✅ 8 روز تا عید سعید غدیر خم
#گزیده_کتاب
#سیره_نامه_امیرالمومنین
📚 رسول خدا صلّیاللهعلیهوآلهوسلّم فرموده است: در نبرد احزاب، آن گاه که علیبنابیطالب، پهلوان مشرکان یعنی عمرو را کُشت، جبرئیل بر من فرود آمد و گفت: «ای محمد! خداوند به تو سلام میرساند و میفرماید: من نماز را بر بندگانم واجب ساختم؛ اما از فرد ناتوان که نتواند نماز بخواند، آن را برداشتم. نیز زکات را واجب کردم؛ اما از فردی که مال اندک دارد، برداشتم. همچنین روزه را واجب نمودم؛ اما از مسافر برداشتم. حج را هم واجب ساختم؛ اما از کسی که مال یا راهی برای آن نمییابد، برداشتم. اما دوستی و مودت علیبنابیطالب را بر همۀ آسمانیان و زمینیان واجب نمودم و عذر هیچ کس را در این زمینه نمیپذیرم. پس امتت را به دوستی او فرمان بده؛ که هر کس او را دوست بدارد، وی را با مهر خودم و تو، دوست میدارم؛ و هر که او را دشمن بدارد، با کینۀ خودم و تو، او را دشمن میدارم.»
📌 برگرفته از ص 240 و 241 از جلد اول کتاب «سیرهنامۀ امیرالمؤمنین علیهالسلام»، تألیف علی کورانی و ترجمۀ سید ابوالقاسم حسینی (ژرفا)، شرکت چاپ و نشر بینالملل
✅ 6 روز تا عید سعید غدیر خم
#گزیده_کتاب
#سیره_نامه_امیرالمومنین
📚 پس از بیعت سقیفه، علی و فاطمه سلاماللهعلیهما تصمیم گرفتند که انصار را به حرکت درآورند و از آنان بخواهند که به بیعت عقبه وفا کنند؛ همان بیعتی که در آن، پیامبر شرط نمود تا از او و خانواده و نسلش حمایت نمایند، همان سان که از خود و نسل خود حمایت میکنند. فاطمه از اتفاقی که در هجوم به خانهاش برایش پیش آمده بود، بیمار شده بود. علی او را بر مرکب نشاند و دست حسن و حسین را گرفت و دو شب بر در خانههای انصار چرخیدند. بیشترین سخن را فاطمه به آنان میگفت. یکی از آنان به و ی گفت: «ای دختر رسول خدا! ا گر پیش از بیعت با ابوبکر، این سخنان را از تو شنیده بودیم، جز علی با هیچ کس بیعت نمیکردیم.» فاطمه سلاماللهعلیها فرمود: «مگر پدرم در روز غدیر خم برای کسی عذری باقی گذاشت؟»
📌 برگرفته از ص 516 از جلد اول کتاب «سیرهنامۀ امیرالمؤمنین علیهالسلام»، تألیف علی کورانی و ترجمۀ سید ابوالقاسم حسینی (ژرفا)، شرکت چاپ و نشر بینالملل
✅ 5 روز تا عید سعید غدیر خم
#گزیده_کتاب
#سیره_نامه_امیرالمومنین
📚 قدیمیترین گزارش این ماجرا در منابع اهل سنت، در غریب القرآن از ابوعبید هروی آمده است: هنگامی که پیامبر در غدیر خم آن پیام را ابلاغ کرد و خبرش در مناطق مختلف پیچید، جابر بن نضر بن حارث بن کلده عبدری آمد و گفت: «ای محمد! ما را فرمان دادی که گواهی دهیم معبودی جز الله نیست و محمد رسول خداست. نیز ما را به نماز و روزه و حج و زکات فرمان دادی و ما همه را پذیرفتیم. اکنون به اینها راضی نشدهای و دست عموزادهات را بالا برده و او را بر ما برتری داده و گفتهای: «هر که من مولای او هستم، علی نیز مولای اوست.» آیا این سخن از توست یا از خدا؟» رسول خدا صلّیاللهعلیهوآلهوسلّم فرمود: «به خدایی که معبودی جز او نیست، این سخن از خداست.» جابر به پیامبر پشت کرد و به سوی شترش رفت و گفت: «خداوندا! اگر آن چه محمد میگوید، راست باشد، بر ما سنگی از آسمان فرو فرست یا عذابی دردناک بر ما نازل کن!» هنوز به شترش نرسیده بود که خداوند سنگی از آسمان بر سرش زد که از پشتش درآمد و او را کشت و سپس این آیه را نازل فرمود: «سئل سائل بعذاب واقع ...»
📌 برگرفته از ص 515 و 516 از جلد اول کتاب «سیرهنامۀ امیرالمؤمنین علیهالسلام»، تألیف علی کورانی و ترجمۀ سید ابوالقاسم حسینی (ژرفا)، شرکت چاپ و نشر بینالملل
✅ 4 روز تا عید سعید غدیر خم
#گزیده_کتاب
#سیره_نامه_امیرالمومنین
📚 خطبههای پیامبر در حج و سخنانش در باره علی و فاطمه و حسن و حسین علیهمالسلام سنگینترین سخنانی بود که امکان داشت قریش در استواری پایههای رهبری بنیهاشم بشنوند. از یاد نبریم که شماری از کسانی که نامۀ تحریم و محاصرۀ بنیهاشم در شعب ابوطالب را امضا کرده و سالها برای کشتن محمد نقشه کشیده و سپس پیاپی با او جنگیده بودند، در حجةالوداع پای منبر و ی حضور داشتند، از جمله سهیل بن عمرو، عکرمة ابن ابوجهل، صفوان بن امیة بن خلف، حکیم بن حزام، صهیب بن سنان، و ابواعور سلمی. آنان بسیار ناخرسند بودند که پیامبر زمینۀ حکومت بنیهاشم را هموار میکند. از این رو، برای مقابله با این وضعیت خطرناک و جلوگیری از محرومیت دیگر قبایل قریش از حکومت، با دیگر قریشیان مهاجر تماس برقرار کردند. آنان بودند که در غیاب وی میگفتند: پیامبر از عموزادهاش جانبداری میکند و خداوند دربارۀ علی چیزی بر وی نازل نکرده؛ بلکه میخواهد برای بنیهاشم همچون خسرو و قیصر امپراتوری ایجاد کند و قبایل قریش را از حکومت محروم سازد و ما را بندگان آزادشده و زیردست بنیهاشم قرار دهد. آنان در حجةالوداع به تلاشهای خود افزودند و میان خود نامهای نگاشتند که در منابع ما با عنوان «نامه ملعون» از آن یاد شده؛ زیرا عهد بستند که بنیهاشم را کنار بگذارند و به آنان اجازه ندهند که هم پیامبر و هم جانشینان وی از ایشان باشند. سپس آن نامه را همچون نامۀ نخست قریش، درون کعبه نهادند؛ اما این بار این نامه به نام اسلام نوشته شده بود! خداوند پیامبرش را از این ماجرا آگاه کرد و اصحابش را از کارشان خبر داد و بدین سان، لرزه بر اندامشان افتاد. پیامبر با خشم به ابوعبیده نگریست و فرمود: «امین این امت شدی!»؛ دلیل این سخن آن بود که وی مسئول نگهداری آن نامه شده بود. البته پیامبر به همین اتمام حجت بسنده کرد و آزادی عمل آنان را نگرفت.
📌 برگرفته از ص 500 و 501 از جلد اول کتاب «سیرهنامۀ امیرالمؤمنین علیهالسلام»، تألیف علی کورانی و ترجمۀ سید ابوالقاسم حسینی (ژرفا)، شرکت چاپ و نشر بینالملل
🌳 بسته پیشنهادی عید غدیر
📚خرید کتاب سیره نامه امیرالمونین، کوفه و نقش آن در قرون نخستین اسلام، المراجعات و آیین زمامداری و مدیریت با 30 درصد تخفیف
⏰زمان: از 25 تیرماه تا 2 مرداد ماه (روز مباهله)
🔶 برای خرید به سایت شرکت چاپ و نشر بین الملل به آدرس www.nashrebeynolmelal.ir مراجعه نمایید.
#گزیده_کتاب
#سیره_نامه_امیرالمومنین
📚 امام صادق علیهالسلام از پدرش، از پدرانش علیهمالسلام روایت نموده است: آخرین فریضهای که خداوند نازل فرمود، ولایت علی علیهالسلام بود. رسول خدا صلّیاللهعلیهوآلهوسلّم بیم ورزید که اگر آن را به مردم ابلاغ کند، وی را تکذیب نمایند و بیشترشان بـه خاطر حسد به علی، مرتد شوند؛ زیرا میدانست که در قلبشان از علی کینه دارند. آن گاه که حجةالوداع را بـه جای آورد، در عرفه برای مردم که از هر سو برای حج گزاردن همراه وی گرد آمده بودند، خطبه خواند و در خطبۀ خود، ایشان را بـا نشانههای دینش آشنا ساخت و به آنان سفارشهایی نمود و در خطبۀ خود فرمود: «بیم دارم کـه پس از امروز و این مکان، نه من شما را ببینم و نه شما مرا. در میانتان دو چیز بر جای نهادهام که اگر پس از من به آن دو دست بیاویزید، هرگز گمراه نشوید: کتاب خدا و عترتم که اهلبیت من هستند. آن دو هرگز از یکدیگر جدا نشوند تا در کنار حوض کوثر نزد من آیند. این رشتهای است از آسمان به سوی شما که یک سویش دست خداست و سوی دیگرش به دست شما.» در اینجا، پیامبر ولایت را به صورت مُجمل برای اهلبیت خود یاد کرد؛ زیرا میدانست که در اهلبیتش هیچ کس برای قدرت با علی نمیستیزد و اگر مردم ولایت را از آنِ اهلبیتش بدانند، از آنِ علی نیز خواهند دانست. پس با مراعات احتیاط برای علی و اهلبیت، نام او را مستقیم بر زبان نیاورد. هنگامی که حج گزارد و در راه بازگشت، به غدیر خم رسید، خداوند این آیه را بر وی نازل فرمود: «یا ایها الرسول بلغ ما انزل الیک من ربک ...»؛ از این رو پیامبر ولایت علی را با ذکر صریح نام وی، اعلان کرد و آن گاه، خدا این آیه را نازل فرمود: «الیوم اکملت لکم دینکم ...»
📌 برگرفته از ص 503 و 504 از جلد اول کتاب «سیرهنامۀ امیرالمؤمنین علیهالسلام»، تألیف علی کورانی و ترجمۀ سید ابوالقاسم حسینی (ژرفا)، شرکت چاپ و نشر بینالملل
✅ روایت ابوهریره از غدیر
#گزیده_کتاب
#سیره_نامه_امیرالمومنین
📚 از یک دانشمند دستگاه سلطه در روزگار خودمان شنیدم که با تعجب میگفت: «پیامبر در فرود آمدن در غدیر خم و خطبه خواندن در آنجا، هیچ دلمشغولی و هدفی جز این نداشت که ولایت علی را اعلان کند. او مسلمانان را در آن گرمای سوزان، پیش از منزلگاه وسیع جحفه، فقط به همین غرض نگاه داشت!»
و این سخن را با شگفتی بر زبان میراند. اینجاست که حدیث غدیر، منکران را سرگشته میکند؛ زیرا این حدیث نزد آنان صحیح و متواتر است. خدا را شکر که از صحیحترین روایات آنان که بنا بر شرط مسلم و بخاری صحیح است، حدیث ابوهریره در فضیلت روزۀ روز غدیر است! متن آن حدیث چنین است:
هر که روز 18 ذیالحجه را روزه بگیرد، به اندازۀ روزۀ 60 ماه برایش مینویسند. و آن روز، روز غدیر خم است کـه پیامبر دست علیبنابیطالب را گرفت و فرمود: «آیا من ولی مؤمنان نیستم؟» گفتند: «آری؛ ای رسول خدا!» فرمود: «هر که من مولای او هستم، علی نیز مولای اوست.» عمر بن خطاب گفت: «مبارک بادت، مبارک بادت ای فرزند ابوطالب؛ که مولای من و هر مسلمان شدی.» آن گاه، خداوند این آیه را نازل فرمود: «الیوم اکملت لکم دینکم ...»
📌 برگرفته از ص 510 از جلد اول کتاب «سیرهنامۀ امیرالمؤمنین علیهالسلام»، تألیف علی کورانی و ترجمۀ سید ابوالقاسم حسینی (ژرفا)، شرکت چاپ و نشر بینالملل
گفتوگوی زندۀ اینستاگرامی با موضوع:
"جایگاه و اعتبار کتاب الاخبار الموفقیات در تاریخنگاری صدر اسلام"
با حضور:
دکتر اصغر قائدان، عضو هیئت علمی دانشگاه تهران و مترجم کتاب الاخبار الموفقیات
ترجمه این کتاب، توسط شرکت چاپ و نشر بینالملل منتشر شده است.
چهارشنبه ۲۹ تیر ۱۴۰۱
ساعت ۱۹
پخش از طریق صفحه شرکت چاپ و بینالملل
چاپ و نشر بینالملل
گفتوگوی زندۀ اینستاگرامی با موضوع: "جایگاه و اعتبار کتاب الاخبار الموفقیات در تاریخنگاری صدر اسلا
الاخبار الموفقیات، نوشته زیبر بن بکار و با ترجمه اصغر قائدان، کتابی متعلق به قرن سوم هجری است. نویسنده، قاضی مکه در عصر متوکل عباسی بوده است. در اين كتاب، مجموعه روايتهايی در زمينههای تاريخی، سياسی، اداری و اجتماعی تدوين شده و بخشهايی از آن نيز اشعار شعرای بنام عصر جاهليت و اسلامی است. كتاب درباره اميرالمؤمنين علی علیهالسلام اخبار قابل توجهی دارد؛ يكی از جالبترين آنها تحت عنوان «رسول الله يوصی بولاية علی»، از عمار بن ياسر نقل شده است.
https://www.ibna.ir/fa/tolidi/324110
#معرفی_کتاب
#سلام_بر_سحر
📚 داستان «سلام بر سحر»،روایت تقابل مدرنیته با سنت است.
ماجراهای این داستان، در لا به لای برجهای سر به فلک کشیدۀ تهران اتفاق میافتد و تلاش دو نسل را برای برپایی نماز نشان میدهد. همراهی دو نسل که با وجود تمام تفاوتها، همچنان شباهتها و قرابتهای معنوی، روح و احساس آنها را به هم متصل کرده است.
این اثر در واقع تلاش نسل نو را برای برپایی نماز و کوشش نسل پیشین را برای ماندگاری سنتهای حسنه روایت میکند که در فرآیند این تلاشها، کنشها و واکنش های اجتماعی و خانوادگی تصویر میشوند.
فراز و فرود های این داستان، اقامه نماز را نه به عنوان یکی از مناسک دینی بلکه به عنوان یک سبک زندگی مطرح می کند.
رضا رسولی، نویسندۀ «سلام بر سحر»، پیشتر این اثر را در قالب فیلمنامهای با نام «صبح سبز» روایت کرده بود که در دوازدهمین جشنواره سراسری فیلم وحدت در بخش فیلمنامه نویسی، موفق به اخذ دیپلم افتخار شده است.
📌 «سلام بر سحر»، نوشتۀ رضا رسولی، در 55 صفحه و با شمارگان 1000 نسخه، بهتازگی توسط شرکت چاپ و نشر بینالملل منتشر شده است.
#معرفی_کتاب
#تحریف_شناسی_عاشورا_و_تاریخ_امام_حسین
📚 پاسداری از مکتب تشیع در گرو پاسداری از فرهنگ عاشوراست و تطهیر و تنزیه تاریخ عاشورا ضرورت دارد، چراکه از گذشته تا به امروز، دشمنان اسلام و تشیع در صدد تحریف این واقعه بودهاند. نگارنده در این اثر تلاش کرده تا به تحریفشناسی عاشورا بپردازد. مطالب کتاب در دو بخش تدوین شده که در بخش نخست از انواع و عوامل تحریف سخن گفته شده تا ریشهیابی انواع تحریف و یادآوری عوامل و انگیزههای گوناگون آن و راههای نفوذ تحریفات شناسایی و حوزههای آسیبپذیر نمایانده شود. در بخش دوم نیز تحریفات عاشورا نقد و بررسی شده است.
مؤلف کتاب، محمد صحتی سردرودی، ازسال ۱۳۷۴ همّ و غم خویش را مصروف عاشوراپژوهی کرد که حاصل نخستین آن، کتاب حاضر است.
📌 «تحریفشناسی عاشورا و تاریخ امام حسین علیهالسلام»، تألیف محمد صحتی سردرودی، در 376 صفحه توسط شرکت چاپ و نشر بینالملل منتشر شده است.
چاپ و نشر بینالملل
#معرفی_کتاب #تحریف_شناسی_عاشورا_و_تاریخ_امام_حسین 📚 پاسداری از مکتب تشیع در گرو پاسداری از فرهنگ عا
فهرست و پیشگفتار کتاب تحریف شناسی.pdf
365.9K
فهرست و پیشگفتار کتاب «تحریف شناسی عاشورا و تاریخ امام حسین علیهالسلام»
چاپ و نشر بینالملل
#معرفی_کتاب #تحریف_شناسی_عاشورا_و_تاریخ_امام_حسین 📚 پاسداری از مکتب تشیع در گرو پاسداری از فرهنگ عا
برای مطالعۀ کتاب میتوانید به این پیوند مراجعه نمایید.
https://noorlib.ir/book/view/64330
#معرفی_کتاب
#احکام_کاربردی
📚 علیرضا کریمی، نمایندۀ حضرات آیات خامنهای و سیستانی حفظهماالله، و استاد فقه و اصول حوزۀ علمیۀ مروی، پس از تألیف کتابی پیرامون احکام خمس، کتابی برای آموزش احکام با موضوعات مختلف تألیف کرده است.
برخی عناوین کتاب عبارتند از:
• اعتراف به گناهان نزد دیگران
• تقلب در امتحانات
• قهر کردن با مسلمان بیش از سه روز
• حرمت مومن
• ضبط صدای دیگران
• صلۀ رحم و قطع رحم
• حقوق همسایه
• وعدۀ دروغ و خلف وعده
• تعریف غیبت و موارد استثناء حرمت آن
• سخنچینی
• وظایف واجب فرزند نسبت به والدین
کتاب احکام کاربردی میتواند منبع مناسبی برای وعاظ، به خصوص در ایام محرم و صفر باشد.
📌 «احکام کاربردی»، تألیف علیرضا کریمی، در 291 صفحه، با شمارگان 1000 نسخه، بهتازگی توسط شرکت چاپ و نشر بینالملل منتشر شده است.
چاپ و نشر بینالملل
#معرفی_کتاب #احکام_کاربردی 📚 علیرضا کریمی، نمایندۀ حضرات آیات خامنهای و سیستانی حفظهماالله، و استا
معرفی تفصیلی کتاب احکام کاربردی در خبرگزاری کتاب ایران
https://www.ibna.ir/fa/book/324276/
برای خرید اینترنتی کتاب «احکام کاربردی» پیوند زیر را لمس نمایید:
https://nashrebeynolmelal.ir/?p=8289
#گزیده_کتاب
#طواف_عشق
📚 کاروان امام به حرکت خود ادامه داد تا هنگام ظهر در منزلگاه ثعلبیه فرود آمد. حسین در اینجا سر بر بالین نهاد و خوابش برد. سپس بیدار شد و فرمود: «هاتفی را دیدم که میگفت: شما باشتاب میروید و مرگ با سرعت شما را به سوی بهشت میبرد.» فرزندش علی که این سخن را شنید به آن حضرت گفت: «ای پدر! آیا ما بر راه حق نیستیم؟» فرمود:«آری، ای فرزندم! به خداوندی که بازگشت تمام بندگان به سوی اوست»
📌 برگرفته از ص 40 کتاب «طواف عشق»، ترجمه و تلخیص و بازنویسی مقتل لهوف، محمدحسین رجبی دوانی، شرکت چاپ و نشر بینالملل
چاپ و نشر بینالملل
#معرفی_کتاب #رومی_روم 📚 رمان «رومی روم»، به قلم حسین زحمتکش زنجانی و به همت شرکت چاپ و نشر بینالمل
#گزیده_کتاب
#رومی_روم
📚 گاهی عصایی در پیش و گاه قدمی به جلو؛ تا به ورودیِ حرم برسم و از درِ مجاورش وارد بینالحرمین شوم، بلندگوها سلام نماز را هم داده بودند و با آبوتاب، دعای بعد از نماز را میخواندند. دیوار دور بینالحرمین، برایم جالب بود. آنوقتها خبری از این دیوار نبود و بین دو حرم، چند خیابان و کوچه پسکوچه باریک و پیچدرپیچ و کلی خانه و مغازه فاصله بود، بدون اینکه دیواری دورش باشد. اصلاً آن موقع، بینالحرمینی در کار نبود. نخلهای برافراشته پشت دیوار که برگهای پتوپهنشان به اینطرف سرک میکشیدند و چراغهای قدبلندِ هلالیشکل و سنگفرش زمین هم چیزی نبود که در نگاه اول، از نظرم دور بماند. همهچیز ظاهراً سر جای خودش بود و این بینالحرمین فقط نورما را برایم کم داشت.
- السلام علیک یا ابا الشهداء...
سبزیِ تابلویش که بر سردرِ حرم زده بودند، به چشمم آمد. دست به سینه گذاشتم و زیر لب، زمزمهاش کردم. بیشتر از این، چیزی به نوک زبانم نرسید. بهطرف آن یکی حرم برگشتم. با یک چشم، خواندن تابلویش برایم سخت بود. چند قدم جلو رفتم و چشمم را ریز کردم.
- السلام علیک یا بن امیرالمؤمنین...
این واژهها انگار برایم غریبه بودند. یادم نمیآمد که آخرین بار، کی آنها را به زبان آورده بودم. هوس کردم بروم داخل و حرم را زیارت کنم. باز هم یادم رفته بود نماز ظهر و عصرم را بخوانم. حواسم پرت بود. میدانستم نه دلودماغ نماز خواندن دارم نه زیارت رفتن. به گوشهای خزیدم و زیر چراغی سبزرنگ، روی سکویی مرمری نشستم. برودتش از سر و کولم رفت بالا. احساس کردم حالم جا آمده. عصا را زیر چانهام گرفتم و دستم را به کمرش چسباندم تا سُر نخورد. چشمم به جلو خیره مانده بود. بشقاب کوچکی پر از زِنود السِّت که بوی گلابش زودتر از خودش آمده بود، مقابل صورتم ظاهر شد. ندیدم که بود. چند انگشت به آن چسبیده بود که با حرکت دست، ردش کردم برود.
- اللهم اجعل محیای محیا محمد و آل محمد...
📌 برگرفته از صفحات 238 و 239 رمان «رومی روم»، تألیف حسین زحمتکش زنجانی، شرکت چاپ و نشر بینالملل
چاپ و نشر بینالملل
#معرفی_کتاب #رومی_روم 📚 رمان «رومی روم»، به قلم حسین زحمتکش زنجانی و به همت شرکت چاپ و نشر بینالمل
برای خرید کتاب «رومی روم»، پیوند زیر را لمس نمایید:
https://nashrebeynolmelal.ir/?p=8119
چاپ و نشر بینالملل
🏴🏴🏴 بستۀ پیشنهادی شرکت چاپ و نشر بینالملل به مناسبت فرا رسیدن ماه محرم
کتابهای زیر با 30 درصد تخفیف در سایت انتشارات عرضه میشود:
1- آهی سوزان بر مزار شهیدان
ترجمۀ کتاب لهوف، تألیف سید بن طاووس؛ مترجم: احمد فهری زنجانی
https://nashrebeynolmelal.ir/?p=5946
2- طواف عشق
ترجمه، تلخیص و بازنویسی کتاب لهوف؛ محمدحسین رجبی دوانی
https://nashrebeynolmelal.ir/?p=7410
3- آینهداران آفتاب
پژوهش و نگارش نو از زندگی و شهادت یاران اباعبدالله الحسین (ع) (دوره دوجلدی)؛ محمدرضا سنگری
https://nashrebeynolmelal.ir/?p=6358
4- کوفه و نقش آن در قرون نخستین اسلام
محمدحسین رجبی دوانی
https://nashrebeynolmelal.ir/?p=7915
5- آداب و احکام عزاداری و مداحی
مطابق با فتاوای آیتالله خامنهای
https://nashrebeynolmelal.ir/?p=8113
6- قمقام زخار و صمصام بتار
مقتل امام حسین علیهالسلام؛ حاج فرهاد میرزا قاجار
https://nashrebeynolmelal.ir/?p=8324
7- حسین علی درود خدا بر او باد
محمدحسین مهدوی مؤید
https://nashrebeynolmelal.ir/?p=8162
روایت سفر تاجیکستان از مسیر زمینی و افغانستان، با جزءپردازیهای خوب. احسان صفرزاده برای نوشتن این کار دو تلاش کم نظیر داشته است؛ اولی رنج سفر است و دومی زحمت پژوهش. برای نوشتن کتاب اولا دو سفر با فاصلهای معقول داشته است و مقایسهی این دو سفر بسیار راهگشاست و تغییرات تاجیکستان در این فاصلهی دهساله ذهنیت خوبی برای مخاطب میسازد. در ثانی تلاش کرده است تا متون مرتبط را بازخوانی کند. ذوق سالمی داشته است و در بسیاری موارد توانسته است با کلمات و ترکیبات بدیع تاجیکی آشناییزدایی کند و لذتی دو چندان برای خوانش ایجاد کند. البته به سلیقهی این قلم تاجیکستان معدنی مملو از گوهر زبان فارسی است و میشد بیشتر نیز از لحن گرم تاجیکی نوشت...
کانال رسمی رضا امیرخانی
https://t.me/ermiadotir/781
چاپ و نشر بینالملل
روایت سفر تاجیکستان از مسیر زمینی و افغانستان، با جزءپردازیهای خوب. احسان صفرزاده برای نوشتن این کا
چاپ نخست کتاب #ماوراء_مرز در سال ۱۴۰۰ توسط شرکت چاپ و نشر بینالملل انجام شد و انشاءالله بهزودی تجدید چاپ شده و دوباره قابل عرضه خواهد بود.
هدایت شده از چاپ و نشر بینالملل
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وقتی شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی دیگران به به خواندن کتاب توصیه میکند ...
فکر میکنید کتاب پیشنهادی حاج قاسم، چه کتابی است؟