eitaa logo
✨ هنرکده نسیم ✨
410.9هزار دنبال‌کننده
228 عکس
6.2هزار ویدیو
0 فایل
همراهی هنرمندان و فرهیختگانی چون شما، موجب فخر ماست.💖 تعرفه تبلیغات: https://eitaa.com/joinchat/303169939Ce1150de75e
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بستنی فوری 🍦🍦 🔸مواد لازم: یخ: ۱/۵ لیوان شکر پودر شده: نصف لیوان قهوه فوری: یک‌سوم لیوان آب: نصف لیوان شیر یا خامه: ۲ تا ۳ ق غ @nasim_crafts
13.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ساخت جعبهٔ طلقی 🔹نکات مهم: ➖چون طلق شفافه و اندازه‌‌زنی روش مشخص نمیشه من طرح رو روی مقوا کشیدم بعد طلق رو میزارم روش و اضافات رو برش میزنم و خط تاها رو میندازم. ➖به همون دلیل بالا، من خودِ مقوا رو تا زدم و چسبوندم دقیقا با طلق هم باید همین کار رو بکنید. من از طلق ۱۳ میکرون(سایز A3 برش خورده) استفاده کردم برای محصولی که وزنش بالاست طبیعتا طلق میکرون بالا باید استفاده کنید. @nasim_crafts
20.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کبه ماکارونی 🥠🥠 🔸مواد لازم: ماکارونی: ۳۰۰ گرم تخم مرغ: ۲ عدد نمک و زردچوبه: ۱ ق چ آرد :۳ ق غ مواد میانی: ماکارونی هر چی دوست دارید بریزید پنیر پیتزا: ۵۰ گرم @nasim_crafts
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
15.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نان هل 🥯🥯 🔸مواد لازم: آرد: ۲۵۰ گرم خمیر مایه: ۵ گرم خامه صبحانه: ۲۵ گرم شیر ولرم: ۹۰ گرم شکر: ۴۰ گرم پودر هل: ۱ ق چ روغن مایع: ۲۵ گرم @nasim_crafts
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فینگرفودِ چیپس مرغ پنیری 🍗🍗 🔸موادلازم: سینه مرغ: یک عدد تخم‌مرغ: ۳ عدد آرد: ۴ قاشق ماست: ۴ قاشق پنیرپیتزا: یک لیوان جعفری: یک مشت ادویه: نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودرسیر روغن @nasim_crafts
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
17.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چیز کیک پتی بور 🍰🍰 🔸موادلازم برای لایهٔ کرست: بیسکوییت پتی بور: ۲۵۰ گرم کره ذوب شده: ۱۲۵ گرم 🔸موادلازم برای لایهٔ پنیری: خامه قنادی یا خامه صبحانه: ۴۰۰ گرم پنیر ماسکار پونه یا ویلی: ۲۰۰ گرم پودر ژلاتین: ۲ ق غ آب سرد برای حل کردن ژلاتین: ۱/۲پیمانه شکر: بسته به ذائقه خودتون 🔸برای کرم بیسکوئیت: بیسکوئیت پتی بور: ۲۰۰ گرم کره ذوب شده: ۵۰ گرم شیر: ۳/۴ پیمانه 🔹طرز تهیه 🔹لایه کراست: ➖بیسکوئیت هارو خردکنید و کره ذوب شده رو بهش اضافه کنید با دست ورز بدید تا کاملا مخلوط بشه. ➖داخل قالب کمربندی بریزید و بکوبید تا فشرده بشه. ➖حدود یکساعت بره یخچال. 🔹لایه پنیری: ➖داخل قابلمه خامه و پنیر رو بریزید بذارید روی حرارت ملایم تا حل بشه حالا نوبت اضافه کردن شکر هست کم کم شکر بریزید بذارید حل بشه تست کنید تا به ذائقه موردعلاقه تون برسید. ➖از روی حرارت بردارید آب سرد روی ژلاتین بریزید بذارید روی بخار کتری تا آب بشه بعد به مواد پنیری اضافه کنید هم بزنید و ۳ساعت بذارید داخل یخچال. 🔹لایه کرم بیسکوئیت: ➖بیسکوئیت هارو خرد کنید شیر و کره ذوب شده رو اضافه کنید تزئینش کنید و سه ساعت بذاریدداخل یخچال @nasim_crafts
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هات داگ ویژه 🌭🌭 🔸موادلازم: ذرت قارچ کره پنیر پیتزا پنیر خامه‌ای 🔹طرز تهیه: ➖هات داگ هارو حدود پنج دقیقه توی آبجوش بجوشونید. ➖روی هات داگ های پخته شده رو با چاقو برش بزنید بعد سرخ کنید. 🔹طرز تهیه سس: ➖برای سس این ساندویچ اول قارچ‌هارو با کره تفت بدید و بعد ذرت پنیر خامه‌ای پنیر پیتزا رو اضافه کنید. @nasim_crafts
14.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
درست کردن جعبهٔ مثلثی 🔹نکات مهم: چون در جعبه باید ۲ میل بزرگتر از ابعاد جعبه باشه و از اونجایی که درمون رو میخوایم طلقی درست بکنیم. ➖اول طرح در رو دقیقا طبق طرح بدنه با ابعاد ۲ میل بزرگتر روی مقوا بکشید. ➖بعد طلق رو روی طرح مقوا بندازید و برش بزنید و از روی طرح مقوایی روی طلق، جاهایی که باید خط تا بخوره رو خط تا بزنید. ➖بعد خطوط تا رو تا کنید و با چسب دو طرفه لبه‌های طلق رو بچسبونید. @nasim_crafts