eitaa logo
پخت و پز اسلامی
5.5هزار دنبال‌کننده
3.7هزار عکس
235 ویدیو
5 فایل
آشپزی و پخت و پز به روش اسلامی. 🌸کلوا من الطیبات.... <از غذاهای طیب و پاکیزه بخورید>🌸 📬ارتباط با ادمین و نوبت دهی ویزیت طب سنتی و اسلامی: 🆔️ @bakhtiyari_313 تبادل_تبلیغ👆(هزینه تبلیغات صرف امور خیر برای ایتام میشود)
مشاهده در ایتا
دانلود
#مربای_انجیر 🍲کانال پخت و پز اسلامی : 🆔 @pokht_paz_Islamic
پخت و پز اسلامی
#مربای_انجیر 🍲کانال پخت و پز اسلامی : 🆔 @pokht_paz_Islamic
🌟 مواد لازم: 🔸انجیر 1 کیلو 🔸عسل 700 گرم 🔸آب 1 لیوان 🔸گلاب 1 قاشق غذاخوری 🔸زعفران یک قاشق مرباخوری ✍🏻 طرز تهیه 1: بهتر انجیر را شسته و بگذارید آب روی آن خشک شود.سپس انجیرها را همراه عسل و گلاب و زعفران در ظرف شیشه ای ریخته و درب آن را محکم کرده و در آفتاب قرار دهید تا به تدریج انجیر پخته شود و با عسل ترکیب شود و اصطلاحاً مربا برسد.پس از آن قابل استفاده خواهد بود.رسیده مربا در آفتاب شاید چند هفته یا ماه طول بکشد.این روش بسیار بهتر است خواص درمانی انجیر در این روش بسیار بیشتر و موثر تر است. ✍🏻 طرز تهیه 2 : درون قابلمه بزرگی عسل و آب را بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید و غلیظ شود سپس انجیرها را به این شیره اضافه نمائید. حدود 15 تا 30 دقیقه با حرارت ملایم اجازه دهید مربا بجوشد و انجیرها نرم شوند سپس گلاب را اضافه کنید. 5 دقیقه دیگر بجوشانید سپس در صورت تمایل زعفران را بریزید و از روی حرارت بردارید و درون ظرف بریزید و داخل یخچال قرار دهید تا مربای انجیر خنک شود. 🔶 نکته : برای تهیه مربا می‌توان از انواع انجیر استفاده کرد .اگر از انجیر زرد استفاده شود در این صورت مربای انجیر طلایی رنگ بود و در صورت استفاده از انجیر سیاه رنگ مربا بیشتر به سمت قهوه ای و قرمز میرود. 🔶 نکته : توجه داشته باشید دم انجیرها را جدا نکنید یا در صورت کوتاه کردن از ته کوتاه نکنید چون با این کار مربای شما شفاف نخواهد شد. 🔶 نکته : بهتر است برای تهیه مربا از انجیری استفاده کنید که زیاد بزرگ نباشد، همچنین انجیر زیاد نرم یا زیاد سفت نباشد. 🔶 نکته : در زمان پخت حرارت را ملایم کنید تا مربا سرریز نشود. 🍲کانال پخت و پز اسلامی : 🆔 @pokht_paz_Islamic
💠 #فلافل 🍃 مواد لازم برای 10 نفر نخود نیم کیلو سیرتازه 3حبه پیاز رنده شده 3عدد آرد نخود 2قاشق زیره سبز آسیاب شده 1قاشق چایخوری جعفری تازه ساطوری نیم پیمانه نمک،فلفل قرمز،زردچوبه،روغن شحم یا زیتون به میزان لازم 🍃 طرز تهیه : نخود را 24 ساعت خیسانده و هر چند ساعت آب آنرا عوض میکنیم نخود ٬ پیاز رنده شده ، جعفری ، سیر و پودر زیره را باهم مخلوط کرده 3 بار چرخ میکنیم درآخر بقیه ادویه ها را افزوده و مخلوط و در روغن سرخ میکنیم ‼️حتما به محض در آوردن فلافل سرخ شده از تابه ،آن را وارد ظرف در دار شیشه ای کنید ،که فلافل خشک نشود و نرم بماند. 🍃 خواص:مقوی برطرف کننده مشکلات و ضعف کمر تقویت قوای جنسی 👌در طب اسلامی نخود درمان مناسبی برای کمر درد است لذا عزیزانی که دچار کمر درد هستند نخود زیاد مصرف کنند 🍲کانال پخت و پز اسلامی : 🆔 @pokht_paz_Islamic
محبت قدرتمندترین نیرویی است که جهان دراختیار خود دارد ودر عین حال ساده ترین نیرویی است که بتوان تصور کرد ❤️ 🍲کانال پخت و پز اسلامی : 🆔 @pokht_paz_Islamic
◀تخم مرغ محلی به تعدادافراد ◀تره کوهی اگرمقدورنبود تره بستانی ◀روغن زیتون ◀نمک وزردچوبه به میزان لازم. 🔵تخم مرغ را درظرفی ریخته وتره وزردچوبه ونمک رابه آن اضافه نموده ومخلوط نموده وخوب بهم بزنید. درظرف مناسب روغن زیتون ریخته ومواد رابه آن اضافه نموده و وقتی نیمه برشته شد زیرشعله راخاموش وباخانواده میل نمایید. 🔵ازجمله خواص این غذا: سرشارازکلسیم،پروتئین،فسفر،ویتامینA.D.E.B 🔵مفیدبرای کم خونی 🔵مفیدبرای ناباروری ان شاء الله و..... نوش جان😍 🍲کانال پخت و پز اسلامی : 🆔 @pokht_paz_Islamic
#کتلت_بوقلمون_با_سس_شوید 🍲کانال پخت و پز اسلامی : 🆔 @pokht_paz_Islamic
پخت و پز اسلامی
#کتلت_بوقلمون_با_سس_شوید 🍲کانال پخت و پز اسلامی : 🆔 @pokht_paz_Islamic
📝مواد لازم گوشت بوقلمون چرخ کرده: ۲۵۰ گرم پیاز کوچک: ۱ عدد کره محلی یا روغن زیتون: ۱ قاشق مرباخوری کدو سبز: ۱ عدد روغن ارده کنجد: مقداری رب آلوچه یا رب انار: ۱ قاشق مرباخوری شوید خرد شده تازه: ۲ قاشق سوپ خوری نمک دریا و فلفل و زردچوبه: به میزان لازم آرد سبوس دار: ۲ قاشق سوپ خوری آب لیمو: ۱ قاشق سوپ خوری کرفس: ۱ ساقه آب بوقلمون یک پیمانه زعفران در صورت تمایل 💬طرز تهیه: ۱-گوشت چرخ کرده بوقلمون را در کاسه ای بریزید پیاز را رنده کرده و به گوشت اضافه کنید. نمک ، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید با گوشت و پیاز مخلوط کرده و ورز دهید. ۲- کدو را بشویید و با رنده درشت با پوست رنده کنید. ساقه کرفس را هم یا درشت رنده کنید یا با چاقو ریز خرد کنید. هر دو را به مایه گوشتی اضافه کرده و مخلوط کنید. تابه ای روی حرارت بگذارید و داخل آن روغن بریزید. کتلت ها را در دست شکل دهید یا قالب زده و در روغن سرخ کنید. بعد از سرخ کردن روی دستمال حوله ای آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی آن ها گرفته شود. طرز تهیه سس ۳-برای تهیه سس در یک قابلمه آرد را با کره ( یا روغن زیتون ) مخلوط کرده و روی حرارت ملایم گذاشته و هم بزنید تا بوی خامی آرد گرفته شود. ۴- وقتی که کمی جوشید و غلیظ شد رب انار یا آلوچه را اضافه کرده و سس را با نمک و فلفل مزه دار کنید. سپس زعفران را می افزاییم وقتی غلظت سس به حد دلخواه که رسید آن را از روی حرارت بردارید و شوید خرد شده را افزوده ، هم بزنید. در آخر آبلیمو را هم افزوده و مخلوط کنید.سس را در کنار کتلت ها سرو کنید. ✅نکاتی در مورد طرز تهیه کتلت بوقلمون با سس شوید : -اگر می خواهید سس را با قیف شکل و فرم دهید آن را روی حرارت بیشتر نگه دارید تا آب آن بخار شود و به شکل ماست سفت درآید. بعد آن را در قیف با سر دلخواه ریخته و در کنار کتلت ها شکل دهید. -مدت زمان آماده سازی کتلت بوقلمون با سس شوید ۲۵ دقیقه می باشد. -مدت زمان پخت کتلت بوقلمون با سس شوید ۳۰ دقیقه می باشد. 🍲کانال پخت و پز اسلامی : 🆔 @pokht_paz_Islamic
خانم های عزیز قراره چالش بزاریم📷 عکس از غذاهاتون بزاریم کانال هر کدوم بازدید بیشتری داشت اول میشه به نفر اول و دوم جایزه میدیم😍 ان شالله چهارشنبه چالش برگزار میکنیم. عکساتونو اماده کنید هر وقت اعلام کردیم ارسال کنید. 🍲کانال پخت و پز اسلامی : 🆔http://eitaa.com/joinchat/3761242134C11ef213d54
#کمپوت_انجیر 📝مواد لازم : انجیر تازه  ١ کیلو  شکر قهوه‌ای ۵٠٠ گرم آب  3/5 لیوان 💭طرز تهیه : ✍ انجیرها بهتر است یک اندازه و کمی سفت انتخاب گردد. طرز تهیه این کمپوت مانند گیلاس است. تنها در مورد زمان قراردادن روی حرارت باید دقت شود که زیاد روی حرارت نباشند تا انجیرها له نشوند. به اندازه‌ای که کم پخته شوند کافی است. 🍲کانال پخت و پز اسلامی : 🆔 @pokht_paz_Islamic
#کباب_زردک شامی کباب اصفهانی یا کباب زردک نوعی شامی با طعم ترش و شیرین و ملس 🍃مواد لازم برای 6 نفر : سرکه انگور طبیعی به میزان کم آب 1 استکان شیره انگور 150 گرم نمک ، فلفل ، زردچوبه و دارچین به میزان لازم آرد نخودچی 125 گرم پیاز سفید (رنده شده) 1 عدد زردک (پخته و رنده شده) 3-4 عدد گوشت (چرخ کرده) بمیزان لازم 🍃طرز تهیه گوشت چرخ شده را همراه با کمی نمک، زردچوبه، پیاز و زردک مخلوط کرده و ورز دهید. آرد نخودچی را قاشق قاشق به مخلوط گوشت اضافه کرده و مالش دهید تا مایه شامی سفت شود. از مایه گوشتی به اندازه گردو برداشته و به شکل سوسیس حالت داده، در روغن داغ سرخ کنید. شامی های سرخ شده را کف تابه چیده و شهد (شیره انگور + آب + سرکه را مخلوط میکنیم) را روی شامی ها بریزید. سپس روی حرارت کم به مدت 30 الی 45 دقیقه قرار داده تا شهد به خورد کباب‌ها برود، سپس در ظرف مورد نظر چیده و سرو نمایید. 🍃این مقدار مواد 24 عدد شامی به ما میدهد. 🍃در صورتی که مایه کباب قوام پیدا نکرد می‌توانید یک تخم مرغ به مایه کباب اضافه کنید. 🍲کانال پخت و پز اسلامی : 🆔 @pokht_paz_Islamic
هدایت شده از پخت و پز اسلامی
شروع یک صبح زیبا با صلوات برمحمد و آل محمد(ص) 🌸🌸🌸🌸🌸 🌸🌸🌸🌸🌸 🍲کانال پخت و پز اسلامی : 🆔 @pokht_paz_Islamic
📝مواد لازم ارد سبوس دار ۲ پیمانه بکینگ پودر ۲ ق چ دارچین ۱ و ۱/۲ ق چ زنجبیل ۱ق چ هل ۳/۴ ق چ نمک دریا ۱/۸ ق چ تخم مرغ محلی ۱ عدد کره حیوانی ذوب شده ۱/۲ پیمانه شکر نیشکر ۱/۳ پیمانه شیره انگور ۱/۳ پیمانه شکر قهوه ای ۱/۴ فنجان شکر قهوه ای دونه درشت مقداری (برای غلتاندن شیرینی قبل از پخت ) . 💬طرز تهیه: همه مواد خشک شامل آرد ، بکینگ پودر، دارچین ، زنجبیل ، هل و نمک دریا را در کاسه ای بزرگ مخلوط کنید . در ظرفی دیگر تخم مرغ ، کره ، شکر ،شیره انگور و شکر قهوه ای را با همزن دستی مخلوط کنید و مواد خشک را به آن اضافه کنید و با لیسک مخلوط کرده و به مدت ۲۰ دقیقه در یخچال استراحت دهید . سپس از مواد به اندازه یک گردو برداشته و در شکر بغلتانید و در سینی فر با فاصله زیاد بچینید . سینی را در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه قرار دهید 🍲کانال پخت و پز اسلامی : 🆔 @pokht_paz_Islamic