eitaa logo
کانال رسمی حکیم دکتر روازاده
30.6هزار دنبال‌کننده
6.4هزار عکس
1.9هزار ویدیو
4 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🍇 #سرکه خانگی- بخش اول (مواد و شرایط لازم برای تهیه سرکه خانگی) 🆔 sapp.ir/ravazadeh ✴️ eitaa.com/ravazadeh
🔺 خانگی- بخش اول (مواد و شرایط لازم برای تهیه سرکه خانگی) 1️⃣ مقدمه: سرکه از فرآورده های طبیعی است که در اکثر خانه های ایرانی یافت می شود. بیشترین کاربرد آن به عنوان چاشنی غذاها و تهیه ترشی ها و سالادها می باشد و تاریخچه تولید آن حدوداً به ده هزار سال پیش برمی گردد. 🍇 طبیعت سرکه، سرد و خشک است و مصلح آن شیرینی های طبیعی و روغن بادام شیرین می باشد و خود مصلح بسیار از مواد غذایی می باشد. از آنجائیکه در روایتها و احادیث ائمه اطهار و در منابع طب جامع ایرانی بر استفاده از سرکه بسیار تاکید شده است و کاربرد درمانی زیادی دارد، طرز تهیه آن بصورت خانگی در قالب چهار بخش تقدیم می گردد. 🍃 تهیه سرکه آنقدر آسان است که هرکسی با آگاهی مختصری از روش تولید آن، با توجه به سرکه های تقلبی موجود در بازار اگر امکان خرید سرکه طبیعی را از مراکز معتبر ندارد، می تواند آن را به صورت خانگی تولید کند. 🍇 فرایند تولید سرکه شامل دو مرحله است که هر دو مرحله طی واکنشی هوازی انجام می گردد یعنی لازم است جریان هوا هر چند به مقدار کم برقرار باشد، در مرحله اول ماده اولیه طی ۵۰ الی ۷۰ روز تخمیر شده و در حالتی شبیه جوشیدن به آرامی له و پوسیده شده و مایع جدا شده از تفاله ماده اولیه در مرحله اول، در مرحله دوم طی ۱۰ الی ۲۰ روز به سرکه ترش تبدیل می گردد. یعنی در مجموع بین دو تا سه ماه زمان برای تهیه سرکه لازم است. 2️⃣ مواد و شرایط لازم: 🍃۲-۱- میوه یا ماده اولیه: سرکه تقریباً از هر ماده ای که به مقدار کافی شیرینی (قند) داشته باشد تا در فرایند تولید سرکه به اسید استیک طبیعی تخمیر شود، تهیه می گردد. 🍇 انگور، خرما، کشمش، سیب، گلابی، توت، انجیر، انار شیرین و هر میوه ای که به اندازه کافی شیرینی داشته باشد به عنوان ماده اولیه و اصلی تولید سرکه قابل استفاده هستند که البته سرکه تولید شده از هریک از این مواد نیز غیر از خواص عمومی و مشترک در تمامی سرکه های طبیعی، دارای خاصیتهای خاص آن نوع سرکه می باشد. 🍃 مقدار مورد نیاز از ماده اولیه بسته به نوع سرکه و میزان نیاز تولید سرکه دارد، مثلاً اگر ماده اولیه شیرینی مناسبی داشته باشد: هر یک کیلو گرم خرما یا کشمش حدود دو و نیم کیلو گرم سرکه می دهد. هر یک کیلو گرم انگور حدود یک کیلو گرم سرکه می دهد. هر یک کیلو گرم سیب حدود نیم کیلو گرم سرکه می دهد. 🍇 ۲-۲- آب سالم: ماده دیگری که در فرایند تولید برخی از سرکه ها عموماً مورد نیاز است، آب می باشد که توصیه می شود از آب سالم (آب چشمه یا چاه عمیق) استفاده نمایید. ز ۲-۳- ظرف: جنس ظرف مورد استفاده در فرایند تولید سرکه نیز حائز اهمیت است. توصیه می شود جنس ظرف به گونه ای باشد که در فرایند شیمیایی تخمیر و تولید سرکه واکنش نشان ندهد و دخالت نداشته باشد. 🍇 در قدیم از خمره های گلی، لعابی یا شیشه ای برای تهیه سرکه استفاده می شده است و این ظروف سالمترین ظروف هستند. ضمناً با توجه به اینکه در مرحله اول ماده اولیه را داخل ظرف می ریزیم، باید دهانه ظرف گشاد باشد تا به راحتی اینکار انجام گردد. ضمناً گنجایش ظرفی را که انتخاب می کنید باید بیشتر از حجم مواد اولیه بوده و حدوداً یک پنجم آن خالی باشدکه بعداً در فرایند تولید سرکه سرریز نشود. 🍃 در مرحله دوم با توجه به اینکه مایع حاصله از مرحله اول تبدیل به اسید و نهایتاً سرکه می شود، می بایست ظرف یا بشکه ای استفاده کرد که مواد ظرف در واکنش تولید سرکه دخالت نکرده و در سرکه حل نشود لذا ترجیحاً استفاده از ظروف شیشه ای توصیه می شود. 🍇 با توجه به اینکه واکنش شیمیایی در مرحله اول و دوم هوازی بوده و نیاز به اکسیژن و تعامل ماده داخل ظرف با هوا است لذا درب ظرف را باید بگونه ای بگذارید که کیپ نباشد و مسیری هر چند کوچک برای جریان هوا برقرار باشد. بعد از تهیه سرکه نیز جهت نگهداری آن ترجیحاً باید از ظروف شیشه ای دردار استفاده کرد. 🍃 در قدیم از ظروف شیشه ای که دور آن با حصیر پوشیده شده بود و دارای دهانه تنگی بود، برای نگهداری سرکه استفاده می کردند که به ظروف کُپ یا کُپ شیرازی معروف بودند. کپ در لغت به معنی ظرف شیشه ای بزرگ با دهانه تنگ، که درآن سرکه و مایعات می ریزند معنا شده است. 🍇 ۲-۴- دما و محیط مناسب: دمای مناسب برای تهیه سرکه، دمای هوای معتدل متمایل به گرمی بین ۲۵ تا ۳۰ درجه سانتیگراد می باشد. در محیط تولید نیز باید هوا جریان داشته باشد. 🍃 لذا اگر در محل تولید آفتاب سوزان و هوا بسیار گرم است باید ظرفها را در سایه قرار دهید. بهترین فصل برای تهیه سرکه اواسط فصل بهار تا اواسط فصل پاییز است. 🛎 تذکر: در هوای بسیار سرد فعل و انفعالات سرکه انجام نمی گردد. 🎯 برگرفته از: 🌐 ravazadeh.com ✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده 🆔 sapp.ir/ravazadeh ✴️ eitaa.com/ravazadeh ➡️ http://t.me/joinchat/AAAAADwUOa6m6F-zvjncnw
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #کلیپ حکیم دکتر روازاده ⬅️ #مایع_ظرف_شویی 🆔 sapp.ir/ravazadeh ✴️ eitaa.com/ravazadeh ➡️ http://t.me/joinchat/AAAAADwUOa6m6F-zvjncnw
🛎 نکته ای شنیدنی‌ از کتاب راز درمان (یبوست) 🆔 sapp.ir/ravazadeh ✴️ eitaa.com/ravazadeh
⭕️ ترمیم «زخم #دیابت» با استفاده از ترکیب #عسل و نمک 🆔 sapp.ir/ravazadeh ✴️ eitaa.com/ravazadeh
⭕️ ترمیم «زخم » با استفاده از ترکیب و نمک 🔅برای پانسمان زخمهای دیابتیک‌، عسل و نمک را به نسبت ۳ به ۱ باهم مخلوط کنید و پس از شستشوی خوب زخم دیابتی از این ترکیب در ناحیه زخم مورد نظر پانسمان کنید. استفاده از عسل در درمان انواع زخمها کاربردهای زیادی دارد که در این مطلب توضیح داده شده است. 🔺 به گفته حمزه سام دلیری؛ پژوهشگر و مدرس طب ایرانی، استفاده از عسل در پانسمان زخمها باعث از بین رفتن بوی بد زخم می‌شود همچنین هنگام تعویض پانسمان به زخم نمی‌چسبد و درد کمتری ایجاد می‌کند. 🔅 وی در ادامه مرهم‌هایی درباره مداوای سوختگی و زخم معرفی کرده است: برای پانسمان سوختگیهای درجه ۱ تا ۳‌، عسل و روغن زیتون کهنه را به نسبت مساوی با هم مخلوط کنید و بعد از شستشوی خوب زخم‌، به ناحیه مورد نظر پانسمان کنید. 🔺 برای پانسمان زخم بستر‌، عسل و پودر برگ گیاه گزنه را به نسبت مساوی با هم مخلوط کرده و بعد از شستشوی خوب ناحیه زخم بستر این ترکیب را به ناحیه موردنظر پانسمان کنید. 🔅 برای پانسمان زخمهای دیابتیک‌، عسل و نمک را به نسبت ۳ به ۱ باهم مخلوط کنید و پس از شستشوی خوب زخم دیابتی از این ترکیب در ناحیه زخم موردنظر پانسمان کنید.برای پانسمان زخم ناشی از زالودرمانی یا زخمی که در آن خونریزی ادامه‌دار است، برای قطع خونریزی‌، عسل و زردچوبه را با هم مخلوط کرده و روی ناحیه موردنظر پانسمان کنید. 🔺 برای پانسمان زخمی که مزمن است و ترمیم زخم به کندی صورت می‌گیرد تا حدی که ناحیه زخم حالت چاله‌مانند به خود گرفته برای ترمیم آن‌، عسل + کندر + خون سیاوشان + انزروت را به نسبت مساوی مخلوط کرده و در ناحیه زخم موردنظر پرکنید و سپس پانسمان را انجام دهید. 🔅 برای درمان زخم معده یا زخم اثنیعشر، صبح ناشتا و هر شب موقع خواب یک قاشق غذاخوری عسل مومدار را به مدت ۹ دقیقه در دهان نگهدارید بدون آنکه قطره‌ای از عسل یا آب‌دهان را قورت داده باشید سپس مانند آدامس آنرا در دهان بجوید عسل را قورت داده و موم را دور بیندازید. 📘 منبع: کیهان 🎯 برگرفته از: 🌐 ravazadeh.com ✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده 🆔 sapp.ir/ravazadeh ✴️ eitaa.com/ravazadeh ➡️ http://t.me/joinchat/AAAAADwUOa6m6F-zvjncnw
: – بخش دهم جهات زیر موجب یبوست می شود 👈‌غذا، اختلال گوارش، موانع و ضعف روده ییوست غذائی از امساک با کم خوردن غذا (ناشی از تنگی مجاری گوارشی چون مری و فم المعده و باب المعده) و یا نقاهت ، فلج و نیز علل عصبی (که مانع میل به خوردن میگردد) و همچنین اتساع معده، کمی ترشی معده (هیپوکلریدریک) و یا اغذیه های که رسوب کافی ندهند و تقریبا” به طور کامل جذب شوند (مانند تخم مرغ، شیر و گوشت) حاصل می گردد. 🔴 یبوست گوارشی – نقص ترشحات کشد، لوزالمعده، امعاء مخصوصا” اثنی عشر موجب این نوع یبوست می شود. و نیز در بیماری های قند، نقرس، عوارض قلبی (اسیستولی)، ورم کلیه (نفربت)، اسهال، عرق مفرط با ادرار زیاد، ضعف ترشح صفرا، ازدیاد ترشی معده، زخم، اتساع و یا سقوط معده، جذب سریع مایعات امعاء علل دیگری بر ابن نوع یبوست می باشند. 📚منبع: راز درمان جلد اول ص۵۸، اثر شادروان دکتر عبدالله احمدیه. برگرفته از: 🌐 ravazadeh.com ✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده 🆔 sapp.ir/ravazadeh ✴️ eitaa.com/ravazadeh ➡️ http://t.me/joinchat/AAAAADwUOa6m6F-zvjncnw
💢 #کزاز و علاج آن 🆔 sapp.ir/ravazadeh ✴️ eitaa.com/ravazadeh
💢 و علاج آن 🔹 هر گاه عضله فقار و پشت سخت شود و آب دهان و شربت به حلق فرو نرود و اختلاج و خارس و همه تن و اندام ها پیدا شود و از آن خارش لذت نیابد و زبان گرانی کند، این اعراض مقدمه کزاز بود و روی چشم صاحب کزاز مثل روی و چشم صاحب خناق می باشد و گاه باشد که چشم ها را بر هم می زند به سرعت و اشک می ریزد و دندان ها را بر هم می نشیند و بشره خندان نماید و خنده نباشد به سبب کشیده شدن عضله رخسار و انواع کزاز از بی خوابی و درد خالی نباشد به خصوص درد بین الکتفین. ✳️ علاج: همچون علاج تشنج است اما حقنه از شیر خر و روغن گاو مفید است. 🎯 پی نوشت: فقار: مهره های پشت، مهره های ستون فقرات 📕 منبع: حدیقه الطب /ص۴۳/ عبدالجواد بن ابوالقاسم اصفهانی. 🎯 برگرفته از: 🌐 ravazadeh.com ✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده 🆔 sapp.ir/ravazadeh ✴️ eitaa.com/ravazadeh ➡️ http://t.me/joinchat/AAAAADwUOa6m6F-zvjncnw
💠 حکایات و قصه هایی از احوال بیماران مراجعه کننده به محمد ابن زکریای رازی – بخش پنجم 🌐 yon.ir/FBTYG 🆔 sapp.ir/ravazadeh ✴️ eitaa.com/ravazadeh
💠 حکایات و قصه هایی از احوال بیماران مراجعه کننده به محمد ابن زکریای رازی – بخش پنجم ✨ بنام خداوند جان و خرد 🍃 مطالب پی در پی و متوالی که به صورت دوره ای به سمع و نظر مخاطبان می رسد تاریخچه ها و حکایات طبی است که رازی پزشک نامی ایران در هزار و اندی سال قبل بر اثر تجارب و مشاهدات خود بر روی بیماران برشته تحریر درآورده است. که در رساله ای به نام قصص و حکایات المرضی آمده است. ⬅️ ادامه مقدمه: 🍂 و مجدداً در مقاله دهم از کتاب خود در فن صنعتگران و کیمیاگران چنین می نویسد: «الرازی محمد بن زکریا و موضعه من علم الفلسفه و الطب معروف و مشهور …» جمال الدین قفطی [۱] در کتاب در کتاب اخبار الحکماء خود گوید: «ابوبکر الرازی طبیب المسلمین…». ابن الی اصیبعه[۲] 🍃 در کتاب عیون الابناء گوید: «… و کان الرازی ذکیاً فطناً رؤفاً بالمرضی مجتهداً فی علاجهم و فی برئهم بکل وجه یقدر علیه مواظباً للنظر فی فوامض صناعه الطب و الکشف عن حقایقها و اسرارها وکذلک فی غیرها العلوم….». این خلکان[۳] در جلد دوم کتاب وفیات الاعیان مینویسد: «ابوبکر محمدبن زکریا الرازی الطبیب المشهور..». 🍂 ابن خلدون اشبیلی[۴] در کتاب خود در مقام رازی در فصل طبیب چنین می نویسد: «و کان فی الاسلام فی هذا الصناعته ائمه جاوا من وراء الغایه مثل الرازی…». ظامی عروضی سمرقندی[۴] 📚 در کتاب چهار مقاله خود در مقالت چهارم در علم طب و هدایت طبیب بعموم توصیه کتب محمد بن زکریای رازی را مینماید. 🍂 پزشک عالیشان ایرانی علی بن عباس مجوسی اهوازی ارجانی[۵] در مقدمه کتاب معروف خود بنام «کامل الصناعته الطبیته الملکی» یا «ملکی» که بنام شاهنشاه ایرانی عضدالدوله دیلمی برشته تحریر درآورده است رازی را بنام استاد بزرگ و طبیب حاذق و نویسنده قابل اسم میبرد. 📗 منبع: کتاب قصص و حکایات المرضی از حکیم محمد ابن زکریای رازی – ترجمه و اهتمام دکتر محمود نجم آبادی 🎯 ادامه مطلب: 🌐 yon.ir/FBTYG ✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده 🆔 sapp.ir/ravazadeh ✴️ eitaa.com/ravazadeh ➡️ http://t.me/joinchat/AAAAADwUOa6m6F-zvjncnw
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #کلیپ حکیم دکتر #روازاده ⬅️ قلیان طبی 🎯 مطلب مرتبط: ✅ yon.ir/EmQof 🆔 sapp.ir/ravazadeh ✴️ eitaa.com/ravazadeh ➡️ http://t.me/joinchat/AAAAADwUOa6m6F-zvjncnw
🌿کانال رسمی حکیم دکتر روازاده|مرجع طب اسلامی ایرانی🌿: #حدیث_روز 🆔 sapp.ir/ravazadeh ✴️ eitaa.com/ravazadeh ➡️ http://t.me/joinchat/AAAAADwUOa6m6F-zvjncnw
📌 🔶🔹 سده تامه باشد که در بطون دماغ واقع شود و تمام اعضا را از حس و حرکت باز دارد و این مرض به یک دفعه عارض شود اما طبیب به این علامات فرق میان سکته و مرده گذارد؛ اول مریض را در روی اندازد اگر کف دست او فوق باشد مرده است و اگر بر روی زمین باشد سکته است؛ دوم انکه دست در میان خصیتین او نهد و زمانی توقف کنند اگر رگ نابض یابد زنده است و الا مرده است؛ سیم: درکش ران نزدیک قضیب رگ نابض باشد که نزد موت ساکن شود، اگر نابض است زنده است و الا فلا؛ چهارم: انگشت به روغن نیلوفر چرب کرده نصف انگشت را در دبر علیل کنند در جانب پشت، هرگاه رگ متحرک یابند زنده است والا فلا؛ ششم: در چشم مریض نگاه کند اگر روشن و رونق دارد زنده است والا فلا؛ هفتم: پنبه نرم بر بینی مریض دارند اگر حرکت کند زنده است والا فلا؛ هشتم: علیل را بر خانه تاریک برند و چراغ در برابر چشم او بدارند اگر عکس چراغ دیده شود زنده است و الا فلا؛ نهم: مریض را در مکان روشن بدارند و در چشم او نگاه کنند اگر عکس ناظره دیده شود زنده است والا فلا؛ ✳ علاج: اگر حمره لون ظاهر باشد فصد قیفال و حجامت ساقین کنند و طبیعت را نرم دارند و حقنه های متوسط بعد از مالیدن اعضا ریختن آب گرم بر بدن و اگر از برودت و بلغم باشد تابه گرم کرده بر سر او گذارند و ماء العسل استعمال نمایند. 🕹 پی نوشت: ⬅️ خصیتین: بیضتین 📚منبع: حدیقه الطب/ص ۴۰/ عبدالجواد بن ابوالقاسم اصفهانی.  برگرفته از: 🌐 ravazadeh.com ✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده 🆔 sapp.ir/ravazadeh ✴️ eitaa.com/ravazadeh ➡️ http://t.me/joinchat/AAAAADwUOa6m6F-zvjncnw
🆔 sapp.ir/ravazadeh ✴️ eitaa.com/ravazadeh ➡️ http://t.me/joinchat/AAAAADwUOa6m6F-zvjncnw
🛎 نکته های شنیدنی از حدیقه الطب، (سکته) 🆔 sapp.ir/ravazadeh ✴️ eitaa.com/ravazadeh
🛎 حجم سبزی خوردن در هر وعده غذا باید معقول باشد وگرنه به عکس گوارش را دچار اختلال می کند‌. 🆔 sapp.ir/ravazadeh ✴️ eitaa.com/ravazadeh
📌   🔰 جایگاه بلند 🔷🔸 در یک بشقاب سبزی خوردن، گیاه های مختلف با ویژگی های متفاوت حضور دارند ولی تقریبا همه آنها اشتها آور و مقوی گوارش هستند. ⬅️ در این میان، بیشترین توصیه به مصرف ریحان و نعناع است که به هضم بهتر غذا و رفع یبوست کمک شایانی می کنند. البته افرادی که ترش می کنند باید از زیاد خوردن نعناع پرهیز کنند چون می تواند موجب تشدیدریفلاکس شود. ❗️در رده دوم سبزی ها جعفری و گشنیز قرار دارند که موجب ایجاد تعادل در گرمی وسردی سبزی خوردن  و تقویت گوارش می شوند. مرزه و ترخون نیز به خاطر مزه تند و تیز و مزاج خیلی گرم و خشک شان دررده سوم قرار می گیرند. برخی سبزی ها مانند تره و تربچه، نفاخ اند که باید کمتر استفاده شوند. ترخون و تره نیز در مصرف زیاد مشکل زا هستند. ✅ حجم سبزی خوردن در هر وعده غذا باید معقول باشد وگرنه به عکس گوارش را دچار اختلال می کند‌. 🖊دکتر محمد عسکر فراشاه (متخصص طب ایرانی ) برگرفته از: 🌐 ravazadeh.com ✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده 🆔 sapp.ir/ravazadeh ✴️ eitaa.com/ravazadeh ➡️ http://t.me/joinchat/AAAAADwUOa6m6F-zvjncnw
☹️ ایران جزو ۱۰ کشور پر مصرف ظروف پلاستیکی 🔹میزان مصرف پلاستیک‌های تولیدی در کشور سالانه بیش از ۱۸۵ هزار تن‌ پلاستیک می‌باشد. 🆔 sapp.ir/ravazadeh ✴️ eitaa.com/ravazadeh
💎 پیامبر خدا (ص) : ☘️ #کاهو بخورید چرا که خواب آور است و غذا را هضم می کند. 🆔 sapp.ir/ravazadeh ✴️ eitaa.com/ravazadeh ➡️ http://t.me/joinchat/AAAAADwUOa6m6F-zvjncnw
#حدیث_روز 🆔 sapp.ir/ravazadeh ✴️ eitaa.com/ravazadeh ➡️ http://t.me/joinchat/AAAAADwUOa6m6F-zvjncnw
🆔 sapp.ir/ravazadeh ✴️ eitaa.com/ravazadeh ➡️ http://t.me/joinchat/AAAAADwUOa6m6F-zvjncnw
🛎 #مزاج_شناسی و شناخت مزاج در کانال رسمی حکیم دکتر روازاده. 🔶 بخش اول 🔶 🆔 sapp.ir/ravazadeh ✴️ eitaa.com/ravazadeh
📌 (بخش اول) ⁉️ مزاج شناسی چیست ⁉️ 📝 مقدمه: 📖 کلمه مزاج برای همه ایرانیان نام کاملاً آشنایی است. افرادی را که زود عصبانی می شوند ★آتشین مزاج★ می خوانند، افراد دیر جوش و کم حرف و غیر فعال را ★سرد مزاج★ می نامند. ✅ حقیقتاً معنی مزاج چیست ⁉️ چگونه می توانیم مزاج خود را یا به تعبیری درست تر طبیعت بدن خود را بشناسیم ⁉️ ✴️ اختلاف طبایع افراد همیشه مورد کنجکاوی و سؤال بوده است. ↩️ در یک روز پائیزی به مردمی که بیرون از منازل خود و به جهت رفتن به محل کار در حرکتند دقت کنید تعدادی با پالتو و شال و کلاه، تعدادی با یک ژاکت معمولی و تعدادی فقط با یک پیراهن بیرون آمده اند، این ها چه تفاوتی دارند ⁉️ 👌 تعدادی خیلی زود چاق می شوند و عده ایی با وجود خوردن مقدار قابل توجهی غذا، همچنان اندام مناسبی دارند، تعدادی خواب سبک دارند و ساعات خوابشان کم است، تعدادی خواب سنگین و طولانی دارند، بعضی ها خیلی تند و تیز هستند، بلند و سریع تکلم می کنند در حالی که تعدادی نیز خیلی آرام و منقطع و با تأنی حرف می زنند، برخی افراد با خوردن یک خیار دل درد می گیرند و به قول معروف سردیشان می شود در حالی که بعضی ها با خوردن نیم کیلو خیار هیچ واکنشی ندارند. ✅ تمام آزمایشات بالینی این افراد سالم است و از لحاظ بررسی خون و بافت های بدن و اعضاء و تمام موارد آزمایشگاهی همه طبیعی هستند پس اختلاف این افراد در کجاست ⁉️ 📚 جواب تمامی این سؤال ها را در طب اسلامی_ایرانی در بحث طبایع یا مزاج پیدا می کنیم. ↩️ طبیعت انسان ها با هم تفاوت دارد، اگر بخواهیم سبک زندگی سالم و روش دستیابی به سلامت واقعی را تجربه نمائیم، باید به جسم و روان آدمی ازدیدگاه طب سنتی یا طب مزاجی ایران نظر کنیم. با لمس لینک پائین می توانید ادامه ی مطلب را با این مضامین مطالعه نمائید: و هرچیزی مزاجی دارد، که خود شامل این موارد است ⬇️ فصول، گیاهان، حیوانات، ساعات شبانه، مزاج عضوی، مزاج مکان ها، مزاج جنسیتی، روز، اسنان (سن ها)، انواع مزه ها. 👉 yon.ir/guT8Z 👈 📚 منبع: گروه تحریریه احیای سلامت 🎯 برگرفته از: 🌐 ravazadeh.com ✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده 🆔 sapp.ir/ravazadeh ✴️ eitaa.com/ravazadeh ➡️ http://t.me/joinchat/AAAAADwUOa6m6F-zvjncnw
🛎 نکته های شنیدنی از حدیقه‌الطب در باب لقوه 🆔 sapp.ir/ravazadeh ✴️ eitaa.com/ravazadeh
📌 ♦️🔹 علتی باشد که در عضلات روی و چشم حادث می شود و شقی از روی به جانب غیر طبیعی منجذب گردد و از هیئت خود بگردد و آن دو قسم است استرخائی و تشنجی، اما تشنجی درهم کشیدن پوست پیشانی بود و از جانب صحیح چشم بر هم نتوان نهاد. ✳ علاج: چون علاج تشنج بود و آن چه استرخاء بود ضعف حرکت دهن باشد و کدورت حواس خصوصا حس ذوق و پلک زبرین چشم فرو افتاده باشد و مست خی باشد. ❇ علاج: تا هفت یا چهارده روز معالجه نکنید اما رای حقیر بر این است که تا بیست روز معالجه نباید کرد و در خانه تاریک نشسته، آب نخورد و تا تواند چیزی نخورند، چون فالج بعد از آن جلابی از بادیان و انیسون و تخم کرفس و سنامکی و بسفایج و گلقند خورند، غذا نخوداب با فلفل و زعفران و دارچینی خورند و گوشت کبک و تیهو مفید باشد و تنقیه به حب صبر و حقنه های حاد کنند و پوست بیخ گبر در ماء عسل بجوشانند و بدان غرغره کنند و مرزنجوش و سعتر و جند بیدستر بجوشانند و سر روی بخار آن دارند و کندر و مصطکی بخایند و اکیر و فلفل و جوزبوا و قرنفل و عاقرقرحا در دهان گیرند و رشته از جوزبوا در گردن کنند و بدین حقنه عمل نمایند: تاجریزی، گل گاوزبان و ریشه رازیانه و بابونه و اکلیل الملک و مرزنجوش و اسطوخودوس و رازیانه و انیسون و پوست بیخ گبر پوست بیخ کرفس، حلبه، بزرکتان از هر یک دو مثقال، مغز تخم کافشه هشت مثقال، شحم حنظل، حب النیل و اشق و جاوشیر و سکبینج از هر یک یک مثقال، مغز بادام و مغز بید انجیر از هر یک سه مثقال، تربد یک مثقال، سنا مکی دو مثقال، مجموع را نیم کوب در دو من آب بجوشانند و نیم گرم با روغن بادام تدبیر نمایند و بعد از تنقیه بدین معجون مداومت نمایند: زنجبیل، وج، شیطرج، عاقرقرحا، فلفل از هر یا ده مثقال، فرفیون سه مثقال، جاوشیر سه مثقال، هلیله سیاه، هلیله کابلی، مغز بادام، مغز جوز از هر یک ده مثقال، عسل بلاذر پنج مثقال، مجموع آن را سوده و گذرانیده با روغن جوز چرب کنند با سه چندان عسل معجون سازند، هر روز صبح یک مثقال بخورند. 📚منبع: حدیقه الطب/ ص۴۲/ عبدالجوادبن ابوالقاسم اصفهانی. برگرفته از: 🌐 ravazadeh.com ✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده 🆔 sapp.ir/ravazadeh ✴️ eitaa.com/ravazadeh ➡️ http://t.me/joinchat/AAAAADwUOa6m6F-zvjncnw
🛎 هرگز در مراحل تولید سرکه نباید درب ظرف یا بشکه را کاملاً به صورت کیپ بگذارید چرا که در صورت در جریان نبودن هوا، هرگز سرکه ترش نخواهد شد. بخش دوم 🆔 sapp.ir/ravazadeh ✴️ eitaa.com/ravazadeh
🔺 (طرز تهیه سرکه به صورت خانگی) ↩️ در بخش اول ضمن بیان مقدمه، مواد و شرایط لازم برای تهیه سرکه شرح داده شد. در این بخش در ادامه طرز تهیه سرکه انگور، خرما، کشمش و سیب تشریح می‌گردد. 3️⃣ طرز تهیه سرکه انگور: یکی از سرکه‌های مورد علاقه عموم که تولید آن بسیار رایج است، سرکه به دست آمده از انگور است که توصیه می‌شود از انگوری که شیرینی زیادی داشته باشد، استفاده نمایید تا سرکه بهتری تولید شود. 👌 لازم به ذکر است اگر انگور اصلاً شیرین نباشد، سرکه تولید نخواهد شد. برای تهیه سرکه انگور طی دو مرحله ذیل عمل نمائید: ۳-۱) مرحله اول: ابتدا انگورها را بشویید و سپس آن‌را در ظرف یا بشکه‌ای قرار دهید. 👌 لازم به ذکر است اگر انگور را چنگ بزنید و لِه کنید و در بشگه بریزید، زمان انجام فرایند تولید سرکه در مرحله اول کاهش می‌یابد. سپس بسته به میزان شیرینی انگور می‌بایست مقداری آب داخل بشکه بریزید. تقریباً به ازای هر یک کیلو انگور شیرین ۱۵۰ الی ۲۰۰ گرم آب به آن اضافه کنید. اگر شیرینی آن کم باشد، میزان آب کمتری نیاز است. بشکه حاوی انگور و آب باید مقداری سرخالی باشد تا کف ایجاد شده بر اثر فعل و انفعالات مربوطه سرریز نشود. پس از ریختن آب به مقدار مشخص، درب بشکه را باید به صورتی که مانع از تردد هوا نگردد، بر روی ظرف قرار دهید، یعنی چون در مراحل تهیه سرکه، واکنش تخمیر نیاز به وجود هوا دارد، نباید درب ظرف سفت و کیپ گردد، بلکه باید جریان هوا کمی برقرار باشد تا در روند تهیه سرکه مشکل ایجاد نشود. ⚠️ تذکر بسیار مهم: هرگز در مراحل تولید سرکه نباید درب ظرف یا بشکه را کاملاً به صورت کیپ بگذارید چرا که در صورت در جریان نبودن هوا، هرگز سرکه ترش نخواهد شد. : بعد از ۴-۵ روز از مرحله اول که انگور در حال تغییر شکل است یعنی لک دار شده و در حال گندیدن است، سر و کله حشراتی پیدا می‌شود که به آنها پشه سرکه یا پشه میوه می‌گویند. این پشه‌ها در فرایند تخمیر ماده اولیه و تولید سرکه موثر می‌باشند. پشه سرکه حشره‌ایست که به بوی تخمیر و سرکه جلب می‌شود و مخمرهای عامل گندیدگی میوه‌ها را با خود بر روی میوه‌های گندیده و یا رسیده حمل کرده و در آنجا کشت می‌دهند و در داخل آنها تخم ریزی می‌کنند. هر گاه دمای محیط از ۲۵ درجه سانتی‌گراد پایین بیاید قدرت زاد و ولد این حشرات کم شده و در نهایت در زیر ۱۶ درجه سانتی‌گراد باعث از بین رفتن پشه‌ها می‌شود و اگر دمای محیط بالاتر از ۳۰ درجه سانتی‌گراد نیز باشد باعث عقیم شدن حشره نر ودر نهایت باز منجر به از بین رفتن آنها می‌گردد، پس نتیجه می‌گیریم بهترین دما جهت زندگی این پشه ها ۲۵ درجه سانتی‌گراد است ↩️ برای دیدن ادامه‌ی‌ مطلب روی لینک زیر کلیک کنید 👉 yon.ir/s2wLw 👈 ✍️ تهیه کننده: یکی از حامیان احیای سلامت 🎯 برگرفته از: 🌐 ravazadeh.com ✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده 🆔 sapp.ir/ravazadeh ✴️ eitaa.com/ravazadeh ➡️ http://t.me/joinchat/AAAAADwUOa6m6F-zvjncnw
#حدیث_روز 🆔 sapp.ir/ravazadeh ✴️ eitaa.com/ravazadeh ➡️ http://t.me/joinchat/AAAAADwUOa6m6F-zvjncnw