6.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
و بالوالدین احسانا😢
خدایا توفیق خدمت به پدر مادران را از ما نگیر مبادا خشم کنیم بهشون🙏
کانال زندگی از غسالخانه تا برزخ👇
http://eitaa.com/joinchat/2599157794Cd132efc1d5
خودسازی(بالاتر از خوبیها)
امام هادی(ع):
نیکتر از نیکى نیکوکار است و زیباتر از سخن زیبا، گوینده آن است و برتر از دانش، بر دوش کشنده آن. اعلام الدین/ص311
کار خوب، خوب است اما انجام دهنده آن بهتر از خود کار است، چون کار خوب زمانی ارزشش آشکار می شود که کسی آن را انجام دهد.
#احادیث_روزانه
عضویت در سرویس های روزانه👇
pay.eitaa.com/v/p/
برای لغو عضویت از لینک بالا اقدام نمایید👆🏼
برکت
بشیر دهّان از امام باقر(ع) پرسید: چه نگینهایى با فضیلت ترند تا بر انگشترم بنشانم؟
امام فرمود:چرا از عقیق سرخ و عقیق زرد و عقیق سفید استفاده نمی کنى؟ اینها سه کوه در بهشت هستند...
پس هر کس از شیعیان آل محمد از آنان انگشتری به دست کند جز نیکی و خوبی و زیادی در روزی و آسایش از هر نوع بلا مشاهده نمی کند و از سلطان ستمگر و هر آنچه انسان از آن می هراسد در امان خواهد بود.
امالی طوسی/ص87
#دریافت_روزانه_حدیث
#افزایش_برکت_و_روزی
عضویت در سرویس های روزانه👇
pay.eitaa.com/v/p/
برای لغو عضویت از لینک بالا اقدام نمایید👆🏼
20.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نماهنگ فدایت شوم ای پیامبر. ..
👈متن و ترجمه کامل شعر👉
#⃣ #نماهنگ
#⃣ #استودیویی
#⃣ #عربی
#⃣ #میلاد_پیامبر_اکرم
♻️ #نَشـــــــر_صَــــدَقِہ_جاری
7.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سخنرانی_کوتاه_مذهبی
✨چرا تهذیب بر محوریت زیارت عاشورا؟
☄ حقیقت زیارت عاشورا ، بالاترین مرتبه از سیر و سلوک است که با همراهی و یاری امام هر زمانی حاصل میشود .
🎙#سيدعلیرضاحسینی
@sadatmahdvi
18.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸این دکتر هندی ، راز عجیبی برای بشریت فاش کرد..
او می گوید چیزی به نام دیابت خونی وجود ندارد..
و دانشگاهی که به او مدرک دکترا داده بود او را تهدید کرد که اگر این حقیقت را فاش کند، دکترایش را از او پس میگیرد. اما او گزینه افشای حقیقت برای مردم و رسانه ها را انتخاب کرد.
او در این ویدیو از خونش نمونه می گیرد که قند خونش 160 بود....
🔸بعد از آن قند گلوکز به خون اضافه کردند، بنابراین قند خون از 500 گذشت.
🔸اما پس از اضافه کردن (فروکتوز) به نمونه ، قند خون از 500 به 109 کاهش یافت. یعنی اگر یک بیمار دیابتی میوه بیشتری بخورد، قند خونش کاهش پیدا میکند و به دیابت مبتلا نمیشود.
🔸 او می گوید در کل دنیا فقط سه شرکت وجود دارد که برای دیابتیها انسولین تولید میکنند، پس آنها به هیچ وجه نمیخواهند کسی این موضوع را بفهمد..
🔸بیش از حد ممکن دیابتی ها میوه بخورند تا قند ویکتروز که گلوکز خون را دفع می کند به دست بیاورند و بدین طریق دیابت تمام می شود..
🔸کلیپ مهمی که دیابتی ها باید ببینند..
#دانستنی_های_روز
📣@danestanihaye59
هدایت شده از کانون کارگران بازنشسته تأمین اجتماعی خراسان رضوی ومشهدمقدس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
داخل گروه هایی که عضوهستید، بذارین تا بر محمد و آل محمد صلوات فرستاده شود ودر ثواب بی انتهایی آن سهیم باشید.
9.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سخنرانی_کوتاه_مذهبی
☘ امام علی علیه السلام فرمودند :
«عَلَیْکُمْ بِالصَّبْرِ، فَاِنَّ الصَّبْرَ مِنَ الاِْیمانِ کَالرَّأْسِ مِنَ الْجَسَدِ وَ لا خَیْرَ فى جَسَدٍ لا رَأْسَ مَعَهُ، وَ لا فى ایمانٍ لا صَبْرَ مَعَهُ»
💥«شما را به صبر سفارش مى کنم؛ زیرا «صبر» نسبت به «ایمان» همچون «سر» است نسبت به «بدن»، (همان گونه که) جسم بى سر ارزشى ندارد، ایمان بدون صبر و شکیبایى نیز بى ارزش است.»
نهج البلاغه، کلمات قصار، شماره 82.
🎙#سيدعلیرضاحسینی
@sadatmahdvi
✨🔹✨🔹✨🔹✨🔹✨
✨
⭕️امام علی (علیه السلام) در خطبه ۱۶۱ نهج البلاغه با چه اوصافی از «پیامبر اكرم» (صلی الله علیه و آله) تجليل میكند؟
🔹#امام_علی (عليه السلام) در آغاز خطبه ۱۶۱ «نهج البلاغه» به معرفى #پيامبر_اكرم (صلی الله علیه و آله) مى پردازد و میفرمايد: «ابْتَعَثَهُ بِالنُّورِ الْمُضِيءِ، وَ الْبُرْهَانِ الْجَلِيِّ، وَ الْمِنْهَاجِ الْبَادِی وَ الْكِتَابِ الْهَادِی» (خداوند او را با نور روشنى بخش و #برهانِآشكار و #طريقِواضح و #كتابِهدايتكننده برانگيخت). منظور از «نور مضىء» همان #نور_نبوّت اوست كه همه جا را روشن ساخت و «برهان جلى» اشاره به #معجزات_آشكار اوست. «منهاج بادى» #شريعت_واضح او را بيان میكند و «كتاب هادى»، #قرآن است كه هدايتگر خلايق تا دامنه قيامت است.
🔹بعضى از شارحان نهج البلاغه هر چهار جمله را اشاره به «قرآن مجيد» میدانند كه امام (عليه السلام) از زواياى مختلف به آن نگريسته است؛ ولى آنچه در تفسير آن گفتيم كه هريك به چيزى اشاره میكند، مناسبتر به نظر میرسد و جمعى از شارحان نهج البلاغه آن را پذيرفته اند. در هر حال، كلام #امام (عليه السلام) اشاره به اين دارد كه اركان چهارگانه دعوت #پيامبر (صلی الله علیه و آله)، از هر نظر كامل و قوى و سرچشمه آن، نور #وحى بود و #معجزات مختلف، #برهان و دليل آن و كتاب هدايت كننده اى همچون #قرآن، بيانگر آن و قوانين و احكامش روشن، حساب شده و حكيمانه بود.
🔹سپس به معرفى #پيامبر_اكرم (صلی الله علیه و آله) در هشت جمله كوتاه مى پردازد و میفرمايد: «أُسْرَتُهُ خَيْرُ أُسْرَةٍ، وَ شَجَرَتُهُ خَيْرُ شَجَرَةٍ؛ أَغْصَانُهَا مُعْتَدِلَةٌ، وَ ثِمَارُهَا مُتَهَدِّلَةٌ، مَوْلِدُهُ بِمَكَّةَ، وَ هِجْرَتُهُ بِطَيْبَةَ عَلَا بِهَا ذِكْرُهُ وَ امْتَدَّ مِنْهَا صَوْتُهُ» «#خاندانش بهترين خاندانها، #شجره فاميل او [بنى هاشم] بهترين شجره ها، شاخه هايش موزون و ميوه هايش در دسترس همگان قرار داشت. زادگاهش #مكّه [مركز خانه خدا] و هجرتگاهش، #مدينه طيّبه [مركز جمعى از پاكبازان] بود. آوازه اش از آن شهر برخاست و صدايش از آنجا به همه رسيد». «متهدل» به معناى آويزان است و در اينجا به معناى ميوه اى است كه در دسترس همگان قرار دارد.
🔹پيروزى و موفقيّت انسان در سايه امور مختلفى به دست مى آيد. شرافت خانواده و كرامت اصل و نسب و شخصيت والاى بستگان و فرزندان، تولّد در محلِّ با ارزش و فعاليّت در محيط آماده، هريك سهمى در پيروزى انسان دارد. و هر گاه در زندگى #پيامبر_اكرم (صلی الله علیه و آله) درست دقت كنيم مى بينيم علاوه بر #شرف_ذاتى آن حضرت، خداوند #عوامل_پيروزى را براى او فراهم ساخته تا بندگانش را از اين طريق هدايت كند؛ نسب او به #حضرت_ابراهيم (عليه السلام) و فرزندش #اسماعيل (عليه السلام) میرسد و از آن پدر و فرزند، شجاعت و ايثار را به ارث برده است.
🔹خاندانش #بنىهاشم كه از بهترين طوايف عرب بودند. «پدرى» همچون #عبدالله و «جدّى» چون #عبدالمطلب، «عمويى» همچون #حمزه و #ابوطالب و «عموزاده اى» مانند #امام_علی و #جعفر و فرزندانى همچون #حضرت_زهرا و #ائمه_معصومين (عليهم السلام) داشت. #مكّه حرم امن الهى زادگاه او بود و هجرتگاهش #مدينه طيّبه مركز گروهى از مردم ايثارگر و فداكار بود. دعوت خود را از آنجا گسترش داد و صداى او در تمام جهان پيچيد.
🔹«اسره» كه از مادّه «اسر» (بر وزن عصر) به معناى قدرت و قوّت گرفته شده، اشاره به خاندان #بنىهاشم و فاميل نزديك حضرت است. «شجره»، اشاره به ريشه اصلى اين خانواده است كه به #حضرت_ابراهيم (عليه السلام) باز مى گردد و «اغصان معتدل» اشاره به شاخه هاى او همچون عبدالمطلب، ابوطالب، حمزه، جعفر، اميرمؤمنان علی و ائمه هدى (علیهم السلام) مى باشد كه از نظر #فضل و #كمال و عدم اختلاف همچون شاخه هاى هماهنگ يك درخت بودند و «ثمار»؛ (ميوه ها)، #علوم و دانش هايى است كه از اين خاندان در طول تاريخ نصيب مردم شد.
🔹آنگاه به سراغ معرفى «برنامه هاى عملى #پيامبر» (صلی الله علیه و آله) میرود و میفرمايد: «أَرْسَلَهُ بِحُجَّةٍ كَافِيَةٍ، وَ مَوْعِظَةٍ شَافِيَةٍ، وَ دَعْوَةٍ مُتَلَافِيَةٍ». «خداوند او را با دليل كافى و اندرز شافى و دعوت اصلاح گرانه، فرستاد». آرى، او داراى #دلايل #عقلى، #فطرى و انواع #معجزات_حسّى بود و انسانها و جامعه هاى بيمار را با سخنان خود درمان كرد و ويرانى هاى فراوانى از عصر جاهليّت - كه در تمام شئون اجتماعى وجود داشت - اصلاح و آباد ساخت. «دعوت #پيغمبر_اكرم» (صلی الله علیه و آله) از نظر ريشه با حجت و #برهانقانعكننده همراه بود و از نظر محتوا، #برنامهاى_شفابخش در بر داشت، و از نظر نتيجه به اصلاح مفاسد و ترميم ويرانیهاى فكرى و اخلاقى و اجتماعى منتهى شد.
🔹#امام_علی (عليه السلام) سپس به كارهاى مهمّى كه #پيامبر_اكرم (صلی الله علیه و آله) انجام داد پرداخته، چنين میفرمايد: «أَظْهَرَ بِهِ الشَّرَائِعَ الْمَجْهُولَةَ، وَ قَمَعَ بِهِ الْبِدَعَ الْمَدْخُولَةَ، وَ بَيَّنَ بِهِ الْأَحْكَامَ الْمَفْصُولَةَ». «خداوند به وسيله او احكام ناشناخته [الهى] را آشكار ساخت و بدعت هايى كه به نام دين در شريعت الهى وارد شده بود ريشه كن كرد و احكامى را كه اكنون نزد ما روشن است بيان داشت». در واقع #پيامبر_اكرم (صلی الله علیه و آله) به سه كار مهم دست زد: #عقايد_حقّه را آشكار ساخت؛ #بدعتها و #خرافات را از ميان برداشت و #احكام_الهى را به طور روشن براى همه مردم تبيين كرد كه هريك از اينها با مجاهدات بسيار و تحمّل رنجهاى فراوان صورت گرفت.
📕پيام امام اميرالمؤمنين(ع)، مكارم شيرازى، ناصر، دار الكتب الاسلاميه، چ اول، ج ششم، ص ۲۶۶
منبع؛ وبسایت آیت الله العظمی مکارم شیرازی (بخش آئین رحمت)
#پيامبر #پیامبر_اکرم
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکجایزنمیباشد