🗳️ انتخابات از دیدگاه شهید مطهری
تمام فاجعه #کربلا برای این بود که
امام #رأی خود را نفروخت....
از قبل از مردن معاویه و همچنین بعد از مردن او، در دوره یزید، چه در وقتی که امام در مدینه بود و چه در مکه و چه در بین راه و چه در کربلا، آنها از امام فقط یک امتیاز میخواستند و اگر آن یک امتیاز را امام به آنها میداد نه تنها کاری به کارش نداشتند، اِنعامها [و پاداش ها] هم میدادند و امام هم همه آن تحمل رنجها را کرد و تن به شهادت خود و کسانش داد که همان یک امتیاز را ندهد. آن یک امتیاز، فروختن رأی و عقیده بود.
در آن زمان صندوق و انتخاباتی نبود، #بیعت بود. بیعت آن روز رأی دادن امروز بود. پس امام اگر یک رأی غیر وجدانی و غیرمشروع میداد، شهید نمیشد.
شهید شد که رأی و عقیده خودش را نفروخته باشد.
📚حماسه حسینی-ج۲ - ص۴۶
@qurantehran
5.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بسیاااار عالی👇👇
ببینید: نتیجه جالب ۱۷۱ مورد تحریم انتخابات در جهان!
🔺 محاسبات غلط رأی بی رأی!
بفرستید برای افرادی که از تحریم انتخابات دفاع میکنند.
#انتخابات
#مشارکت_حداکثری
#رئیسی
@qurantehran
6.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❗️انتخابات یک جهاد عمومی است....
❌بعضیها نمیدانند دشمن کدام طرف است، دوست کدام طرف است!
🔻حضرت امام خامنه ای:
🔹[شخصیکه] نمیداند دشمن کدام طرف است، دوست کدام طرف است، همینطور بیهوا توپخانه را یا خمپاره را یا تفنگ را آتش میکند به یک سمتی؛ اتّفاقاً به سمت دوست شلّیک میشود. بعضیها کارشان اینجوری است؛ نمیفهمند با چه کسی دارند مبارزه میکنند؛ بنابراین شناخت محیط خیلی لازم است.
۱۳۹۷/۰۳/۰۷
@qurantehran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻 هشدار از استفاده ناروای بيت المال
🌹 « همانا پست فرمانداری برای تو وسيله آب و نان نخواهد بود،
⬅️بلكه امانتی است در گردن تو، بايد از فرمانده و امامت اطاعت كنی؛ تو حق نداری نسبت به رعيت استبداد ورزی، و بدون دستور به كار مهمی اقدام نمایی، در دست تو اموالی از ثروتهای خدای بزرگ و عزيز است، و تو خزانه دار آنی تا به من بسپاری ...»
📒#نهج_البلاغه، نامه ۵
🌹 رهبر انقلاب :
➖ همهی آن چیزهایی که مردم به ما میسپرند، امانتهای مردم است؛
➖ مقام را به ما میسپرند،
➖ امنیّت را به ما میسپرند،
➖ دینشان را به ما میسپرند،
➖ حفظ نوامیسشان را به ما میسپرند؛
⏪ همهی اینها امانتهای مردم دست ما است. ما حکومتیم دیگر؛ هر کسی هر جا هست؛ یکی مثل بنده در یک جایگاهی قرار دارد، یکی در جایگاه دیگری قرار دارد؛ همهی اینها امانتهایی است که دست ما سپرده شده.
✅ هر کدام بهتر اداء #امانت کردید، در قیامت به پیامبر (ص) نزدیکترید. ۹۷/۸/۲۸
#انتخاب_درست_کار_درست
#مشارکت_حداکثری
#انتخاب۱۴۰۰
@qurantehran
42 .mp3
14.02M
💠 شرح نامه ۵۳ نهج البلاغه، نامه ای به مالك اشتر
💠 آقای #دکترقنبری
🔸جلسه ۶۷
🗓 زمان پخش برنامه، ۱۱خرداد ماه ۱۴٠٠
@qurantehran
#قرائت_روزانه_قرآن_کریم
🌺صفحه ۵۷۷ مصحف شریف
🌸 سوره مبارکه #مدثر، #قیامت
@qurantehran
╰━═🌸━⊰🍃💔🍃⊱━🌸═━╯
📇 خلاصه تفسیر آیه ۴۸- سوره مبارکه #مدثر
📚 مفسر: آیت الله #مکارم شیرازی (تفسیر نمونه)
🔹در اين آيه به عاقبت شوم اين گروه اشاره كرده مى گويد:
" لذا شفاعت هيچيك از شفاعت كنندگان به حال آنها سودى ندارد" و بايد در عذاب الهى براى هميشه بمانند (فَما تَنْفَعُهُمْ شَفاعَةُ الشَّافِعِينَ).
🔹نه شفاعت انبيا و رسولان پروردگار و امامان، و نه شفاعت فرشتگان و صديقين و شهداء و صالحين، چرا كه شفاعت نياز به وجود زمينه مساعد دارد، و اينها زمينه ها را به كلى از ميان برده اند، شفاعت همچون آب زلالى است كه بر پاى نهال ضعيفى ريخته مى شود، و بديهى است اگر نهال به كلى مرده باشد اين آب زلال آن را زنده نمى كند.
🔸در بحث شفاعت گفته ايم" شفاعت" از ماده شفع به معنى" ضميمه كردن چيزى به چيز ديگر" است، و مفهوم اين سخن آن است كه شخص شفاعت شونده قسمتى از راه را با پاى خود پيموده، و در فراز و نشيبهاى سخت وامانده، شخص شفاعت كننده به او ضميمه مى شود و او را يارى مى كند تا بقيه راه را بپيمايد.
🔹ضمنا اين آيه بار ديگر بر مساله شفاعت و تنوع و تعدد شفيعان درگاه خدا تاكيد مى كند، و پاسخ دندانشكنى است براى آنها كه منكر اصل شفاعتند.
🔸همچنين تاكيدى است بر اينكه شفاعت بى قيد و شرط نيست، و به معنى چراغ سبز براى گناه محسوب نمى شود، بلكه عاملى است براى تربيت انسان كه حداقل او را به مرحله اى كه قابليت شفاعت داشته باشد برساند، و رابطه او با خدا و اولياى او به كلى قطع نشود.
🔹این نكته نيز قابل ذكر است كه مفهوم آيه فوق اين نيست كه شافعان به شفاعت چنين كسانى برمى خيزند، بلكه مفهومش آن است كه چون شفاعت به حال آنها سودى ندارد آنها شفاعت نمى كنند زيرا اولياء اللَّه مرتكب كار لغو و بيهوده نمى شوند.
@qurantehran
❌ضرورت سوادرسانه ای در مواجهه با کلیشه ای بنام "کاهش مشارکت"
🔻اریک ژیویان روانپزشک و مدیر پروژههای ارتباطی دانشگاه هاروارد معتقد است، همهی انسانها نیاز دارند در ذهن خود #طرحوارهها و تصاویری را نسبت به اشیاء، افراد و حتی موقعیتهای جغرافیایی گوناگون ترسیم کنند، این کار کمک میکند تا افراد احساس کنند در زمینههای مختلف قابلیت سخنرانی و نظر دهی دارند و جهان اطراف خود را بهخوبی میشناسند.
🔸 با توجه به آنکه عمده اطلاعات لازم برای خلق این طرحها و تصاویر در هر فرد از طریق رسانهها به دست میآید، بنابراین طبیعی است که ذهن ما مرتب در دام کلیشههای رسانهها بیفتد.
🔸در فرآیند #کلیشه_سازی، رسانه ها با تکرار تصاویری در ذهن مخاطب به دیدگاه او در برابر موضوعات شکل می دهند و عملا بر روی قضاوت و تصمیمات وی اثر می گذارند. در واقع با تکرار یک واژه آن را به #کلیدواژه تبدیل کرده و نسبت به یک موضوع، شخص یا جریان، انگاره ای را تعمیق می بخشد.
🔸شاید بتوان اسمش را #فرایند_تولید_باور در رسانه هم نام نهاد. چرا که وقتی یک گزاره، از فاز عادی یک گزاره خنثی، با تکنیک تکرار حرفه ای و در بازه های زمانی مختلف و از طریق تریبون های متفاوت و چه بسا در مدیوم های متنوعی بازنشر و مرور می شود، بدلیل فاصله گرفتن از سایر عبارات و واژه ها، برجسته سازی در ذهن شکل می یابد.
🔸این برجسته سازی بدلیل مقاومت ذهنی پایین در عموم مردم و نداشتن سوادرسانه ای و تحلیل سیاسی در نقد یا دفع آن موضوع برساخته، به تدریج تعمیق یافته و تبدیل به یک طرحواره یا سنگ بنا و به اصطلاح مبنای فکری شده و رفتار یک شخص یا جامعه را رقم می زند که در رسانه به آن #فرایند_کلیشه_سازی نام مینهند.
🔻اگر به تناسب حال، این تکنیک را بررسی کنیم باید گفت که اصل انتخابات، میدان حاصلخیزی است تا دوست و دشمن از آن بهره برداری کنند.
🔹استفاده دوستان که معلوم است و اما چه مزیتی برای بیگانه دارد؟ سیاهنمایی، القای بحران های مصنوعی، القای ناکارآمدی، مخدوش کردن فراروایت های نظام و ایجاد بی اعتمادی و شکاف میان مردم و حکومت، تضعیف انسجام اجتماعی، #بی_اعتبار_کردن_قانون، به چالش کشیدن اخلاق و...همگی دستاورد فضای رسانه زده و هیجان محور ایام انتخابات است.
🔹با توجه به آنچه که گفته شد، یکی از محورهای جنگ روانی که از #رصد اخبار شبکه های معاند بدست می آید، کلیشه سازی در باب #مشارکت_پایین در انتخابات است. این گزاره که "مردم در انتخابات شرکت نخواهند کرد" هرچند حاکی از حقایقی عیان در معیشت و اقتصاد مردم است، اما تمام واقعیت این نیست.
🔹اینکه مردم برای تغییر وضعیت از صندوق رای قهر خواهند کرد، یا مثلا چون فلان شخص یا جناح، نفرات اصلی شان ردصلاحیت شده، پس شور انتخاباتی کم خواهد شد و مشارکت دستخوش کاهش جدی خواهد بود، از گزاره هایی است که تکنیک های #مغالطه، #تکرار و #برجسته سازی را ترکیب کرده و با موج سازی رسانه ای و در بستر یک ضعف اقتصادی مشهود و غیرقابل انکار، تلازمی بی ربط و کلیشه ای را تولید می کند.
🔻حضرت آقا در دیدار اخیر خود با نمایندگان مجلس، این کلیشه دست ساز خارجی مشارکت پایین را به نقد کشیدند و فرمودند: "من معتقدم میزان مشارکت مردم ارتباطی با این اسم یا آن اسم ندارد بلکه مردم بهدنبال فردی هستند که دارای مدیریت و اراده قوی و کارآمدی بالا برای حل مشکلات کشور باشد و برای مردم هم مهم نیست که این فرد چه عنوانی دارد و یا از چه جناحی است، البته شاید این موضوع برای گروههای سیاسی مهم باشد ولی برای عامه اینگونه نیست. مهم این است که نامزدها مردم را #اقناع کنند که مشکلات جامعه را می شناسند، مدیر و مدبر و با صداقت هستند و توانایی اداره کشور را دارند. در این صورت به لطف خدا مردم با مشارکت بالا در پای صندوق های رأی حاضر خواهند شد".
‼️پس مراقب باشیم در #دام_کلیشه_های_رسانه ای عمل نکنیم و با تعابیر احساسی و نادقیق و تحلیل های ناقص از وضعیت اجتماعی_سیاسی کشور، به دستپخت رسانه های بیگانه در بستر ضعف ها و کاتالیزورهای داخلی ضریب اضافی در اذهان عمومی نبخشیده و روایت آلوده به تحریف و تضعیف در باب مشارکت را به ذهنیت اجتماعی پمپاژ نکنیم.
@qurantehran