555.pdf
12.29M
🔻#روایت_مصور
📙روایت مصور مکتب سرنوشت ساز
[ویژه سالگرد شهادت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی]
#روایت_مصور
#شهید_سلیمانی
#مکتب_سرنوشت_ساز
#معاونت_پژوهش_سیره_شهدا
#روابط_عمومی_رسانه
#موسسه_روایت_سیره_شهدا
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
#کلام_امام
🔹باید یک کار وسیع جبههای انجام داد.
🔻#امام_خامنهای :
▪️ما اگر بخواهیم درمقابل جبهه دشمن کارکنیم، هم باید تنوع داشته باشیم، هم باید ابتکار داشته باشیم، هم باید انگیزه داشته باشیم، هم برنامه داشته باشیم، کارمان هدایت شده باشد و این نمیشود مگر با تشکیل جبهه. از افراد و حتّی مجموعهها به تنهایی کار بر نمیآید، باید یک کار وسیع جبههای انجام داد. این کار هم جز با حضور مردم امکان ندارد. یعنی ابتکارات مردم خیلی از کارها را میکند.
۱۳۹۲/۲/۲
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
⬛اول دی ماه سالروز بمباران شدید آبادان توسط هواپیماهای ارتش بعثی عراق
🔹 با آغاز جنگ تحمیلی، بسیاری از مناطق مرزی جمهوری اسلامی ایران 🇮🇷 اشغال شد و یا در تیررس مستقیم آتش دشمن بعثی قرار گرفت.
🔹 در این میان، شهر مقاوم آبادان 🌴 که از همان اوان جنگ تحمیلی از سه طرف محاصره شده بود، همچنان به صورت پراکنده مقاومت می نمود.
🔹 در این شرایط، هواپیماهای ارتش بعثی عراق، به طور مرتب این شهر و سایر شهرهای مرزی را بمباران می کردند.
🔹 در اولین (و دومین) روز زمستان ۱۳۵۹، چندین فروند هواپیمای ارتش بعثی عراق برای چندمین بار به آسمان آبادان تجاوز کردند و مناطق مسکونی این شهر و جزیره مینو را هدف قرار دادند.
🔹 خانه های مسکونی بسیاری ویران شد، ۸۸ نفر از مردم بی گناه به شهادت 🌷 رسیدند و صدها نفر مجروح شدند.
👈 با این حال، دو فروند از هواپیماهای عراقی، در بازگشت توسط جنگنده های نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران 🇮🇷 مورد هدف قرار گرفتند و متلاشی شدند.
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
۱ دی ماه ، #سالروز_عملیات #قوچ_سلطان گرامی باد. 🥀
خلاصه گزارش عملیات :
نام عملیات : عملیات قوچ سلطان
تاریخ اجرا : بیست و هفتم آذر ماه سال 1359
منطقه عمومی : خوزستان
محل نبرد : قوچ سلطان
سازمان عمل کننده : ارتش
فرماندهی عملیات : ارتش
نوع نبرد : پدافندی
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
#شرح_عملیات
#عملیات_قوچ_سلطان
یکم دی ماه آغاز عملیات قوچ سلطان در منطقه مریوان و ارتفاعات قوچ سلطان توسط سپاه، ارتش و پیش مرگان مسلمان کرد در سال 59 است.
فرآوری-بخش فرهنگ پایداری تبیان
عملیات قوچ سلطان
قله قوچ سلطان یکی از ارتفاعات استراتژیک کردستان بود در اوایل جنگ به تصرف نیروهای بعثی صدام درآمد. در ادامه به روند تصرف و همچنین نحوه آزادی آن توسط سپاه، ارتش و پیش مرگان مسلمان کرد و همچنین نقش فرماندهی حاج «احمد متوسلیان» با کمتر از 200 نیرو پرداخته می شود.
قله قوچ سلطان
کوه قوچ سلطان در غرب مریوان و همچنین در نزدیکی مرز عراق واقع شده و همچنین بلندترین قله آن هم دو لبه توتمان است که 2105 متر ارتفاع دارد. ارتش عراق با اشغال آن ارتفاع بر دشت مریوان و همچنین جاده مریوان باشماق مسلط شد و همچنین همه فعالیت های رزمندگان را در آن منطقه زیر نظر گرفت، ولی باید توجه داشت هنوز دشمن موقعیت خود را تثبیت نکرده بود که نیروهای خودی اراده و تصمیم راسخ گرفتند ارتفاع قوچ سلطان را آزاد کنند.
رزمندگان در اولین عملیات خود موفقیتی کسب نکردند، ولی باید توجه داشت در عملیات بعدی آن ارتفاع را آزاد کردند.
سپیده دم یلدا 59
اولین عملیات در سپیده دم اول دی 1359 انجام شد که نیروهای سپاه مریوان و همچنین تیپ مریوان از لشکر 28 ارتش، به قوچ سلطان و همچنین قلنجان حمله کردند. در پس نتیجه آن می شود که آن عملیات، 51 فرد یا شخص از نیروهای دشمن کشته و همچنین 60 فرد یا شخص مجروح شدند. همچنین، یک فرد یا شخص اسیر شد. نیروهای خودی نیز حداقل با 8 شهید به مواضع قبل از عملیات بازگشتند.
عطر آزادی در قوچ سلطان
یکی از افسران عراقی اسیرشده گفته است: «آن الله اکبری که شما می گفتید با آن دویدنتان، گفتیم لابد نیروی انبوهی از ارتفاع به پایین می آید، به همین خاطر خود را باخته و تسلیم شدیم».
در پی این اتفاق نیروهای تحت فرماندهی حاج احمد متوسلیان و شهید عبادت چند مرحله عملیات انجام دادند؛ که در اوایل سال 60 و طی یک عملیات متهورانه، منطقه از دشمن بعثی پس گرفته شد و سرگرد رسول عبادت فرمانده تیپ ارتش نیز در این عملیات به شهادت رسید. او اولین نفری بود که شجاعانه به سنگر آتشبار عراق هجوم برد و از اولین شهدای این عملیات بود. نیروهای اسلام الله اکبر گویان حمله اصلی را آغاز کردند.
یکی از افسران عراقی اسیرشده گفته است: «آن الله اکبری که شما می گفتید با آن دویدنتان، گفتیم لابد نیروی انبوهی از ارتفاع به پایین می آید، به همین خاطر خود را باخته و تسلیم شدیم».
در این عملیات نیروهایی کمتر از 200 نفر برای اولین بار در این منطقه به داخل خاک عراق نفوذ کردند. البته ناگفته نماند که فداکاری های خلبانان هوانیروز در ابتدای عملیات از مهم ترین دلایل پیروزی این عملیات بود.
تصرف کامل قوچ سلطان
به دنبال عملیات موفق منطقه جنوب و کسب موفقیت های نسبی، برای تصرف ارتفاع مذکور و تأمین محور مریوان باشماق و ایجاد تحرک در نیروهای مستقر در منطقه شمالغرب و همچنین پاک سازی منطقه از وجود ضدانقلاب عملیات آفندی خیبر طرح ریزی شد و در تاریخ 5 خردادماه 1360 به اجرا درآمد. این عملیات به مدت 2 روز ادامه یافت و قرارگاه لشکر 28 پیاده کردستان از نیروی زمینی ارتش ایران آن را هدایت نمود. عملیات آفندی خیبر را می توان جزء موفق ترین عملیات ها تا این تاریخ محسوب کرد. نتایج به دست آمده به خوبی این مطلب را نشان می دهد.
نتیجه:
- حدود یک صد کیلومترمربع از خاک میهن اسلامی آزاد شد و ارتفاعات حساس «گود خزینه» و «قوچ سلطان» تصرف شد و محور مریوان باشماق تأمین شد.
1200 نفر از پرسنل دشمن کشته و زخمی شده و یک صد نفر نیز به اسارت درآمدند.
یک گردان از تیپ 16 گارد مرزی و یک گروهان نیروی مخصوص تا 80 درصد منهدم شد.
2 فروند هواپیما به همراه 9 فروند بالگرد، 10 دستگاه تانک و نفربر منهدم و تعداد قابل توجهی خودرو و اسلحه و مهمات منهدم شد.
مقادیر زیادی از تجهیزات و وسایل دشمن به غنیمت گرفته شد.
گفتنی است که ارتفاعات قوچ سلطان مسیر عملیات های والفجر 4، والفجر 9 و بیت المقدس 5 بوده است.
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
#پست_ویژه
#مکتب_سرنوشتساز
کانال #محتوای_روایتگری تا سالروز شهادت #سردار_دلها ، روزانه محتواهایی در باب ترویج #مکتب_سرنوشتساز سردار شهید #حاج_قاسم_سلیمانی در اختیار شما راویان ، مبلغان و همه فعالان عرصه جهاد و شهادت خواهد گذاشت .
#بسته_پنجم 👇
اثر موسسه روایت سیره شهدا
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
🔻سخنرانی مکتوب مکتب سرنوشت ساز
📚این کتاب شامل پنج سخنرانی با موضوع شهید حاج قاسم سلیمانی می باشد.
#شهید_سلیمانی
#مکتب_سرنوشت_ساز
#معاونت_پژوهش_سیره_شهدا
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
کتاب مکتب سرنوشت ساز1400.9.22.pdf
1.85M
🔻#سخنرانی_مکتوب #مکتب_سرنوشتساز
📚این کتاب شامل پنج جلسه سخنرانی با موضوع مکتب شهید حاج قاسم سلیمانی می باشد.
#شهید_سلیمانی
#مکتب_سرنوشت_ساز
#معاونت_پژوهش_سیره_شهدا
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
۱ دیماه ، #سالروز_شهادت مدیر مبارز، نماینده انقلابی و معلم شهید #مجتبی_استکی گرامی باد .🥀
🗓ولادت : ۱ اول فروردين ۱۳۳۴«شهر کرد »
👈 آشنایی با قرآن و احکام اسلام در دوران نوجوانی
👈دیپلم سال ۱۳۵۲
👈فوق دیپلم از انستيتوی تکنولوژی اهواز
👈اعزام به خدمت سربازی در سال ۱۳۵۵
👈فرار از سربازی به فرمان حضرت امام خمینی رضوان الله تعالی علیه در سال ۱۳۵۷
👈ايجاد جلسات و تشکيلات مذهبی در راستای جريان عظيم انقلاب اسلامی همراه با برادرش شهید🌷 #رحمان_استکی
ب. از اوايل انقلاب در
👈نقش فعال در تشکيل کميته انقلاب اسلامی
👈شهردار هفشجان
👈مسئول دادگاه انقلاب اسلامی شهرکرد
👈معلم و مسئول در آموزش و پرورش شهرستان فارسان
👈از اعضای موسس و عضو شورای مرکزی حزب جمهوری اسلامی شهرکرد
👈نماینده شهرستان شهرکرد در مجلس شورای اسلامی با رای قاطع مردم بعد از شهادت شهید🌷 «رحمان استکی»
🗓شهادت: ۱ اول دی ۱۳۶۰
👈همراه با شهید🌷 #امامقلی_جعفرزاده (فرماندار شهرکرد)
🔹ترور ناجوانمردانه توسط گروهک منافقین
📌مشهد مقدس، بعد از بازگشت از جبهه های دفاع مقدس
📍مزار : استان چهارمحال و بختیاری، شهرکرد، گلزار شهدای امامزاده دومعصوم
#شهدای_ترور
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
#زندگینامه
#شهيد_مجتبي_استکی
در اول فروردين ماه 1334 ه ش در يکي از خانواده هاي مذهبي «شهر کرد »به دنيا آمد.او تحت تربيت پدري مومن و مادري فداکار رشد نمود و با آشنايي کامل به قرآن و احکام اسلامي در آن دوره اي که توسل به حبل المتين جرم بود، به تحصيل ادامه داد تا در سال 1352 به اخذ ديپلم نايل گرديد .اومدتي بعد در انستيتوي تکنولوژي اهواز فوق ديپلمش را گرفت و در اواخر سال 1355 به خدمت سربازي رفت. در سال 1357 در جريان انقلاب به فرمان امام امت از خدمت نظام وظيفه سر باز زد و به شهرکرد آمد و در کنار برادر شهيدش «رحمان استکي»(که درحادثه هفتم تير درکنار 72تن از شهداي انقلاب اسلامي وهمرا ه شهيد«بهشتي» به شهادت رسيد) به ايجاد جلسات و تشکيلات مذهبي در همگاني با جريان عظيم انقلاب پرداخت . منزلشان مرکزي براي تجمع برادران در برنامه ريزي و سرو سامان دادن به تشکل هاي ضد رژيم شاه پرداخت.
با قوام جمهوري اسلامي شبانه روز در خدمت انقلاب قرار گرفت. از اوايل انقلاب در تشکيل کميته انقلاب اسلامي نقشي فعال داشت. پس از مدتي تلاش در اين جهت با اصرار برادران همراهش مسئوليت شهرداري هفشجان را پذيرفت و پس از سرو سامان دادن به کار هاي آن به دادگاه انقلاب شهرکردرفت و در تحکيم پايه هاي اين نهاد انقلابي در استان نقش ارزنده اي ايفانمود.
با علاقه و ايمان وافري که چون برادرش به آموزش و پرورش داشت؛مدتي را به خدمت درآموزش و پرورش شهرستان فارسان پرداخت. بعد از شهادت برادر ارجمند ش «رحمان» ،در ميعاد گاه عاشقان الله، سر چشمه خونين تهران که نمايندگي مردم «شهرکرد»در مجلس شوراي اسلامي را به عهده داشت؛ از طرف حزب جمهوري اسلامي د«ر شهرکرد» کانديد گرديد و با قاطعيت آراي مردم که در استان بي سابقه بود به نمايندگي مردم شهرکرد و حومه در مجلس شوراي اسلامي انتخاب شد .اوسخت مي کوشيد راه برادر شهيد خود را در سنگر مجلس و نمايندگي مردم محروم شهرستان شهرکردبه نحواحسن ادامه دهد. برد باري و متانت مجتني هنگام تشيع جنازه برادرش و سخنراني وي در تدفين پيکر پاک برادرش همه رابه اعجاب و شگفتي وا داشت .رفتاروگفتاراو نشاني از شهادت به همراه و استواري چون کوهش را گواهي مي داد. خدمات ارزنده اش در پذيرش مسئوليت هاي مختلف و فعاليت شبانه روزي ،نشان مي داد که عاشق کار وتلاش در جهت حاکميت خط امام (ره)در نظام جمهوري اسلامي بود . اوبه کار وخدمت گذاري به مردم عشق مي ورزيد وحمايت از خط امام را فريضه واجب مي دانست. در اين رابطه تلاش بسيار موثر او رادر شوراي مر کزي حزب جمهوري اسلامي در شهرکرد؛ همچون برادرش که همواره،راه گشايي بود به خوبي احساس مي شد. او معلمي دلسوز و فداکاربود که تمام وجودش را وقف خدمت به آموزش و پرورش مي نمود و در راه خدا و براي خدا خالصانه و بي ادعا به کار مي پرداخت .
آراي قاطع مردم منطقه و استقبال پر شور از نامزدي و نمايندگي ايشان دليل روشني بر علاقه و اعتقاد مردم به اين جوان از خود گذشته و متدين بوده است.آري برادرمان مجتبي استکي هم ،راه برادرش رحمن استکي را پيمود و در کنار يکي از برادران هم خط و همراهش شهيد امامقلي جعفرزاده فرماندار مکتبي و مبارز شهرکرد، بدست جنايتکاران منافق وابسته به استکبار جهاني در مشهد مقدس فرياد خرو شنده امامش را لبيک گفت و به شرف شهادت نائل آمد .اين قرباني اسماعيل گونه مانند تمام سربازان امام (ره) بابدن خونين به ديدار حق شتافت.
منبع: پرونده شهيد دربنياد شهيدوامورايثارگران شهرکردومصاحبه با خانواده ودوستان شهيد
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
۱ دی ماه ، #سالروز_شهادت مدیر مبارز و انقلابی #شهید_امامقلی_جعفرزاده گرامی باد . 🥀
🗓ولادت : ۲۸ بهمن ۱۳۲۴«چهارمحال و بختیاری، سامان»
👈تک فرزند خانواده ای مستضعف و مذهبی
👈دوران ابتدایی در سامان
👈تحصیلات متوسطه در دبیرستان ادب اصفهان
👈ازدست دادن پدر در سن ۱۷ سالگی
👈شروع فعالیت های سیاسی و مبارزه علیه رژیم ستمشاهی پهلوی از سال ۱۳۴۱
👈پخش اطلاعیه ها، نوارها و رساله حضرت امام خمینی (رضوان الله تعالی علیه)
👈اعزام به خدمت سربازی در سال ۱۳۴۵ با عنوان سپاهی دانش ممتاز
👈گذراندن دوره فنی یک ساله در سال ۴۷ و استخدام در ذوب آهن اصفهان
👈ازدواج در سال ۴۷
👈اعزام به شوروی در سال ۴۹ و گذراندن دوره فنی تکمیلی
👈برگزاری نمایشگاه کتاب های مذهبی و انقلابی در فولادشهر، شهرکرد و سامان
👈برگزاری جلسات دینی و سیاسی در فولادشهر
👈سخنرانی در مراسم چهلمین روز شهادت شهید🌷 حاج آقا #سید_مصطفی_خمینی در مسجد سید اصفهان در سال ۵۶
👈دستگیری و زندان
👈رسیدگی به امور زندانیان سیاسی و خانواده ایشان
👈از عوامل اصلی اعتصاب در ذوب آهن اصفهان
👈عضو رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
👈مسئول حراست ذوب آهن اصفهان
👈فرماندار شهرستان شهرکرد از ۹ مهر ۱۳۶۰ تا زمان شهادت
🗓شهادت : ۱ اول دی ۱۳۶۰
👈همراه با شهید🌷 #مجتبی_استکی (نماینده شهرکرد در مجلس شورای اسلامی)
🔹ترور ناجوانمردانه با نارنجک توسط گروهک منافقین
📌مشهد مقدس، بعد از بازگشت از جبهه های دفاع مقدس
📍مزار : استان چهارمحال و بختیاری، گلزار شهدای شهر سامان
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
#زندگینامه
#شهید_امامقلی_جعفرزاده
بهمن ماه سال 1324 ه ش درشهر سامان زادگاه عمان ودهقان ساماني از شعراي به نام ايران؛ يکي از شهرهاي استان چهارمحال وبختياري ، در يك خانواده مستضعف بدنيا آمد. تنها فرزند اين خانواده بود ،او را نذر امام رضا(ع) كردند و مدت هفت سال لباس سفيد به او پوشاندند و كفنپوش امام رضايش ساختند . به اندازة موهاي سرش سكه به حرم امام حسين عليهالسلام ريختند .پدرومادرمتدين او از همان اول پيوندش را با ائمه طاهرين(ع) مستحكم ساختند. به لحاظ همين امر بود كه لحظهاي از ياد آنان غافل نميشد و همه کارهايش درجهت وخواست ائمه اطهار(ع)بود. تحصيلات ابتدائي خود رادر سامان به پايان رسانيد و بعد ازبه دليل فراهم نبودن شرايط ادامه تحصيل درسامان تحصيلات متوسطة خويش را در دبيرستان ادب اصفهان تمام كرد . در سن 17 سالگي پدرش را از دست داد و با مادر پيرش زندگي ميكرد . در سال 1341 وارد صحنة سياست شد و مشغول كارهاي زيرزميني كه بوسيلة روحانيت مبارز رهبري مي شد، گرديد و به پخش اعلاميه و نوارهاي امام و رسالة امام پرداخت . در سال 1345 به خدمت سربازي اعزام گرديد و در دوران سربازي خود سپاهي دانش ممتاز بود. دوستان هم دوره اش ميگويند ،در سال 1346 عكس امام(ره) را به آنها نشان مي دهد و مي گويد: روزي اين زعيم عاليقدر حكومت اسلامي را پياده خواهد كرد. در سال 1347 واردکارخانه ذوب آهن اصفهان گرديد و بعد از ديدن دوره يكسالة فني مشغول بكار شد.
در شهريور سال 1347 ازدواج كرد كه ثمرة اين ازدواج يك دختر و دو پسر است .در سال 1349 براي ديدن دورة يكساله ازطرف کارخانه ذوب آهن اصفهان عازم شوروي شد ولي به علت برخورداري از استعداد ونبوغ زياد، اين دوره را در مدت هفت ماه و نيم تمام كرد و به كشور بازگشت. در اين مدت كه در شوروي اقامت داشت تمام موازين شرعي را اجرا ميكردوقرارگرفتن در محيط فاسد وغيراسلامي کوچکترين خللي در ايمان واراده او ايجاد نکرد. بعد از بازگشت از شوروي فعاليتهاي خويش را دوباره از سرگرفت وبا مبارزان منطقه چهارمحال واصفهان مانند برادران؛ صلواتي، پرورش، آيتا... طاهري، حجهالاسلام ميرزائي امام جمعه زرين شهر و شهدائي چون تركي ، فولادي و... ارتباط تنگاتنگ داشت. در آن خفقان رژيم ديکتاتوري پهلوي، به ايجاد نمايشگاهاي كتاب در فولادشهر، شهركرد، سامان همت گماشت و همچنين در ساير شهرستانها نمايشگاههاي كتاب بسياري تشكيل داد. اودراين نمايشگاهها به روشنگري افكار تودههاي مردم مي پرداختند و به كارهاي تشكيلاتي اهميت بسيار ميداد . به همين جهت همراه با ساير برادران مكتبي و مبارز نسبت به تشكيل جلساتي چند در فولادشهر همت گماشت. شهري كه به دليل رواج فرهنگ فاسد طاغوتي از معنويت در آن اثري نبود .اوبارها هزاران اعلاميه حضرت امام(ره) را مخفيانه و با چابكي ، زيركي و بدون ترس از عوامل ساواك به داخل كارخانه ذوب آهن اصفهان ميبرد و پخش ميكرد. در چهلمين روز شهادت حاجآقا مصطفي خميني، در حالي كه در مسجد سيد اصفهان سخنراني ميكرد، دستگير شد. در زمان پيروزي انقلاب زحمات زيادي كشيد و بارها خطر راازسر گذراند اما به شهادت نرسيد. ا و تمام مال و جان خويش را فداي مكتب اسلامي ساخته بود. لحظهاي از ياد خانوادههاي زنداني، تبعيدي و خانوادههاي بيسرپرست و مستضعف غافل نميشد و با انجمن مددكاران و صندوق قرضالحسنه اصفهان همكاري داشت. وقتي كه نماز ميخواند با تمام وجودش به ياد خدا بود و با تمامي وجودش دعاي كميل ميخواند و اشك ميريخت. به معناي واقعي كلمه مقلد امام(ره) و معتقد به ولايت فقيه بود . به امام (ره)عشق ميورزيد و او را الگوي خويش قرار داده بود.
در زمان پيروزي انقلاب به همراه ديگر برادران مبارز كارخانة ذوبآهن را به اعتصاب كشاندند. وي داراي بينش سياسي قوي بود و هيچگاه در مسائلي كه در مملكت بوجود ميآمد اشتباه نميكرد. دراول انقلاب که حجم زيادي ازحملات ناجوانمردانه ي منافقين وملي گراهاي دروغين متوجه آيت ا... مظلوم دکتر بهشتي وسايرشخصيتهاي انقلابي بود؛ايشان به آنها عشق ميورزيد و ميگفت: روزي شهيد بهشتي و حقانيت حزب جمهوري بر مردم ثابت ميگردد. توصيه ميكرد كه از روحانيت مبارز دفاع كنيد. به مال دنيا دل نبنديد كه شما را گرفتار ميكند. هميشه شهادت را از خدا آرزو ميكرد و در قبال خون شهداء احساس تعهد ميكرد .
#ادامه👇
مرتب قيامت را يادآوري ميكرد و به آقاي رجائي ، رفسنجاني، خامنهاي و همراهان علاقة بخصوصي داشت و ميگفت: كه اينها بازوان امام هستند، بعد از پيروزي انقلاب به سمت مديريت انتظامات شهر صنعتي فولاد شهر انتخاب گرديد و در اين پست خدمات شاياني كرد. مدت هشت ماه در اين پست خدمت نمود و بعد به جهاد سازندگي شهركرد آمد و در مدت ده ماه در اين شغل خدمت كرد و بعد به علت حساسيت منطقه به انتظامات بازگشت . بعد وارد سپاه پاسداران شدودر قسمت اطلاعات مشغول خدمت گرديد . بعد از آن مسئول اداره حراست كارخانه ذوبآهن اصفهان شد و مدتي هم در اين قسمت خدمت كرد .او در بيست و نهم مهرماه 1360 به سمت فرماندار شهركرد انتخاب شد. در تاريخ يكم ديماه وقتي كه به اتفاق همراهانش از بازديد جبههها برميگشت تصميم ميگيرند به حرم امام رضا(ع) بروند و زيارت كنند.
پس از زيارت معشوق و كمي استراحت در شهر مشهد موقع خروج از اقامتگاه خود مورد شناسائي قرار ميگيرند و به دست منافقين جنايتكار به درجة شهادت تابه آرزوي خود برسد.
منبع:پرونده شهيد دربنياد شهيد و امورايثارگران شهرکرد ومصاحبه با خانواده و دوستان شهيد
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
#کلام_امام
🏴 درسهای حضرت زهرا(س) به بشریت
▫️رهبر انقلاب:
در فضیلت حضرت صدّیقهی کبرا (سلاماللهعلیها) همهی مسلمین متّفقند، شیعه و سنّی ندارد. در کتب اهل سنّت و شیعه این حدیث آمده است: فَاطِمَةُ سَیِّدَةُ نِسَاءِ اَهلِ الجَنَّة؛ این بالاتر از «سَیِّدَةِ نِساءِ العالَمین» است؛ [یعنی] سرور زنان بهشت. در بهشت چه کسانی هستند؟
▪️برترین زنان، برجستهترین زنان، مؤمنترین زنان، مجاهدترین زنان، زنان شهید، آنهایی که خدای متعال در قرآن از آنها با عظمت یاد کرده است، همهی اینها در بهشت جمعند؛ آنوقت فاطمهی زهرا (سلاماللهعلیها) «سَیِّدَةُ نِسَاءِ اَهلِ الجَنَّة» است.
▪️خیلی مقام والا و بالایی است. درس شجاعت، درس فداکاری، درس زهد در دنیا، درس معرفتآموزی و معرفت را انتقال دادن به اذهان مخاطبین و دیگران، در مقام معلّم دانشور بشر قرار گرفتن، درسهای فاطمهی زهرا (سلاماللهعلیها) است به همهی بشر. ۹۶/۱۱/۲۹
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
♦️رهبر معظم انقلاب درگذشت شهادتگونه حسن ایرلو را تبریک و تسلیت گفتند.
🔹متن پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم؛
درگذشت شهادت گونهی سفیر مجاهد و کارآمد جمهوری اسلامی در یمن جناب آقای حسن ایرلو رحمة الله علیه را به خاندان گرامی و به دوستان و همفکرانش در مراحل گوناگون مجاهدت دراز مدت وی تسلیت و تبریک عرض میکنم. پروندهی افتخار آمیز او مجموعهئی از مجاهدات سیاسی و تلاشهای دیپلوماسی و تحرک اجتماعی است. دو برادر وی پیش از او به فیض شهادت رسیدهاند. رحمت خدا بر این برادر جهادگر و خاندان صبور و بصیر و فداکارش باد.
سید علی خامنهای
۱ دیماه ۱۴۰۰
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
#شهید_حسن_ایرلو مردی از تبار #حاج_قاسم
در شرایطی که ائتلاف سعودی، یمن را زیر بمباران ناجوانمردانه خود گرفته بود و روزی نبود که کودکان مظلوم یمنی به خاک و خون کشیده نشوند، مردی از جنس همان مردان و زنان با غیرت و مقاوم یمنی، مجاهدانه و بیچشمداشت، کمر به همت بست و به یاری آنها شتافت. شهید ایرلو هرچند از آبان سال گذشته با دادن رونوشت استوارنامه خود به وزیر خارجه دولت نجات ملی یمن در قامت سفیر جمهوری اسلامی ظاهر شد، ولی کیست که نداند او نقش خود را فراتر از تکالیف یک دیپلمات میدانست.
از یک سو به عنوان یک دیپلمات برجسته تلاش داشت دشمن متجاوز سعودی را از جنایاتی که روزانه نسبت به مردم بی دفاع یمن انجام میداد با رایزنیهای سیاسی باز دارد و از سوی دیگر، برخلاف عرف معمول که در بین دیپلماتها حاکم است و مراودات رسمی و میز گفتگو را به رسمیت میشناسند و بدون توجه به نتیجه مثبت یا منفی آن، صرفاً شگردهای سیاسی را برای متقاعد کردن حریف به کار میگیرند، شهید ایرلو در اوج محاصره مردم یمن به این کشور رفت و از اولین اولویتهای او شکستن محاصرهای بود که دشمن در راه رسیدن مردم به آذوقه و قوت لایموت زنان و کودکان یمنی مانع ایجاد کرده بود.
شهید ایرلو تنها یک دیپلمات نبود، بلکه سفیری بود که رفته بود تا مرهمی بر دردهای مردم این سرزمین مقاوم در زیر بمباران دشمن متجاوز سعودی باشد.
شهید ایرلو مصداق بارز این کلام امیرالمؤمنین علی (ع) بود: «هرکس بخواهد برای دیگران الگو و راهنما باشد، ابتدا باید به تعلیم و تربیت خویش همت گمارد و پیش از آنکه به تعلیم و تربیت دیگران مشغول شود، خودسازی را باید از درون خود شروع کند.» شاید او نیز همچون بسیاری از دیپلماتهایی که در طول این دو سال در حوزه مأموریتی خود با ویروس کرونا مواجه بودند و سعی میکردند کمترین ملاقاتها و فعالیتهای دیپلماتیکی را انجام بدهند تا مبادا گرفتار این ویروس شوند، چنین رفتار میکرد و در بین مردم برای رفع مشکلات آنها به همان سیاق دیپلماتها رفتار میکرد. شهید ایرلو همچون سیدالشهدای جبهه مقاومت شهید سلیمانی برای خدمت کردن به مردم هیچگاه مرز نمیشناخت. شهید ایرلو آینهای از چهره شهید سلیمانی، شهید حجازی و شهید همدانی بود.
جغرافیای جهان اسلام و آنچه در این گستره وسیع و پر تلاطم اتفاق میافتاد همواره دغدغه شهید ایرلو بود. وقتی که عراق در تب نفوذ داعش گرفتار آمده بود و همین گروههای کردی در عراق که امروز تقریبا گذشته خود و آن شرایط سخت را فراموش کردهاند و در آن شرایط، از جمهوری اسلامی کمک خواستند این شهید ایرلو بود که در کنار حاج قاسم به کمک آنها شتافت. بارها این شهید بزرگوار را در جلسات کارشناسی میدیدم که در تشریح وضعیت منطقه از چنان تسلطی برخوردار است که کمتر کسی را میشد با این ویژگی سراغ گرفت. شاید برخی تمایل داشته باشند به جهت بهره برداری سیاسی شهید ایرلو را در زمره یک کارشناس نظامی معرفی کنند، ولی آنها که از سوابق این شهید عزیز با خبرند به درستی میدانند ایرلو از همان آغازین روزهای جنگ یمن در فروردین ۲۰۱۵ مسئول میز یمن در وزارت خارجه و دستیار ویژه وزیر خارجه وقت کشورمان طی سالهای ۱۳۹۴ تا ۱۳۹۹ بود و یمن و مشکلات آن را خیلی بیشتر از یک دیپلمات مدعی میشناخت. این شهید عزیز پیش از آنکه به عنوان سفیر به یمن عزیمت کند، هماهنگکننده کمکهای انساندوستانه ایران به این کشور جنگ زده بود. او بود که با اقتدار و هوشمندی وصف ناشدنی خود، آن کشتی مواد غذایی و دارو را که معروف به کشتی «نجات» بود و در آن شرایط تحریم سعودیها که تهدید به زدن آن میکردند، سالم به یمن رساند و سد تحریم دارویی و غذایی یمن را شکست.
دشمن هر روایتی را که میخواهد درباره نحوه شهادت شهید ایرلو به افکار عمومی و جهان مخابره کند، بگذارید داشته باشد، مهم آن است که ایرلو یک دیپلمات انقلابی و دلسوزی بود که رنج حاصل از جانبازی او در هشت سال جنگ تحمیلی عراق و سینه خسته از مواد شیمیایی، نتوانست ذرهای از اراده او در طول این سالهای پس از جنگ بکاهد و او را مصمم کرده بود که فراتر از وظایف دیپلماتیکی خود عمل کند. همانگونه که شهید سلیمانی فراتر از چارچوبهای نظامی، پناهگاهی امن برای آن زن و کودک ایزدی در شمال عراق یا شهروند بوکمالی در مرز سوریه بود یا فرماندهای شجاع برای آن رزمنده عراقی، افغانی، سوری، ایرانی و پاکستانی درکف میدان جنگ بود، ایرلو را هم باید دیپلماتی دانست که مشاوری امین برای وزیر خارجه، برادری دلسوز برای انصارالله و یاوری خستگیناپذیر برای کمک به ملت مظلوم یمن بود. روحش شاد و راهش پر رهرو باد.
🖊️: حسن رشوند
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
۲ دی ماه #سالروز_شهادت #مدافع_حرم #شهید_محمدرضا_علیخانی گرامی باد . 🥀
تاریخ تولد: ۳ خرداد ۱۳۴۴
محل تولد: روستایطلاور،باغملک،خوزستان
تاریخ شهادت: ۲ دی ۱۳۹۴
محل شهادت: حلب،سوریه
نحوه شهادت: درگیری با تروریستهای تکفیری
محل مزار شهید: گلزارشهدای روستایطلاور،باغملک
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani