لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ تاثیرگذار نوکری امام حسین ...حاج اصغر زنجانی
🌺🌺متن بیانات امام خمینی در شهادت شهید چمران🌺🌺 «بِسْمِ الله الرَّحْمنِ الرَّحیمِ
انالله وانّاالیه راجعون
«شهادت انسانساز سردار پرافتخار اسلام، و مجاهد بیدار و متعهد راه تعالی و پیوستن به «ملاء اعلی»، دکتر مصطفی چمران را به پیشگاه ولیعصر ارواحنا فداه تسلیت و تبریک عرض میکنم. تسلیت از آن رو، که ملت شهیدپرور ما سربازی را از دست داد، که در جبهههای نبرد با باطل، چه در لبنان و چه در ایران، حماسه میآفرید و سرلوحه مرام او اسلام عزیز و پیروزی حق بر باطل بود. او جنگجویی پرهیزگار و معلمی متعهد بود، که کشور اسلامی ما به او و امثال او احتیاج مبرم داشت و تبریک از آنرو که اسلام بزرگ چنین فرزندانی تقدیم ملتها و توده های مستضعف میکند و سردارانی همچون او در دامن تربیت خود پرورش میدهد. مگر چنین نیست که زندگی عقیده و جهاد در راه آن است؟
چمران عزیز با عقیده پاک خالص غیروابسته به دستجات و گروههای سیاسی، و عقیده به هدف بزرگ الهی، جهاد را در راه آن از آغاز زندگی شروع و به آن ختم کرد. او در حیات، با نور معرفت و پیوستگی به خدا قدم نهاد و در راه آن به جهاد برخاست و جان خود را نثار کرد. او با سرافرازی زیست، و با سرافرازی شهید شد و به حق رسید.
هنر آن است که بیهیاهوهای سیاسی، و «خودنمایی»های شیطانی، برای خدا به جهاد برخیزد و خود را فدای هدف کند نه هوی، و این هنر مردان خداست. او در پیشگاه خدای بزرگ با آبرو رفت. روانش شاد و یادش بخیر.
و اما ما میتوانیم چنین هنری داشته باشیم، با خداست که دستمان را بگیرد و از ظلمات جهالت و نفسانیت برهاند.من این ضایعه را به ملت شریف ایران و لبنان، بلکه به ملتهای مسلمان و قوای مسلح و رزمندگان در راه حق، و به خاندان و برادر محترم این مجاهد عزیز، تسلیت عرض میکنم. و از خداوند تعالی رحمت برای او، و صبر و اجر برای بازماندگان محترمش خواهانم.» اول تيرماه شصت
روح الله الموسوي الخميني
🌺🌺🌺سفارشهای شهید چمران به همسرش شب قبل از شهادت
☘ وارد اتاق شدم دیدم مصطفی روی تخت دراز کشیده فکر کردم خواب است. گفت: «من فردا شهید میشوم. ولی من میخواهم شما رضایت بدهید اگر رضایت ندهید شهید نمیشوم ... من فردا از اینجا میروم و میخواهم با رضایت کامل شما باشد». آخر رضایتم را گرفت. نامهای داد که وصیتش بود. گفت: «تا فردا باز نکنید». بعد دو سفارش به من کرد: «اول اینکه ایران بمانید». گفتم: «ایران بمانم چه کار؟ اینجا کسی را ندارم». گفت: «نه تعرب بعد از هجرت نمیشود. ما این جا حکومت اسلامی داریم و شما تابعیت ایران دارید نمیتوانید برگردید به کشوری که حکومتش اسلامی نیست حتی اگر آن کشور خودتان باشد». گفتم: «پس این همه ایرانی که در خارج هستند چه میکنند؟» گفت: «آنها اشتباه میکنند. شما نباید به آن آداب و رسوم برگردید هیچ وقت!»
☘ دوم هم این بود که بعد از او ازدواج کنم. گفتم: «نه مصطفی. زنهای حضرت رسول(ص) بعد از ایشان...» که خودش تند دستش را گذاشت روی دهنم. گفت: «این را نگویید. این، بدعت است. من رسول نیستم». گفتم: «میدانم. میخواهم بگویم مثل رسول کسی نبود. من هم دیگر مثل شما پیدا نمیکنم».
نگاهش کرد. گفت: «یعنی فردا که بروی دیگر تو را نمیبینم؟» مصطفی گفت: «نه». غاده در صورتش دقیق شد و بعد چشمهایش را بست گفت: «باید یاد بگیرم، تمرین کنم چطور صورتت را با چشم بسته ببینم». یقین پیدا کردم که مصطفی امروز اگر برود دیگر بر نمیگردد. دویدم و کلت کوچکم را برداشتم آمدم پایین. نیتم این بود مصطفی را بزنم، بزنم به پایش تا نرود ... مصطفی در اتاق نبود.وقتی دیدم مصطفی با سکینه در سردخانه خوابیده آرامش گرفتم
... بعد بچهها آمدند که ما را ببرند بیمارستان. گفتند دکتر زخمی شده، من بیمارستان را میشناختم وارد حیاط که شدیم من دور زدم رفتم طرف سردخانه. میدانستم که مصطفی شهید شده و در سردخانه است، زخمی نیست. من آگاه بودم که مصطفی دیگر تمام شد. احساس میکردم خدا خطرات زیادی رفع کرد به خاطر مرد صالحی که یک روز قدم زد در این سرزمین به خلوص ... مصطفی ظاهر زندگیش همه سختی بود. واقعا توی درد بود مصطفی. خیلی اذیت شد. شبها گریه میکرد، راه میرفت، بیدار میماند. آن لحظه در سردخانه وقتی دیدم مصطفی با آن سکینه خوابیده، آرامش گرفتم.
چون ما در تهران خانه نداشتیم، در مسجد محل، محله بچگیاش غسلش داده بودند و او با آرامش خوابیده بود من سرم را روی سینهاش گذاشتم و تا صبح در مسجد با او حرف زدم. ... تا ظهر مراسم تمام شد و مصطفی را خاک کردند. آن شب باید تنها برمیگشتم آن لحظه احساس کردم که مصطفی واقعا تمام شد... .
✨مناسبت های تبلیغی تیر ماه سال 1397✨
☄شنبه 1 تیر سالروز تخریب قبور ائمه بقیع (علیهم السلام)😔😭
☄جمعه 8 تیر
🏴شهادت حضرت حمزه سید الشهدا (علیه السلام)😔😭
🏴رحلت حضرت عبدالعظيم حسنی (علیه السلام)😔😭
☄دوشنبه 18 تیر شهادت امام صادق (علیه السلام)😔😭
☄پنجشنبه 21 تیر ماه روز حجاب و عفاف💜
☄یکشنبه 24 تیر 🎊🎈میلاد کریمه اهل بیت حضرت معصومه (سلام الله علیها)🎊🎈
آغاز دهه کرامت
☄پنجشنبه 28 تیر
✅روز تجلیل از امام زادگان و بقاع متبرکه💐
✅روز بزرگداشت حضرت صالح بن موسی الکاظم (علیهم السلام)💐
☄جمعه 29 تیر روز بزرگداشت حضرت احمد بن موسی الکاظم (علیهما السلام)💐
هدایت شده از حامیان حوزه دانشجویی
#مدارس_علم_دینی حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان ثبت نام میکند
مهلت ثبتنام تا ۷تیر ۹۷
ثبت نام👈👈
http://www.hodat.ir/index.jsp?siteid=25&pageid=47671
کانال
ble.im/elmedini
اطلاعات بیشتر
@jahadfarhangy
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلتنگی حرم امام رضا به مناسبت شهادت زائران حرم رضوی در عاشورای 1373
دانلود کتاب هنر تحریم ها نگاهی از درون میدان/ریچارد نفيو نویسنده کتاب مسئول تيم طراحي تحریمها عليه ایران، در دوره دوم اوباما و چهره اصلي تيم پشتيبان مذاكره كنندگان این توافق در امور
تحریمها در وین بوده وپيش از آن، به مدت ده سال مسئول امور ایران در شوراي امنيت ملي در كاخ سفيد و قائم مقام هماهنگي سياست تحریم در وزارت خارجه ایالات متحده بوده است.این كتاب، در آستانه سال 1397 شمسی درآمریکاچاپ شد
🔴🔵 بايدها و نبايدهاي تبليغ در دانشگاه
🖌 جواد حيادر
🔶 شناخت كامل از دانشگاه
مبلّغي در دانشگاه موفق است كه دانشگاه و دانشجو را خوب بشناسد. حضرت علي(ع) علت دشمني را عدم شناخت برميشمارد و ميفرمايد «الناس اعداء ما جهلوا». شناختهاي اجمالي، ناقص و حدسي آفت كار تبليغ است؛ شناخت بايد مبناي علمي، آماري داشته و مطابق با واقعيت باشد. شناخت هم ديدگاه مبلغ را نسبت به دانشجو اصلاح ميكند و هم نگاه دانشجو را نسبت به مبلّغ.
🔶 علاقه و اعتقاد به دانشجو
روشن است مبلغي كه اعتقاد به اهميت و تاثيرگذاري دانشجو و دانشگاه در سازندگي و رشد جامعه و علقهاي نسبت به قشر دانشجو نداشته باشد، نميتواند و نبايد خود را در سلك مبلّغ ديني دانشگاه قرار دهد. كار در محيط دانشگاه نيازمند علاقه و اعتقاد به قشر دانشگاهي دارد؛ «اگر كسي از شكل دانشجو و جوانان چنيني بيزار است، پايش را به دانشگاه نگذارد؛ اگر كسي علوم رايج در دانشگاه را جهل ميداند، اينها را اصلاً علم نميداند، به دانشگاه نرود. بايد به رسالت دانشجو و درس اين محيط اعتقاد داشته باشد.»(مقام معظم رهبري، منشور تبلیغ، ص 116)
🔶 رصد شبهه و شايعه
مبلغ ديني دانشگاه بايد تازهترين و جديترين شبهاتي كه در سطح جامعه و دانشگاه مطرح ميشود را رصد كرده و پاسخهاي مناسب براي آنها بيابد. رصد به موقع و تبيين مطابق فهم و درك دانشجو، كمك شاياني به رفع شبهه ميكند. همانطور كه در روايت داريم جابجايي شبهه از جابجايي كوه سختتر است، باید قبل از آنكه سوال فردي تبديل به شبهه گردد، پاسخ مناسب بیابد؛ ولي اگر شبهه در قلب فرد رسوخ كند آنوقت زدودن آن و تغيير نگرش فرد، نزديك به محال ميگردد.
👈 یادآوری دو نکته در این باره:
🚩 اول: مُبلّغ اگر آمادگي كافي يا توانايي لازم را در پاسخگويي به شبههاي ندارد، نبايد وارد بحث از آن شود. يا اگر توانايي دارد، بايد سعي كند شبهه و جواب آن را در يك جلسه مطرح نمايد؛ چرا كه طرح شبهه در جلسهاي و جواب آن در جلسهاي ديگر احتمال آلوده شدن افراد به آن شبهه را افزايش ميدهد.
🚩 دوم: در پاسخگويي به شبهات حتماً بايد خَلفيات (پشت پردهها) و منشاء و منبع شبهه را نيز لحاظ كرد. هر شبههاي جايي متولد ميشود و علل و عواملي باعث به وجود آمدن آن ميگردد و اهدافي را به دنبال دارد كه دانستن آن يعني رمزگشايي شبهه و قدرت بر پاسخگويي جامع به آن؛ چرا كه هر شبههاي لزوماً بار علمي و اشكال فكري و منطقي نيست تا براي پاسخگويي به آن نيازمند كار علمي و منطقي باشد، بلكه گاهي شبهه به منظور سياسي، با اهداف تخريب فرد و يا باورهاي ديني و سمپاشي رواني و ايجاد ترديد، بهوجود ميآيد و فرد يا افراد شبههافكن به دنبال پاسخ آن نيستند. در چنين مواقعي اكتفا كردن به پاسخ علمي موفقيتآميز نخواهد بود و حتي بعضاً لازم است شبهه را مهم جلوه نداد تا طرح خود شبهه كمكي به تبليغ آن نباشد.
🔶 تكيه بر تبليغ و تبيين آموزههاي ديني
بلغ ديني بايد بداند كه رسالت اوليه و اساسي او تبليغ دين به طور صحيح و جامع است كه تنها يكي از زواياي روشن آن سياست است. گاه افراط برخي از روحانيون فعال در دانشگاه به مسائل سياسي روز، مشاهده ميشود. در هر حال در دانشگاه نهادهاي سياسي و تشكلهاي دانشجويي سياسي وجود دارد و ميتوان با تقويت و حمايت از آنها رسالت سياسي خود را انجام داد؛ ولي در برخورد، تبليغ و ارتباط با دانشجويان نبايد معيار وقتگذاري، صرف مباحث سياسي باشد. روحاني بايد كاملاً فراجناحي عمل كند و همچون پدري مهربان ملجاء همه سلايق درون نظام باشد. بله بايد نسبت به تفكرات سياسي منحرف نقش هدايتگري و اصلاح را در پيش گيرد و هيچوقت خود را از صراط اعتدال خارج نكند. روحاني بايد بداند كه پيش از هر چيز «اين جوانها را بايد متدين، مسئول، با تعهد، با اخلاق و معتاد به فكر كردن بار بياوريد.»(مقام معظم رهبري، دانشگاه اسلامی و.....ج4، ص، 125)
رهبر معظم انقلاب در خصوص سعه صدر مبلّغ ديني در مسائل سياسي ميفرمايد: «مبادا كسي خيال كند كسي كه در دانشگاه يك كلمه حرف مخالف ميزند يا كسي تصور كند دانشجويي كه مثلاً اخم و تَخم دارد دشمن است نه اصلاً شما براي آنها آمدهايد شما فقط براي اين نيستيد كه دوستان را نگه داريد اگر چه نگهداري دوستان هم از كارهاي خيلي مهّم است؛ دشمنان را هم بايد دوست كنيد.»(مقام معظم رهبري، دانشگاه اسلامی و.....ج4، ص، 125)
📚 منبع: نشریه معارف، شماره 96، فروردین و اردیبهشت سال 1392.
هدایت شده از خبرگزاری حوزه
🏴 پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت حجتالاسلام سید علیاکبر حسینی
حضرت آیتالله خامنهای در پیامی درگذشت عالم پرهیزگار و معلم اخلاق حجتالاسلام حاج سید علیاکبر حسینی موسوی را تسلیت گفتند.
متن پیام رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است:
◾️بسم الله الرحمن الرحیم
درگذشت عالم پرهیزگار و معلّم اخلاق جناب حجةالاسلام آقای حاجسید علیاکبر حسینی موسوی رحمةاللهعلیه را به خاندان گرامی و فرزندان محترم و دیگر بازماندگان و نیز به شاگردان و ارادتمندان ایشان تسلیت عرض میکنم.
خدمات ارزندهی این روحانی بااخلاص و پرتلاش چه در آموزشهای سودمند در رسانهی ملی و چه در مجلس شورای اسلامی و چه در محیط مسجد و محراب، معرّف چهرهی نورانی یک عالمِ خدمتگزار و باابتکار است.
از خداوند متعال علوّ درجات آن مرحوم و رحمت و مغفرت الهی برای ایشان و صبر و اجر برای بازماندگانشان مسألت میکنم.
سید علی خامنه ای
۲ تیر ۱۳۹۷
@HawzahNews
4_5965364679680196867.mp3
4.29M
📲 فایل صوتی
🎙واعظ: حاج آقا #محرابیان
○ تخریب قبور ائمه بقیع ○
یوم الهدم.pdf
1.03M
✳️فیش منبر ✳️
⭕️تخریب قبور ائمه بقیع⭕️
#یوم_الهدم
🌀منبر کوتاه🌀
🌺🌺🌺شهید بهشتی در کلام رهبری🌺🌺🌺
☘ یکی از خصلت های شهید بهشتی تقوا بود. تصور من از آقای بهشتی این است که گناه نمی کرد.نمی خواهم بگویم معصوم بود؛ اما می خواهم بگویم برخوردش با ما و ارتباطش با دوستان طوری بود که گمان گناه را برای او در ذهن معاشرینش خیلی ضعیف می کرد و من تصور می کنم ایشان اصلا گناه نمی کرد." (1)
☘ در مورد جنبههای علمی شهید بهشتی، اولاً ایشان در فقه شخص برجستهای بودند و تحصیلات عالیه و بسیار خوبی در قم داشتند. میدانید که درس مرحوم داماد در فقه درسی بود که اگر چه کسانی که در درس ایشان شرکت میکردند زیاد نبودند، اما غالباً فضلای ممتاز در درس آن مرحوم حضور داشتند. البته بعضی از آنها مختص درس ایشان بودند و بعضی دیگر درس ایشان را میرفتند و در درسهای دیگر مثل درس امام هم شرکت میکردند. اما یک مجموعه سطح بالای علمی و خوب در درس مرحوم داماد جمع میشدند و یکی از برجستهترین شاگردهای درس فقه ایشان، شهید بهشتی بودند. (2)
☘.. این مرد، مردی شدیداً معتقد و متعبّد بود، یعنی دین و شریعت را به درستی از بن دندان قبول داشت. با كمال خلوص و صمیمیت عامل به شرع و معتقد به دین بود. از تظاهر و ریاكاری و از كارهایی كه خلاف صمیمیت و خلوص است شدیداً روی گردان بود... و از هر كسی كه دارای این صفات بود بدش می آمد... (3)
☘از جمله خصوصیات ایشان، فکرش و قدرت درکش بود که جزو ذاتیات او بود. او هوشیارانه شخصیت خودش را کامل کرده بود. (4)
1.سیره دکتر شهید بهشتی،غلامعلی رجایی،نشر شاهد 1382،ص239
2.گفت و شنود آیتالله خامنهای با اصحاب رسانهها در سال 1363؛ شاهد یاران شماره 8
3.خردنامه همشهری - شماره 55 - سه شنبه 7 تیر 1384
4.گفت و شنود آیتالله خامنهای با اصحاب رسانهها در سال 1363؛ شاهد یاران شماره 8
نشریه معارف, [۲۴.۰۶.۱۸ ۱۴:۱۵]
♻️ شيوه تبليغي استاد قرائتي
👈 استاد قرائتی در میان مبلغان معاصر از جمله چهرههاي موفقي است که توانسته است با ابتكار و تجربههاي منحصر به فرد در شیوه تبلیغ، در طول بيش از چهار دهه تلاش خستگیناپذیر، مبانی روشنگرانه اسلام را با محوریت قرآن به مخاطبان عرضه نماید.
در این نوشتار به اجمال، شیوة تبلیغی استاد بزرگوار تقديم علاقهمندان میشود:
🔶 1. دامنه تبلیغ را گسترش دهیم
تبلیغ محدود به زمان و مکان خاصی نیست و مرز و بوم ندارد. رسولاکرم(ص) به سران کشورهای یمن، حبشه، روم، ایران دعوتنامه ارسال نمودند. حضرت امام(ره) نیز به رهبر بزرگترین قدرتهای مارکسیستی نامة دعوت نوشت. با هجرت یک عالم قزوینی به کشور چین، اسلام به چین وارد شد؛ و مردم شمال کشور چاد از طریق چند زن مسلمان با اسلام آشنا شدند.
🔶 2. مردم را دعوت کنیم؛ قبل از آنکه آنها دعوت نمایند
امیرمؤمنان(ع) در توصیف پیامبر اسلام(ص) میفرمایند: «طَبیبٌ دَوّارٌ بِطبِّه» او طبیبی است که با داروی خود در پی یافتن بیماران است. و همین است که بعد از نزول آیه «وَأَنْذِرْ عَشِيرَتَكَ الأقْرَبِينَ» حضرت از بستگان خود دعوت کرد و پس از پذیرايی از آنها، پیام دعوت به توحید را بیان نمودند.
در جایی دیگر خداوند به پیامبر(ص) میفرماید: «قُلْ يَا أَهْلَ الْكِتَابِ تَعَالَوْا إِلَى كَلِمَةٍ سَوَاءٍ بَيْنَنَا وَبَيْنَكُمْ»(آلعمران/64) یعنی ابتکار عمل در دست تو باشد و با توجه به مشترکات خود با اهل کتاب، آنها را دعوت کن. و همینطور در مورد حضرت موسی(ع) میفرماید: «اذْهَبْ إِلَى فِرْعَوْنَ إِنَّهُ طَغَى».(طه/24)
🔶 3. در پی گرفتن دستمزد نباشیم
باید توجه داشت که در قرآن آمده «قلْ لا أَسْأَلُكُمْ عَلَيْهِ أَجْرًا» یعنی درخواست نکنید «لا نُرِيدُ مِنْكُمْ جَزَاءً وَلا شُكُورًا»(انسان/9) یعنی در دل هم، توقع نداشته باشید؛ ولی نداریم که «لا نأخذ»! پس برای پول نروید و توقع هم نداشته باشید؛ ولی اگر دادند بگیرید. مثل اینکه سایه باید دنبال ما باشد، نخ در پی سوزن باشد و کفش برای پا باشد؛ نه برعکس.
🔶 4. برنامهریزی تبلیغ ریشهای باشد
با خودم فکر کردم که ما پزشک اطفال داریم اما آخوند اطفال نداریم. در روایت هم آمده است که «عَلَیکُم بِالاِحداث». در حکمت این تاکید حضرت علی(ع) ضمن توصیههای خود به فرزند گرامیشان اما حسن(ع) میفرماید: «وَ إِنَّمَا قَلْبُ الْحَدَثِ كَالْأَرْضِ الْخَالِيَةِ مَا أُلْقِيَ فِيهَا مِنْ شَيْءٍ قَبِلَتْه»ُ زیرا قلب نوجوان مانند زمین خالی و کاشته نشده است و آماده پذیرش هر بذری است که در آن پاشیده شود.
🔶 5. مدیریت زمان با توجه به حال مخاطب
در روایت داریم که رسول اعظم(ص) نماز جماعت میخواندند، صدای گریه طفلی بلند شد، حضرت نماز را سریعتر تمام کردند. وقتی برای نماز جماعت با وجود این همه عظمت و اهمیت توصیه شده است که مراعات حال اضعف مامومین شود، چرا سخنرانیهای ما این گونه نباشد؟! من تفسیر یک دقیقهای هم گفتهام.
🔶 6. روان و صمیمی بگویید
با مردم ساده حرف بزنیم تا بفهمند. در درسی اشکال کردم، استاد گفت: اشکال به ناقل، یا منقول، یا منقول به، یا منقول فیه، یا منقول علیه است؟! گفتم اصلاً اشکال یادم رفت! در روایت هم داریم که رسول اكرم(ص) فرمودند: «اَنا آکِلٌ کَما یَاکُل العَبد وَ اجلس کَما یَجلس العَبد» در قرآن هم میخوانم که «قُلْ إِنَّمَا أَنَا بَشَرٌ مِثْلُكُمْ».
🔶 7. به جای گریه سراغ خنده برویم
با ایجاد فضای شاد، مخاطب سرحال، با انگیزه و همراه بحث میماند. «وَأَنَّهُ هُوَ أَضْحَكَ وَأَبْكَى» و این اوست که میخنداند و میگریاند. خنده مثل تکان دادن گونی است که جا باز میکند. با خنده مخاطب شما احساس خستگی نمیکند.
🔶 8. انجام وظیفه نه رفع تکلیف
«لا يُكَلِّفُ اللَّهُ نَفْسًا إِلا وُسْعَهَا لَهَا مَا كَسَبَتْ وَ عَلَيْهَا مَا اكْتَسَبَتْ». مگر یادمان رفته که انبیاء و اولیاي الهی را نه تنها استقبال نمیکردند، بلکه با انواع و اقسام تهمتها و افتراها و آزار و اذیتها مانع فعالیت آنها میشدند؟!
🔶 9. تبليغ در همة سال، نه منحصر در زمان خاص
در قرآن میخوانیم: «إِيلافِهِمْ رِحْلَةَ الشِّتَاءِ وَالصَّيْفِ». اگر اقتصاد مردم تعطیلبردار نیست، چرا اعتقاد آنها موسمی و فصلی باشد؟! هرچند نقش زمان و آثار آن نباید نادیده گرفته شود، ولی فقط به آن هم اکتفا نشود.
🔶 10. بازخوردگیری از مباحث
نشریه معارف, [۲۴.۰۶.۱۸ ۱۴:۱۵]
مدتی برای مثال زدن افرادی که کمتر میفهمند یا نمیفهمند از واژه "دهاتی" استفاده میکردم! دهاتیها اعتراض کردند که چرا ما را مثال میزنی مگر ما اینگونه هستیم؟! بعداً آن را به پشت کوهی تبدیل کردیم! باز نامه آمد مگر ما چه تقصیری داریم؟! در زمان طاغوت منبریای در شهری از وضع نامناسب دینی انتقاد میکرد که چرا باید در فلان نقطه شهر در فلان مرکز دختر و پسر باهم اجتماع کنند و فساد و فحشا باشد. دو جوانی که این قضیه را شنیده بودند گفتند دنبال آدرس میگشتیم که آقا دادند.
#تبلیغ
#دانشگاه
📚 منبع: نشریه معارف، شماره 88- آبان و آذر 90.
4_5828158990177010802.mp3
3.86M
صوت نواهنگ ۴ دقیقه
حاج آقا عالی
۵ باور نسبت به خداوند جل جلاله
وتغییر دیدگاه نسبت به او