🔸 متاسفانه در عصر حاضر که عده ای که تا به حال کاملا بيگانه با معارف اسلامی بوده اند به سرعت به آیین اسلامی روی می آورند، عده ای مسلمان زاده نیز از اسلام اصیل و ناب محمدی (ص)منحرف می شوند .
خطر انحراف را جدی بگیریم.
لینک رسانه پریزاد در توییتر ✔️
#اختصاصی #عرفان_های_کاذب #توییتر
#پرونده_معنویت
💡 با ما همراه باشید...
🆔️ @parizadmedia
✨
📝 پرسش: در صورتی كه نظام ارزشی جامعه به سوی معنويت تغيير كند چه آثاری خواهد داشت ‼️⁉️
پاسخ: 1. گرايش به معنويت و باورهای دينی؛
اصلی ترين اثر تغيير نظام ارزشی جامعه به سوی معنويت اين است كه افراد جامعه به سوی خدا محوری گام بردارند و خدا را در همه جا و همه حال ناظر بر اعمال و رفتار خود بدانند.
2. محوريت قرآن در جامعه؛
يعنی حكومت و نظام سياسی، اجتماعی براساس دستورات و احكام قرآن پايهريزی شود.
3. ولايت مداری؛
امام سجاد ـ عليهالسّلام ـ در مورد اصل ولايتمداری و اينكه تمسك به آن يكی از آثار معنويت در جامعه است میفرمايد: خدايا بر پيامبر و دودمان او درود فرست. آنان همانند كشتی جاری در اقيانوسهای بيكران هستند، هركس سوار آن كشتی شود ايمن می گردد. و هر كه آن را ترك كند غرق میشود، پيشی گيرنده برايشان، از دين بيرون رفته است، عقبمانده از آنان نابود خواهد شد و همراه و ملازم ايشان به مقصد خواهد رسيد.»
4. اهتمام به آموزه امر به معروف و نهی از منكر؛
امر به معروف خوبی ها و زيبايی های فردی و جمعی را ترويج می كند و نهی از منكر به مبارزه با انحرافات و آلودگی ها برخاسته و جامعه را از آسيبپذيری و سلطهگری و سلطه پذيری باز می دارد. به تعبير حضرت علی ـ عليه السّلام ـ امر به معروف و نهی از منكر راه انبياء و روش مصلحان است. اين فريضه سبب پايداری ساير فرايض و احكام الهی می شود، امور اجتماعی و اقتصادی در سايه امنيت آن جريان می يابد، ظالمين رانده می شوند و كشور آباد می گردد.بنابراين يكی از آثار اصلاح جامعه گسترش فرهنگ امر به معروف و نهی از منكر است.
#اختصاصی #دست_نوشته
#عرفان_کاذب #پرونده_معنویت
💡 با ما همراه باشید...
🆔️ @parizadmedia
✨
📝پرسش: از کجا می توان به تغيير نظام ارزشی جامعه به سوی معنويت پی برد ‼️⁉️
پاسخ: نشانههای تغيير نظام ارزشی جامعه به سوی معنويت، را می توان در الگوهای رفتاری، گفتار، سبك زندگی، مدل لباس و... افراد مشاهده نمود و اساساً از طريق مشاهده رفتار و عملكردهای افراد در جامعه می توان به اثرات تغيير نظام ارزشی جامعه پی برد. خوش رفتاری و حسن معاشرت، صداقت و راستی، انصاف، وفاداری، عدالت اجتماعی و پايبندی به ديگر ارزشهای اسلامی، هر كدام می تواند نشانه تغيير نظام ارزشی جامعه به سوی صلاح و معنويت باشد.
نقطه مقابل آن یعنی تغییر نظام ارزشی جامعه به سمت انحرافات هم وجود دارد که در مطلب بعدی به آن می پردازیم.
#اختصاصی #دست_نوشته
#عرفان_کاذب #پرونده_معنویت
💡 با ما همراه باشید...
🆔️ @parizadmedia
✨
📝پرسش: نشانههای تغيير نظام ارزشی جامعه به سوی انحرافات کدامند ⁉️‼️
پاسخ:
۱: پوشش و ظاهر نامناسب پسران؛ يكی از نشانهای تغيير نظام ارزشی جامعه به سوی انحراف اين است كه جوانان با فرهنگها و افراد خارجی همانندسازی نمايند مثلاً از كراوات به عنوان سمبل لباس بيگانه استفاده كنند و نيز داشتن چاقو، زنجير طلا و پوشيدن لباسهايی با عكس و آرم خارجی می تواند از نشانههای انحرافات اجتماعی باشد.
۲: بدحجابی و عدم پوشش مناسب دختران و بانوان؛ استفاده از روسری های رنگارنگ، بيرون نهادن قسمتی از موی سر، استفاده از جورابهای بدننما، پوشيدن لباس و كفش با رنگهای مهيّج و خيره كننده.
۳: استفاده از خط و زبان بيگانه؛ مانند پوشيدن لباسهای با تصاوير و علايم گروه های منحرف غربی، نوشتن جملات و علائم گروههای منحرف بر در و ديوار شهر، نامگذاری مغازهها با اسامی خارجی، نامگذاری فرزندان با اسامی غير اسلامی و...
۴: تكثير و مشاهده فيلمهای ويدئویی مبتذل و انحرافی، پخش نوارهای موسيقی خوانندگان فراری و يا خارجی، توزيع عكسهای مبتذل، مشاهده فليمها و برنامههای مبتذل ماهوارهای و...
۵: ارتباط نامناسب و غیرشرعی دختران و پسران؛ مزاحمتهای خيابانی و تلفنی، اختلاط كنترل نشده دختران و پسران در كلاسها، پاركها، مراكز ورزشی و... .
۶: ترويج مصرف مواد مخدّر؛ ترويج روحيه مصرفگرايی و تجملپرستی و... .
#اختصاصی #پرونده_معنویت #تغییر_نظام_ارزشی
💡 با ما همراه باشید...
🆔️ @parizadmedia
من از آدابِ مهمانداریات چیزی نمیدانم...
ولی در شهرِ من رسم است، میبوسند مهمان را
#ماه_رمضان
#عاشقانه_ها
💡 با ما همراه باشید...
🆔️ @parizadmedia
✨
📝پرسش: تغيير نظام ارزشی جامعه به سوی انحرافات چه آثاری از خود به جای می گذارد ‼️⁉️
پاسخ: آثار تغيير نظام ارزشی جامعه به سوی انحرافات، نقطه مقابل آثار تغيير نظام ارزشی جامعه به سوی معنويت است، بنابراين اگر ديديم در جامعه به اصول و مبانی اسلام عمل نمی شود چنين نتيجه می گيريم كه جامعه به سوی انحراف پيش رفته است. عمدهترين آثارش هم دو مورد زیر است:
۱: تضعيف باورها و اعتقادات مذهبی؛
محوری ترين اثر تغيير نظام ارزشی جامعه به سوی انحرافات، تضعيف باورها و اعتقادات مذهبی افراد جامعه است. در حال حاضر يكی از اهداف اصلی مهاجمان فرهنگی اين است كه با ترويج انديشه و افكار مخرب، گرايشهای مذهبی جامعه ما به ويژه نسل جوان ما را تحريف كنند.
۲: نفی هويت اسلامی و گسترش روحیه غربگرایی؛
دشمن برای گسترش نفوذ فرهنگی خويش و تضعيف نظام ارزشی جامعه ما به سوی بی بندوباری، ميكوشد روحیه غربگرایی را در جامعه ما ايجاد نمايد. اگر ديديم خدای نكرده روحیه غربگرایی واهتمام به الگوهای غربی در بين اقشار جامعه ما رواج يافت، در اثر اين است كه جامعه درجهت دگرگون شدن ارزشهای اسلامی در حرکت است.
#اختصاصی #پرونده_معنویت #تغییر_نظام_ارزشی
💡 با ما همراه باشید...
🆔️ @parizadmedia
💠 به تعبير حضرت علی (علیه السلام) امر به معروف و نهی از منكر راه انبياء و روش مصلحان است.
اين فريضه سبب پايداری ساير فرايض و احكام الهی می شود، امور اجتماعی و اقتصادی در سايه امنيت آن جريان می يابد، ظالمين رانده می شوند و كشور آباد می گردد. بنابراين يكی از آثار اصلاح جامعه گسترش فرهنگ امر به معروف و نهی از منكر است.
لینک رسانه پریزاد در ویراستی ✔️
#پرونده_معنویت #ویراستی #حدیث
💡 با ما همراه باشید...
🆔️ @parizadmedia
✨
📝پرسش: تغيير نظام ارزشی جامعه چه علت هایی می تواند داشته باشد ‼️⁉️
پاسخ: در بررسی علل تغيير نظام ارزشی جامعه، نيز دو بُعد منفی و مثبت متصور است و به طور كلی علل اصلی تغيير نظام ارزشی جامعه عبارتند از:
۱: خلأ و غنای فرهنگی جامعه؛ خلأ فرهنگی، زمينه و علّت تغيير نظام ارزشی جامعه به سوی انحرافات و غنای فرهنگی زمينه تغيير نظام ارزشی جامعه به سوی كمال و معنويت است.
اين امر، مهمترين علت در تغيير نظام ارزشی جامعه می باشد. اگر فرهنگ غنی اسلام، به صورت كامل ارائه شود، جامعه به سوی ارزشها سوق می يابد و خود به خود جايی برای ارزشهای منفی باقی نمی ماند.
۲: استقلال و عدم استقلال از نظر اقتصادی، سياسی و فرهنگی يكی ديگر از علل و زمينههای تغيير نظام ارزشی جامعه محسوب ميشود.
هر اندازه جامعه از نظر سياسی، اقتصادی و فرهنگی وابسته به بيگانگان به خصوص غرب باشد، بيشتر زمينه نظام ارزشی به سوی انحرافات، وجود دارد.
۳: عدالت و بی عدالتی اجتماعی و اقتصادی؛ عدالت اقتصادی بستر مناسبی برای رشد معنوی جامعه و تبعيض، زمينه تغيير نظام ارزشی جامعه به سوی معنويتزدايی است؛ لذا در فرهنگ اسلام فقر محكوم گرديد. پيامبر اكرم ـ صلی الله عليه و آله ـ ميفرمايد: كاد الفقر ان يكون كفراً يعنی فقر نزديك است انسان را به كفر بكشاند.
#اختصاصی #پرونده_معنویت #تغییر_نظام_ارزشی
💡 با ما همراه باشید...
🆔️ @parizadmedia
✨
📝پرسش: انتظار جوانان از معنویت چیست که باعث می شود به سوی آن کشش داشته باشند ‼️⁉️
پاسخ: آن چه که جوانان با گرايش به معنويت به دنبال آن هستند عبارتند از:
ـ يافتن پاسخی مطمئن به زندگی و «چرايی» آن است.
ـ يافتن تکيه گاهی مطمئن در دنيای متغير و پر شتاب امروزی است.
ـ حال معضلات و مشکلاتی که به طور معمول از عهده آن ها بر نمی آيند.
ـ پر کردن خلأ های آرمانی و مفهومی زندگی به مدد معنويتی منطقی و مستدل.
ـ اقناع کردن «حسن مذهبی» يا «بعد چهارم روح انسانی».
ـ در پرتو معنويت، روح را به تفرج واداشتن.
ـ غلبه بر احساس بيهودگی و پوچی و از دورن تهی شدن.
#اختصاصی #پرونده_معنویت #تغییر_نظام_ارزشی
💡 با ما همراه باشید...
🆔️ @parizadmedia
✨
📝پرسش: والدین و افرادی که امور تربیتی را بر عهده دارند چه رسالتی در قبال جوانان دارند و چطور می توانند به طور مؤثر نقش آفرینی داشته باشند ⁉️‼️
پاسخ:
۱: تفهيم اين واقعيت که «معنويت» و «رابطه با خداوند»، فقط به روز های سخت زندگی محدود نمی شود، بلکه تجلی کامل ارتباط با پروردگار، در همه فراز و نشيب های زندگی، قابل مشاهده است. به آنان بگوييم، آنان که در روزهای خوب زندگی به ياد خداوند هستند پروردگارشان آن ها را در روزهای سخت زندگی، تنها نخواهد گذاشت.
۲: آثار مثبت و ارزنده معنويات را در جنبه های فردی و اجتماعی برايشان بازگو کنيم تا انگيزه قويتری برای ارتباط با خالق بيابند.
۳: آنان را آگاه کنيم که برخورداری از معنويت، میتواند بر عوامل بازدارنده ای همچون اضطراب ها و استرس های زندگي، غلبه نمايد و اطمينان و آرامش را بجای آن، قرار دهد.
۴: شيوه های نزديک شدن به پروردگار را به آنان ارائه دهيم، شيوه هايی که هم از طريق عقل و هم از راه عشق می تواند، جوان را واصل به حقيقت بنمايد. اگر «دکارت» با گام های عقل به خدا رسيد، پاسکال با جهش عشق خود را به محبوب رسانيد. خدای دکارت و خدای پاسکال، يکی است ولی راه های وصل به او، متفاوت است.
۵: به جوانان، يادآوری نماييم که بهره گيری از معنويت، به آدمی و شخصيت او، ساختاری منطقی و قابل اعتماد می بخشد و او در پرتو چنين منشی قادر خواهد بود، دوستان خود را جذب نموده و ارتباط اجتماعی سالم و فعالی پايه ريزی نمايد.
۶: مطالعه زندگی نامه بزرگان دين و سيره اوليای خدا، يکی از بهترين شيوه های تقرب نسل جوان به معنويات و حضور پروردگار می باشد.
۷: و چنان چه جوانان مايل باشند که بيشتر از گذشته خود را به خالق ازلی نزديک نمايند، رمز آن را بايد در «عمل به واجبات» و «ترک محرمات» بيابند.
#اختصاصی #پرونده_معنویت #تغییر_نظام_ارزشی
💡 با ما همراه باشید...
🆔️ @parizadmedia
❇️ برخی از کارشناسان سازمان يونسکو بزرگترين معضل نسل جوان معاصر را در اين می بينند که آن ها به شدّت احساس «تحليل رفتن» و «از درون تهی شدن» می نمايند و راه حلی که ارائه می دهند، در استقرار مجدد ارزش های اخلاقی در زندگی نسل جوان می باشد.
لینک رسانه پریزاد در توییتر ✔️
#پرونده_معنویت #اختصاصی #توییتر
💡 با ما همراه باشید...
🆔️ @parizadmedia