فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ویدیویی که برای تحریک جوانان برای جنگ با حکومت ۱۱ سال قبل در سوریه منتشر شد
🔹 با بمباران خبریِ پر از تنفر و دروغ، سوریه به جایی رسید که در برخی نقاط همسایه سر همسایهاش رو میبرید.
media_arma
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دشمنی غرب از میدان نبرد به دنیای مجازی رسیده است
media_arma
#مدیاویژن #رسانه #کلاس
🔸 ملاحظات ارتباطی رسانهها
رسانهها در چارچوب انتخاب و مقولهبندي (Paradigmatic) و تركيب و نقل كردن (Syntagmatic) عمل میكنند. آنها در واقع رويدادها را در مقولات محتوايی ثابت خود میريزند و در اين روند هم به شيوه خودشان اين رويدادها را تركيب و نقل میکنند.
اما آنچه در اين مسير برای رسانهها مشكل ايجاد میكند میتواند در دو بخش قابل بررسی باشد:
- تمايزهای مخاطبان
- و خود رويدادها [واقعيتها] كه قرار است خبر شوند.
اين درست است كه #رويدادها بخشی از واقعیت هستند؛ اما انتخاب آنها برای تبديل كردنشان به #خبر ممكن است الزاما يك انتخاب يا رويه طبيعي نباشد؛ همانطور كه شيوه #روايت آنها هم میتواند به طور طبيعی صورت نگيرد.
به اين مقولات فكر كنيد:
- آيا رسانهها آينههايی برای نمايش رويدادهای پيرامون ما هستند؟
- آيا رسانهها به رويدادها شكل میدهند؟
- آيا رسانهها كنش هستند؟
- آيا رسانهها سعی در كنترل واقعيتها دارند؟
- آيا ممكن است خبرهای خبرگزاریهای جهانی (يعنی رويدادهای واقعی كه رسانهای شدهاند) بازتاب شرايط سياسی يا اقتصادی حاكم بر اين نوع صنايع رسانهای باشند؟
آيا میتوان گفت كه رسانهها - به خصوص تلويزيون و سينما - ژانريك هستند و #ژانر رويهای فرهنگی است كه میكوشد به طيف متون و معانی [كه در فرهنگ میجوشد]؛ نظم ببخشد؟ (برای راحتتر توليدكردن #محتوا توسط رسانه و راحتتر مصرف كردن همان محتوا توسط مخاطب)
كمی درباره اين واژه تحقيق كنيد: mediality
asrehooshmandi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 گفتگوی مسالمت آمیز دو اپوزیسیون ایران در تلویزیون دیبیسی
سخنگوی سازمان مجاهدین خلق: فردای براندازی که جلوی نهاد ریاست جمهوری به دستور خواهر مریم سرو تهت را به دوتا ماشین بستیم و به دو طرف کشیدیم که مثل پنیر پیتزا کش بیای متوجه میشی سزای توهین به رئیس جمهور بالقوه ایران چیه
رئیس حزب کومله: رئیس جمهوری تان مال خودتان ما در اقلیم خودمان حکومت خودمان را تشکیل می دهیم برای ریاست جمهوری هم چه کسی بهتر و مهربان تر و مقتدر تر از خودم...
Fars_plus
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 با دنیای متفاوت دهه هشتادیها آشنا بشوید
⭕️اگر به دهه هشتادیها نقدهایی وارد می کنیم یادمان نرود باید سهم خودمان را هم برداریم!
⭕️چه مهارت کاربردی را به آنها آموزش دادهایم تا جامعه آینده را نوجوانان امروز بسازند...!
•┈┈┈••✾••┈┈┈•
#رسانه
#جنگ_روایت
#جنگ_شناختی
#فضای_مجازی
#سلبریتی
#سواد_رسانه
انجمن سواد رسانه طلاب
🔶 تروما چیست و چگونه به روان ما آسیب میزند؟
👤 محمدرضا دژکام
▪ اتفاقات مختلفی ممکن است منجر به ایجاد آسیب روحی و تروما شوند که اغلب این اتفاقات تلخ، وحشتناک یا همراه با خشونت هستند. ترومای روانی ممکن است بعد از رخدادهای مختلفی ایجاد شود. بعضی از این رخدادها ممکن است تنها یک بار در زندگی فرد اتفاق افتاده باشند، مثل تصادف رانندگی یا حمله افراد خشن. گاهی عامل ایجاد تروما برای مدتی طولانیتر در زندگی فرد وجود داشته، مثل استرسهای مداوم زندگیکردن در یک محله پرخطر، مبارزه با یک بیماری سخت یا تجربه مکرر وقایع تروماتیک که باعث ایجاد روان زخمی میشود. بعضی رخدادهای عامل ایجاد تروما هم معمولاً به چشم نمیآیند یا نادیده گرفته میشوند؛ مثل جراحیهای سخت، مرگ ناگهانی یکی از اعضای خانواده، جدایی و پایان یک رابطه عاطفی عمیق یا تجربه تحقیر و بیاحترامی. همه این رخدادها میتوانند رد پایی از زخم روی روان ما بر جا بگذارند.
تروما یا روانزخم، بر اساس واکنش و احساسات فردی که به آن مبتلاست، به انواع مختلفی تقسیم میشود....👇
https://www.migna.ir/news/60336
🚨هر ۱۰۰ ثانیه یک دروغ!!!
🔻بررسی عملکرد ۵ رسانه بی بی سی فارسی، اینترنشنال، صدای آمریکا، رادیو فردا و من و تو نشان میدهد این رسانهها در ۴۶ روز (۲۳ شهریور تا ۹ آبان) مجموعا ۳۸،۰۰۳ دروغ را درباره حوادث اخیر ایران منتشر کردهاند.
دراین ایام بطور متوسط ۵۵/۶ درصد اخبار منتشر شده این رسانهها خلاف واقع بوده یعنی تقریبا از هر ۲ خبر بیش از یک خبر آن صحت نداشته است!!
گزارش کامل: fna.ir/1sdm9c
timoora
دو دروغ براندازها که بر ملا شد
۱.گفتن #نسرین_قادری با ضربات باتوم کشته شده! اینم تو دهنی پدرش به کاسبای خون
۲.میگفتن پلیس پدر علم ژنتیک ایران بازداشت کرده که حالا پلیس ربایندگان ایشون رو گرفته
BisimchiMedia
آزادی بیان در غرب
هر کس مشتاق است بداند غرب چگونه با #آزادی_بیان مواجه می شود، مستندهای #اخراج_شدگان و #زن_چیست؟ را ببیند.
ملاحظه و تامّل در سرگذشت منتقدان #هولوکاست، #همجنسگرایی، #جنسیت_سیال، #نظام_سرمایه_داری، و #داروینیسم، تنها گوشه ای از حساسیت های غرب را برملا می سازد.
این موارد، می توانند برخی از محورهای رویکرد تهاجمی به غرب باشند.
بخاطر چی میگم نباید خودمون تیم ملی رو بزنیم و بهش حمله کنیم. بخاطر اینه. ایران قهرمان شده، پیجهای ضد انقلاب دارن توئیت های دیروز انقلابیون که نقد کرده بودن سرود نخوندن تیمملی رو.
نقد بکنید مشکلی نیست، چرا انقدر شدید؟
#حسین_دارابی
hosein_darabi
توئیتر با انتشار آپدیت جدید رسماً پولی شد
رویترز:
🔹شب گذشته آپدیت یا بهروزرسانی جدید توئیتر در اپاستور قرار گرفت و کاربرانی که میخواهند در کنار نام خود تیک آبی داشته باشند باید ماهانه ۷.۹۹ دلار پول پرداخت کنند.
🔹این اقدام بخشی از سیاست جدید توئیتر پس از تملک از سوی ایلان ماسک، بنیانگذار شرکت تسلا و ثروتمندترین فرد جهان، است. حدود یک هفته پیش ماسک توئیتر را به مبلغ ۴۴ میلیارد دلار خرید و از آن زمان به بعد حدود نیمی از کارمندان توئیتر اخراج شده و قرار است برای استفاده از این شبکه اجتماعی پول بیشتری از مردم گرفته شود.
anapress_ir
🔴 ضد انقلاب و اصلاحطلبان از چه چیزی سوختهاند؟
🔹اخیرا مطالبی بر علیه شبکه سه توسط روزنامه هممیهن، سایت جماران، سینمادیلی، تلویزیون سلطنتطلب من و تو و گروهی از رسانههای ریز و درشت اصلاحطلب و ضدانقلاب منتشر شده است. مضمون این مطالب پیرامون استفاده از حامد سلطانی، مهران رجبی و سید بشیر حسینی در برنامههای اخیر شبکه سه سیما است.
🔹اما آنها چرا دست به تخریب شبکه سه سیما میزنند؟ پروژه مهم ضد انقلاب در ایام اغتشاشات بالا بردن التهاب در رسانهها و تزریق خشم در جامعه بود. همزمان با این موضوع شبکه سه در جهت خنثیسازی عملیات دشمن سه برنامه جذاب و با نشاط با عنوان «رویانیوم»، «خودمونی» و فصل جدید «اعجوبهها» را روی آنتن برد.
🔹 برنامههایی که از کیفیت ساخت بالایی برخودار هستند. بخصوص برنامه اعجوبهها در فصل جدید خود گرمتر و رنگارنگتر از فصل قبلی خود است.
🔹با توجه به مخاطب بالای شبکه سه، این برنامهها در خنثیسازی پازل خشمی که توسط رسانههای معاند طراحی شده بود، به خوبی عمل کرد و نظر بسیاری از خانوادههای ایرانی را به خود جلب کرد.
✍ یقینا کسانی که پلتفرم های خارجی را در کشور توسعه دادند، مقصر این وضعیت هستند. نخبه ایرانی اگر داخل کشور بازار کار داشته باشد، چرا مهاجرت کند؟
اما سوال اینجاست که چرا عده ای از یک طرف بر فرق سر ایرانی کوبیده اند که توان رقابت با دنیا را ندارد و همان ها از طرف دیگر حاضر نیستند دستاورد های نخبگان ایرانی در زمینه راه اندازی اپلیکیشن های ایرانی مثل پیام رسان های ایرانی را ببینند؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥توییتر برای آمریکا بد است، برای دنیا خوب است!
Fars_Plus
AJSM_Volume 6_Issue 19_Pages 115-136.pdf
577K
مقاله: بررسی تاثیر ناخودآگاه در شکل گیری هویت انسان (با تاکید بر قرآن و روایات)
🚦چگونه رباتها و ترولها در شبکههای اجتماعی فریب میدهند؟
📍ابتدا رباتها از طریق #هوش_مصنوعی، رفتار کابران اینترنتی را شبیهسازی میکنند تا انتشار اخبار جعلی طبیعی به نظر برسد. به طور مثال در توئیتر، رباتها تعاملات اجتماعی را تقلید کرده و شبیه اکانتهای واقعی، طبیعی جلوه میکنند و سبب میشوند مردم آنها را کاربر عادی ببینند.
🔸یکی از ترفندهای این رباتها، پرسیدن سوال در توئیت اکانتهای بانفوذ و پرفالور است تا نظرشان را به خود جلب کنند و با تبادل نظر با آنها و سایر کاربران، اعتمادسازی کنند. حتی آنها فراتر از این، با نوشتن مطالبی با موضوعهای پرطرفدار، بحث ایجاد میکنند تا در الگوریتم ترندینگ جایگاهی پیدا کنند.
🔺رباتها حتی میتوانند محبوبیت مصنوعی ایجاد کنند و یک شخص یا جنبش را تاثیرگذار کرده و تقویت کنند. به طور نمونه تاثیرگذاری بر سیاست از جمله انتخابات و یا حتی تاثیرگذاری بر بازارهای مالی. رباتها حتی تلاش میکنند دیگران را ساکت کنند، هرزنامه پخش میکنند و حملات فیشینگی دارند.
🔹تعداد دقیق رباتها مشخص نیست اما تخمین زده میشود بین ۵ تا ۱۵ درصد از حسابهای کاربران شبکههای اجتماعی را تشکیل میدهند و آنقدر واقعی بهنظر میرسند و مردم بهگونهای به آنها واکنش نشان میدهند که گویی کاربران واقعی هستند!
📍چگونه رباتها به انتشار اخبار جعلی کمک میکنند؟
🔸رباتها، اخبار جعلی را ابتدا با جستوجو و بازیابی اطلاعات غیرمجاز در وب منتشر میکنند؛ سپس به طور مداوم در سایتهای رسانههای اجتماعی پست میکنند و با استفاده از موضوعهای پرطرفدار و هشتگها، بهعنوان استراتژیهای اصلی برای دستیابی به مخاطبان گستردهتر، محتوای غیرقانونی را پخش میکنند که در بسیاری از موارد به انتشار اخبار جعلی کمک میکند.
🔺آنها به «گفتن» یا «توئیت کردن» اخبار جعلی ادامه میدهند و از همان اطلاعات نادرست برای پاسخ دادن به پستهای کاربران واقعی رسانههای اجتماعی یا اظهار نظر در مورد آنها استفاده میکنند و مردم به دلیل احساساتی بودن در انتشار این اخبار جعلی به رباتها کمک میکنند.
🔸بر اساس تحقیقات انجام شده، بیشتر احتمال دارد که مردم اخبار جعلی را به اشتراک بگذارند تا اخبار درست و واقعی! چون مردم در تشخیص اخبار درست مشکل دارند. مردم بر این باورند که توانایی تشخیص خبر واقعی از جعلی را دارند و به خود اعتماد دارند و همین اعتماد فراتر از باور، سبب شده اخبار جعلی در رسانههای اجتماعی بیشتر به اشتراک گذاشته شود؛ بهگونهای که در توئیتر ۷۰ درصد بیشتر از داستانهای واقعی، اخبار جعلی را بازنشر میکنند و این را میتوان به حساب تازگی خبر و عطش مردم گذاشت
🔹رباتها پس از القاء خبر نادرست به جای درست، به گروههای پنهان کوچکی از مردم اجازه میدهند اطلاعاتی را که از دستور کارشان پشتیبانی میکند، در مقیاس بزرگ تبلیغ کنند. رباتها محتوای خود را در نتایج جستوجو، سبد خرید مردم و به بالای فیدهای خبری هدایت میکنند تا آنجایی که میتوانند در انتخابات کشورها هم موثر باشند.
▫️ایرنا
savaderesanei
🌐متاورس میتواند ابزار شستشوی مغزی باشد!
🔻دیلی میل ـ کارشناسان هشدار میدهند که دولتها میتوانند با محدود کردن آنچه کاربران در دنیای مجازی تجربه میکنند، مانند آنچه که توسط مارک زاکربرگ بنیانگذار شرکت متا تبلیغ میشود، عموم مردم را به نوعی شستشوی مغزی دهند و به تسلط عمومی برسند.
🔻برایان شوستر(Brian Shuster) که ۱۷ سال تجربه در حوزه پژوهش متاورس دارد و همچنین دنیای دیجیتالی خود به نام اوترورس(Utherverse) را ایجاد کرده است، به دیلی میل گفت که نسخه دیستوپیایی یا ویرانشهری متاورس اگر برای ایجاد تسلط عمومی استفاده شود، اتفاق خواهد افتاد.
ویرانشهر(Dystopia) یک جامعه یا سکونتگاه خیالی در داستانهای علمی–تخیلی است که در آن ویژگیهای منفی، برتری و چیرگی کامل دارند و زندگی در آن دلخواه هیچ انسانی نیست. این جوامع معمولاً زمانی از یک جامعه را نشان میدهند که به نابودی و هرج و مرج رسیده است. این جوامع در زمانهایی بد و شوم ترسیم میشوند. با این تعریف، یک جامعه پاد-آرمانی نقطهی مقابل و وارونهی یک جامعه آرمانی(آرمانشهر) است. آرمانشهرها جوامعی خیالی هستند که در آنها همهچیز مثبت و ایدهآل است. ترسیم یک جامعه پادآرمان و بدزمانه توسط نویسندگان آیندهگرا معمولاً به منظور هشدار به مردم در مورد ادامه یا افزایش چیرگی برخی معضلات اجتماعی صورت میگیرد.
شوستر میگوید: این[متاورس] گسترش نهایی «اتاق پژواک» رسانههای اجتماعی کنونی است که در آن افراد به طور طبیعی تمایل دارند با دیگرانی که دیدگاههای خود را به اشتراک میگذارند ارتباط برقرار کنند. بنابراین این دیدگاهها تقویت میشوند و کاربران تمایل دارند(به اشتباه) به این نتیجه برسند که این دیدگاهها مورد موافقت عمومی هستند.
❇️برای خواندن متن کامل روی لینک کلیک کنید:
isna.ir/xdMHZT
asrehooshmandi
🔺وقتی خدا انسان را خلق میکرد،
براندازان در صف دروغ ایستاده بودند!
🔹نیومکزیکو یا تهران!؟ در روز چند تا دروغ به ظاهر مستند مثل این میبینید!؟
#رسانه_دروغ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥⚠️ چرا سلبریتی های ما اینقدر وقیح و پُر رو هستند!!!
💢راهحل ایمنیبخشی مقابل دروغ چیست؟
⭕️راههایی وجود دارد که میتوان تشخیص اطلاعات جعلی در افراد را بهبود بخشید و به آنها کمک کرد تا در برابر تأثیر اغواکننده اطلاعات نادرست مقاومت کنند.
⭕️ طبق نوشته سایت دانشگاه دربی، محققان میگوید که کارهای زیادی برای مقابله با اخبار جعلی، بهویژه از سوی شبکه های اجتماعی مانند فیسبوک و توئیتر انجام میشود، اما میتوان کارهای بیشتری انجام داد.
⭕️دولت ها این فرصت را دارند که با ارتقاء سواد خبری و تشویق مردم به تحقیق درباره مطالبی که میخوانند به آنها کمک کنند اخبار واقعی را از جعلی شناسایی کنند.
⭕️می توان مهارت های تشخیص اطلاعات جعلی از واقعی را به جوانان آموزش داد. تحقیقات نشان داده که هم برای افراد 16-17 ساله و هم برای افراد 18-24 ساله، یک دوره آموزشی نسبتا ساده سواد رسانه ای می تواند نحوه قضاوت آنها را در مورد اطلاعات بهبود بخشید.
⭕️ با ارائه این دورههای آموزشی در مدارس و دانشگاه ها یا بهطور گستردهتر از طریق کتابخانههای عمومی یا سایر مکانهای عمومی، میتوان مردم را نسبت به تأثیرات اطلاعات نادرست آگاه کرد.
✍️مائده زمان فشمی
#رسانه
#جنگ_روایت
#جنگ_شناختی
#فضای_مجازی
#سلبریتی
#سواد_رسانه
27.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چند کلام حرف حساب با کسی که میتوانست قهرمان مردم باشد...
jebreil1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ درست ترین حرف یک مخالف نظام!
jebreil1