eitaa logo
پخت و پز اسلامی
5.5هزار دنبال‌کننده
3.7هزار عکس
236 ویدیو
5 فایل
آشپزی و پخت و پز به روش اسلامی. 🌸کلوا من الطیبات.... <از غذاهای طیب و پاکیزه بخورید>🌸 📬ارتباط با ادمین و نوبت دهی ویزیت طب سنتی و اسلامی: 🆔️ @bakhtiyari_313 تبادل_تبلیغ👆(هزینه تبلیغات صرف امور خیر برای ایتام میشود)
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم: آرد 3 استکان شکر 1 استکان روغن مایع 1استکان تخم مرغ4عدد رنده پوست 1عدد پرتقال گلاب 1قاشق غذاخوری جوش شیرین 1/2قاشق چایخوری بیکینگ پودر1/2قاشق چایخوری هل1/4قاشق چایخوری وانیل کمی زعفران کمی پودر نارگیل وپودر پسته به میزان لازم طرز وتهیه: ابتدا کف قالب(25 در 35 )را با روغن جامد یا کره چرب کرده آرد پاشی کنید وآرد اضافی آن را کامل بگیرید, 1عدد از زرده ها را جدا کرده وبا1قاشق گلاب وکمی زعفران مخلوط کنید وکنار بگذارید,مابقی تخم مرغها را با شکر و وانیل خوب بزنید تا حجم آن سه برابر و کرم و کشدار شود(حدود10 دقیقه) سپس رنده پوست پرتقال را به آن اضافه کنید, بعد دور همزن را کند کرده وروغن را بیافزایید وفقط در حد مخلوط شدن هم بزنید سپس آرد,بیکینگ پودر,جوش شیرین وهل را که سه بار الک کردید کم کم به مواد اضافه کرده وبه آرامی به صورت دورانی مخلوط کنید,مایه را داخل قالب ریخته وسطح روی آن را صاف کنید, مخلوط زرده وگلاب را روی سطح آن بریزید وبا پشت قاشق پخش کنید طوری که از دیواره یکسانت فاصله داشته باشد سپس روی آن پودر نارگیل بپاشید و داخل فر که از 10 دقیقه قبل گرم شده بگذارید ودر دمای 180 درجه بمدت. 🍲کانال پخت و پز اسلامی http://eitaa.com/joinchat/3761242134C11ef213d54 رسانه تبلیغی ما باشید🍃 فوروارد فراموش نشه🌹
دسر سوهان 🔴 مواد لازم🔻🥚 ▫️زرده تخم مرغ ٣عدد ▫️آردگندم ١٠٠گرم ▫️پودرجوان گندم ٣٠گرم ▫️پودر شكر ١٠٠گرم ▫️آب سرد ٢پيمانه ▫️زعفران دوقاشق دم كرده ▫️پودر هل يك قاشق مربا خوري ▫️كره ذوب شده ١٠٠گرم طرز تهیه🍨 ابتدا تخم مرغ كمي باهمزن هم ميزنيم بعد پودر شكر وباكره ذوب شده روبهش اضافه ميكنيم وكنار ميزاريم بعد داخل ي كاسه بزرگ دوليوان آب ميريزيم بعد آرد وجوان گندم بهش اضافه ميكنيم وخوب هم ميزنيم تايك دست بشه بعد داخل تابه ميريزيم وروي حرارت ميزاريم ومرتب هم ميزنيم تا كمي غليظ بشه بعد زعفران اضافه ميكنيم ودرآخر مواد كه كنار گذاشتيم اضافه ميكنيم ومرتب هم ميزنيم و پنج دقيقه قبل اينكه آماده بشه پودر هل اضافه ميكنيم ❗️نكات مهم: زمان آماده شدن نيم ساعت. 🍲کانال پخت و پز اسلامی http://eitaa.com/joinchat/3761242134C11ef213d54 رسانه تبلیغی ما باشید🍃 فوروارد فراموش نشه🌹
📝مواد لازم بادمجان متوسط 2 عدد سرکه انگور خمری 2 فنجان سیر ۲ حبه درشت نمک و فلفل و زرچوبه به میزان دلخواه جعفری تازه و خرد شده 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری  ترشی بادمجان با روغن زیتون یک نوع ترشی بادمجان جدید است که بسیار خوش طعم و سالم است و بسیار سریع آماده می شود. طرز تهیه بادمجان ها را بشویید، پوست بکنید و کلاهک آنها را کاملا جدا کنید. سپس آنها را بصورت مکعبی خرد کنید. بادمجان های خرد شده را به همراه سرکه انگور در قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. بادمجان ها را حدود 15 دقیقه در سرکه انگور بجوشانید تا بادمجان ها نرم و پخته شوند اما شکل خود را از دست ندهند. در این فاصله سیرها را ریز خرد کنید و همراه با روغن زیتون در شیشه بریزید. قابلمه را از روی حرارت بردارید و بادمجان ها را آبکشی کنید. سپس بادمجان های پخته شده را داخل شیشه بریزید. کمی صبر کنید تا خنک شود سپس جعفری خرد شده به آن اضافه کنید. به دلخواه کمی نمک و فلفل به ترشی اضافه کنید. درب شیشه را ببندید و در یخچال قرار دهید. ترشی بادمجان با روغن زیتون نیازی به جا افتادن ندارد و بلافاصله قابل استفاده است. این ترشی فوق العاده خوش طعم و بی ضرر را با خیال راحت نوش جان کنید ✅من از پودر فلفل خشک و فلفل سبز در ترشی استفاده کردم ✅می توانید به جای جعفری تازه از جعفری خشک نیز استفاده نمایید 🍲کانال پخت و پز اسلامی http://eitaa.com/joinchat/3761242134C11ef213d54 رسانه تبلیغی ما باشید🍃 فوروارد فراموش نشه🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هر روز کمى در بنوشید 👈ضد سرطان 👈بهبود گوارش 👈افزایش ایمنى بدن 👈افزایش انرژى 👈کمک به کاهش وزن 👈افزایش قدرت مغز 🍲کانال پخت و پز اسلامی http://eitaa.com/joinchat/3761242134C11ef213d54 رسانه تبلیغی ما باشید🍃 فوروارد فراموش نشه🌹
📌مواد لازم 2 لیوان گندم 1لیوان لوبیا سفید 1لیوان نخود 10 عدد انجیر خشک 15 تا 20 عدد زردآلو خشک(قیسی) 1استکان کشمش 1لیوان توت خشک 1لیوان بادام 1لیوان فندق 4 لیوان شکر(بنا به ذائقه تون میتونید کم یا زیاد کنید) پوست  پرتقال رنده شده 1 عدد پرتقال 6 تا 7 عدد میخک بدلخواه سیب یا به خرد شده هم میتوانید اضافه کنید 📌طرز تهیه گندم را در آب جوش 10 دقیقه بجوشانید و سپس آن را آبکش کنید و در یک قابلمه بریزید و به اندازه ای که 5 انگشت آب روی آن را بگیرد روی آن آب جوش بریزید و درب قابلمه را ببندیدو از شب تا صبح بگذارید بماند.نخود و لوبیا هم بدین منوال انجام دهید. روز بعد  نخود و لوبیا ابکش کرده و آب آنها را بگیرید و در دیگ زود پز تا زمانی که پخته و نرم شوند( ولی له نشوند) بپزید.من انجیر و کشمش و قیسی و توت را جداگانه تا زمانی که نرم شوند آبپز کردم.سپس انجیر و قیسی را خرد کردم. گندم خیسانده شده را روی حرارت بگذارید تا بپزد.میخکها را نیز به آن اضافه کنید.آب داغ دائما آماده داشته باشید و مداوم هم بز نید تا ته نگیرد.هر زمان آب گندم کم شد و پایین آمد به آن آب داغ اضافه کنید.وقتی گندمها به خوبی پختند (لعاب انداختند) فندق ،بادام،نخود،لوبیا،پوست پرتقال ریز رنده شده، کشمش و قیسی خرد شده را در گندمهای پخته شده بریزید و با هم مخلوط کنید و شکر را نیز افزوده و 5 دقیقه دیگر بجوشانید.در آخر انجیرهای خرد شده را نیز اضافه کرده و هم بزنید اگر همه مواد را با آب خودشان جداگانه بپزید و آبکش کنید رنگ  عاشوره براق و روشن میشود و نیاز به ریختن شیر نیست به دلخواه و ذائقه تون میتوانید مقدار مواد لازم را کم یا زیاد کنید. نوش جان💖 🍲کانال پخت و پز اسلامی http://eitaa.com/joinchat/3761242134C11ef213d54 رسانه تبلیغی ما باشید🍃 فوروارد فراموش نشه🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✅تقویت عضلات انجیر ۶ عدد شیر ۱ لیوان بادام ۵ دانه کنجد نصف ق.چ مواد بالا را مخلوط کنید و پس ار ریختن کمی دارچین روی آن میکس بدست آمده را میل کنید. 🍲کانال پخت و پز اسلامی http://eitaa.com/joinchat/3761242134C11ef213d54 رسانه تبلیغی ما باشید🍃 فوروارد فراموش نشه🌹
شکر: ۱ پیمانه آب: نصف پیمانه بادام: ۲۰۰ گرم پودر قند: ۲ قاشق سوپ خوری زعفران دم کرده: ۱ قاشق سوپ خوری  پسته کوبیده: به مقدار لازم 📌طرز تهیه  برای تهیه این شیرینی نیاز به پودر بادام است. می توانید آماده تهیه کرده یا اینکه بادام خام را در آب خیس کرده، پوستش را بگیرید. بعد به مدت یک روز گذاشته تا خشک شود بعد آن را آسیاب کرده و از الک ریز رد کنید. پودر بادام و پودر قند را با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید. شکر و آب را با هم مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید تا جوشیده و قوام بیاید (مانند مربا شیره کشدار شود) بعد بگذارید تا شیره حسابی خنک شده بعد با هم زن برقی شروع به هم زدن کنید، حدود ۱۵ دقیقه باید هم بزنید تا مایع سفید و کشدار شود. بعد زعفران را به آن اضافه کنید.( دقت کنید که زعفران باید غلیظ باشد تا فقط یک قاشق به مایع خوب رنگ دهد.) چند دقیقه دوباره هم بزنید. در آخر پودر بادام را کم کم به مایع اضافه کرده و هم بزنید. پودر بادام باید آنقدر اضافه شود تا مایع شیرینی به شکل خمیر درآمده و به دست نچسبد. بعد داخل قالب مستطیل شکل را کاغذ روغنی انداخته و مایع شیرینی را در آن بریزید و پهن کنید. بعد پسته ها را رویش پاشیده و با پشت قاشق صاف کنید. تقریبا ۸ تا ۱۲ ساعت در یخچال گذاشته بعد برش بزنید و نوش جان کنید 🍲کانال پخت و پز اسلامی http://eitaa.com/joinchat/3761242134C11ef213d54 رسانه تبلیغی ما باشید🍃 فوروارد فراموش نشه🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش تمیزکردن لباس‌شویی 🍲کانال پخت و پز اسلامی http://eitaa.com/joinchat/3761242134C11ef213d54 رسانه تبلیغی ما باشید🍃 فوروارد فراموش نشه🌹