eitaa logo
آموزش و ایده💞
39.8هزار دنبال‌کننده
15.7هزار عکس
37.2هزار ویدیو
13 فایل
مدیر ⬅ @felfeli96... هر گونه کپی برداری از کانال توسط کانال های دیگر #حرام میباشد😐 کانال تبلیغات http://eitaa.com/joinchat/4068671501C5a5c494ab3
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋 مواد لازم🔻 آرد: ۲ پیمانه پودر شیر خشک :۲ ق س شکر: ۱ ق م نمک: ۱ ق چ بکینگ پودر: ۱ ق چ کره: ۲ ق س روغن :۳ ق س مایه خمیر :۱ ق غ سرخالی آب گرم: ۱ پیمانه طرز تهیه🔻 آرد و شیر و شکر و نمک و بکینگ پودر و مایه خمیر و روغن و کره با هم مخلوط کنید و آب گرم کم کم بهش اضاف کنید و با همزن مواد هم بزنید (با سر مخصوص خمیر) روی خمیر را بپوشانید وجای گرم بزارید تا عمل بیاد یک ونیم تا دوساعت زمان میبره بعد از عمل اومدن ،خمیر را چونه بگیرید وباز استراحت دهید ۱۵ تا ۲۰ دقیقه هر چونه را مطابق فیلم باز کنید برای وسط خمیر میتونید کمی کره بمالید بعد از آماده شدن خمیر در ظرفی ۴ پیمانه آب بریزید وبزارید تا جوش بیاد وبهش یک ونیم ق غ جوش شیرین اضاف کنید وحرارت کم کنید وچونه های آماده رو مثل فیلم بزارید تو آب هر طرف فقط ۱۵ ثانیه بیشتر نشه برای رومال زرده وبه اندازه نوک چاقو نسکافه مخلوط کنید ورومال بزنید ونان ها را با تیغ یا چاقو تیز برش بزنید ودر فر گرم به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه قرار دهید. 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
😋 رانی_هلو هلو یک کیلو( 10 تا متوسط) آب 4 لیوان شکر سه چهارم لیوان نصفِ آب لیمو تازه طرز تهیه: ابتدا 4 لیوان آب رو بذارید تا به جوش بیاد. هلو ها رو پوست کنده( سعی کنید از هلو زعفرانی استفاده کنید چون خوشرنگتر میشه) هسته هاش رو جدا کنید بعد نگینی کنید. سپس به آب در حال جوش اضافه کنید به مدت ده دقیقه اجازه بدید بپزه.بیشتر نه.بعد شعله رو خاموش کنید.شکر و ابلیمو تازه رو اضافه کنید و خوب هم بزنید تا شکر حل بشه.حدود دو سوم از تکه های هلو رو که پخته شدن جدا کنید و بذارید کنار. بقیه مواد رو با هر وسیله ای که دارید مثله مخلوط کن یا 123 یا گوشکوب برقی خوب مخلوط کنید تا کاملا یکدست بشه اخر سر اون تکه های هلویی رو که کنار گذاشته بودید رو بهش اضافه کنید. بذارید فریزر دو الی سه ساعت بمونه تا کاملا خنک بشه. هر چی بیشتر تو یخچال یا فریزر بمونه خوشمزه تر میشه. بعد از فریزر دربیارید قبل از سرو خوب هم بزنید تا تکه های میوه که تهنشین شدن بیان بالا.( میتونید از کمی زعفران حل شده برای خوشرنگتر شدن رانی استفاده کنید). نوش جان. ♥️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی تر شکلاتی میوه ای😋 3 عدد تخم مرغ 1 لیوان شکر نصف لیوان روغن نصف لیوان شیر 4 قاشق غذاخوری ، سر پر آرد یک بسته پودینگ شکلاتی نصف قاشق غذاخوری بکینگ پودر مواد فیلینگ 2-3 عدد پرتقال و یا موز و یا توت فرنگی مقداری خامه فرم گرفته قنادی سفیده و زرده ی تخم مرغ ها را جدا می کنیم و سفیده ها را کمی میزنیم وقتی کف کرد نیمی از پودر شکر را کم کم اضافه می کنیم و آنقدر میزنیم تا قله ای شود. بعد زرده های تخم مرغ را با شکر باقیمانده می زنیم تا کرمرنگ شود و بعد روغن و شیر را اضافه می کنیم و آرد و بیکینگ پودر را الک کرده و اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم و پودینگ رو هم اضافه کنید مخلوط کنید و در آخر سفیده تخم مرغ را اضافه می کنیم و لیسک به صورت دورانی مخلوط میکنیم . مواد را درون قالب ۳۰ در ۴۰ که کاغذ روغنی انداختید بریزید و صاف کنید و بزارید داخل فر در دمای 200 درجه به مدت 8-9 دقیقه .بعد از سرد شدن قالب بزنید و یک حلقه پرتقال را روی کیک بگذارید و خامه را در قیف بریزید و روی پرتقال شکوفه بزنید و آن را با کیک هایی که از اضافات قالب مونده پودر کنید و روی خامه را با پودر کیک بپوشانید مانند فیلم و با شکلات تزیین کنید 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترفند های ابتکاری برای برش نارگیل و آناناس 😋 🎀 🌸🍃🌸🍃🌸🍃 😉
‌ 🍮🍭🍮🍭🍮🍭🍮🍭🍮🍭🍮🍭🍮🍭‌ ژله ای🍧 توضیح: محلبی دسری است ترکیه ای شبیه فرنی خودمان. انواع و اقسام روش پخت هم دارد. این هم یک محلبی ساده و خوشمزه. می توان گفت که این نوع محلبی کم کالریترین نوع دسر می باشد. پس در روزهای گرم می توان جایگزین بستنی نموده و بخصوص برای سفره افطار تدارک دیده بشه مواد لازم برای تهیه محلبی: 1 کیلو شیر 1 لیوان پودر شکر 3 ق.غ آرد 3 ق.غ نشاسته ذرت به مقدار لازم وانیل 1 ق.م مارگارین طرز تهیه: همه مواد را با هم مخلوط کرده میپذیم. بعد از پخت اجاق را خاموش کرده و مواد پخته شده را با همزن به مدت 3-5 دقیقه هم بزنید. بعد از هم زدن مواد را داخل ظرف یا قالب مورد نظر بریزید. برای روی دسر، ژله توت فرنگی درست کرده اضافه کنید و با توت فرنگی تزیین کنید. 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
باظرف نوشابه گل بسازز👌👌 👆👆 🍃🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍🍦 🔶️مواد لازم : 🔵هر پیمانه 250ML 🔵 پوره انبه : ‏500 گرم یا 2 پیمانه شیر عسلی : 20 گرم یا 1 قاشق غذا خوری خامه صبحانه : 200 گرم یا 1 پیمانه + 2قاشق غذا خوری یا 1 عدد خامه پاکت صورتی که توی بازار هست ( اکثرا 200 گرم هستن ) 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🎀 مبلمان 🎀 ..💓
🎀 مبلمان 🎀 .💓
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
يك قاشق غذاخورى مايه خمير،يك قاشق شكر و كمتر از نصف ليوان آب گرم (حدود ٥٠درجه)رو تركيب ميكنيم و درش رو ميزاريم، بعد از يك ربع كاملا عمل مياد. يدونه تخم مرغ درشت و چهار تا پنج قاشق سَر پُر شكر و يك ليوان شيرِ ولرم رو هم ميزنيم حدود سه ليوان آرد و نصف قاشق چايخورى بهبود دهنده رو تركيب ميكنيم و به مايه ى تخم مرغى اضافه ميكنيم مايه خمير عمل اومده رو هم اضافه ميكنيم و مواد رو مخلوط ميكنيم پنجاه گرم كره ى نرم رو اضافه ميكنيم و با دست خمير رو كاملا ورز ميديم اصلا نيازى به اضافه كردن آرد نداره فقط اگه خمير خيلى چسبنده بود دستامونُ ميزنيم داخل آرد و مجدد خمير رو ورز ميديم روى ظرف خمير سلفن ميكشيم و يه پتوى كوچيك روش ميزاريم كه كاملا گرم بشه و به مدت چهل و پنج دقيقه استراحتش ميديم بعد از اين تايم حجم خمير بيش از دوبرابر ميشه كه بايد مجدد ورز بخوره و پُفش رو بگيريم من از اين مقدار خمير سه تا چونه درست كردم و باوردنه به شكل دايره باز كردم و داخل سينى تفلنِ چرب شده گذاشتم و روش يه حوله گذاشتم و تايم دادم ده دقيقه ديگه استراحت كنه براى رومال يدونه زرده و نصف استكان شير و يك قاشق زعفران آبزده رو تركيب ميكنيم و بعد از استراحت دوم نون ها رو رومال ميكنيم و به دلخواه كنجد ميريزيم و ميفرستيم تو فر ٢٠٠ درجه به مدت يك ربع تا نهايتا بيست دقيقه ما به شكل سنتى براى نون شيرمال از روغن دنبه و پيه آب شده ى گوسفندى و براى رومالش هم از تركيب گلرنگ ساييده شده با شير استفاده ميكنيم كه وااااااقعا محشر ميشه 🌟