♦️هر روز یک حکایت
🔹️لقمان حكیم پسر را گفت: امروز طعام مخور و روزه دار و هر چه بر زبان راندى، بنویس. شبانگاه همه آنچه را كه نوشتى، بر من بخوان؛ آنگاه روزهات را بگشا و طعام خور.
شبانگاه، پسر هر چه نوشته بود، خواند. دیر وقت شد و طعام نتوانست خورد. روز دوم نیز چنین شد و پسر هیچ طعام نخورد. روز سوم باز هر چه گفته بود، نوشت و تا نوشته را بر خواند، آفتاب روز چهارم طلوع كرد و او هیچ طعام نخورد. روز چهارم هیچ نگفت. شب، پدر از او خواست كه كاغذها بیاورد و نوشتهها بخواند.
پسر گفت: امروز هیچ نگفتهام تا برخوانم.
لقمان گفت: پس بیا و از این نان كه بر سفره است بخور و بدان كه روز قیامت، آنان كه كم گفتهاند، چنان حال خوشى دارند كه اكنون تو دارى.
#داستان_بخوانیم
⚫️⚫️⚫️
🏖نه گفتن را یاد بگیر!
بعضی ها ارزش معاشرت ندارند
این نون و ه در کنار هم کلمه ی مقدسی ساخته اند!
در مقابل خواسته هایت که باعث حقارت تو میشوند بگو...نه!
یک نفر هر چقدر گستاخانه و بی شرمانه که می خواسته با تو رفتار کرده و حالا دلت میخواهد به او پیام بدهی...؟!
به دلت بگو نه
بعضی ها ارزش معاشرت ندارند
دکتر محمود انوشه
🖤⚫️🖤
#سخنانشهدا 🌷
شہید سید اصغر خبازے:
خدايـا ما ڪہ حسين گونہ زندگے نڪرديم تا حسين گونہ بہ شہادت برسيم ،💔
پس خدايا ما را حُـرّ گونہ بپذير
َاَللٰهُمَ ؏َجَّل لِوَلیِک اَلفَرَج
🖤⚫️🖤
دلمه ي برگ كلم
طرزتهيه :ابتدا يك برگ كلم بزرگ را شستم داخل آبجوش ريختم و يك قاشق غذا خوري سركه هم اضافه كردم (اضافه كردن سركه باعث ميشه كه نفخ آور بودن كلم گرفته بشه) ،برگ كلم ها زماني كه نرم شدن و از حالت تردي در اومدن آبكش كردم و كنار گذاشتم براي مواد داخل دلمه هم 3/4پيمانه لپه رو گذاشتم بپزه ،2پيمانه برنج رو هم جدا شستم و ريختم داخل آب تا نرم بشه مثل زماني كه ميخوايم برنجو دم كنيم ،برنج رو آبكش كردم ،
در ظرفي جدا دو تا پياز بزرگ خردكرده و تفت دادم ،گوشت چرخ كرده را اضافه كردم به همراه نمك ،زردچوبه و فلفل ،زماني كه گوشتم سرخ شد رب را اضافه كردم به همراه سبزي دلمه(ترخون ،مرزه ،پيازچه ،جعفري،تره ،شويد)لپه پخته شده و برنج آبكش كرده را هم اضافه كردم ،دو قاشق شيره انگور با نصف پيمانه سركه هم زدم و به موادم اضافه كردم ،حالا نوبت اينه كه كلم ها رو يكي يكي جدا كنم و از موادم داخلش بريزم و تا كنم و بچينم داخل قابلمه (كف قابلمه رو هم خوب چرب كردم)يك پيمانه آب و يك قاشق رب را مخلوطكردم و ريختم روي دلمه هام و گذاشتم بپزه حدود 45 دقيقه اي طول كشيد تا خوشمزه جان آماده بشه .
11.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#باقلوا_پسته_ای_ترکی
پود پسته سبز رنگ تازه 400-500 گرم
کره آب شده پنج قاشق
برای شربت:
آب 4 لیوان
شکر 3 لیوان
1/4 آب یک لیمو
طرز تهیه:برای شربتش،آب و شکر رو روی اجاق بجوشونید.17 دقیقه بعد از جوشیدن آب لیمو رو اضافه کنید.بعد از اضافه کردن آب لیمو از روی اجاق بردارید و بزارید کامل خنک شه.(بهتره یه روز قبل درست کنید)
اول از همه یوفکاهارو بنا به اندازه ظرفتون ببرید.یوفکاهارو روی سطح مورد نظر پهن کنید و روش پودر پسته بریزید.با وردنه نازک اونو رول کنید.ظرفتون رو چرب کنید و داخل اون بچینید،به اندازه دلخواه برش بدید و با فرچه روی باقلواها کره آب شده بزنید،و روشو با کاغذ روغنی بپوشونید،و داخل فر از قبل گرم شده با درجه 180-200 به مدت 15-20 دقیقه بپزید.بعد از خارج کردن از فر پنج دقیقه صبر کنید و بعد شربت خنک شده رو روش بریزید.و نوش جان😋
...