هر روز کمى #لیموترش در #آب بنوشید
👈ضد سرطان
👈بهبود گوارش
👈افزایش ایمنى بدن
👈افزایش انرژى
👈کمک به کاهش وزن
👈افزایش قدرت مغز
🍲کانال پخت و پز اسلامی
http://eitaa.com/joinchat/3761242134C11ef213d54
رسانه تبلیغی ما باشید🍃
فوروارد فراموش نشه🌹
#آشوره
📌مواد لازم
2 لیوان گندم
1لیوان لوبیا سفید
1لیوان نخود
10 عدد انجیر خشک
15 تا 20 عدد زردآلو خشک(قیسی)
1استکان کشمش
1لیوان توت خشک
1لیوان بادام
1لیوان فندق
4 لیوان شکر(بنا به ذائقه تون میتونید کم یا زیاد کنید)
پوست پرتقال رنده شده 1 عدد پرتقال
6 تا 7 عدد میخک
بدلخواه سیب یا به خرد شده هم میتوانید اضافه کنید
📌طرز تهیه
گندم را در آب جوش 10 دقیقه بجوشانید و سپس آن را آبکش کنید و در یک قابلمه بریزید و به اندازه ای که 5 انگشت آب روی آن را بگیرد روی آن آب جوش بریزید و درب قابلمه را ببندیدو از شب تا صبح بگذارید بماند.نخود و لوبیا هم بدین منوال انجام دهید.
روز بعد نخود و لوبیا ابکش کرده و آب آنها را بگیرید و در دیگ زود پز تا زمانی که پخته و نرم شوند( ولی له نشوند) بپزید.من انجیر و کشمش و قیسی و توت را جداگانه تا زمانی که نرم شوند آبپز کردم.سپس انجیر و قیسی را خرد کردم.
گندم خیسانده شده را روی حرارت بگذارید تا بپزد.میخکها را نیز به آن اضافه کنید.آب داغ دائما آماده داشته باشید و مداوم هم بز نید تا ته نگیرد.هر زمان آب گندم کم شد و پایین آمد به آن آب داغ اضافه کنید.وقتی گندمها به خوبی پختند (لعاب انداختند)
فندق ،بادام،نخود،لوبیا،پوست پرتقال ریز رنده شده، کشمش و قیسی خرد شده را در گندمهای پخته شده بریزید و با هم مخلوط کنید و شکر را نیز افزوده و 5 دقیقه دیگر بجوشانید.در آخر انجیرهای خرد شده را نیز اضافه کرده و هم بزنید
اگر همه مواد را با آب خودشان جداگانه بپزید و آبکش کنید رنگ عاشوره براق و روشن میشود و نیاز به ریختن شیر نیست به دلخواه و ذائقه تون میتوانید مقدار مواد لازم را کم یا زیاد کنید.
نوش جان💖
🍲کانال پخت و پز اسلامی
http://eitaa.com/joinchat/3761242134C11ef213d54
رسانه تبلیغی ما باشید🍃
فوروارد فراموش نشه🌹
✅تقویت عضلات
انجیر ۶ عدد
شیر ۱ لیوان
بادام ۵ دانه
کنجد نصف ق.چ
مواد بالا را مخلوط کنید و پس ار ریختن کمی دارچین روی آن میکس بدست آمده را میل کنید.
🍲کانال پخت و پز اسلامی
http://eitaa.com/joinchat/3761242134C11ef213d54
رسانه تبلیغی ما باشید🍃
فوروارد فراموش نشه🌹
#لوز_زعفرانی_تبریز
شکر: ۱ پیمانه
آب: نصف پیمانه
بادام: ۲۰۰ گرم
پودر قند: ۲ قاشق سوپ خوری
زعفران دم کرده: ۱ قاشق سوپ خوری
پسته کوبیده: به مقدار لازم
📌طرز تهیه
برای تهیه این شیرینی نیاز به پودر بادام است. می توانید آماده تهیه کرده یا اینکه بادام خام را در آب خیس کرده، پوستش را بگیرید. بعد به مدت یک روز گذاشته تا خشک شود بعد آن را آسیاب کرده و از الک ریز رد کنید. پودر بادام و پودر قند را با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.
شکر و آب را با هم مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید تا جوشیده و قوام بیاید (مانند مربا شیره کشدار شود) بعد بگذارید تا شیره حسابی خنک شده بعد با هم زن برقی شروع به هم زدن کنید، حدود ۱۵ دقیقه باید هم بزنید تا مایع سفید و کشدار شود. بعد زعفران را به آن اضافه کنید.( دقت کنید که زعفران باید غلیظ باشد تا فقط یک قاشق به مایع خوب رنگ دهد.) چند دقیقه دوباره هم بزنید.
در آخر پودر بادام را کم کم به مایع اضافه کرده و هم بزنید. پودر بادام باید آنقدر اضافه شود تا مایع شیرینی به شکل خمیر درآمده و به دست نچسبد.
بعد داخل قالب مستطیل شکل را کاغذ روغنی انداخته و مایع شیرینی را در آن بریزید و پهن کنید. بعد پسته ها را رویش پاشیده و با پشت قاشق صاف کنید. تقریبا ۸ تا ۱۲ ساعت در یخچال گذاشته بعد برش بزنید و نوش جان کنید
🍲کانال پخت و پز اسلامی
http://eitaa.com/joinchat/3761242134C11ef213d54
رسانه تبلیغی ما باشید🍃
فوروارد فراموش نشه🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نکات_خانه_داری
آموزش تمیزکردن لباسشویی
🍲کانال پخت و پز اسلامی
http://eitaa.com/joinchat/3761242134C11ef213d54
رسانه تبلیغی ما باشید🍃
فوروارد فراموش نشه🌹
هدایت شده از عطاری و فروشگاه طیبات حکیم
😍 #تخفیف #تخفیف 😍
خونه دار🏠 و بچه دار👨👩👧👦 زنبیل🛒 و بردار و بیار..
از الان تا فرداشب تمام سفارشات شامل تخفیف یلدایی میشن. 🎁🎉🎊
کانال عطاری و محصولات ارگانیک طیبات حکیم.
https://eitaa.com/joinchat/4257480750C9fa196ab6f
پیش از غذا نمک بخورید👇👇
افزایش اشتها ،هضم سریع غذا ،تحریک غدد بزاقی ،کاهش میکروب دهان ،شستشوی کلیه و مثانه ، برطرف کردن سوءهاضمه.
🍲کانال پخت و پز اسلامی
http://eitaa.com/joinchat/3761242134C11ef213d54
رسانه تبلیغی ما باشید🍃
فوروارد فراموش نشه🌹
#بادمجان_سوخاری_فيليپينى
مواد لازم :
بادمجان کوچک و قلمی : 2 عدد
تخم مرغ: 2 عدد
ارد سوخاری: مقداری
نمک فلفل
پودر پیاز و سیر
طرز تهيه :
بادمجانها رو کباب کنید و پوستشون رو بگیرید و بادمجونهارو با کفگیر با گوشت کوب کمی بکوبید یک ذره نه زیاد که له بشن فقط پهن بشن کافی هست. بعد بهشون نمک و فلفل وخیلی کم پودر سیرو پیاز بزنید. تخم مرغ هارو هم بزنید و پودر سیر و پیاز رو اضافه کنید بادمجانها رو در تخم مرغ فرو کنید، و بعد در ارد سخاری و دوباره در تخم مرغ و باز در ارد سخاری بغلتانید و بعد سرخشون کنید...
یک خوبی که این غذا داره این هست که اصلا بادمجونها به خودش روغن جذب نمیکنه.
🍲کانال پخت و پز اسلامی
http://eitaa.com/joinchat/3761242134C11ef213d54
رسانه تبلیغی ما باشید🍃
فوروارد فراموش نشه🌹