هدایت شده از عکاسی با موبایل
هان مَشو نومید چون واقِف نِهای از سِرِّ غیب
باشد اندر پرده بازیهایِ پنهان
غم مخور
ای دل اَر سیلِ فنا بنیادِ هستی بَرکَنَد
چون تو را نوح است کشتیبان،
ز طوفان غم مخور
#شهید_جمهور
@Hb3232123
هدایت شده از شیخ رمضانی(اسماعیل)
بسم الله الرحمن الرحیم
شهادت حجت الاسلام و المسلمین ابراهیم رییسی رو به همه کسانی که چشم امید به خدمت ایشون داشتند تسلیت می گم
مرگ به ما نزدیک تر از اون چیزی هست که فکر می کنیم
البته شهادت مرگ بی خسارتی است ، شهید جز برکت برای جامعه اش چیزی ندارد.
اینکه خدا نفر دوم اجرایی این کشور را بعنوان قربانی خدمت به مردم پذیرفته بشارت روزهای روشنی است که در پیش است.
در پنج سالی که معلم ما بود در محضر خدا شهادت می دهم من از ایشان سلامت نفس ، پاکی و تواضع و مردمی بودن و ضد فساد و عشق به روضه اهل بیت ع مخصوصا فاطمه زهرا سلام الله علیها را دیدم.
هر باری که با رفقا برای صبحانه به حجره مان دعوتش کردیم با روی باز پذیرفت و آمد و با انس و صفا گفت و خندید.
یک بار امتحان مکاسب داشتیم در انتهای برگه نوشتم
« نگفتی گر بیفتی گیرمت دست؟
از این افتاده تر کاکنونم ای دوست؟
حاج آقا! من همونم که بهت صبحانه دادم
این شما و این برگه من»
اینقدر به دلش نشسته بود این شوخی بنده که بعد از اون گاه و بیگاه حرفش بین ما بود
یک بار زمان تولیت ایشون در آستان قدس رضوی که داشتند به محضر امام رضا ع مشرف می شدند در گوششون به شوخی گفتم « آقا! شما دیگه رییس امام رضا ع شدید امام رضا ع به حرفتون گوش می دن میشه سفارش ما رو بهشون بکنید؟»
ایشون خندیدن و گفتن با اون صبحانه ای که تو به ما دادی حتما دعات می کنم
حالا هم عرض می کنم
« حاج آقا من همونم که بهت صبحانه دادم اگه خدا بهت اجازه شفاعت داد یاد من باش »
روز آخر اردیبهشت سال ۱۴۰۳
یازدهم ذیالقعده سال ۱۴۴۵
شیخ اسماعیل رمضانی
هدایت شده از نَراهُ قریبا
#یادداشت_اول
۳۱ اردیبهشت ۱۴٠۳/ سال اول
پیام زندگی حضرت رضا(علیهالسلام) چیست؟
بارها از پیر و جوان و خردسال پرسیدم که امام رضا علیهالسلام را تعریف کن و هر بار شنیدم: امام رضا خیلی مهربان است. او ضامن آهوست.
ما از زندگی امام هشتم، بجز مهربانی چیز دیگری نمیفهمیم اما #امام_جامعه سعی دارد، پنجره بزرگتری از زندگانی #امام_رئوف را به روی ما بگشاید!
مقام معظم رهبری در جمع زائران بارگاه ملکوتی امام رضا میفرمایند: پیام زندگی پرماجرای علی بن موسی الرضا(علیهالسّلام) عبارت است از: مبارزهی دائمی خستگیناپذیر.
اگر بخواهیم از این دریچه به زندگی ایشان نگاهی بیندازیم، دیگر نمیتوانیم شخصیت حضرت را در #پدری_معنوی و مهربان که بیمار شفا میدهد، محدود نماییم بلکه بایستی امام را رهبری الهی ببینیم که مأموریت خود را ایجاد بستر هدایت و رشد همه جانبهی بندگان خدا قرار داده و در این مسیر با موانعی که #دستگاه_کفر_و_نفاق ایجاد میکند مبارزهای شبانهروزی دارد.
در روز ولادت حضرت به یک قطره از دریای جهاد حضرت توجه نمایید:
در سال ۲۰۱ هجری، مأمون مصمم شد
تا با انتقال حضرت رضا از مدینه به خراسان به عنوان ولیعهد، نهضت مبارزاتی علویان را سرکوب کرده و با دور نمودن امام از مردم، #درخت_تشیع را ریشه کن نماید.
مأمون برای این کار، مسیر حرکت امام را به شکلی انتخاب کرد که شهرهای معروف به #محبت_اهل_بیت (مانند کوفه و قم) در سر راه ایشان قرار نگیرد، اما سیاستمدارترینِ بندگان خدا(ساسةالعباد) در همان مسیر تعیین شده، از فرصتهایی که در زمان توقفشان در ۹۰ منزلگاه فراهم شد، استفاده کرده و به رفع مشکلات مردم پرداختند(الخرائج و الجرائح،ج۲،ص۶۶۱).
حضرت رئوف در این مسیر طولانی با طی ۳۴۵۰ کیلومتر، با بکارگیری از #اقدامات_ارتباطی متعددی مانند ۱- کاشت درخت مثمر بادام (عیون اخبارالرضا، ج۲، ص۱۳۲) ۲- ایجاد چشمه با دستان مبارک خود(همان، ص۱۳۶) ۳- دستور احیای منابع آب (همان، ص۱۳۵) ۴- دادن نسخه درمان به فردی که شکنجه شده(همان، ص۲۱۱) ۵- همنشینی با تهیدستان (همان، ص۱۷۰) و (بحارالأنوار،ج۴۹،ص۹۹) ۶- توصیه به مدارا کردن با مردم(تحفالعقول،ج۲،ص۴۴۳)، بذر محبت خاندان نبوت و کینهی دشمنان آنان را دلهای مردم ایران نهادینه کرد.
امام هشتم با تدبیری الهی خلیفه را در #میدان_نبرد_سیاسی، به طور کامل شکست داده و برخلاف تصور مأمون، آن سال یکی از پربرکتترین سالهای تاریخ تشیع شد.(انسان۲۵۰ساله-ص۳۶۷)
در روزگار ما هم سیدی از اولاد پیغمبر، در طول دوران مدیریت خود با همان وصف خستگیناپذیری، برای از بین بردن #فاصله_طبقاتی، ارتباط گستردهای با #مردم_محروم مناطق مختلف برقرار نمود و در نهایت در مسیر خدمت به ملت ایران، در سالروز ولادت حضرت رضا(علیهالسلام) شهادتگونه دعوت حق را لبیک گفت.
رحمت الهی بر همهی #زمینهسازان_ظهور
#تمدن_اسلامی #رئيسی
مَدْرَس مَأوا | پناهگاهی به سوی روشنایی
https://eitaa.com/m_maava
هدایت شده از بسلام آمنين
#یادداشت_۱۶۳
۱ خرداد ۱۴٠۳/ سال چهارم
تعطیلی چهل ساله حساب صد، تا ایستگاه هشتم رئیسی!
یکی از بنیادی ترین تصمیمات تمدنی امام راحل در کنار تاسیس کمیته امداد، نهضت سواد آموزی، جهاد سازندگی و کمیته های امنیتی محله محور، #افتتاح_حساب_صد برای ساماندهی به مسئله حیاتی مسکن بود.
امام خمینی رحمه الله علیه با تمام مسائل و مشکلات طاقت فرسا و کمرشکن ماههای اول انقلاب، ساماندهی به مسئله خانه و کاشانه مردم را تنها شصت روز پس از پیروزی قیامشان شروع کردند.
به این سخنان کماکان زنده ۴۵ سال پیش امام توجه کنید: در رژیم منفور پهلوی، #مسئله_مسکن یکی از مصیبت بارترین مشکلات اجتماعی مردم ما بود. بسیاری از مردم در #اسارت تهیه یک قطعه زمین و داشتن یک لانه بودند، و چه بسا تمام عمرشان را زیر بار #بانک_ها و #سودجویان و #غارتگران به سر می بردند تا بتوانند پناهگاهی را برای خود و فرزندانشان دست و پا کنند. قشر عظیمی از مستضعفان جامعه هم به کلی از داشتن خانه محروم بودند و در زوایای بیغوله ها و اتاقک های تنگ و تاریک و خرابه ها به سر می بردند؛ و چه بسا #قسمت_مهمی از درآمد ناچیزشان را بایستی برای اجاره آن بپردازند... نظام اسلام چنین ظلم و تبعیضی را تحمل نخواهد کرد؛ و این از #حداقل_حقوق هر فرد است که باید مسکن داشته باشد. #مشکل_زمین_باید_حل_شود و همه بندگان محروم خدا باید از این موهبت الهی استفاده کنند. همه محرومان باید خانه داشته باشند. هیچ کسی در هیچ گوشه مملکت نباید از داشتن خانه محروم باشد. بر #دولت اسلامی است که برای این مسئله مهم چاره ای بیندیشد، و بر همه #مردم است که در این مورد همکاری کنند...در این طرح به هیچ وجه نباید پولی در برابر خرید زمین پرداخت شود.
۲۱ فروردین ۱۳۵۸
نکته مهم و جذاب داستان، مدلی است که حضرت امام برای عملیاتی شدن این امر مهم پیشنهاد می کنند. راهکاری به محوریت #محله ها، #روحانیت و حضور حداکثری مردم( آیه۲۵سوره حدید) در ساخت و حتی تامین مالی این طرح از طریق حساب شماره صد.
محور اساسی این طرح تمدنی اسلامی، اعطای رایگان زمین به عنوان حق مردم و موهبت الهی است(تهذیب الاحکام ج۷ ص۱۵۲). حال چرا پس از حدود پنجاه سال از انقلاب، قریب چهل درصد مردم ایران مستاجرند و کماکان محروم از نعمت خانه؟
دلیل اصلی همان مواردی است که امام در پیامشان اشاره می کنند: #سودجویانی که نانشان در کالا شدن، احتکار زمین و #انبوه_سازی های آپارتمانی است. همینطور #بانکهایی که از همان ابتدا هم #غلط_می_کردند و امام، نامشان را در کنار غارتگران طاغوتی ذکر می کند.
واقعیت های میدانی نشان می دهد که جز در برهه هایی اندک، این طرح گرانقدر فقیه تمدنی شیعه، آنگونه که باید و شاید مورد اهتمام واقع نشد. حتی کار به جایی رسید که وزیر مسکن بی درد و #لیبرال دولت توسعه گرای روحانی، امثال چنین طرح هایی را به صراحت #مزخرف خواند.
همه ی این مصائب ادامه پیدا کرد تا اینکه 🖤#سیدابراهیم_رئیسی🖤 به عنوان هشتمین رئیس جمهور ایران انتخاب شد و مسئول اصلی اجرا و پیگیری طرح #حساب_صد_امام. او که سلام خدا بر او باد، با خستگی ناپذیری مثال زدنی خود، توانست در اولین گام از طرح #نهضت_ملی_مسکن، واگذاری یک میلیون قطعه زمین رایگان به مردم را در دستور کار دولت خود قرار دهد.
نام و راه #رئیس_جمهور_تمدنی، تا ابد زنده و پر رهرو.
سایر اقدامات تمدنی آیه الله رئیسی
@besalamen_amenin
هدایت شده از T124.ir
⚡️ حجتالاسلام والمسلمین رضا عزت زمانی: باب گفتگو درباره تمدن اسلامی و الگوی پیشرفت اسلامی در کشور باز شده است.
https://virasty.com/RezaEzzatZamani/1716318688940579449
✅ اطلاعیه دومین اجلاسیه مشترک جریانهای تمدنی:
https://eitaa.com/olgou4/6424
#اجلاسیه_مشترک
#فقه_نظام
#نقشه_جامع
https://eitaa.com/olgou4
هدایت شده از الگوی پیشرفت اسلامی
⚡️ معرفی ارائه دهندگان، سخنرانان ویژه و هیئت داوران دومین اجلاسیه مشترک جریانهای تمدنی در قم / ۳ خرداد ۱۴۰۳ - مسجد جمکران - نمایشگاه مسجد جامعه پرداز
❓آشنایی با ۷ سخنران اصلی اجلاسیه دوم:
https://eitaa.com/olgou4/6410
❓آشنایی با سخنرانان ویژه و هیئت داوران اجلاسیه دوم:
https://eitaa.com/olgou4/6412
🗞 تذکر بسیار مهم: اجلاسیه مشترک جریانهای تمدنی یک حرکت حساب شده و عمیق برای مواجهه با مفاهیم معیوب سند توسعه پایدار 2030 و حرکت به سمت تحقق تمدن اسلامی و حل مسئله محور مشکلات مردم است. در نقشه حرکت این اجلاسیه نه گروه مسئله -به عنوان پایه های اصلی تمدن اسلامی- در حوزه های: ۱- امامت و مدیریت، ۲- علم و روش تحقیق، ۳- تزکیه و پاکسازی، ۴- نفی سبیل و سلطه، ۵- مکاسب و تجارت، ۶- فرقان و ارزیابی، ۷- بیان و شعر، ۸- عبرت و میراث فرهنگی و ۹- نظم و زمان تئوریزه می شود.
https://eitaa.com/olgou4/6411
#اجلاسیه_مشترک
#فقه_نظام
#نقشه_جامع
https://eitaa.com/olgou4
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 گزارش سیمای قم از دومین اجلاسیه مشترک جریانهای تمدنی - پنجشنبه ۳ خرداد ۱۴۰۳ - مسجد جمکران
#اجلاسیه_مشترک
#فقه_نظام
#نقشه_جامع
https://eitaa.com/olgou4
radiomaaref0303041100موزیک.mp3
2.35M
🎙 گزارش رادیو معارف از دومین اجلاسیه مشترک جریانهای تمدنی / ۴خرداد ۱۴۰۳
❓اجلاسیه مشترک جریانهای تمدنی به مسئله تمدن اسلامی و حل مشکلات مردم نگاهی جامع دارد و ۹ گروه مسئله را پیگیری می کند.
#اجلاسیه_مشترک
#فقه_نظام
#نقشه_جامع
https://eitaa.com/olgou4
هدایت شده از شذرات/ایمان نوروزی
♦️ایجاد گفتمان گذر از نگاه عرفی و کارشناسی غربی به نگاه حجیت محور در حکمرانی
قسمت اول
🔹اتفاق خوبی در قم پنجشنبه دوباره رقم خورد.
دور هم جمع شدن #بچههای_تمدنی در مسجد، آن هم #مسجد_جمکران.
🔹دوستانی که در عینیت اندیشهها را در میدان امتداد دادند و در حال کنش تمدنی در عینیت هستند.
🔹از نکات برجسته این نشست طیفهایی مختلف مردمی حضور داشتند. از آن مادری که #بچه_شیرخوار به بغل داشت تا فردی که تولید و کارگاه محصولات سالم در اصفهان دارد یا آن طلبهای که از قوچان مدرسه در خانه راه انداخته تا آن استاد برجسته حوزه علمیه یا دانشگاه تا آن خانم پرستاری که از شغلش استعفا داده و از ۲۰ میلیون حقوق و مزایا گذشته تا فردی که #برنج_فروشی دارد و یا دوستانی از هموطنان توحیدیمان از گامبیا و نیجریه و پاکستان، تایلند، ترکیه، هند. اینکه حدود ۱۲ ساعت بنشینی و بشنوی و خسته نشوید!!
🔹از نکات خوب این نشست شکلگیری اتوبان تمدنی تهران-قم، مشهد-قم، اصفهان- قم ست. باشد در آیندهای نزدیک اتوبان قم به نجف، بغداد، استانبول، دمشق، بیروت، کابل و هرات، لاهور و کشمیر و... شکل بگیرد.
🔹به نظر شاه کلید این نشست این بود:
مشکلات کشور نه ناشی از #الگوی_مقاومت و دین و حکومت اسلامی ست بلکه ناشی از #الگوی_توسعه_غربی ست.
مشکلی که حتی برادرانی را که دیروز در بسیج دانشجویی دوش به دوش مبارزه با جریان غربگرا در #کف_دانشگاه بودیم امروز گرفتار نظریات #ذاتا_مسموم علوم انسانی کرده است و از فضای تمدنی انقلاب آنان را دور کرده است.
🔹اگر این نشست و دور هم جمع شدن ها بتواند در ایجاد این #گفتمان که حل مشکلات کشور با تغییر ریل از نگاه عرفی به نگاه حجیت محور فقهی ممکن خواهد بود قدم بزرگی را در #گام_دوم انقلاب برداشته است.
#فقه_نظام
#نظام_سازی
#نشستهای_تمدنی
شذرات؛ (پراکنده نویسیهای منظومهوار طلبهای #وطن_توحیدی)
@iman_norozi
هدایت شده از شذرات/ایمان نوروزی
♦️رهبر انقلاب:
#اطاعت از هر #نظام_اجتماعی غیرالهی #عبادت_غیرخدا ست ولو اسمش هم #مسلمان باشد و نمازش را هم بخواند!
قسمت دوم
🔹هرچه فکر کردم گزارشی از نشست تمدنی پنجشنبه در مسجد جمکران بنویسم دیدم بهتر از این متن شاید پیدا نشود، هم جامع و مانع به بحث نظامات اجتماعی پرداخته است و هم بزرگی و عظمت نگاه تمدنی حجیت محور رهبری را نشان میدهد👇
🔻«من همیشه #نظامهای_اجتماعی را به #تورهای_ماهیگیری مثال میزدم که گاهی در میان خود هزاران ماهی را میکشانند به یک سمت خاصی و آن ماهیان خودشان متوجه نیستند که با همان حرکت تور، دارند به یک طرفی کشیده میشوند و نمیفهمند که یک کسی دارد آنها را هدایت میکند در داخل تور، آنها خیال میکنند آزادند و دارند راه میروند، هیچ احساس اسارت هم نمیکنند.
🔻نظامهای اجتماعی هم این چنیناند، حتی نظام صحیح هم به یک معنا همینطور است، اگر چه او دیگر اسارت نیست چون در او آگاهی و بینایی هست، وانگهی نظام مستند به خدا و بندگی بالاخره بندگی خداست، اما هر نظام اجتماعی این خصوصیت را دارد، انسانها در نظام اجتماعی داخل یک تور نامرئی هستند و دارند کشانده میشوند به یک طرفی اگر چنانچه آنها را به طرف بهشت ببرند، انسانها را به طرف بهشت میروند، و اگر بهطرف جهنم ببرند، انسانها دارند به طرف جهنم کشانده میشوند.
🔻قرآن میفرماید: «أَلَمْ تَرَ إِلَى الَّذِينَ بَدَّلُوا نِعْمَتَ اللَّهِ كُفْرًا وَأَحَلُّوا قَوْمَهُمْ دَارَ الْبَوَارِ. جَهَنَّمَ يَصْلَوْنَهَا ۖ وَبِئْسَ الْقَرَارُ» (سورۀ ابراهیم، آیه ۲۸ و ۲۹).
🔻#سردمداران #نظامهای_باطل و طاغوتی و کفرآمیز، انسانهایی را که در سایه این نظامها دارند زندگی میکنند میکشانند به سمت جهنم و اگر این نظام یک نظام #غیرخدایی است کشانندگان این نظام همان کسانی هستند که اطراف تور را گرفتند و دارند میبرند به یک طرفی.
🔻پس #اطاعت از هر #نظام_اجتماعی باطل و غلط و غیرالهی #عبادت_غیرخدا ست ولو اسمش هم #مسلمان باشد و نمازش را هم بخواند.»
https://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=17177
تفسیر قرآن مربوط به سال ۱۳۷۱ میباشد!
#نظامات_اجتماعی
#جهتگیری
#تصمیم_سازی
#سرپرستی
#طاغوت
#نشستهای_تمدنی
شذرات؛ (پراکنده نویسیهای منظومهوار طلبهای #وطن_توحیدی)
@iman_norozi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 مقایسه دولت آقای رئیسی با دولت قبلی
◽️آیتالله میرباقری:
دولت آقای رئیسی یک دولت انقلابی و قائل به تمدن اسلامی است، منتها حرکت بهسمت تمدن اسلامی چالشهای جدی دارد که مهمترین آن، تغییر فضای تصمیمسازی است.
◽️ تفاوت اسلام قطر و اسلام جمهوری اسلامی
https://eitaa.com/joinchat/694616775C1b80b5fe09
هدایت شده از مطالعات تطبیقی قرآن و حدیث
🤲 دعاکردن، درمان تمامی بیماریهاست.
مرحوم شیخ کلینی در کتاب الدعاء کافی، یک باب به همین عنوان نامگذاری کرده است:
بَابُ أنَّ الدُّعَاءَ شِفَاءٌ مِنْ كُلِّ دَاءٍ
1️⃣ موثقه اسباط از امام صادق علیه السلام
عَنْ عَلِيِّ بْنِ أَسْبَاطٍ قَالَ أَخْبَرَنِي أَبِي قَالَ: عَلَيْكَ بِالدُّعَاءِ فَإِنَّهُ شِفَاءٌ مِنْ كُلِّ دَاءٍ.
از دعا غافل مشو؛ چون دعاکردن موجب شفا یافتن از هر بيمارى است.
الکافی، ج6، ص413
2️⃣ روایت علاء بن كامل از امام صادق علیه السلام
عَنْ عَلاَءِ بْنِ كَامِلٍ قَالَ قَالَ لِي أَبُو عَبْدِ اَللَّهِ عَلَيْهِ اَلسَّلاَمُ: عَلَيْكَ بِالدُّعَاءِ فَإِنَّهُ شِفَاءٌ مِنْ كُلِّ دَاءٍ .
از دعا غافل مشو؛ چون دعاکردن موجب شفا یافتن از هر بيمارى است.
الکافی، ج2، ص470
3️⃣ روایت محمد بن مسلم از امام باقر علیه السلام:
عَنْ مُحَمَّدِ بْنِ مُسْلِمٍ قَالَ: قُلْتُ لِأَبِي جَعْفَرٍ عَلَيْهِ السَّلاَمُ قَالَ رَسُولُ اَللَّهِ صَلَّى اَللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ فِي هَذِهِ اَلْحَبَّةِ اَلسَّوْدَاءِ مِنْهَا شِفَاءٌ مِنْ كُلِّ دَاءٍ إِلاَّ اَلسَّامَ فَقَالَ نَعَمْ ثُمَّ قَالَ أَ لاَ أُخْبِرُكَ بِمَا فِيهِ شِفَاءٌ مِنْ كُلِّ دَاءٍ حَتَّى اَلسَّامِ قُلْتُ بَلَى قَالَ اَلدُّعَاءُ.
محمد بن مسلم میگوید از امام باقر علیه السلام پرسیدم آیا رسول خدا در مورد همین سیاهدانه [که ما میشناسیم] فرمودهاند که شفای همه بیماریهاست جز مرگ؟ امام علیه السلام پاسخ داد: بله. در ادامه فرمود: حالا میخواهی من تو را به چیزی راهنمایی کنم که شفای همه بیماریهاست حتی مرگ؟ عرض کردم: بله. فرمود: دعاکردن.
فلاح السائل (سید بن طاووس)، ص28
4️⃣ روایت قطب الدین راوندی از امام صادق علیه السلام:
قَالَ ع عَلَيْكُمْ بِالدُّعَاءِ فَإِنَّهُ شِفَاءٌ مِنْ كُلِّ دَاءٍ [وَ] إِذَا دَعَوْتَ فَظُنَّ أَنَّ حَاجَتَكَ بِالْبَاب.
از دعا غافل نشوید که شفای همه بیماریهاست و وقتی دعا میکنید [انقدر حسن ظن به خدا داشته باشید که] تصور کنید حاجتتان درب خانهتان رسیده است.
الدعوات، ص18
@mTatbiqy
هدایت شده از 🌸 همسران خوب 🌸🇵🇸
و اینجاست که انسان متوجه میشود کیفیت شیر و حیا و فداکاری مادر برای تربیت فرزندان، چقدر در عاقبت بخیری آنها تاثیرگذار است.
#مادری_شغل_انبیاست❤️
🌸🍃 کانال تربیتی همسران خوب
💓 eitaa.com/joinchat/3451518976C471922bdf6
هدایت شده از الگوی پیشرفت اسلامی
⚡️پیام مهم حجت الاسلام علی کشوری درباره انتخابات آتی ریاست جمهوری
بسم اللّه الرّحمن الرّحیم
دوستان عزیز و مغتنم معتقد به تمدن اسلامی
سلام علیکم
👌اگر راه حل مشکلات در حوزه اقتصاد، تربیت، تغذیه، طب و سایر مشکلات جامعه را پرهیز حداکثری از سند طاغوتی توسعه پایدار 2030 و فهم از مسائل عمیق تمدنی و الگوی پیشرفت اسلامی می دانید؛ مطالبه جدی برای حضور اساتید فقه نظام مانند استاد محمد مهدی میرباقری و استاد علی رضا اعرافی و استاد محسن اراکی و... در عرصه انتخابات را با قوت ادامه دهید.
👌 شهادت حسی می دهم که برخی شخصیت های حزب اللهی بسیاری از مفاد معیوب سند توسعه پایدار 2030 را تجربه بشری مفید می دانند! و آن را اجرایی خواهند کرد.
👌مجدداً تکرار می کنم: بزرگترین خطر برای انقلاب اسلامی انتخاب یک رئیس جمهور بی اطلاع از الگوی پیشرفت اسلامی و مسائل تمدنی است. به عنایات خاص خداوند برای حذف حداکثری مفاهیم نجس سند توسعه پایدار 2030 از فضای تصمیم سازی کشور و منطقه جغرافیایی ظهور امیدوارم. بعون الله تعالی
علی کشوری - یکشنبه ۶ خرداد ۱۴۰۳ - حوزه علمیه قم
#انتخاب_درست
#فقه_نظام
#نظام_سازی
https://eitaa.com/olgou4
هدایت شده از مهدی عسگری 🇮🇷
▪️ویراست▫️
درباره انتخابات #ریاستجمهوری بسیاری میپرسند: کدام شخص؟
پرسش دقیقتر این است: کدام شاخصها و کدام گفتمان؟
رقابت اگر به جای افراد، بین افکار و تیمهای کاری و جریانی و الگوهای حکمرانی باشد راهگشاتر و کارسازتر است.
کدام جریان فکری برای حل مسائل کلان و ابرچالشهای کشور دارای راهحلهای متمایز و کارآمدتر است؟
گزینههای فاقد نگاه تمدنی و تحولگرا که شناخت درستی از معادلات جهانی، الگوهای تحمیلی و اسناد استعماری بینالمللی ندارند ولو اینکه به لحاظ شخصی یا حتی اجرایی توانمند محسوب شوند اسیر دستگاه تصمیمساز و بدنه کارشناسی حاکم بر دولت خواهند شد، بدنهای که در مسیر تحول مدنظر #رئیسجمهور شهید نیز مانعتراشی کرد.
✍️ مهدی عسگری
🆔 @mahdiasgari133
هدایت شده از بسلام آمنين
#یادداشت_۱۶۴
۸ خرداد ۱۴٠۳/سال چهارم
چرا رئیس جمهور باید استاد فقه نظام باشد؟!
اداره کشور به شکل اسلامی!
آنگونه که رهبری حکیم انقلاب فرمودند، این بزرگترین آرمان و هدف جمهوری اسلامی است. هدفی که در دهه هشتاد به عنوان #الگوی_پیشرفت_اسلامی از آن یاد کردند و طراحی آنرا دستور کار قطعی نظام شمردند.
ناگفته پیداست که مقوّم و مبنای این هدف کلان، اعتقاد به #جامعیت_اسلام است که باید در تمامی عرصه های زندگی به شکل طرح ها و ایده های عملیاتی دراید و مبنای عمل قرار گیرد. این مسئله آنقدر حیاتی و محوری است که حضرت امام پس از ده سال رهبری، از آن به عنوان ریشه اصلی تمامی درگیری های دنیای کفر با جمهوری اسلامی یاد می کنند و می فرمایند:
من قبلاً نیز گفته ام که #همه_توطئه های جهانخواران علیه ما از جنگ تحمیلی گرفته تا حصر اقتصادی و غیره، برای این بوده است که نگوییم اسلام جوابگوی جامعه است و حتماً در مسایل و اقدامات خود از آنان مجوز بگیریم.
ایشان در همین راستا می فرمایند: #همه_ترس_استکبار از همین مساله است که فقه و اجتهاد جنبه عینی و عملی پیدا کند.
امام خمینی ره ۳/۱۲/۶۷
بر این مبنا می توان گفت که از ابتدای انقلاب، یکی از مهم ترین مشکلات جمهوری اسلامی، نا آشنایی اصلی ترین مقام اجرایی کشور با طرح های فقه جامع اسلام بوده. در برهه های اندک مدیریت جریان انقلابی هم به صورت بسیار بخشی در عرصه هایی پیش روی داشته ایم. تنها در دولت رئیس جمهور شهید بوده که توانستیم عرصه های درگیری تمدنی را توسعه دهیم(اینجا).
حال باتوجه به نکات مذکور، ادامه مسیر مبارک رئیس جمهور عزیز، نیازمند فردی است که بیش از پیش مسلط به نظام جامع معارف اسلام باشد و توانایی درک نزاع تمدنی جبهه ایمان و کفر را در همه زمینه ها داشته باشد. چه اینکه حضرت روح الله فرمودند:
حکومت در نظر مجتهد واقعی، فلسفه عملی تمامی فقه در #تمامی_زوایای_زندگی بشریت است. حکومت نشان دهنده جنبه عملی فقه در برخورد با #تمامی_معضلات اجتماعی و سیاسی و نظامی و فرهنگی است. فقه، تئوری واقعی و کامل اداره انسان و اجتماع از گهواره تا گور است.
#هدف_اساسی این است که ما چگونه می خواهیم اصول محکم فقه را در عمل فرد و جامعه پیاده کنیم و بتوانیم برای معضلات #جواب داشته باشیم.
امام خمینی ره ۳/۱۲/۶۷
@besalamen_amenin
هدایت شده از اجلاسیه مشترک جریانهای تمدنی
42.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 گزارش تصویری از ۹ سخنرانی مطرح شده در دومین اجلاسیه مشترک جریانهای تمدنی / پنجشنبه ۳ خرداد ۱۴۰۳/ مسجد جمکران
❓ حجتالاسلام رضا عزت زمانی: برای حل مشکلات جامعه عاقلانه ترین مسیر مشورت و شنیدن حرف های مؤثر در حوزه های مختلف است...
🎙 پیشنهاد استماع تمام سخنرانی های اجلاسیه دوم + نقد هیئت عالی نقد و بررسی:
https://eitaa.com/Tamadon_Islam/97
#جامعیت_اسلام
#فقه_نظام
#اجلاسیه_مشترک
https://eitaa.com/Tamadon_Islam
هدایت شده از حامیان آیتالله میرباقری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎙سخنان مهم آیتالله میرباقری دربارۀ ویژگیهای کاندیدای تَراز ریاستجمهوری
(۵ خرداد ۱۴۰۳)
◀️ رئیسجمهورِ در تَرازِ ملّت رشید ایران، کسی است که اولاً خود را وقف حل مشکلات زندگی مردم میکند و ثانیاً حل مشکلات زندگی مردم را در دست برداشتن از آرمانهای بزرگ این ملت و همراهی با نظم ظالمانۀ حاکم بر عالَم نمیداند.
◀️ رئیسجمهور تراز، همچون #شهید_رئیسی، هم با نظم ظالمانۀ جهانی میجنگد و در عین حال، دغدغۀ حل مشکلات مردم را در همین میدان مبارزه دارد. نه حل مشکلات مردم را قربانی آرمانهای بزرگ میکند و نه بهبهانۀ حل مشکلات مردم، دست از آرمانهای بزرگ بر میدارد.
◀️ کسانی که انشاءالله با قصد قُربت وارد کارزار انتخابات ریاستجمهوری میشوند، باید در تَراز شهید رئیسی باشند و باید در این وِزان اقدام کنند. باید گفتمان ساختن ایران و ایجاد یک امت اسلامی را در مسیر آرمان عصر ظهور دنبال کنند.
◀️ کاندیدای تَراز جمهوری اسلامی، باید قدرت اسلام را پذیرفته باشد و مرعوب دشمنان اسلام نباید باشد. او باید ظرفیت ملّت ایران و جبهۀ مقاومت را در ایجاد تحولات بزرگ در جهان، قبول داشته باشد. کسانی که چنین خصوصیتی ندارند، وارد این صحنه نشوند!
◀️ رئیسجمهور تراز باید بتواند قدرتِ کنونیِ ایجادشده بهوسیلۀ اسلام و ملّت ایران و جبهۀ مقاومت را نقد کند و به ارزش پول ملّی تبدیل کند. کسی که نمیتواند چنین قدرتی را به ثروت تبدیل کند، نمیتواند سُکّان پیشرفت کشور را به دست گیرد و دولت جمهوری اسلامی را اداره کند.
https://eitaa.com/mirbagheri_hamian
بسم الله الرحمن الرحیم
سؤال از مقام معظم رهبری دام ظله العالی
✳️ سوال: آیا نمازی که در یکشنبه ماه ذیقعده روایت شده است را میتوان بدون غسل انجام داد؟ به عبارت دیگر آیا غسل شرط صحت این نماز است؟
✅پاسخ: ظاهرا این نماز را بدون غسل هم میتوان بجا آورد. غسل در اينگونه عبادات مستحبى شرط کمال است نه شرط صحت.
میزان العلم
https://eitaa.com/myzan124
🌟گفت و گوی جالب مورچه🐜 با حضرت سلیمان علیه السلام
👌تفسیر آیه 18 سوره نمل
📗حَتّى إِذا أَتَوْا عَلى وادِ النَّمْلِ قالَتْ نَمْلَةٌ یا أَیُّهَا النَّمْلُ ادْخُلُوا مَساکِنَکُمْ لا یَحْطِمَنَّکُمْ سُلَیْمانُ وَ جُنُودُهُ وَ هُمْ لا یَشْعُرُونَ
🔻الصّادق (علیه السلام)- لَمَّا قَالَتِ النَّمْلَهًُْ یا أَیُّهَا النَّمْلُ ادْخُلُوا مَساکِنَکُمْ لا یَحْطِمَنَّکُمْ سُلَیْمانُ وَ جُنُودُهُ حَمَلَتِ الرِّیحُ صَوْتَ النَّمْلَهًِْ إِلَی سُلَیْمَانَ (علیه السلام) وَ هُوَ مَارٌّ فِی الْهَوَاءِ وَالرِّیحُ قَدْ حَمَلَتْهُ فَوَقَفَ وَ قَالَ عَلَیَّ بِالنَّمْلَهًِْ فَلَمَّا أُتِیَ بِهَا قَالَ سُلَیْمَانُ (علیه السلام) یَا أَیَّتُهَا النَّمْلَهًُْ أَمَا عَلِمْتِ أَنِّی نَبِیُّ اللَّهِ وَ أَنِّی لَا أَظْلِمُ أَحَداً قَالَتِ النَّمْلَهًُْ بَلَی قَالَ سُلَیْمَانُ (علیه السلام) فَلِمَ حَذَّرْتِنِیهِمْ ظُلْمِی وَ قُلْتِ یا أَیُّهَا النَّمْلُ ادْخُلُوا مَساکِنَکُمْ قَالَتِ النَّمْلَهًُْ خَشِیتُ أَنْ یَنْظُرُوا إِلَی زِینَتِکَ فَیُفْتَتَنُوا بِهَا فَیَبْعُدُوا عَنِ اللَّهِ تَعَالَی ذِکْرُهُ ثُمَّ قَالَتِ النَّمْلَهًُْ أَنْتَ أَکْبَرُ أَمْ أَبُوکَ دَاوُدُ قَالَ سُلَیْمَانُ (علیه السلام) بَلْ أَبِیدَاوُدُ قَالَتِ النَّمْلَهًُْ فَلِمَ زِیدَ فِی حُرُوفِ اسْمِکَ حَرْفٌ عَلَی حُرُوفِ اسْمِ أَبِیکَ دَاوُدَ قَالَ سُلَیْمَانُ (علیه السلام) مَا لِی بِهَذَا عِلْمٌ قَالَتِ النَّمْلَهًُْ لِأَنَّ أَبَاکَ دَاوُدَ دَاوَی جُرْحَهُ بِوُدٍّ فَسُمِّیَ دَاوُدَ (علیه السلام) وَ أَنْتَ یَا سُلَیْمَانُ (علیه السلام) أَرْجُو أَنْ تَلْحَقَ بِأَبِیکَ ثُمَّ قَالَتِ النَّمْلَهًُْ هَلْ تَدْرِی لِمَ سُخِّرَتْ لَکَ الرِّیحُ مِنْ بَیْنِ سَائِرِ الْمَمْلَکَهًِْ قَالَ سُلَیْمَانُ (علیه السلام) مَا لِی بِهَذَا عِلْمٌ قَالَتِ النَّمْلَهًُْ یَعْنِی عَزَّوَجَلَّ بِذَلِکَ لَوْ سَخَّرْتُ لَکَ جَمِیعَ الْمَمْلَکَهًِْ کَمَا سَخَّرْتُ لَکَ هَذِهِ الرِّیحَ لَکَانَ زَوَالُهَا مِنْ یَدِکَ کَزَوَالِ الرِّیحِ فَحِینَئِذٍ تَبَسَّمَ ضاحِکاً مِنْ قَوْلِها.
🔷امام صادق (علیه السلام)- امام رضا (علیه السلام) از پدرش موسیبنجعفر و ایشان نیز از امام صادق (علیه السلام) در مورد این فرمودهی خداوند متعال: فَتَبَسَّمَ ضاحِکاً مِنْ قَوْلِها نقل میکند: هنگامی که مورچه گفت: یا أَیُّهَا النَّمْلُ ادْخُلُوا مَساکِنَکُمْ لا یَحْطِمَنَّکُمْ سُلَیْمانُ وَ جُنُودُهُ؛ باد صدای او را به سلیمان که در هوا گذر میکرد و توسّط باد جابهجا میشد، رساند، پس ایستاد و گفت: «آن مورچه را نزد من بیاورید»، هنگامی که آورده شد، سلیمان گفت: «ای مورچه، آیا میدانی که من پیامبر خدا هستم و به هیچکس ظلم نمیکنم»؟ مورچه پاسخ داد: «آری، سلیمان گفت: پس چرا سایر مورچهها را از ظلم من برحذر داشتی و گفتی: «ای مورچگان! به لانههای خود بروید»؟ مورچه پاسخ داد: «ترسیدم که به زینت تو بنگرند و فریفتهی آن شوند و از ذکر خداوند متعال دور شوند». سپس مورچه گفت: «ای سلیمان تو بزرگتری یا پدرت داوود (علیه السلام)»؟ سلیمان (علیه السلام) گفت: «پدرم داوود (علیه السلام)». مورچه گفت: «پس چرا تعداد حروف اسم تو یکی بیشتر از اسم پدرت است»؟ سلیمان گفت: «آگاهی و علمی به این موضوع ندارم». مورچه گفت: «چرا که پدرت داوود (علیه السلام) زخمش را با دوستی و محبّت مداوا کرد؛ پس داوود نامیده شد، و تو ای سلیمان (علیه السلام)، امیدوارم که در این زمینه به پدرت ملحق شوی». آنگاه گفت: «آیا میدانی چرا از میان فرمانروایان سایر سرزمینها باد فقط برای تو مسخّر گشته است»؟ سلیمان گفت: «در اینباره علمی ندارم». مورچه گفت: «منظور خداوند عزّوجلّ از این کار این بوده که اگر تمام مملکت و سرزمینها مانند این باد مسخّر فرمان تو گردند، زوال و نابودی آنها مانند زوال و نابودی این باد است». در این هنگام سلیمان (علیه السلام) از این سخن مورچه به خنده افتاد.
http://alvahy.com/%D9%86%D9%85%D9%84/18
میزان العلم
https://eitaa.com/myzan124