eitaa logo
✨ هنرکده نسیم ✨
412.4هزار دنبال‌کننده
228 عکس
6.2هزار ویدیو
0 فایل
همراهی هنرمندان و فرهیختگانی چون شما، موجب فخر ماست.💖 تعرفه تبلیغات: https://eitaa.com/joinchat/303169939Ce1150de75e
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دالگونا ☕️☕️ 🔸مواد لازم: نسکافه گلد: ۲۰ گرم عسل: ۲۰ گرم آب جوش: ۲۰ گرم شکلات سکه‌ای @nasim_crafts
13.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بیسکوییت ده دقیقه‌ای 🍪🍪🍪 ✨ @nasim_crafts
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
املت اسفناج 🍅🍅 🔸مواد لازم: چرخ کرده: ۲۵۰ گرم فلفل سیاه پودر سیر و و پودر پیاز و پاپریکا تخم مرغ: ۴ عدد اسفنجاج: ۵۰ گرم کره: ۱۰ گرم زیتون گوجه گیلاسی پنیر پارمزان: ۲ قاشق سیر: ۱ حبه ✨ @nasim_crafts
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
16.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک دوقلوی تاینی 🥐🥐 🔸مواد لازم: دو عدد تخم مرغ: ۲ عدد شکر: نصف لیوان شیر: نصف لیوان روغن مایع: یک سوم لیوان وانیل: نوک ق چ بکینگ پودر: ۱.۵ ق چ آرد: ۱ لیوان کرم فندقی نوتلا یا شکلات صبحانه 🔹نکات مهم: ➖دمای فر: ۱۸۰ درجه ➖مدت زمان پخت: ۲۰ دقیقه ➖اگر مطمئن نیستید قالبتون نچسبه یا نه حتما حتما کپسول کاغذی کف غالب بندازید چون ممکنه شکلات وسط کیک ته نشین بشه و بچسبه به کف قالب و کیک جدا نشه @nasim_crafts
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاپ کیک 🥧🥧 🔸مواد لازم: موز: ۲ عدد تخم مرغ: ۳ عدد آرد: ۲ لیوان پودر کاکائو: ۶ ق غ شکر: نصف لیوان روغن: ۳/۴ لیوان بکینگ پودر: ۱/۵ ق چ وانیل: ۱ ق چ فر گرم شده هم دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه ✨ @nasim_crafts
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان سیر 🥠🥠🥠 🔸مواد میانی: پنیر لبنه: ۲۰۰ گرم پنیر پیتزا: ۲۰۰ گرم سیر رنده شده: ۱ حبه روغن: ۲ق غ جعفری ساتوری شده: یک ق غ 🔸مواد لازم خمیر: آرد سفید: ۲ پیمانه شکر: ۱/۵ ق غ بیکینگ پودر: ۱ ق چ پودر خمیر مایه فوری: ۱ ق چ روغن مایع: یک چهارم پیمانه نمک: نصف ق چ آب: سه چهارم پیمانه 🔹طرز تهیه: ➖همه مواد رو داخل کاسه همزن بریزید و دقیقه با خمیرزن بزنین تا خمیر حاضر بشه ➖اگه خمیرزن ندارین یا قدرتش کمه همه مواد رو داخل کاسه ای ریخته ابتدا با قاشق چوبی مخلوط کنین و سپس روی ورق سیلیکونی یا صفحه کارتون خمیرو منتقل کنید و با کف دست ۱۵دقیقه ورز بدید. ➖اگر خمیر چسبناک هست حتما با ورز دادن چسبندگیشو بگیرین (اگر بعد از ۱۵ دقیقه ورز دادن می‌چسبید ۱ ق غ آرد کم کم اضافه کنید و ورز بدید) ➖خمیر رو بعد از ورز دادن چونه بگیرید و داخل ظرف چرب شده روشو‌ سلفون بکشید و داخل محیط یک ساعت و نیم استراحت بدید. ➖بعد از استراحت اولیه خمیر رو از ظرف خارج و به چونه های ۳۰ گرمی تقسیم کنید. ➖چونه ها رو داخل آب و کنجد بزنید در سینی فر با فاصله بچینید با وسیله‌ای وسطش رو گود کنید. ➖از مواد میانی داخلش بریزید و کمی هم پنیر پیتزا روش بریزید. ➖داخل فر از قبل گرم شده به دمای ۱۷۰ درجه رسیده به مدت ۲۰تا ۲۵ دقیقه بپزید که روش طلایی بشه. @nasim_crafts