محبت قدرتمندترین نیرویی است که جهان
دراختیار خود دارد
ودر عین حال ساده ترین نیرویی
است که بتوان تصور کرد
#صبحتون_پراز_عشق❤️
🍲کانال پخت و پز اسلامی :
🆔 @pokht_paz_Islamic
#خوراک_تره_و_تخم_مرغ
◀تخم مرغ محلی به تعدادافراد
◀تره کوهی اگرمقدورنبود تره بستانی
◀روغن زیتون
◀نمک وزردچوبه به میزان لازم.
🔵تخم مرغ را درظرفی ریخته وتره وزردچوبه ونمک رابه آن اضافه نموده ومخلوط نموده وخوب بهم بزنید.
درظرف مناسب روغن زیتون ریخته ومواد رابه آن اضافه نموده و وقتی نیمه برشته شد زیرشعله راخاموش وباخانواده میل نمایید.
🔵ازجمله خواص این غذا:
سرشارازکلسیم،پروتئین،فسفر،ویتامینA.D.E.B
🔵مفیدبرای کم خونی
🔵مفیدبرای ناباروری ان شاء الله
و.....
نوش جان😍
🍲کانال پخت و پز اسلامی :
🆔 @pokht_paz_Islamic
پخت و پز اسلامی
#کتلت_بوقلمون_با_سس_شوید 🍲کانال پخت و پز اسلامی : 🆔 @pokht_paz_Islamic
#کتلت_بوقلمون_با_سس_شوید
📝مواد لازم
گوشت بوقلمون چرخ کرده: ۲۵۰ گرم
پیاز کوچک: ۱ عدد
کره محلی یا روغن زیتون: ۱ قاشق مرباخوری
کدو سبز: ۱ عدد
روغن ارده کنجد: مقداری
رب آلوچه یا رب انار: ۱ قاشق مرباخوری
شوید خرد شده تازه: ۲ قاشق سوپ خوری
نمک دریا و فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
آرد سبوس دار: ۲ قاشق سوپ خوری
آب لیمو: ۱ قاشق سوپ خوری
کرفس: ۱ ساقه
آب بوقلمون یک پیمانه
زعفران در صورت تمایل
💬طرز تهیه:
۱-گوشت چرخ کرده بوقلمون را در کاسه ای بریزید پیاز را رنده کرده و به گوشت اضافه کنید. نمک ، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید با گوشت و پیاز مخلوط کرده و ورز دهید.
۲- کدو را بشویید و با رنده درشت با پوست رنده کنید. ساقه کرفس را هم یا درشت رنده کنید یا با چاقو ریز خرد کنید. هر دو را به مایه گوشتی اضافه کرده و مخلوط کنید. تابه ای روی حرارت بگذارید و داخل آن روغن بریزید.
کتلت ها را در دست شکل دهید یا قالب زده و در روغن سرخ کنید. بعد از سرخ کردن روی دستمال حوله ای آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی آن ها گرفته شود.
طرز تهیه سس
۳-برای تهیه سس در یک قابلمه آرد را با کره ( یا روغن زیتون ) مخلوط کرده و روی حرارت ملایم گذاشته و هم بزنید تا بوی خامی آرد گرفته شود.
۴- وقتی که کمی جوشید و غلیظ شد رب انار یا آلوچه را اضافه کرده و سس را با نمک و فلفل مزه دار کنید. سپس زعفران را می افزاییم وقتی غلظت سس به حد دلخواه که رسید آن را از روی حرارت بردارید و شوید خرد شده را افزوده ، هم بزنید. در آخر آبلیمو را هم افزوده و مخلوط کنید.سس را در کنار کتلت ها سرو کنید.
✅نکاتی در مورد طرز تهیه کتلت بوقلمون با سس شوید :
-اگر می خواهید سس را با قیف شکل و فرم دهید آن را روی حرارت بیشتر نگه دارید تا آب آن بخار شود و به شکل ماست سفت درآید. بعد آن را در قیف با سر دلخواه ریخته و در کنار کتلت ها شکل دهید.
-مدت زمان آماده سازی کتلت بوقلمون با سس شوید ۲۵ دقیقه می باشد.
-مدت زمان پخت کتلت بوقلمون با سس شوید ۳۰ دقیقه می باشد.
🍲کانال پخت و پز اسلامی :
🆔 @pokht_paz_Islamic
#چالش #چالش #چالش
خانم های عزیز
قراره چالش بزاریم📷
عکس از غذاهاتون بزاریم کانال هر کدوم بازدید بیشتری داشت اول میشه
به نفر اول و دوم جایزه میدیم😍
ان شالله چهارشنبه چالش برگزار میکنیم.
عکساتونو اماده کنید هر وقت اعلام کردیم ارسال کنید.
🍲کانال پخت و پز اسلامی :
🆔http://eitaa.com/joinchat/3761242134C11ef213d54
#کمپوت_انجیر
📝مواد لازم :
انجیر تازه ١ کیلو
شکر قهوهای ۵٠٠ گرم
آب 3/5 لیوان
💭طرز تهیه :
✍ انجیرها بهتر است یک اندازه و کمی سفت انتخاب گردد. طرز تهیه این کمپوت مانند گیلاس است. تنها در مورد زمان قراردادن روی حرارت باید دقت شود که زیاد روی حرارت نباشند تا انجیرها له نشوند. به اندازهای که کم پخته شوند کافی است.
🍲کانال پخت و پز اسلامی :
🆔 @pokht_paz_Islamic
#کباب_زردک
شامی کباب اصفهانی یا کباب زردک
نوعی شامی با طعم ترش و شیرین و ملس
🍃مواد لازم برای 6 نفر :
سرکه انگور طبیعی به میزان کم
آب 1 استکان
شیره انگور 150 گرم
نمک ، فلفل ، زردچوبه و دارچین به میزان لازم
آرد نخودچی 125 گرم
پیاز سفید (رنده شده) 1 عدد
زردک (پخته و رنده شده) 3-4 عدد
گوشت (چرخ کرده) بمیزان لازم
🍃طرز تهیه
گوشت چرخ شده را همراه با کمی نمک، زردچوبه، پیاز و زردک مخلوط کرده و ورز دهید.
آرد نخودچی را قاشق قاشق به مخلوط گوشت اضافه کرده و مالش دهید تا مایه شامی سفت شود.
از مایه گوشتی به اندازه گردو برداشته و به شکل سوسیس حالت داده، در روغن داغ سرخ کنید.
شامی های سرخ شده را کف تابه چیده و شهد (شیره انگور + آب + سرکه را مخلوط میکنیم) را روی شامی ها بریزید.
سپس روی حرارت کم به مدت 30 الی 45 دقیقه قرار داده تا شهد به خورد کبابها برود، سپس در ظرف مورد نظر چیده و سرو نمایید.
🍃این مقدار مواد 24 عدد شامی به ما میدهد.
🍃در صورتی که مایه کباب قوام پیدا نکرد میتوانید یک تخم مرغ به مایه کباب اضافه کنید.
🍲کانال پخت و پز اسلامی :
🆔 @pokht_paz_Islamic
هدایت شده از پخت و پز اسلامی
شروع یک صبح زیبا
با صلوات برمحمد و آل محمد(ص)
🌸🌸🌸🌸🌸#اللهم_صل_علی_محمد_و_آل_محمد_و_عجل_الفرجهم
🌸🌸🌸🌸🌸
🍲کانال پخت و پز اسلامی :
🆔 @pokht_paz_Islamic
#کوکی_شیره_انگور
📝مواد لازم
ارد سبوس دار ۲ پیمانه
بکینگ پودر ۲ ق چ
دارچین ۱ و ۱/۲ ق چ
زنجبیل ۱ق چ
هل ۳/۴ ق چ
نمک دریا ۱/۸ ق چ
تخم مرغ محلی ۱ عدد
کره حیوانی ذوب شده ۱/۲ پیمانه
شکر نیشکر ۱/۳ پیمانه
شیره انگور ۱/۳ پیمانه
شکر قهوه ای ۱/۴ فنجان
شکر قهوه ای دونه درشت مقداری (برای غلتاندن شیرینی قبل از پخت ) .
💬طرز تهیه:
همه مواد خشک شامل آرد ، بکینگ پودر، دارچین ، زنجبیل ، هل و نمک دریا را در کاسه ای بزرگ مخلوط کنید .
در ظرفی دیگر تخم مرغ ، کره ، شکر ،شیره انگور و شکر قهوه ای را با همزن دستی مخلوط کنید و مواد خشک را به آن اضافه کنید و با لیسک مخلوط کرده و به مدت ۲۰ دقیقه در یخچال استراحت دهید .
سپس از مواد به اندازه یک گردو برداشته و در شکر بغلتانید و در سینی فر با فاصله زیاد بچینید .
سینی را در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه قرار دهید
🍲کانال پخت و پز اسلامی :
🆔 @pokht_paz_Islamic
#ترشی_انار_و_گل_کلم
📝مواد لازم :
گل کلم ریز خرد شده ۲۰۰ گرم
انار دانه شده سه عدد بزرگ
فلفل کبابی تند دو عدد
فلفل شیرین چهار عدد
ساقه کرفس ریز خرد شده دو پیمانه
گوجه بمقدار کم
سیر خرد شده یک بوته
فلفل سیاه نکوبیده یک قاشق مرباخوری
نمک دریا و سرکه انگور خانگی به میزان لازم
آب انار دو پیمانه
💬طرز تهیه:
تمام مواد را مخلوط کنید و آب انار را هم اضافه کنید سپس در شیشه بریزید و روی آن سرکه بریزید تا روی مواد را بپوشاند. پس از دو هفته ترشی آماده مصرف است.
✅ این ترشی طعم بسیار خوب و متفاوتی دارد درست کنید که از درست کردنش پشیمون نمی شوید.
🍲کانال پخت و پز اسلامی :
🆔 @pokht_paz_Islamic
شروع یک صبح زیبا
با صلوات برمحمد و آل محمد(ص)
🌸🌸🌸🌸🌸#اللهم_صل_علی_محمد_و_آل_محمد_و_عجل_الفرجهم
🌸🌸🌸🌸🌸
🍲کانال پخت و پز اسلامی :
🆔 @pokht_paz_Islamic
#حلوا_پاستیلی
یه حلوای سالم و خوشمزه💪😋
✅ مواد لازم
1⃣ آرد گندم سبوس دار 4 قاشق غذا خوری سرپر
2⃣ آب سالم(آب چشمه یا آب جوشیده ولرم) 2/5 لیوان
3⃣ روغن کرمانشاهی یا روغن زرد محلی 3 قاشق سوپ خوری
4⃣ عسل طبیعی 1 لیوان
5⃣ گلاب به میزان لازم
6⃣ دارچین به میزان لازم
7⃣ زعفران به میزان لازم
✅ طرز تهیه 👇 👇 👇
1⃣ ابتدا در یک ظرف بزرگ، عسل، آب و آرد را با همزن دستی، خوب هم می زنیم به شکلی که اصلا آرد گلوله نشده باشد و یک مایع شل داشته باشید. سپس یک مقدار گلاب، زعفران و دارچین به آن اضافه کنید.
2⃣ قابلمه مسی را روی گاز بگذارید و حتماً روی شعله متوسط باشد و مایع را داخل قابلمه ریخته و مرتب هم بزنید.
3⃣ وسط پخت، که نصف آب آن تمام شد، روغن را اضافه کنید. سپس مجدد هم بزنید تا ببندد، البته نه اینکه خیلی سفت شود که حالت جامد بگیرد، بلکه حالت نیمه مایع داشته باشد. سپس یک دیس را چرب کنید، مواد را به ظرف منتقل کنید و کفگیر مسی یا قاشق برنجی را داخل آب بزنید و روی حلوا بکشید که کاملا در ظرف صاف و یکدست پخش شود. سپس آن را حدود 4ساعت داخل یخچال بگذارید
4⃣ بعد از آماده شدن یا با چاقو به شکل مکعب برش بدهید یا با قالب، آن را به شکل مورد نظر درآورید
طبق سلیقه خودتان تزئین کنید
✅ نکات لازم
🔺به جای عسل، از هر شیره ای می شود استفاده کرد.
🔺 اگر از شیره خرما استفاده می کنید که خیلی غلیظ است، بهتر است مقداری از آب سالم را بجوشانید و با شیره مخلوط کرده تا شیره رقیق شود
🔺رنگ حلوا دقیقا با رنگ شیره مرتبط است. یعنی اگر از شیره تیره مانند انگور یا خرما استفاده کنید، رنگش سیاه می شود و اگر از شیره های روشن یا حتی عسل استفاده کنید، رنگش روشن تر می شود.
🔺می توانید به جای آب، از گلاب یا شیرمحلی استفاده کنید و به مواد حلوا، 2 قاشق چای خوری گرد هل سبز هم اضافه کنید.
نوش جان و گوارای وجودتان 😋
راستی موقع سرو حلوا دعا یادتون نره😊🌸
🍲کانال پخت و پز اسلامی :
🆔 @pokht_paz_Islamic