👊 تو دهنی ملّت به دشمنان داخلی و خارجی
✅ جمعیت مردم در #راهپیمایی 22 بهمن امسال، از سالهای قبل هم بیشتر بود
⛔️ یک عدهای خودشان ضعیفند، میگویند انقلاب ضعیف شده❗️ خودشان دلباختهاند، خیال میکنند مردم هم همینجور هستند❗️ ضعفهای خودشان را به مردم نسبت میدهند❗️
#بریده_های_نشریه #جمهوری_اسلامی #انقلاب_اسلامی #امام_خامنه_ای #22_بهمن #رهبر
#مسئولین #دولت #غربگرا #آمریکاپرست #مجلس #غربزده
👉 @nashrieh_haghighat 🌹
هدایت شده از باستان نامه
⭕️ گفت: هخامنشیان به همه مردمان زیر سلطه خود و به همه ملتها #آزادی میدادن
✅ گفتم: اولاً کتیبه بیستون رُ بخونید که چطور داریوش هخامنشی میگه هر کس علیه حکومت من کمترین اقدامی کرد رُ به خاک سیاه نشوندم، اعدام کردم، دست و پا بریدم، گوش و زبون و بینی قطع کردم، گردن زدم و... ثانیاً والتر هینتس (یکی از بزرگترین ایرانشناسان معاصر) میگه چه خوب شد که یونان زیر سلطه هخامنشیان نرفت. چون اگر اینطور میشد باید #آزادی خودشُ از دست میداد.
📖 والتر هینتس، داریوش و ایرانیان، تهران: نشر ماهی، 1392، ص 400.
♨️ @n_bastan 👈
🔷 @andisheyehbartar 👈
🚩 توصیههای هفتگانه امام خامنهای به جوانان، برای ساختن ایران بزرگ اسلامی:
2⃣ معنویت و اخلاق
✅ هم حکومت، و هم اشخاص و نهادهای غیرحکومتی، برای رشد «معنویت و اخلاق» جامعه، مسئولیت دارند
«وجود معنویت و اخلاق، محیط زندگی را حتی با کمبودهای مادّی، #بهشت میسازد و نبودن آن حتی با برخورداری مادّی، #جهنم میآفریند. #معنویت یعنی برجسته کردن ارزشهای معنوی از قبیل: اخلاص، ایثار، توکّل، ایمان در خود و جامعه. #اخلاق یعنی رعایت فضلیتهایی چون خیرخواهی، گذشت، کمک به نیازمند، راستگویی، شجاعت، تواضع، اعتماد به نفس و...
وظیفه حکومتها برای رشد اخلاق و معنویت:
1. منش و رفتار اخلاقی و معنوی داشته باشند.
2. زمینه را برای رواج آن در جامعه فراهم کنند.
3. به نهادهای اجتماعی در این باره کمک برسانند.
4. با کانونهای ضدّ معنویت و اخلاق، به شیوهی معقول بستیزند و اجازه ندهند که جهنّمیها مردم را با زور و فریب، جهنّمی کنند.
5. با ابزارهای رسانهای، برخورد هوشمندانه و مسئولانه کنند.
👈 ابزارهای رسانهای پیشرفته و فراگیر، امکان بسیار خطرناکی در اختیار کانونهای ضدّ معنویت و ضدّ اخلاق نهاده است و هماکنون تهاجم روزافزون دشمنان به دلهای پاک جوانان و نوجوانان و حتی نونهالان با بهرهگیری از این ابزارها را به چشم خود میبینیم. دستگاههای مسئول #حکومتی دراینباره وظایفی سنگین بر عهده دارند که باید هوشمندانه و کاملاً مسئولانه صورت گیرد. و این البته به معنی رفع مسئولیت از اشخاص و نهادهای #غیرحکومتی نیست. در دورهی پیشِرو باید دراینبارهها برنامههای کوتاهمدت و میانمدت جامعی تنظیم و اجرا شود.»
🌸 فرازی از بیانیه رهبر انقلاب اسلامی در 22 بهمن 1397
#بریده_های_نشریه #گام_دوم_انقلاب #بیانیه #امام_خامنه_ای
👉 @nashrieh_haghighat 🌹
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📸 آرین غلامی، شطرنج باز نوجوان تیم ملی جمهوری اسلامی ایران که در مسابقات بینالمللی اخیر از رویارویی با حریفی از رژیمصهیونیستی امتناع کرده بود، ظهر امروز به همراه خانواده خود با رهبر انقلاب دیدار و گفتگو کرد و مورد تقدیر ایشان قرار گرفت.
📝 بیانات رهبرانقلاب در دیدار نوجوان شطرنجباز آقای آرین غلامی👇
http://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=41773
⚠️ افتخار به برند و جنس خارجی❗️
📛 این، «میراث نحس» دوران رضاشاه پهلوی (لعنتا... علیه و آله) است❗️
✍ در روزهای پایانی سال به سر میبریم؛ #مردم به تدریج برای برای #سال_نو و #عیدنوروز آماده میشوند؛ خریدهای #شب_عید کمکم شروع شده و بازارها شلوغ میشود؛ لباس، کیف، کفش، خوراک، و برخی اثاثیه منزل از جمله مواردی است که مردم در روزهای پایانی سال، در پی خرید آنها هستند. اما مسأله تأسفبار این است که برخی مردم در خلال این خریدها در بازار، به دنبال اجناس خارجی میگردند! چون معتقدند #جنس_خارجی مرغوبتر است! تابه حال به این فکر کردهاید که این #وابستگی فکری و افتخار به جنس و #برند خارجی، کِی، چرا، چگونه، و توسط چه کسانی در اذهان بسیاری از مردم ما شکل گرفته!؟
@nashrieh_haghighat
از دوران #رضاشاه ملعون #پهلوی بود که ایران را وابسته کردند؛ هم وابسته اقتصادی، و هم وابسته فکری، که وابستگی فکری از وابستگی اقتصادی، بمراتب بدتر و خسارتبارتر است. در آن دوران بود که به ذهن ایرانی چنین فرو کردند که #جنس_ایرانی ، به دردنخور است و ایرانی حتی یک لولِهِنگ (آفتابه گِلی) هم نمیتواند بسازد و همه چیز را باید از خارج وارد کنیم! رهبر انقلاب در این باره میفرمایند:
✅ «مشکل عمدهای که بنده با آن برخورد کردهام، یک مشکل ذهنی نسبت به کالای خارجی است که متأسفانه در یک قشر وسیعی در کشور وجود دارد که از مواریث نحس و نجسِ رژیمِ طاغوتِ گذشته است؛ چشم به محصولات خارجی بود و هر چیزی، خارجیاش بهتر بود؛ البته کارِ داخلیِ قابلِ ذکری هم آن روز نبود؛ این هنوز باقی مانده. این مشکل، مشکل فکری است؛ یک حرکت عمومیِ فکری به وجود بیاید برای تحوّل در این احساسها. مثلاً اگر چنانچه ما بتوانیم این فکر را که "جنس خارجی بهتر است" از ذهنها پاک بکنیم، آنوقت خود مردم بهطورطبیعی میروند دنبال کالای داخلی و برکات و خیرات این کار، همه تحقّق پیدا خواهد کرد.» 1397/3/7
#بریده_های_نشریه #امام_خامنه_ای #کالای_ایرانی #اقتصادمقاومتی
👉 @nashrieh_haghighat 🌹
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📢 هماکنون؛ #تیتر_یک سایت Khamenei.ir
🔻 رهبرانقلاب در ابتدای جلسه درس خارج فقه:
👈 انقلاب دارد پیش میرود؛
⛔ مدیران کشور بیحوصلگی و ناامیدی را از خود دور کنند. ۹۷/۱۲/۵
💻 @Khamenei_ir
❓چرا در اسلام، سهمالإرث زن، نصف سهمالإرث مرد است؟
✅ پاسخ: میتوان دلایل نصفبودن #ارث زن را در سه بخش خلاصه نمود:
1⃣ مهریه:
هنگام انعقاد #عقد ازدواج، #مرد مکلّف است مهریهاى مناسب براى #زن در نظر بگیرد که هر وقت زن آنرا مطالبه نمود، باید #مهریه را در اختیار او قرار دهد. در غیر این صورت، زن هیچ وظیفهاى نسبت به #تمکین در مقابل #شوهر ندارد.
2⃣ نفقه:
در زندگى #زناشویى ، مرد مکلّف است علاوه بر تأمین مخارج زندگى خود، مخارج زن و فرزندان را نیز به عهده بگیرد، تأمین خوراک، پوشاک و مسکن متناسب با شأن زن، از جمله وظایف مرد است. زن حتى اگر ثروت کلانى هم داشته باشد، هیچ مسئولیتى در زمینه تأمین مخارج خود و فرزندانش ندارد. زن نه تنها هیچ بار مالى را در زندگى زناشویى بر دوش نمیکشد، بلکه در صورت تمایل، حق دارد در قبال کارهاى معمول خود در منزل از قبیل شیر دادن بچه و پخت و پز و... از شوهر خود اجرت دریافت کند.
3⃣ وظایف ویژه مرد:
مسئولیتهاى سنگینى برعهده مرد گذاشته شده است که زن از آنها معاف است؛ مانند #جهاد در راه خدا. مرد در مواقع لازم، باید با مال و جان خود جهاد کند. چنانچه در آیات قرآن، جهاد با مال مقدّم بر جهاد با جان است. مرد باید هزینههاى مربوط به جهاد را خود پرداخت نماید. همچنین در جنایاتى که خویشاوندان باید دیه را بپردازند، زن از پرداخت #دیه و همیارى در این امر معاف شده است.
@nashrieh_haghighat
⭕️ ملاحظه میشود که #اسلام نخواسته به نفع زن و علیه مرد، یا به نفع مرد و علیه زن قانونى وضع کند. اسلام نه جانبدار مرد است و نه جانبدار زن، اسلام در قوانین خود، سعادت مرد و زن و فرزندانى که باید در دامن آنها پرورش یابند و نیز سعادت جامعه بشریت را در نظر گرفته است. به هر حال، اسلام بر اساس وظایف و تعهدات اقتصادى و مالى که براى مرد در نظر گرفته است، اقدام به تقسیم #ثروت در مواضع مختلف و از جمله ارث نموده و هیچ تبعیضى در این مقوله قابل ادعا نیست. از طرفى، مجموعه قواعد و مقرراتى که در مورد زن و مرد در اسلام وجود دارد، ایجاب میکند که قوانین آن در باب ارث و... به شکل خاصى باشد و این امر نمیتواند محل اشکال به قوانین مدنى اسلام باشد.
👈 ممکن است گفته شود که اگر چنین است که مخارج زن برعهده مرد است، پس زن را چه حاجتى است به داشتن ثروت و اندوخته؟ در جواب باید گفت: مهریه و ارث زن به عنوان پساندازى است براى آیندهاش که اگر احیاناً از #همسر خود جدا شد و یا همسرش فوت کرد، براى اداره زندگى خود پساندازى داشته باشد و در کمال آرامش و عزّتنفس، ادامه زندگى دهد. اما اینکه #نفقه زن بر عهده مرد است، براى آن است که زن بدون دل مشغولى و دغدغهخاطر، به پرورش فرزندانى برومند و کارآمد براى جامعه بپردازد و حرارت و گرماى کانون خانواده را که اصلیترین هسته اجتماع میباشد، تأمین کند. لذا امام صادق(علیه السلام) در تبیین علت نصف بودن ارث زن فرمودند: «این برای این است که اسلام سربازی را از عهدهی زن برداشته و به علاوه مهر و نفقه را به نفع او بر مرد لازم شمرده است و در بعضی جنایات اشتباهی که خویشاوندان جانی باید دیه بپردازند، زن از پرداخت دیه و شرکت با دیگران، معاف است.»
📚 برای مطالعه بیشتر میتوانید به کتاب «نظام حقوق زن در اسلام» اثر استاد #شهیدمطهری مراجعه کنید.
#بریده_های_نشریه #پرسش_و_پاسخ #شبهه #حقوق_زن #سهم_الارث
👉 @nashrieh_haghighat 🌹