eitaa logo
✨ هنرکده نسیم ✨
410.2هزار دنبال‌کننده
231 عکس
6هزار ویدیو
0 فایل
همراهی هنرمندان و فرهیختگانی چون شما، موجب فخر ماست.💖 تعرفه تبلیغات: https://eitaa.com/joinchat/303169939Ce1150de75e
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر شکلاتی 🍫🍫 🔸مواد لازم: شیر کاکائو: یک بسته(منهای یک لیوان) خامه پاکت صورتی: یک بسته پودر ژلاتین: ۴ ق غ سر پر 🔹نکات مهم: ➖اول خامه رو خوب هم بزن یک‌دست شد شیرکاکائو رو اضافه کن. ➖موقع باز کردن پاکت و خروج دسر اول دو گوشه زیر پاکت رو ببر، تهش رو باز کن، بعد کنار پاکت رو ببر. @nasim_crafts
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کتلت گوشت 🥩🥩 🔸موادلازم: گوشت چرخ کرده: ۴۰۰ گرم سیب زمینی متوسط: ۱ عدد پیاز متوسط: ۱ عدد قارچ: ۵۰ گرم نصف فلفل دلمه ای متوسط پودر سوخاری: ۲ ق غ تخم‌مرغ: ۱ عدد ادویه‌ها : نمک، زردچوبه، پودر تخم‌گشنیز، فلفل، پاپریکا @nasim_crafts
راز پف نکردن کیک @nasim_crafts
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پخت نان لاغری 🫓🫓 🔸موادلازم: جو دو سر پرک: ۱ لیوان آب: ۱ لیوان نمک: ۱ پیمانه @nasim_crafts
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر بیسکوییتی 🧇🧇 🔸موادلازم: بیسکوییت ‌پتی بر: ۱۰۰ گرم پودر کاکائو: ۱ ق غ بیکینگ پودر: ۱ ق چ شیر: ۱ پیمانه استاندارد قنادی 🔹طرزتهیه: ➖همه مواد و با هم مخلوط کنید خوب میکس کنید بزارید. ➖داخل فر یا توستر یا تابه به مدت ۲۵ دقیقه بعد خارج کنید و گاناش بریزید. @nasim_crafts
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر پرتقالی 🍊🍊 🔸مواد لازم: نصف پوست پرتقال آب پرتقال: ۵۰ گرم شیر: ۳۶۰ گرم خامه به دمای محیط رسیده: ۱۶۰ گرم عصارهٔ وانیل یا وانیل شکری: ۱ ق چ زردهٔ تخم‌مرغ: ۴ عدد شکر: ۶۰ گرم پودر ژلاتین: ۶۰ گرم 🔹طرز آماده سازی پودر ژلاتین: ➖۲۰ گرم پودر ژلاتین رو داخل ۶۰ میلی‌لیتر آب سرد بریزید و هم بزنید و چند دقیقه بهش زمان بدید تا کاملا اسفنجی بشه. ➖بعد در جایی که داخل ویدئو گفتم به مواد دسر اضافش کنید. ➖اگه از ورق ژلاتین استفاده می کنید که ان را داخل 100 گرم اب بگذارید و چند دقیقه بهش استراحت بدید بعد اب اضافه اش رو بگیرید و سپس در زمانی که داخل ویدئو گفتم به دسر اضافش کنید. قالبش هم که دلخواه خودتونه اگه ➖خواستید دور دسر حالت چین چینی پیدا کنه توی قالب ورق نسوز یا کاغذ روغنی رو به صورت چروک و چین دار بزارید. ➖حتما هم دسر رو از صافی رد کنید. ➖حداقل 6 ساعت و بهتره که یک شب داخل یخچال استراحت کنه. @nasim_crafts
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماسک صورت ➖هفته‌ای سه شب موقع خواب نیم ساعت بزارین رو پوستتون بمونه بعد ابکشی کنید. 🔸مواد لازم: ماست کم چرب: ۱ ق‌غ گلاب: ۱ ق غ زرد چوبه: نصف ق غ @nasim_crafts