#شکر_پلو_شیرازی🥣
🥄مواد لازم:
🍚برنج یک کیلو
🍛شکر یک کیلو
🧇روغن
🧇زعفران
🧇مغز پسته
🧇بادام
🧇خلال نارنگی
🍛طرز تهیه:🍛
برای تهیه شکرپلوی شیرازی در ابتدا برنج را که از چند ساعت قبل در آب خیس کردهاند، با آب در ظرفی روی اجاق گذاشته کمی زردچوبه به آن اضافه میکنند و یکی دو جوش میدهند. شکر را با دو لیوان آب جوشانده، به صورت شیره شکر در میآورند و درضمن یک قاشق چایخوری زعفران ساییده شده را در آب جوش حل کرده، به شیره شکر اضافه میکنند و دو قاشق روغن نیز به آن میافزایند. برنج را دم میکنند و قبل از دم کشیدن کامل، با کفگیر به داخل سینی یا چلوصافی (ترش باله) ریخته، شیره شکر را روی آن پاشیده، با هم مخلوط میکنند. سپس برنج را دوباره در داخل دیگ یا قابلمه ریخته، روی حرارت ملایم دم میکنند. پس از دم کشیدن شکر پلو، خلال بادام پسته و خلال نارنگی را شیرین کرده را روی آن ریخته مصرف میکنند. شکر پلو را در شیراز همیشه با خورشت قیمه صرف میکنن
🍲کانال پخت و پز اسلامی
http://eitaa.com/joinchat/3761242134C11ef213d54
رسانه تبلیغی ما باشید🍃
فوروارد فراموش نشه🌹
چـطوری بعد خوردن سیر یا پیاز بوش رو ازبین ببریم؟🤔
کاری نداره که 😉
✍🏻 بعد از غذا چند دانه هل سبز بجوید ، بو کاملا ازبین میرود انگار که چیزی اصلا نخوردید❗️
🍲کانال پخت و پز اسلامی
http://eitaa.com/joinchat/3761242134C11ef213d54
رسانه تبلیغی ما باشید🍃
فوروارد فراموش نشه🌹
✅ در فصل سرد خوردن شیره انگور را فراموش نکنید !
✍️ یکی از بهترین زمانهای استفاده از شیره انگور فصل زمستان است بخاطر خواص زیادی که در درمان و تسکین بیماریهای فصل سرما دارد
همچنین از خواص شیره انگور اثر ضدالتهابی و نرم کنندگی گلو است به همین دلیل به کسایی که در زمستان سرفه میکنند و دچار التهاب حلق میشوند توصیه میشود شیره و آب را ترکیب و غرغره کنند. شیره انگور به قرص آهن خانگی معروف است.
🍲کانال پخت و پز اسلامی
http://eitaa.com/joinchat/3761242134C11ef213d54
رسانه تبلیغی ما باشید🍃
فوروارد فراموش نشه🌹
نکات آشپزی وخانه داری🍴
1) اگربرنج بیش از حدجوشید 3 تا قاشق آبلیمو اضافه کنید تابرنج خراب نشود
🍋🍋🍋
2) برای از بین بردن بوی ماهی میتوانید آن را درون شیر قراردهید،شیربوی ناخوشایند ماهی را از بین میبردو طعم دلپذیری به آن میدهد
🥛🥛🥛
3) زرده تخم مرغ بهترین داروبرای کسانی است که خون زیادی از دست داده اند
🐣🐣🐣🐣
4) برای آبدار شدن سینه مرغ قبل ازپخت آن رادرشیربخوابانید.
🍼🍼🍼
5) برای نگهداری از قارچ آن رادرون پاکت کاغذی یا لای روزنامه بپیچید.
🍄🍄🍄
6) اگر پنیر خشک شد،ان را در ظرف کوچک بگذارید و روی آن چند قطره شیربریزیدبعد از چند دقیقه حالت تازگی پیدا میکند.
🍲کانال پخت و پز اسلامی
http://eitaa.com/joinchat/3761242134C11ef213d54
رسانه تبلیغی ما باشید🍃
فوروارد فراموش نشه🌹
👇
❣ عفونت مجاری ادراری دارید ؟🤔
آب خیار بخورید
آب خیار ادرار آور است و موجب پاکسازی مجاری ادراری از عفونت میشود!
☄ برای افزایش خواص میتوان مقداری عسل و لیمو به آن اضافه کرد.
🍲کانال پخت و پز اسلامی
http://eitaa.com/joinchat/3761242134C11ef213d54
رسانه تبلیغی ما باشید🍃
فوروارد فراموش نشه🌹
معجون جو دو سر و کره بادام زمینی😋
مواد لازم :
نصف پیمانه شیر بادام شیرین نشده
سه چهارم قاشق غذا خوری دانه چیا
۲ قاشق غذا خوری کره بادام زمینی (یا کره بادام)
۱ قاشق غذا خوری شربت افرا خالص ( برای طعم)
نصف پیمانه جو دو سر پرک
حقایق غذایی :
کالری : ۴۶۰
پروتئین : ۱۶ گرم
کربوهیدرات : ۵۲ گرم
چربی : ۲۴ گرم
دستور تهیه :
۱ . شیر بادام، دانه چیا، کره بادام زمینی و شربت افرا (یا شیرین کننده دیگر) را در یک شیشه مربا یا کاسه کوچک قرار دهید و با یک قاشق هم بزنید تا مواد مخلوط شوند. البته نیازی نیست که کاملا کره بادام زمینی را با شیر بادام میکس کنید.
۲ . سپس جو دو سر را افزوده و چند بار دیگر هم بزنید، سپس سطح ترکیب را با یک قاشق فشار داده تا مطمئن شوید تمام جوها در شیر بادام قرار بگیرند.
۳ . سپس روی شیشه یا کاسه را به دقت پوشانده و برای یک شب (یا حداقل ۶ ساعت) آن را در یخچال قرار دهید.
۴ . روز بعد، ظرف را باز کرده و از خوردن این معجون لذت ببرید
نوش جان 💚
🍲کانال پخت و پز اسلامی
http://eitaa.com/joinchat/3761242134C11ef213d54
رسانه تبلیغی ما باشید🍃
فوروارد فراموش نشه🌹
#سلام_امام_زمانم
#سلام_عزیزترینم💚
دلم به ” مستحبی ” خوش است که جوابش ” واجب ” است
السلام علیک یا بقیه الله فی ارضه
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#دانستنی
آنچه از شلغم نمی دانید
▫️سر و ته شلغم که معمولا به اشتباه آن را می گیریم ، منبع آنتی بیوتیک و ضدعفونت است!
▫️کمخونی را رفع و قد کودک را بلند می کند!
▫️به دلیل داشتن گوگرد ، سنگ کلیه را نابود می کند.
🍲کانال پخت و پز اسلامی
http://eitaa.com/joinchat/3761242134C11ef213d54
رسانه تبلیغی ما باشید🍃
فوروارد فراموش نشه🌹
🌼﷽🌼
#سبزی_پلو
من همیشه از سبزی تازه استفاده میکنم وهیچ وقت سبزی پلویی رو فریز نمیکنم، اگه فصل سیر تازه باشه حتما بهش اضافه میکنم وقسمتهای سفیدش رو هم روی پلو میزارم تا بخار پز بشه وکمی هم شنبلیله داخل سبزی هام اضافه میکنم که عطرش واقعا فضای خونه رو پر میکنه ومحشره،کمی زعفرون میدم روی پلو ودم میکنم ودر زمان سرو کره داغ روی پلو میدم.
برای ماهی🐟
فلفل دلمه قرمز وسبز وسیر رنده شده وجعفری خرد شده+کمی زعفرون ونمک فلفل ویه مقدار روغن مایع وکمی آب لیمو ترش ورنده پوست لیمو
تو این مواد مرینیت کنید از شب قبل. داخل سینی فر فویل بکشید وروی فویل سیب زمینی حلقه شده بچینید وماهی های مزه دار شده رو روی حلقه های سیب زمینی بزارید تا در زمان پخت به فویل نچسبه وسالم جدا بشه،
در ضمن روی ماهی ها رو با چاقو برش بدیذ تا مزه ها به داخل گوشت ماهی ها نفوذ کنه
❗️نکته: بعد خوردن غذا خرما(به تعداد فرد) فراموش نشه
🍲کانال پخت و پز اسلامی
http://eitaa.com/joinchat/3761242134C11ef213d54
رسانه تبلیغی ما باشید🍃
فوروارد فراموش نشه🌹