فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده خوشگل کردن شلوار👖
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#یخمک_خونگی😍•
تو این هوا و گرما خیلی میچسبه🤩
.
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش درست کردن محلول برای پاک کردن لوستر🥰 💫
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چند ترفند برای پیچیدن دسته گل👌😍
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بافت_مو جلوی سر مناسب برای زیر شال و روسری 😍✌️
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چند ترفند با آبکش ببینید چقدر جالبه
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۴ مدل پودر سوخاری
مواد لازم:
نون 🥖( هر نونی میتونه باشه ولی نونهای حجیم و فانتزی بهتره و اگه نون ها بیات هم باشه )
برای پودر سبز : 🌱
جعفری خشک شده و پودر آویشن
برای پودر قرمز : 🍅
پودر گوجه و پودر لبو یکی از ادویه های قرمز
برای پودر نارنجی :🍁
پفک
ادویه های کل پودر سوخاری : نمک،فلفل سیاه ،پودر سیر ، پاپریکا و زردچوبه 🌶🧂🧄
🤩لطفا فوروارد کن✨✌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینجوری کفشتو خوشگل کن🥰👟
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام قشنگای باسلیقه
#برق_انداختن_مس با جلاسنج
🤩لطفا فوروارد کن✨✌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روز آدینه تون گلبارون 🌸 🍃
برای امروزتون ازخدا❤
یه دل شاد❤
یه لب خندون 😊
یه روز آروم 😇
یه دعای مستجاب 🙏
یه عبادت نورانی و✨
یه زندگی پراز عشق خواستارم❤🙏
آدینه تون زیبا و در پناه خدا🙏
♥️
#شیرینی_گردویی
مواد لازم
مغز گردو یک لیوان خیلی پر
پودر قند یک لیوان خیلی پر
کیک اسفنجی ۱۰۰ گرم.قبلا کیک یک تخم مرغی به وزن 1۰۰ گرم اموزش دادم.
سفیده تخم مرغ درشت ۳ عدد
پودر کاکاو یک ق غ
روغن مایع یک ق غ
سرکه سفید یک ق غ
اب در صورت نیاز برای مجاز کردن دو ق غ الی ۳ ق غ
اول گردو و کیک و با دستگاه اسیاب یا غذا ساز یا یک دو سه پودر کنید
پودر قند و الک کنید داخل تابه
گردو و کیک پودر شده رو بهش اضافه کنید و مخلوط کنید
حالا پودر کاکاو هم الک کنید و سفیدها رو اضافه کنید الان حرارت خاموشه.
وقتی مخلوط کردید حرارت و روشن وکم کنید و تایم بگیرید به مدت ۱۰ دقیقه مرتب همش بزنید بهش میگن داغ زدن.
نباید مواد بجوشه.
بعد حرارت و خاموش کنید و تا گرمه روغن وسرکه رو اضافه کتید وهم بزنید موادو رپبرای یک ساعت کنار بزازید.
حالا اگر دیدید مواد سفته خیلی اب و کم کم اضافه کنید .
کف سینی کاغذ بزارید و دو تا دونه قیف بزنید
نیاز به ماسوره نیست.
روشم خلال بریزید
دستگاه و از قبل روی ۱۵۰ گرم کنید بمدت تقریبی ۵ تا ۱۰ دقیقه بپزید
اگر خوب شد ومشکلی نداشت
باقی و قیف بزنید و بپزید
این شیرینی حساسه و زیرش زود میسوزه و خشک میشه
پس نباید زیاد بپزید تا دقتی نرمه از دستگاه خارج کنید خنک که بشه خودش سفت میشه.
تمام نکات مهم و گفتم
ترک های روی شیرینی هم بستگی به دستگاه داره
🌟