eitaa logo
✨ هنرکده نسیم ✨
411.8هزار دنبال‌کننده
230 عکس
6.1هزار ویدیو
0 فایل
همراهی هنرمندان و فرهیختگانی چون شما، موجب فخر ماست.💖 تعرفه تبلیغات: https://eitaa.com/joinchat/303169939Ce1150de75e
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان نخود بدون آرد 🥠🥠 🔸مواد لازم: نخود پخته: ۱پیمانه تخم‌مرغ: ۲ عدد سیر: یک حبه(جایگزین سبزیجات معطر خشک) بکینگ پودر: ۱ ق چ نمک کمی ترکیب مغز افتابگردان، کدو و کنجد و سیاهدونه برای روی نان @nasim_crafts
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گلدوزی 🧵🪡 کد رنگ نخها صورتی پر رنگ: ۲۰۱ صورتی کم رنگ: ۲۰۴ برگها: ۹۴ برای دوخت گل و برگ‌ها از نخ ۳ تار استفاده کردم. @nasim_crafts
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگه چرخ خیاطی شل میدوزه یا صدا میده این ترفند رو تست کن 🧵🪡 @nasim_crafts
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک نسکافه‌ای 🥧🥧 🔸مواد لازم: جو دوسر: ۱ پیمانه خمیر خرما: ۱ ق غ موز: ۲ عدد تخم مرغ: ۲ عدد شیر: ۱/۲ پیمانه بیکینگ پودر: ۱/۲ ق چ نسکافه: ۲ ق غ 🔹طرز تهیه: ➖پودر قهوه رو توی شیر خوب حل کنید. ➖همه مواد رو توی میکسر خوب مخلوط کنید تا یکدست بشه. ➖ظرف مورد نظرتون رو با ارده چرب کنید از مواد روش بریزید. ➖اگه دوست داشتید بین کیک و روش شکلات تلخ بذارید. ➖به مدت ۲۰-۳۰ دقیقه توی فر با دمای ۱۸۰ درجه بذارید. ➖حتما با خلال دندون یا چاقو چک کنید که کامل پخته باشه 🔹خمیر خرما: خرماهای تازه، را شسته، پوست و هسته آنها را جدا کنید و در انتها گوشت خرما را له کنید. @nasim_crafts
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دونات سیب زمینی 🥔🥔🥔 🔸مواد لازم: سیب‌زمینی: ۲ عدد متوسط آرد: ۲ لیوان شکر: ۱ ق غ خمیر مایه: ۱ ق غ نمک: ۱ ق م ادویه‌ها: زرد چوبه، پاپریکا، پولبیبر، پودر سیر، پودر پیاز از هرکدوم یه ق چ فلفل: نصف ق چ ✨ @nasim_crafts
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دونات سیب زمینی 🥔🥔🥔 🔹نکات مهم: روغن بزارین کامل داغ بشه بعد دونات توش سرخ کنین موقع سرخ شدن دونات مرتب با قاشق روی دونات روغن داغ بریزید تاخوب پف کنه اضافه کردن نوع ادویه ها بستگی به ذائقه خودتون داره آرد کم کم اضافه کنین تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد خیالتون راحت جذب روغن نداره ✨ @nasim_crafts
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکی کیک مغز دار 🍪🍪🍪 🔸مواد لازم: کره‌ نرم: ۲۴۰ گرم شکر قهوه‌ای: ۱۴۰ گرم شکر: ۷۰ گرم تخم مرغ: ۲ عدد وانیل آرد: ۳۵۰ گرم جوش شیرین: ۱ ق چ شکلات چیپسی: به اندازه‌ی دلخواه نوتلا: به اندازه‌ی دلخواه 🔹طرز تهیه: ➖داخل کاسه‌ای کره و شکر را مخلوط می‌کنیم. ➖تخم مرغ و وانیل را هم اضافه و مخلوط می‌کنیم. ➖آرد و جوش شیرین را الک کرده و مخلوط می‌کنیم. ➖در آخر شکلات چیپسی را مخلوط می‌کنیم. ➖کف قالب 20 سانتی کاغذ روغنی انداخته. ➖نصف خمیر را کف قالب پهن می‌کنیم و روش نوتلا پخش می‌کنیم و با بقیه خمیر سطح نوتلا را می‌پوشانیم ➖داخل فری که روی 170 درجه گرم شده 35_40 دقیقه با کنترل می‌پزیم. @nasim_crafts
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گلدوزی برگ 🧵🪡 🔹نکات مهم: ➖برای دوختن این برگ از سیخ چوبی استفاده کنید، اما اگر بخوایید ظریف تر در بیارین می تونید از چوب کبریت تا خلال هم استفاده کنید. ➖اگر از رنگ‌های سایه روشن استفاده کنید خیلی تاش رنگی زیبایی خواهید داشت. ➖برای دوختن انگور و توت فرنگی هم میشه از این روش استفاده کرد. ➖اگر برای لباس می‌خوایید از این تکنیک استفاده کنید، پیشنهاد می‌کنم هر ردیف که تموم شد قبل از در آوردن سیخ چوبی از پشت کوک ها رو گره بزنید، و بعد هر ردیف رو به همین ترتیب بدوزین. @nasim_crafts
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگه تک شاخه رو خواستی تو گلدون بزاری از این ترفند استفاده کن @nasim_crafts
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
48.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک باقلوا 🥧🥧🥧 🔸مواد لازم: تخم‌مرغ: ۴ عدد درشت یا ۵ عدد متوسط وانیل: یک ق م شکر: ۱۴۰ گرم شیر: ۸۰ گرم ماست سون: ۱۲۰ گرم آرد: ۳۰۰ گرم روغن مایع: ۷۰ گرم گردو پودر شده: به مقدار لازم هل: یک ق چ بکینگ پودر: ۲ ق چ نمک: دو پینچ 🔸مواد رومال: تخم‌مرغ: یک عدد ماست: یک ق غ شیره انگور: یک ق چ وانیل: ۱/۲ ق چ زعفران دم کرده غلیظ: ۱ ق غ 🔸مواد شربت: آب: نصف پیمانه گلاب: نصف پیمانه شکر: ۱ پیمانه زعفران دم کرده غلیظ: به مقدار لازم 🔹طرز تهیه شربت: ➖همه مواد رو باهم مخلوط میکنیم روی حرارت ملایم قرار میدیم به جوش که اومد ۵ دقیقه بجوشه خاموش میکنید میزارین کنار تا خنک بشه. 🔹نکات مهم: ➖من شربت رو دو برابر درست کردم چون میخواستم کیکم خیس‌تر بشه. ➖کیک رو حتما برش بزنید بعد شربت بریزید هم کیک هم شربت خنک باشن. ➖نصف مقدار شکر برای سفیده و نصفش برای زرده استفاده میشه سفیده رو بعد فرم دادن بزارین یخچال ➖دمای فر ۱۸۰ درجه مدت تقریبی ۳۰ تا ۴۰ دقیقه، سایز قالب ۲۰ در ۲۰ ➖این کیک وقتی ‌پخته بشه زیاد روش طلایی نمیشه پس نزارین با موندن توی فر روش رنگ بگیره چون میسوزه و خشک میشه. @nasim_crafts