eitaa logo
ترفند(دنیای آشپزی و آموزش)
14.7هزار دنبال‌کننده
2.5هزار عکس
16.1هزار ویدیو
21 فایل
💯به کانال ترفند و اموزش بیا؛ آموزش ها رو ببین و استعدادت رو با کلی ترفند و آشپزی،کیک؛شیرینی و دسر ارتقا بده. 🙏ادمین های محترم لطفا کپی نکنید❌ من👇 @Elmira5683 ✅تبلیغات پربازده و ارزان قیمت👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/279511640Cbfd807ab78
مشاهده در ایتا
دانلود
36.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازمش کاملا مشخصه چاشنی غذا: کمی رب گوجه، سس کچاب، فلفل قرمز و آویشن سس: مایونز، خردل، کجاب سس دوم: مخلوطی از سس بالا، جعفری، پیاز، خیارشور چون مواد پخته شده‌س، فقط پنج دقیفه با شعله بالا (گریل( برای ذوب شدن پنیر کافیه ‎‏@nyiazcom ━••♥️⃟🍃••━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
17.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❤️🌱 قابلی پلو، غذای افغانی 😋😍 🥘مواد لازم 👇🏻 🍖گوشت 🧅پیاز 🥕هویج 🌱میخک 🌱هل 💧آب 🟡زعفران 🍇کشمش 🟢خلال پسته زنجبیل 🫚 🟤دارچین 🧂نمک 🟠زرد چوبه تقدیم نگاهتون🌾🌱🌳 ‎‏@nyiazcom ━••♥️⃟🍃••━
27.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خونگی خیلی راحت 🍨🥜 موز : ۳ عدد بيسكويیت پتی بور : ۱ بسته خامه صبحانه : ۱ پاکت گردو شکلات تخته ای رنده شده ‎‏@nyiazcom ━••♥️⃟🍃••━
••✾❀🍃♥️🍃❀✾•• زیبا •••❀♥️Join 🔜 @nyiazcom
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
6.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش 😋😍 وسط مهمونی همه ازت دستورشُ میخوان😉 یه پیش‌غذای متفاوت و بی نهایت خوشمزه👌 دیپ بادمجان عربی ✅ مواد لازم: بادمجان ۲ عدد درشت فلفل دلمه قرمز نصفه ریحان و شوید تازه از هرکدوم حدودا یه مشت گردو ۴ عدد زیتون ۲۰ عدد پنیر فتا یا ویلی ۱۰۰ گرم سیر ۱ حبه ادویه ها ( پولبیبر، فلفل سیاه، نمک، نعناع خشک و آویشن) 🔴 بادمجون هارو بشورید و خشک کنید، با چاقو چندتا برش روی پوستش بندازید و نیم ساعت بذارید توی فر یا ایرفرایر با دمای ۱۸۰ درجه تا بپزه و نرم بشه و بعد روی شعله اجاق گاز در حد چند ثانیه بذارید تا پوستش بسوزه و طعم دودی بگیره. ‎‏@nyiazcom ━••♥️⃟🍃••━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
16.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیرینی مخصوص نوروز😋 روغن جامد (همین روغن های خوراکی قسمت جامدش) ۱۲۵ گرم نصف لیوان +۲ ق غ پودر قند ۱۱۵ گرم حدود دو سوم لیوان تخم مرغ یک عدد وانیل نصف ق م ارد ۲۴۵ گرم دولیوان سرخالی پودر پسته ۲۰ گرم ۳ ق غ تمام مواد به جز ارد و پودر پسته رو چند دقیقه با همزن هم بزنید بعد پودر پسته و ارد اضافه میکنید یک دقیقه با دور کند همزن هم بزنید و بعد فقط یک دور با لیسک دور ظرف بکشید خمیر جمع بشه خمیر به ضخامت ۴ تا ۶ میل بین دو کیسه پهن کنید بهتره این مرحله خمیر ۵ دقیقه داخل فریزر استراحت بدین بعد کاتر به ارد اغشته کنید و خمیر کاتر بزنید و داخل سینی چرب نشده بچینید در فری که از یک ربع قبل با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۱۰تا ۱۵ دقیقه بپزید وقتی شیرینی هاپختند اجازه بدید سرد بشن و بعد با شکلات ذوب شده و پودر پسته و گل محمدی تزیینشون کنید ‎‏@nyiazcom ━••♥️⃟🍃••━
12.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
در عین سادگی خیلی شیک و دلبر شد 😍☺️ با خامه به شکل قلب 😊💚 ‎‏@nyiazcom ━••♥️⃟🍃••━