قبل جوش اومدن آب باید شکر حل شده باشه، جوهر لیمو را اضافه کرده اجازه میدیم شربت ۵ دقیقه بجوشد منبع پیج.@fateme.d67 https://eitaa.com/joinchat/3530883222Cd5bc4cc1ac
22.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاری برست شکلاتی ⠀ همون‌طور که میدونی پاری برست یه شیرینی فوق لوکس و فوق خوشمزه فرانسویه پس سریع بریم درستش کنیم🤤🤌🏽⠀ اینارو میخواییم👇⠀ -شو:⠀ آب:۱۳۵گرم⠀ شیر:۱۰۰گرم⠀ شکر:۲ق‌غ⠀ نمک:۱/۲ق‌چ⠀ کره:۸۵گرم⠀ آرد:۱۱۰گرم⠀ پودرکاکائو:۲۰گرم⠀ تخم‌مرغ:۲عدد +۱زرده (بسته به سفتی خمیرتون ممکنه لازم باشه بیشتر تخم‌مرغ اضافه کنید)⠀ -پیستری:⠀ شیر:۴۵۰گرم⠀ شکر:۱۲۰گرم⠀ نشاسته ذرت:۳ق‌غ⠀ آرد:۱ق‌غ⠀ زرده تخم‌مرغ:۴عدد⠀ کره:۳۰گرم⠀ پودر ژلاتین:۱ق‌چ (+۱ونیم ق‌غ آب داغ)⠀ وانیل:۱/۴ق‌چ⠀ شکلات شیری:۸۰گرم⠀ شکلات تلخ(۶۰تا ۹۰ درصد):۸۰گرم⠀ شکلات صبحانه(اختیاری):۱۰۰گرم⠀ فندق(اختیاری):۵۰گرم⠀ نکات:⠀ ۱.برای شو حتما حتما به خمیر خوب حرارت بدید اگه دماسنج دارید دمای خمیر باید به ۸۰ درجه برسه.⠀ ۲.تخم‌مرغ رو حتما بعد از سرد شدن خمیر اضافه کنید وگرنه ممکنه خمیرتون بعد پخت بوی بدی بده.⠀ ۳.دمای فر مهمه برای پخت سعی کنید محیط فرتون داغ داغ باشه ولی نه بیش از اندازه که باعث ترک روی شو بشه.⠀ ۴.برای پیستری آرد رو میتونید حذف کنید لزومی نداره من فقط برای پایین اوردن ریسک بد عکس نشدن اضافه کردم.⠀ ۵.میتونید کاملا از شکلات شیری استفاده بکنید (اگه از تلخی خوشتون نمیاد).⠀ ۶. شیرینی رو ۱روز بذارید توی یخچال بعدش میل کنید(نیم ساعت قبل سرو بیرون از یخچال باشه).⠀ @chefataa منبع پیج https://eitaa.com/joinchat/3530883222Cd5bc4cc1ac