📛📛 بی تی اس» (BTS) ارتشی برای تخریب و استحاله
🔘بی تی اس» (BTS) موسیقی برآمده از «کی پاپ»(K Pop) یا پاپ کره ای است، این موسیقی را با اجرای یک گروه به همراه ریتم های تند موسیقی الکترونیک، (ملغمه ای از رپ کره ای-انگلیسی) تصاویر پر زرق و برق و اصطلاحا شیک و لاکچری با رنگ های شارپ و انرژی فراوان و حتی بعضا مبالغه آمیز می شناسند.
🔘 متن ترانه های این گروه ظاهرا سبُک و نه چندان پیچیده است که باب دل طیف نوجوان است. اما در پس این ظاهر فریبنده و فانتزیگونه، بخشها و رازهای سیاه و مرموزی وجود دارد که یکی از خروجیهای آن، شیوع نسبتا بالای پدیده «خودکشی» در بین فعالان جوان صنعت پاپ کرهای است.
🔘 زرق و برقی که اطراف گروههای اصلی پاپ کرهای چون بی تی اس را احاطه کرده، اجازه نمی دهد که سیاهی عمیق این صنعت بیرون بزند. سیاهی که عمدتا حول قراردادهای بردهوار، اختلالات روانی همچون آنورکسیا (وحشت از چاق شدن و در نتیجه ترس از غذا خوردن) سوء استفاده جنسی گسترده و خودکشی دور می زند. این صنعت که طبق برخی تخمینها، حدودا 5 میلیارد دلار گردش مالی دارد، قربانیان زیادی به ویژه در سنین پایین، می گیرد.(1)
🔘 هواداران صدها میلیونی این گروه موسیقی پاپ کرهای خود را «ارتش» می دانند. چندی پیش، صاحب یک رستوران در سئول، تنها به دلیل این که گفت که فلان گروه از این گروه بهتر است، از اعضای این «ارتش» کتک مفصلی خورد. بسیاری از تحلیلگران و جامعهشناسان در کره جنوبی و کشورهای غربی از شکلگیری یک «فرقه» یا «کالت» پیرامون این گروه سخن می گویند.
🔘 گروهی هفتنفره که اعضای ظاهرا مذکر آن، فاقد هویت جنسی قطعی هستند. از قضاء، این مساله یعنی هویت مرزی جنسی، یکی از محورهای شکلگیری پروژهٔ BTS است. پسرانی جوان با اندام، پوشش و هیاتی پسرانه، اما با چهرههایی به شدت ظریف و زنانه که استفاده از میکآپ و زیورآلات زنانه، تشخیص هویت جنسی آنان را دشوار کرده است.
🔘 تغییر «هویت جنسی» بشر و افزودن شاخههای جدیدی بر آن چه که طبق شرع و عرف و سنت، هزاران سال هویتهای جنسی پذیرفته شده نوع بشر است (زن و مرد)، یکی از برنامههای اصلی یک شبکه جهانی است که ستاد فرماندهی نظام لیبرال سرمایهداری را تشکیل می دهد.
🔘 در سالهای اخیر، با اعمال نفوذ این شبکه قدرتمند، بحث «دگرباشی» جنسی و هویتهای جنسی جایگزین، حتی به صورت دستوری و آمرانه (از معبر سازمان و نهادهای بینالمللی تحت سلطهٔ این شبکه جهانی) وارد سیاست گذاری کشورهای مختلف دنیا شده که «سند اهداف توسعه پایدار» یا آن چنان که در کشور ما معروف شده، «سند 2030» یک نمونه از این تحمیلگری شیطانی است.
🔘 کسانی که به صورت تخصصی مباحث مربوط به فرقههای مخفی و محافل ماسونی را دنبال می کنند، به خوبی می دانند که مسایل مرتبط با «ستارهشناسی»، طالعبینی یا استرولوژی چه اندازه در تفکرات این محافل و فرقههای محوریت دارد. در نوامبر سال 2011، یک رویداد نادر نجومی بعد از حدود 2160 سال به وقوع پیوست. ستارهٔ «رگولوس»(یا قلب الاسد) از صورت فلکی «لئو»(اسد یا شیر) به صورت فلکی «ویرگو»(دوشیزه) رفت. در مکاتب پاگانی(کافرانه) باستان و محافل شیطان پرست کنونی، این رویداد به مفهوم رفتن قدرت از ساحت مردانه به ساحت زنانه است. از آنجا که در تفکرات کافرانه این محافل، شیطان یا «لوسیفر» دوجنسه است، با رفتن ستاره رگولوس از صورت شیر به صورت دوشیزه، نوبت به سلطه وجه زنانه لوسیفر بر جهان رسیده است.
🔘 بسیاری از تحرکات القایی رسانهای را که در ده سال اخیر، با غلظت و شدت بیشتری به دنبال جا انداختن هویتهای جنسی جدید و به طور خاص، «مردانگی زدایی» از مردان است، می توان در همین پازل دید.
🔘 از قضا، نژادهای شرق آسیا(تایلند، ژاپن و کره جنوبی) نقش محوری در القاء و ترویج هویت «کوئیر» در نظام رسانهای لیبرال سرمایهداری جهانی دارند. «کی پاپ» یکی از محملها و معابر تبلیغی این انحراف هویتی و شخصیتی است که یک شبکه جهانی شیطانی قصد دارد به عنوان یک «هنجار» به دنیا غالب کند.
#کارشناس_کلام
#موسیقی
#بی_تی_اس
@pasokhsara
🔻قانون جذب🔻
یکی از بزرگترین خرافه های موجود در جهان که از آموزه ها و مبانی مهم در عرفان های نوظهور، به خصوص عرفان های سکولار و اومانیستی و جنبش عصر جدید، می باشد"فرضیه جذب" است که از آن به "قانون #جذب" تعبیر می شود و سالهاست توسط سخنرانان و نویسندگان، مطابق فرهنگ و مذهب مخاطبان، تبلیغ و ترویج می گردد.
خلاصه ادعای معتقدین به "فرضیه #جذب" این است :
🔺افکار و اندیشه انسان، بر پدیده های خارجی اثرگذارند از نوع تاثیر علت تامه برمعلولش.
یعنی انسان تنها کافی است به گوشه ذهن خود چسبیده و به تصاویر ذهنی متمرکز شود، تا آن تصاویر در دنیای خارج، به صورت واقعیتی عینی جلوه گر شوند. مثلا اگر کسی به ماشین خاصی علاقه دارد کافی است تمام فکر و ذهنش آن ماشین شود تا بالاخره بتوان صاحب ماشینی که می خواهد بشود و آن را به سوی خود جذب نماید.
🔻یکی از مروجین غربی فرضیه جذب می گوید:
عمل تجسّم، تو را به هر چه بخواهی متصل می کند. تجسم خواسته ات، نیروی مغناطیسی ایجاد می کند و این نیرو، خواسته ات را به سوی تو جذب می کند. (قدرت، راندا برن.ص 68)
🔻یکی دیگر از مروجین ایرانی فرضیه جذب می گوید:
هميشه به ثروت هاي بيكراني كه در آينده به دست خواهيد آورد، بينديشيد... همواره بگوييد من ثروتمندم ...كاري كنيد كه واقعا كودك دورن شما، يعني ضمير نا خواگاه شما ثروت را احساس كند و همان شرايط را براي شما فراهم نمايد. احساس كنيد، ثروت خود را و احساس كنيد رفاه خود را ... به نمادهايي از ثروت، مثل اسكناس، چك، و تصاوير شمش هاي طلا خيره شويد و با آن معاشقه كنيد.
با تصور و افکار شما، تمام دنيا يک کاتالوگ در دست شما مي شود. انگار شما داريد به جهان سفارش مي دهيد. هر انتخابي که بکنيد درست است. قدرت تماماً در اختيار شماست.
(تكنولوژي فكر ص 238)
🔷فعالیت های مروجین این آموزه :
چندی پیش مستندی به نام "راز" از شبکه چهار در ترویج و تبلیغ قانون جذب پخش شد.
برخی از روانشناس های مشهور ایرانی با برگزاری کلاس در تالار های بزرگ کشور، به حمایت و تبلیغ از این نظریه می پردازند. همچنین کتاب های فراوانی در این موضوع به رشته تحریر در آمده است.
🚫مهمترین نقد و اشکالات فرضیه جذب :
1_وحیانی نبودن این آموزه
2- باقی ماندن این قانون در حد یک فرضیه و عدم رسمیت آن در مجامع علمی
3- جایگزین کردن مراقبه ذهنی در عوض عبادات شرعی
4- اصالت داشتن ذهن و انسان مداری، زیرا در این نظریه، انسان ها، مدار و کانون عالم هستی بوده و تمام اشیاء را به سمت خود جذب می کنند درحالیکه در ادیان الهی کانون جهان هستی خدا و اراده و قضا و قدر الهی می باشد .
5_فرو بردن انسان در گرداب آرزوها و افسردگی شدید بعد از نا امیدی از رسیدن به آنها
6_از آن جایی که هیچ زمان بندی برای رسیدن به شیء مورد نظر بیان نمی شود، شخص تا واپسین لحظات زندگی اش باید منتظر بماند.
7_ مشابهت تعالیم این فرضیه با تعالیم سحر و جادوگری
لازم به تذکر است که :
🔻در آموزه ها و تعالیم دین اسلام، چیزی که اهمیت دارد، تفکر و تعقل در آیات الهی برای معرفت بیشتر و در نتیجه وصول به سعادت است و نباید این موضوع را با تمرکز و توهم و تخیل که در مکاتب دیگر سفارش شده است یکی دانست زیرا دامنه فعالیت هر کدام با یکدیگر متفاوت است، تفکر انسان در محدوده عقل و تمرکز او در محدوده "وهم" می باشد.
✔️نکته :
عبور از حیطه و دامنه عقل گرایی و ورود به عالم خیال و توهم، نقطه مشترک تمامی عرفان های دنیاست. در تصوف نیز، تقویت قوه خیال سبب ورود به عالمی دیگر می شود که آن را عالم مثال (عالم جن و شیاطین) می نامند. در این عالم انسان هرچه تصور کند را به وضوح در پیش چشم خود مشاهده می کند. آنها تمرکز فراوان همراه با تلقین را کلید ورود به این عالم می دانند. در این عالم است که شخص، توانایی دیدن امور مخفی را پیدا کرده و با دیگر موجودات ارتباط بر قرار می کنند.
#کارشناس_کلام
#قانون_جذب
@pasokhsara
🍀سوال:
اگر کسی در شب چهارشنبه سوری، با انداختن ترقّه و امثال آن، موجب اذیّت و آزار دیگران شده باشد، چه وظیفه ای دارد؟
🍀پاسخ:
درفرض سؤال باید توبه و استغفار نماید، و توبه ی از گناه هم با استغفار و پشیمانی از گناه و تصمیم جدّی بر تکرار نکردن آن حاصل میشود .
و اگر حق النّاس در میان است- یعنی آسیب بدنی و یا مالی به دیگران وارد کرده-، چنانچه آن شخص را میشناسد، باید خسارت آن را جبران کند، و یا به نحوی رضایت او را احراز نماید؛
و اگر او را نمیشناسد، و معلوم نیست، باید مبلغ خسارت را از طرف او به فقرا صدقه بدهد.
📚پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری ،احکام چهارشنبه سوری
#کارشناس_احکام
#چهار_شنبه_سوری
@pasokhsara
پرسش:
با افرادی از فامیل که اهل گناهاند چگونه برخورد کنیم؟ گاهی به ترک رابطه با آنها فکر میکنم.میترسم تذکر دهم و بدشان بیاید. آیا احترام به آنها و پذیرایی از این افراد صحیح است؟
پاسخ:
صلهرحم از دستورات مؤکد دین است و انسان نباید قاطع رحم باشد. از کلام معصومان اینگونه فهمیده میشود که صلهرحم بهسادگی ساقط نمیشود؛ بنابراین باید تا جایی که میتوان با تدابیر گوناگون سعی در برقراری ارتباط ولو به شکل محدود و مدتی اندک نمود.
علاوه بر این امربهمعروف و نهی از منکر از ضروریات دین اسلام و دارای شرایط، ضوابط و مراتب خاص خودش است. یک انسان مسلمان و مؤمن وظیفه دارد که هم خودش واجبات الهی را انجام دهد و محرمات را ترک کند و هم موظف است در اصلاح جامعهٔ خویش بکوشد.
ترک امربهمعروف و نهی از منکر با دلایل واهی بههیچوجه جایز نیست و شخص نمیتواند به بهانهٔ عدم دخالت در زندگی دیگران، احترام به آزادی افراد و یا حدس و گمان نسبت به عدم تأثیر، این فریضهٔ الهی را ترک نماید.
گاهی کسی منکری را انجام میدهد اما نسبت به گناه بودن آن فعل بیاطلاع است، در این شرایط باید او را نسبت به وظیفهٔ شرعیاش آگاه نمود.
گاهی برخی از افراد میدانند که فلان کار گناه است و با علم به گناه بودن، آن را انجام میدهند. در این حالت نیز وظیفهٔ ما موعظه، یادآوری و انذار و تبشیر است؛ یعنی عواقب گناه را به یاد او آوریم تا انگیزهاش در ترک گناه افزون گردد.
اما گاهی بحث در لجبازی نمودن شخص گناهکار است؛ یعنی میداند اهل خطاست، خطا هم میکند و به گناهش هم افتخار میکند که در این مرحله باید با جدیت بیشتری برخورد نمود.
بنابراین متناسب باشخصیت شخصی که گناه میکند و کمیت و کیفیت گناهش باید از بهترین، مفیدترین، کمزیان ترین و مناسبترین راه بهره برد و هر جا کوتاهی کنیم در مقابل خداوند مسئولیم.
پذیرایی از فامیل اهل گناه و محبت کردن به او اگر در جهت هدایت او باشد مورد رضایت الهی قرار میگیرد؛ اما اگر محبت و پذیرایی منجر به جسور شدن فرد گناهکار و بیتفاوتی شما در امرونهی گردد نمیتواند مورد رضای الهی باشد.
#کارشناس_اخلاق
#صله_رحم
#نهی_از_منکر
@pasokhsara
🔵#حال_خوش
⬅️ امروز در محضر فعالان عرصه ی مجازی، توفیق حضور داشتم.
در سه دقیقه زمانی که برای حقیر در نظر گرفته شده بود، اشاره کردم به آیه ای که قاری عزیزی برایمان با صوت زیبا تلاوت کرد.
🌷الذین یبلغون رسالات الله یخشونه و لا یخشون احدا الا الله و کفی بالله حسیبا🌷
⬅️یبلغون(فعل مضارع دلالت بر استمرار دارد): کار فرهنگی باید مستمر و پیوسته، انجام بگیرد.
⬅️رسالات الله: محتوای کار فرهنگی، کلام خدا و رسول خدا و اهل بیت علیهم السلام باشد.
⬅️یخشونه: از لوازم فعالیت فرهنگی، خداترسی است.
⬅️ ولا یخشون احدا الا الله: از ملامت ها و بداخلاقی ها در مسیر فعالیت، رنجیده نشویم و صحنه را خالی نکنیم. (ترس فقط از خدا).
⬅️کفی بالله حسیبا: بدانیم خدا می بیند و حساب گر حقیقی اوست.
البته وظیفه ی مدیران فرهنگی، حمایت و هدایت است.
#کارشناس_کلام
#کار_فرهنگی
@pasokhsara
⭕️ من یک زنم خیلی پایبند به احکام دین واعتقادات دینی هستم
ولی برعکس شوهرم چند ماهی هست که ضد دین شده ونماز هم کنار گذاشته وما باهم مشکل داریم.
خیلی اذیت میشم . کمکم کنید.
❌ پاسخ:
⬅️شرایط سختیست ولی با درایت و ایجاد رابطه ی صمیمانه و کمی صبر می توانید درکنار ایشان شرایط خوبی داشته باشید.
مطمئنا شوهر شما بدتر از فرعون نیست که آسیه درکنار او به مقامی رسید که خداوند از او در قرآن یاد می کند.
با ایشان با محبت برخورد کنید و سفارشاتی را که اسلام درباره احترام به شوهر مطرح کرده است را بازگویی کنید.
اگرکاری کردید که محبت شما بیش از پیش در دلش جای گرفت به خاطر شما به عقایدتان هم احترام خواهد گذاشت.
#کارشناس_مشاوره
#اضطراب
@pasokhsara
🌺حجاب (1)
❌ علل سستی در حجاب (عدم علاقه):
1️⃣عدم آگاهی: آیا او را با فلسفه حجاب آشنا ساخته اید؟ اگر آری، چه مقدار و چگونه و با چه روش هایی؟
2️⃣لجبازی: شاید او را به زور و با اهرم فشار به حجاب واداشته اید و بدین سبب، به موضع لج و مقاومت کشیده شده.
3️⃣انتقامجویی: چون می داند به حجاب علاقه دارید و احتمالاً به خواسته های منطقی او بی توجهی کرده اید از این طریق انتقام می گیرد؛ بنابراین بدون اینکه بخواهید باج بدهید، خواسته های منطقی اش را برآورید.
4️⃣عقده حقارت: گاهی دلیل بی توجهی دختر به حجاب، بدین جهت است که شخصیت او گرامی داشته نشده و تحقیر شده و از این طریق می خواهد کمبود شخصیتش را جبران کند؛ پس شخصیت او را گرامی بدارید.
5️⃣جبران شکست: اگر در زندگی خود شکستی داشته است، زمینه های جبران آن را فراهم آورید. در مواردی، بی حجابی برای جبران شکست است.
6️⃣اشباع: تذکر پی در پی درباره حجاب، او را اشباع کرده. تذکرات خود را کمتر کنید.
7️⃣محیط ناسالم: محیط ناسالم (نزدیکان یا همسالان و هم کلاسی های حجاب) نیز در این رفتار موثر است.
#کارشناس_کلام
#حجاب
#سستی
@pasokhsara