فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکی
🍪🍪🍪
🔸مواد لازم:
کره: ۱ پیمانه
شکر قهوهای: ۱ پیمانه
شکر سفید: ۱/۲ پیمانه
موز رسیده بزرگ: ۲ عدد
تخم مرغ: ۲ عدد
عصاره وانیل: ۱ ق چ
آرد: ۳ فنجان
جوش شیرین: ۱ ق چ
نمک: ۱/۲ ق چ
شکلات چیپسی: ۱ فنجان
کارامل یا تافی برای مغز کوکوی
🔹طرز تهیه
➖فر را از قبل با دمای 175 درجه سانتیگراد گرم کنید و کف سینی را کاغذ روغنی بپوشانید.
➖در یک کاسه، موز را له کنید. کره، شکر و شکر قهوهای را اضافه کنید تا یکدست شود.
➖تخم مرغ و عصاره وانیل را به مخلوط کره اضافه کنید. مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند.
➖آرد، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید. مخلوط کنید تا فقط ترکیب شوند.
➖شکلات چیپسی ها را داخل خمیر کوکی بریزید.
➖خمیر را به مدت 15 تا 20 دقیقه داخل یخچال قرار دهید.
➖خمیر را مانند کلیپ باز کرده و داخلش رو با تافی پر کنید.
➖روی کاغذ روغنی قرار دهید
حداقل 30 دقیقه یا یک شب قبل از پخت، استراحت کند.
➖شیرینی ها را در فر از قبل گرم شده به مدت 12-15 دقیقه یا تا زمانی که لبه های آن قهوه ای طلایی شود بپزید. مراکز هنوز باید کمی نرم باشند.
➖شیرینیها را از فر خارج کرده و اجازه دهید چند دقیقه روی سینی فر خنک شوند و سپس روی توری سیمی منتقل کنید تا کاملا خنک شوند.
#کوکی
✨ @nasim_crafts ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینجوری جارو نپتون بکش
#ترفند_خانهداری
✨ @nasim_crafts ✨
17.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کمر شلوار جین رو اینجوری تنگ کن
🧵🪡
#ترفند_خیاطی
✨ @nasim_crafts ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شربت انجیر
این ویدئو با لهجه زیبای ترکی ضبط شده، اما زیرنویس فارسی داره.
از خواص بی نظیر انجیر هم در این ویدئو زیاد صحبت شده
Part1
✨ @nasim_crafts ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شربت انجیر
این ویدئو با لهجه زیبای ترکی ضبط شده، اما زیرنویس فارسی داره.
از خواص بی نظیر انجیر هم در این ویدئو زیاد صحبت شده
Part2
✨ @nasim_crafts ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سفید کردن ظرف رویی
#ترفند_خانهداری
✨ @nasim_crafts ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بستنی قلبی بدون یخزدگی
🍦🍦
#بستنی
✨ @nasim_crafts ✨
18.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نان شکم پر
🥟🥟🥟
🔸مواد لازم برای خمیر
آرد: ۵ پیمانه
خمیر مایه: ۱ ق غ
شکر: ۱ ق غ
نمک: نصف ق غ
سفیده تخم مرغ: ۱ عدد
روغن؛ نصف پیمانه
شیر ولرم: ۲ پیمانه
🔹نکات مهم
➖همه مواد رو با هم مخلوط کنید خمیر نرمی بدست میاد بذارید توی محیط خوب استراحت کنه تا عمل بیاد.
🔸مواد میانی
سینه مرغ: ۱ عدد
نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، پاپریکا، ادویههای دلخواه
سس مایونز، سس خردل، سس ساندویچ هرکدام یک ق غ
زرده تخم مرغ: ۱ عدد
🔹نکات مهم
➖دمای فر: ۱۷۰ درجه به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه.
➖میتونید برای تعداد کمتر مواد رو نصف کنید.
#فست_فود
✨ @nasim_crafts ✨
23.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نان شربتی مجارستانی
🥧🥧
🔸مواد خمیر:
آرد سفید: ۶۰۰ گرم
شیر گرم: ۲۰۰ میلی گرم
شکر: ۳ ق غ
خمیر مایه: ۱۰ گرم
روغن: ۱۰۰ میلی لیتر
نمک: ۱/۲ ق غ
تخم مرغ: ۲ عدد
🔸مواد میانی:
مارگارین هم دمای محیط: ۵ ق غ
شکر: ۸ ق غ
پودر نارگیل چرب: ۵۰ گرم
همه مواد را با هم مخلوط کنید.
🔸مواد شربت:
شیر: ۱ لیوان
شیر عسلی: ۱/۲ قوطی
➖شیر و شیر عسلی را با هم مخلوط و بزارید روی حرارت، چند جوش که زد و کمی غلیظ شد از روی حرارت بردارید.
🔹طرز تهیه خمیر
➖مواد خشک را در یک کاسه بزرگ بریزید و وسطش گودی ایجاد کنید و مابقی مواد را اضافه کنید و مخلوط کنید تا خمیر جمع شود، سپس به میز کار انتقال دهید و خوب ورز بدید تا خمیر نرمی بدست بیاد.
➖روی خمیر را بپوشانید و 30 دقیقه استراحت دهید تا حجمش دو برابر شود.
➖خمیر را انتقال دهید روی میز کار و به شکل مستطیل باز کنید و سطح آنرا با مواد میانی کامل بپوشانید و خمیر را رول کنید.
➖طبق ویدئو با یک نخ به اندازه های مساوی برش بزنید و با فاصله در سینی فر بچینید و کمی پودر نارگیل بریزید و ۵۰ دقیقه دیگر استراحت دهید.
➖در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت تقریبی ۲۵ دقیقه بپزید.
➖در آخر بعد از پخت بزارید کمی خنک شود و شربت ولرم را اضافه کنید.
#نان
✨ @nasim_crafts ✨
15.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تمیز کردن شعلههای گاز
#ترفند_خانهداری
✨ @nasim_crafts ✨
19.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دوخت پاپوش
🧵🪡
#خیاطی
✨ @nasim_crafts ✨
14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بافت دستبند بابونه
#دستبند
✨ @nasim_crafts ✨
14.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاستیل با شیره انگور
#پاستیل
✨ @nasim_crafts ✨
19.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغ خوشمزه و مجلسی
🍗🍗
🔸موادلازم:
مرغ تکه شده: ۱ عدد
لیمو تازه
سیب زمینی تکه شده
پیاز خلالی
فلفل دلمه خوردشده
🔸ادویهها:
پولبیبر
فلفل سیاه
ادویه مخلوط
زردچوبه
نمک
🔹نکات مهم:
➖یک ساعت در فر با دمای ۱۸۰ درجه، چون حرارت فرها متفاوته بعد از ۴۰ دقیقه چک کنید،
➖وقتی پخت فویل رو بردارید و
۱۰ دقیقه بزارید گریل بشه
#مرغ_مجلسی
✨ @nasim_crafts ✨
16.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دخت شلوار زیبای بچهگانه
🧵🪡🧵🪡🧵
بدون الگو و مراحل پیچیده خیاطی یه شلوار خوشگل بدوزید.
#خیاطی
#هنرهای_درآمدزا
✨ @nasim_crafts ✨
28.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
باکس زیبای پارچهای
🧵🪡🧵🪡🧵🪡
ارگانایزر پارچهای بدوزید و به لوازم شخصیتون یه نظم اساسی بدین.
#خیاطی
#هنرهای_درآمدزا
✨ @nasim_crafts ✨
28.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نان ترکیه
🥐🥐🥐
🔸مواد لازم:
آرد: ۳ پیمانه و یک سوم
نمک: ۱ ق چ
بیکینگ پودر: ۱ ق غ
آب : نصف لیوان
شیر: سه چهارم لیوان
ماست: ۳ ق.غ سر پُر
گوشت: ۳۰۰ گرم
پیازچه: ۴ عدد
جعفری و گشنیز هر کدام: یک دسته
نمک و فلفل به مقدار لازم
کره: ۱۰۰ گرم
روغن مایع: ۵ ق غ
🔸رومال:
زرده تخم مرغ: ۱ عدد
شیر
🔹نکات مهم:
➖دمای ماکروفر و فر ۲۰۰ به مدت ۴۵ دقیقه
➖دمای تستر ۱۸۰ به مدت ۴۵ دقیقه
در همه چند دقیقه آخر گریل هم روشن بشه
➖خمیر چون مخمر نداره نیاز به استراحت طولانی نداره به همین سبب بعد از پخت خیلی پف نمیکنه پس نگران نباشید.
#نان
✨ @nasim_crafts ✨
26.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مینی باگت با عطر شیر
🥖🥖🥖
🔸مواد لازم:
آرد نان: ۲۵۰ گرم
ارد گندم کامل :۵۰ گرم (۱۷درصد)
نمک: ۴ گرم
شکر:۸ گرم
مخمر: ۶ گرم
شیر: ۱۲۵گرم تا ۱۵۰ گرم
روغن مایع: ۲۰ گرم
🔹نکات مهم:
➖همه مواد خشک را باهم ترکیب کنید
شیر را کم کم اضافه کنید تا زمانی که خمیر جمع شود و روغن مایع را اضافه کنید.
➖خمیر که صاف شد، چونه بگیرید. استراحت اولیه بدهید به مدت ۳۰ دقیقه
➖بعد از استراحت چونه ۶۰گرمی بگیرید
و مجددا ده دقیقه استراحت میانی بدین
هر چانه را روی سطحی که کمی چرب کردین پهن کنید و طبق تصویر رول کنید.
➖درز خمیر رو فیکس کنید و در سینی فر به خمیرهاتون استراحت بدین حدودا ۴۰ دقیقه
➖آرد پاشی کرده با تیغ تند و تیز خط بیاندازید و در فر با دمای ۲۳۰ ده دقیقه با بخار وده دقیقه بدون بخار پخت کنید.
#نان
✨ @nasim_crafts ✨
25.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک یزدی
🥧🥧🥧
🔸مواد لازم:
تخم مرغ: ۱ عدد
گرم شکر: یه استکان
آب یا گلاب: ۱ استکان
شربت بار یا عسل: ۱ ق غ
آرد: ۲ استکان پر
روغن: 2 سوم استکان
بیکینگ پودر: ۱ ق چ
وانیل: ۱ ق چ
هل
🔹نکات مهم:
➖تخممرغ و شکر رو پنج دقیقه با دور تند هممیزنیم
➖آب و روغن و آرد رومیریزیم روش و ۳۰ ثانیه هم میزنیم
➖سپس داخل قالبها خالی میکنیم و میزاریم داخل فر از قبل گرم شده با دما ۱۸۰ درجه
#کیک
✨ @nasim_crafts ✨
14.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دوخت دمپا شلوار
🧵🪡
#ترفند_خیاطی
✨ @nasim_crafts ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
راز خوش رنگ شدن قیمه
#ترفند_آشپزی
✨ @nasim_crafts ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چند ترفند کاربردی
#ترفند_خانهداری
✨ @nasim_crafts ✨
22.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سوسیس خانگی
🌭🌭🌭
🔹مواد لازم:
مرغ بدون استخوان: ۱ عدد
تخممرغ: ۲ عدد
سير: ۶ حبه
نمك: ٢ ق غ
🔸ادويهها:
فلفل سياه: ١ ق چ
پودر زنجفيل: ١ ق چ
هل آسياب شده: نصف ق چ
پودر پياز: ١ ق م
جوز هندی: نصف ق چ
آويشن: ١ ق چ
پودر خردل: ١ ق چ
دارچين؛ نصف ق چ
پاپريكا دودی: ١ ق غ
اسانس دود: ٢٠ قطره
🔸پودرهای خشک:
آرد گندم: ۵۰ گرم
شير خشك شور: ۵۰ گرم
نشاسته ذرت: ٣ ق غ پر
گلوتن: ١ ق غ پر
🔹نکات مهم:
➖ادويه ها روحتما ابتدا به مرغ بزنيد تا مرغ حسابی مزه دار و از تخم مرغ زهم گيری بشه.
➖در همه مراحل بايد دمای مواد پايين باشه.
➖زمان اضافه كردن آرد و نشاسته به دستگاه استراحت بدهيد تا دماي مواد حفظ بشه.
➖حتما زمان كاور زدن ۱۵ سانت از لبه كاوز برگردونيد تا برای هواگيری فضا داشته باشيد.
➖ابتدا با نصف مواد امتحان كنيد و ناگهانی بدون تجربه با مقدار زياد درست نكنيد.
➖بعد از شوک يخ كاور چروك ميشه نگران نباشيد بخاطر كم شدن و جمع شدن سوسيسهاست از سر و ته مجدد كاور بپيچونيد و با بند محكم كنيد.
➖تنها مواردی كه ميتونين حذف كنين اسانس دود و گلوتن است.
➖همه اين مواد از لوازم قنادی به راحتی
ميتونين تهيه كنين.
✨ @nasim_crafts ✨
12.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک پنبهای
🥧🥧🥧
🔸مواد لازم:
تخم مرغ: ۴ عدد
شکر: ۲۰۰ گرم
ماست: ۵۰ گرم
وانیل: ۱/۴ ق چ
روغن مایع: ۵۰ گرم
آرد: ۲۰۰ گرم
بکینگپودر: ۱/۵ ق چ
🔸مواد لازم کرم مخصوص
شیر: ۱۲۵ گرم
شکر: ۳۵ گرم
نشاسته ذرت: ۱۲ گرم
زرده تخم مرغ: ۱ عدد
اسانس موز: چند قطره
پودر ژلاتین: ۳ گرم
آب: ۲۰ گرم برای ژلاتین
خامه فرم گرفته: ۱۰۰ گرم
🔹نکات مهم:
➖دمای فر: ۱۸۰ درجه
➖سایز قالب: ۲۴ ارتفاع ۷ سانت
➖حتما کرم رو چند ساعت استراحت بدین تا به غلظت برسه
➖روی حرارت کم هم بزنین تا نشاسته کامل بپزه وخوشمزه بشه
#کیک
✨ @nasim_crafts ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گلدوزی شاپرک
🪡🪡
#گلدوزی
✨ @nasim_crafts ✨