#اطلاع_نگاشت
#سالروز_شهادت
#مدافع_حرم
#شهید_اصغر_الیاسی
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
#اطلاعیه
🌷 کشف پیکر مطهر شهید مدافع حرم #محمد_اینانلو در سوریه
🌷 پیکر مطهر شهید مدافع حرم «محمد اینانلو» طی عملیات تفحص در سوریه کشف و هویت او از طریق آزمایش DNA شناسایی شد.
🌷 شهید محمد اینانلو ۱۸ فروردین ۱۳۶۷ چشم به هستی گشود و از جمله عاشقان ولایتی بود که به بانوی بیمزارمان اقتدا کرد و برای دفاع از حریم آلالله در جبهههای سوریه و نبرد علیه تکفیریها حاضر شد و سرانجام ۲۱دیماه۱۳۹۴ در منطقه خانطومان جام شهادت را نوشید و پیکرش مفقود شد.
🌷 حالا بعد از گذشت حدود ششسال از شهادتش، پیکرش کشف شده و به کشور بازگشته است.
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
Roze_Shab-Jome_Mirzamohamadi_19.mp3
15.96M
🏴 #شبهای_جمعه_میگیرم_هواتو
السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَی الاَْرْواحِ الَّتی حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ...
#فیض_روضه
به رسم شب های جمعه
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
مجموعه #روایت_ناب
راوی #حاج_یوسف_غلامی
#روایت_سیزدهم
سی ساله راوی ثابت منطقه عملیاتی خوزستان هستم ...
#شهیده_مریم_فرهانیان اهل آبادان که در حصر آبادان بشهادت رسید ، خواهرش تعریف میکرد:
خانواده ما بعنوان جنگ زده در شیراز زندگی می کردند من و خواهرم مریم با عده ایی از خواهران یک گروه تشکیل دادیم ، هم سغقایی می کردیم هم مجروحین را مداوا می کردیم و هم بموقع کمک رزمنده ها بودیم و می جنگیدیم.
یه روزی شهیده مریم به من گفت خواهرم فاطمه! پدر و مادر احتیاج به تو دارند ، تو برو شیراز سه سال بعد ازدواج می کنی و اولین فرزندت دختر است! اسمش را نام من مریم بگذار و داشتم به شیراز می امدم مریم گفت من هم به شهادت می رسم...
گفت رفتم سه سال بعد ازدواج کردم واولین فرزندم دختر بود دقیقا کل حرفش اجرا شد ...
در هنگام زایمان دچار مشکل شدم ، نیمه شب بود و پزشکان مانده بودند ! ناگهان از پنجره نوری وارد اتاقم شد ، دیدم خواهرم مریم است پیراهن سبزی دستش بود ، گفت خواهرم فاطمه جان ، این را از حضرت امام رضا علیهالسلام گرفتم ، بگیر بپوش به لطف امام رئوف زایمان راحت می کنی ! پوشیدم لحظه ایی تنم بود بعد درآورد و گفت مریض های زیادی دارم باید سرشان بزنم و رفت ... راحت زایمان کردم اما متوجه شدم اطرافیان نمی دیدندو من فقط می دیدم ...
#یازهرا...
#روایتگری
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
#کلام_امام
🗓سالروز رحلت آیةالله طالقانی
💠#امام_خمینی :
آقای طالقانی یک عمر در جهاد و روشنگری و ارشاد گذراند. او یک شخصیتی بود که از حبسی به حبس و از رنجی به رنج دیگر در رفت و آمد بود؛ و هیچ گاه در جهاد بزرگ خود سستی و سردی نداشت. من انتظار نداشتم که بمانم و دوستان عزیز و پر ارج خودم را یکی پس از دیگری از دست بدهم. او برای اسلام به منزلۀ حضرت ابوذر بود؛ زبان گویای او چون شمشیر مالک اشتر بود؛ بُرنده بود و کوبنده. مرگ او زودرس بود و عمر او با برکت. ۵۹/۶/۱۹
💠 #امام_خامنهای :
ایشان واقعاً مؤمن بود. آنوقت همین ایشان، در مقابل امام تواضع میکردند. من تواضع ایشان را در مقابل امام دیدم، هم در غیاب امام، هم در حضور امام. در غیاب امام ایشان به بنده گفتند که آقای خمینی گاهی یک حرفهایی میزند که به نظر آدم نشدنی میآید، بعد میبینیم واقعاً شد، ایشان به یکجایی متّصل است! یعنی برداشت آقای طالقانی این بود -به این مضمون، حالا عین عبارت ایشان یادم نیست- میگفت از یکجایی به ایشان خبر میرسد، به یکجایی ایشان متّصل است. در حضور امام هم من دیده بودم، ایشان کمال تواضع را در مقابل امام میکردند؛ این آدمی که آن جاه و جلال آن دستگاهها برایش صفر بود و هیچ نبود، در مقابل امام تواضع میکرد ۹۵/۵/۲۵
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
۱۹ شهریور سالروز درگذشت #ابوذر_زمان ، یار با وفای حضرت امام، عالم مجاهد و انقلابی مبارز، آیت الله #سید_محمود_طالقانی، اولین امام جمعه تهران بعد از پیروزی انقلاب اسلامی (۱۳۵۸ ه.ش.) گرامی باد . 🥀
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
◼️ #زندگینامه عالم مجاهد آيت اللَّه #سيد_محمود_طالقانی رضواناللهعلیه
✍️📝 آیت الله سید محمود علایی طالقانی در ۱۳ اسفند سال ۱۲۸۹ هجری شمسی (۴ ربیع الاول ۱۳۲۹ هجری قمری) در طالقان (روستای گلیرد) دیده به جهان گشود.
🔹 ایشان پس از فراگیری دروس مقدماتی در زادگاه خود، راهی قم شد و پس از شرکت در درس خارج حضرات آیات سید محمد حجت کوه کمره ای و سید محمدتقی خوانساری؛ از آیت الله شیخ عبدالکریم حائری یزدی اجازه اجتهاد گرفت.
🔹 مبارزات ایشان از زمان ورود به حوزه علمیه قم شروع شد. در سال ۱۳۱۸، برای اولین بار، خشم خویش به رژیم را با صدور یک اطلاعیه در رابطه با کشف حجاب ابراز کرد و در پی آن دستگیر و زندانی شد.
🔹 پس از شهریور ۱۳۲۰، مبارزه را به طور رسمی آغاز کرد و پس از وقفه ای در این میان، به جرم پنهان کردن شهید نواب صفوی 🌷 راهی زندان شد.
🔹 ایشان در سال های ۱۳۳۰ و ۱۳۳۱ بنا به پیشنهاد آیت الله بروجردی برای شرکت در تشریک مساعی بین مسلمین، به کشورهای مصر و اردن سفر کرد.
🔹 آیت الله طالقانی با پیروی از حضرت امام خمینی (رضوان الله تعالی علیه) 🌺 مجدداً در سال ۱۳۴۲ وارد مبارزه با رژیم ستمشاهی شد که در این راه چندین بار محکوم به زندان شد.
🔹 او در طول دوران زندان، مرارت های فراوانی را تحمل کرد ولی در راه تحقق آرمان بلند خویش، لحظه ای از خود خستگی و تزلزل نشان نداد.
🔹 آیت الله طالقانی در طی بیش از یازده سال زندان، همواره به عنوان الگوی مقاومت و پایداری مطرح بود و پس از هر بار آزادی، راه گذشته خود را در مسیر انقلاب اسلامی ادامه می داد.
🔹 این عالم مجاهد، پس از آزادی از زندان در سال ۱۳۵۷، همراه با سایر علماى مبارز، نقش مهمی در برپایی راهپیمایی عظیم و پرشور تاسوعا و عاشورای آن سال داشت.
🔹 پس از پیروزی انقلاب اسلامی و بعد از شهادت استاد شهید آیت الله مطهری ، آیت الله طالقانی توسط حضرت امام به ریاست شورای انقلاب برگزیده شد. ایشان در انتخابات مجلس خبرگان قانون اساسی، به نمایندگی مردم تهران انتخاب شد.
🔹 این مبارز نستوه، در اوایل مرداد ۱۳۵۸، از سوی حضرت امام خمینی ، به امامت جمعه مردم تهران منصوب شد.
🔹 آیت الله طالقانی اولین نماز جمعه را در روز ۵ مرداد ۱۳۵۸ هجری شمسی (۲ رمضان ۱۳۹۹ هجری قمری) در دانشگاه تهران اقامه نمود و آخرین نماز جمعه ایشان در روز ۱۶ شهریور به مناسبت اولین سالگرد شهدای ۱۷ شهریور ، در بهشت زهرای تهران برگزار شد.
🔹 مجموعاً در مرداد و شهریور ۱۳۵۸، شش نماز جمعه و یک نماز عید فطر به امامت آیت الله طالقانی اقامه شد.
🔹 در همه سخنرانی ها و خطبه ها به خصوص در خطبه عید فطر ۱۳۹۹ ه.ق. (۲ شهریور ۱۳۵۸) و همچنین در آخرین خطبه نماز جمعه (۱۶ شهریور ۱۳۵۸)، آیت الله طالقانی به شدت به گروهک های ضدانقلاب، راستگرا، چپ گرا، حزب دموکرات و جوجه کمونیست ها حمله کرد و از خط مستقیم انقلاب اسلامی و رهبری حضرت امام خمینی (رضوان الله تعالی علیه) 🌺 حمایت نمود.
🔹 آیت الله طالقانی در کنار سال های متمادی مبارزه، از فعالیت های علمی غافل نشد و آثار متعددی را به وجود آورد که تفسیر «پرتوی از قرآن» در ۶ جلد، «پرتوی از نهج البلاغه»، «آزادی و استبداد»، «درسی از قرآن»، «درس وحدت»، «اسلام و مالکیت»، «حاشیه بر تنبیه الامه و تنزیه المله»، «به سوی خدا میرویم»، و «ترجمه و توضیح بخشی از نهج البلاغه» از آن جمله اند.
▪️ سرانجام این عالم بزرگ و مبارز انقلابی در ۱۹ شهریور ۱۳۵۸ در سن ۶۹ سالگی دار فانی را وداع گفت و پس از تشییعی بسیار باشکوه در بهشت زهرای تهران به خاک سپرده شد.
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
🔴وقتی تشییع آیت الله طالقانی، انجام شد. نویسندگان روزنامه ها نسبت به پیش از انقلاب خیلی تغییر نکرده بودند و تیترها جنجالی بود. #ملیگرا ها در روزنامهها تبلیغ میکردند که شکوه و عظمت به خاطر گرایشات ملیگرایانه آن مرحوم بوده است.
♦️امام خمینی(ره) در سخنرانی خود به این موضوع، اینگونه واکنش نشان دادند: شما آن وقت که ایشان را دفن میکردند، در تلویزیون دیدید، شعارهای مردم را شنیدید؛ شعار چه بود؟ انگیزه مردم از شعارشان پیدا میشود. توی اتاقهای دربسته نویسندهها ننشینند برای خودشان وجه درست کنند، انگیزه درست کنند! انگیزههای علمی و توهُّمی، غیر از انگیزههای واقعی محسوس است. چه میگفتند مردم؟ چه شعار میدادند؟ «ای نایب پیغمبر ما جای تو خالی». این نَفَس مردم بود ...
♦️ شما دیدید که آن بیل و کلنگی که قبر ایشان را کنده بودند و با او خاک را بیرون آورده بودند و مردم با آن بیل و کلنگ چه میکردند، میبوسیدند؛ چرا میبوسیدند؟ بیل و کلنگ که بوسیدنی نیست! برای اینکه آقای طالقانی یک مرد دمکراتی بود بیل و کلنگش را میبوسیدند؟!
♦️وقتی میخواهند بنویسند میگویند که آقای طالقانی یک مرد روشنفکری بود از این جهت مردم ...! تو هم #روشنفکر هستی، چطور مردم برایت #فاتحه نمیخوانند!
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani