فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترفندایی که خیلی به کارت میاد
موقع اسباب کشی، یه پتوی نازک یا ملحفه داخل قابلمه بذار، مواد غذایی فریزریُ وسطش بچین
اینجوری مثل کلمن میشه و یخشون دیرتر آب میشه🧊
برای اینکه چادر یا مقنعه پرز نگیره و کمتر چروک شه، تو نایلون بذار و یک ساعت داخل فریزر بمونه، به همین راحتی
🌸هنرکده نفس بانو🌸
@honarkadebanoo71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بااین ترفند چند سال آبلیمو آبغورتو نگه دار
😳😳😳😳😳🌸🌸🌸🌸🌸
#آشپزی
#خانه_داری
#ترفند #آبلیمو
🌸هنرکده نفس بانو🌸
@honarkadebanoo71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینجوری دوش حمام🚿 و شیرآلات رو جرمگیری کن
🌸هنرکده نفس بانو🌸
@honarkadebanoo71
10.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
(صبحانه : حریره بادام)
تو فیلم طرز تهیه اش رو نشون دادم👇🏻
بادام درختی رو داخل میکسر پودر کنین بعد بریزین تو قوری همراه با ابجوش و بزارین روی کتری و اجازه بدین ۱۵ دقیقه بمونه تا عصاره بادوم خارج بشه .چند دقیقه آخر هم میتونین داخل قوری نبات بندازین تا شیرین بشه.
بعد بریزین داخل لیوان و صبح ناشتا نوش جان کنین، سردش هم خیلی خوشمزه اس
(ما وقتی بچه بودیم مامانم موقعی که سردیمون میکرد ازین حریره بادام برامون درست میکردن)
البته برای بچه اگه میخواین درست کنین بهتره که پوست بادام رو بگیرین(بادام هارو تو یک ظرف در بسته که داخلش ابجوش هست بریزین و ۵ دقیقه بعد راحت پوستش جدا میشه و میتونین بادام رو آسیاب کنین)
🌸هنرکده نفس بانو🌸
@honarkadebanoo71
بیا تا چند تا نکته بهت بگم تا خوراک لوبیات خوشمزه تر بشه😉
✅لوبیا چیتی و لوبیا کپسولی لعاب بیشتری داره و خوشمزه تره
✅سیب زمینی اضافه کنین برای لعابش
✅قارچ و فلفل دلمه و پیاز داغ خیلی خوشمزه ترش میکنه
✅وقتی کامل پخت و خواستین خاموش کنین یه قاشق آبلیمو بزنین خیلی خوشمزه تر میشه
✅اگه از ظرف سفالی استفاده کردین حتما از شعله پخش کن یا شعله ملایم استفاده کنین حدود سه ساعت با شعله کم طول میکشه تا جا بیفته
✅آب بندی سفالی تو پست های پایین تر هست
🌸هنرکده نفس بانو🌸
@honarkadebanoo71
14.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اصول برش زدن پیاز🧅
⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆
۴ روش برش پیاز رو براتون گذاشتم:
۱) برش نگینی
۲) برش روی بافت ها
۳)برش در جهت بافت ها
۴) برش حلقه ای
🌸هنرکده نفس بانو🌸
@honarkadebanoo71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر اقیانوسی محبوب دلها😍🌊🍸
دسر اقیانوسی
مواد لازم:
پودر ژله بلوبری یک بسته
پودر ژلاتین یک ساشه
پودینگ وانیلی نصف بسته
بیسکوئیت هارو خورد کنید و داخل لیوان مورد نظرتون بریزید(سعی کنید خیلی مرتب نباشه)
نصف بسته پودینگ وانیلی و یک لیوان شیر رو باهم مخلوط کنید،پودر ژلاتین رو با نصف لیوان اب جوش مخلوط کنید و به شیر اضافه کنید و بذارید رو حرارت ملایم تا غلیظ بشه(دائم هم بزنید)
بعد پودینگ رو روی بیسکوئیت ها بریزید و بذارید بمدت یکساعت داخل یخچال بمونه تا وقتی که پودینگ خودشو بگیره.
پودر ژله رو تو یه لیوان ای جوش حل کنید و به لیوان اضافه کنید و بذارید بمدت دو ساعت داخل یخچال بمونه.
برای مهمونیاتون درست کنید و لذت ببرید❤️
#دسر
#دسر_اقیانوسی
🌸هنرکده نفس بانو🌸
@honarkadebanoo71
5.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تزئین سالاد و غذا
🌸هنرکده نفس بانو🌸
@honarkadebanoo71
5.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اجاق گاز رو برق بنداز
🌸هنرکده نفس بانو🌸
@honarkadebanoo71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیزاین شیک آناناس
🌸هنرکده نفس بانو🌸
@honarkadebanoo71
🌀بلانچ وفریز کردن قارچ 👇😍
بهتره قارچ به شکل تازه مصرف بشه اما اگر خواستین فریز کنید
ابتدا قارچ را شسته و خرد کرده ،آب رو میذاریم جوش بیاد سپس قارچ را درآب جوش ریخته و بعد از ده دقیقه آبکش کرده و سریع به ظرف آبی که با قالب یخ سرد شده منتقل میکنیم و بعد از پنج دقیقه در آبکش ریخته و بسته بندی و فریز میکنیم .دراین روش قارچ سفید میمونه و به راحتی قابل استفاده خواهد بود .
🌸هنرکده نفس بانو🌸
@honarkadebanoo71