✅اهمیت فوقالعادۀ عصر جمعه
حضرت فاطمۀ زهرا(سلام الله علیها) نقل میکردند:
«از پیامبر شنیدم که فرمود:
در روز جمعه ساعتی هست که هرکس در آن از خدا خیری بخواهد، خداوند به او عنایت میکند: هنگامی که نیمی از قرص خورشید در افق فرو رفته و در حال غروب کردن است."» از آن به بعد، اطرافیانِ مادرِ سادات شاهد بودند که او همیشه مراقب بود دعا کردن در آن ساعت از عصر جمعه را از دست ندهد.
@khanjanidroos
💠 حدیث روز 💠
📿 رابطه حضرت زهرا(س) و حمد و ستایش خدای متعال
🔻امام باقر علیه السلام:
ما عبد الله بشئ من التحمید افضل من تسبیح فاطمة علیهاالسلام...
◽️خداوند در حمد و ستایش به چیزی برتر از تسبیح فاطمه علیها السلام عبادت نشده است.
کافی، ج ۳، ص ۳۴۳
•┈┈••✾••┈┈•
@khanjanidroos
18سالمه و از کودکی شاهد دعوا وتشنج ها وکتک زدن پدرومادر بوده الان که بزرگ تر شدم تو روحیه ام تاثیر گذاشته وباصدایبلند یا یکم خشونت سریع میترسم .لطفا بگین چکار کنم این حالت ها واسترس وترس ازبره
✅مناسب است درباره راهکارهای مدیریت خشم، حل مساله و هوش هیجانی مطالعه کنند.
در هنگام خشم به دو نکته توجه کنند: 1)ما نمیتوانیم افکار، احساسات و رفتارهای دیگران را کنترل کنیم، بلکه میتوانیم افکار، احساسات و رفتارهای خودمان رامدیریت کنیم. خیلی از اوقات که خشمگین میشویم چون دیگران مطابق خواست و سلیقه ما رفتار نکردهاند و ما میخواهیم آنان را مجبور کنیم که آنطور که ما دوست داریم و یا صلاح میدانیم عمل کنند. میخواهیم افکار، احساسات و رفتار آنان را کنترل کنیم.
2)در هنگام عصبانیت، به علل زمینهساز توجه کنند. خیلی از اوقات اتفاق سادهای افتاده است اما فرد خیلی عصبانیت میشود، به علل زمینه ساز توجه کند که میتواند گرسنگی، گرما، خستگی، بیپولی، بیحوصلگی و ... باشد. مثلا در تابستانها که هواگرمتر است، افراد در هنگام رانندگی، بیشتر عصبانی میشوند. اگر فرد خوداگاهی هیجانی داشته باشد، متوجه میشود مقداری از عصبانیت او بخاطر گرماست که او را تحریکپذیر کرده است و در نتیجهی این خودآگاهی بهتر، هیجانات خویش را میپذیرد و عصبانیت کمتری نشان میدهد.
🌷
🌷🌷@khanjanidroos
🌷🌷🌷
🔴 #گوش دادن #مهارت ی است که به کاهش تنش در زندگی کمک میکند.
👈🏻 وقتی که یکی از همسران #عصبانی است، آرامش و مهارت دیگری در شنیدن صحبت در حد معجزهآسایی در حفظ آرامش موثر است.
@khanjanidroos
✅هنگام نداری آبروی شوهر را نریز
✍دو سه روز غذا در خانهٔ حضرت زهرا سلام الله علیها نبود. حضرت زهرا (س) به امیرالمومنین علیه السلام هیچ نگفت، تذکر نداد. یک روز حضرت امیر علیه السلام مشاهده کرد که رنگ و روی حسنین علیهم السلام پریده، رنگ صورت آنها نیست. معلوم شد که سه روز است غذا در خانه نبوده، حضرت امیرالمومنین علیه السلام به حضرت زهرا سلام الله علیها فرمودند: «چرا به من نگفتی تا برای بچه ها یک چیزی تهیه کنم.»
حضرت زهرا سلام الله علیها عرض کردند: پدرم در شب عروسی به من سفارش کردند که از شوهرت چیزی تقاضا نکن. شاید نداشته باشد و از تو خجالت بکشد. من به وصیت پدرم عمل کردم.
چقدر خوب است که پدرها شب عروسی به دخترشان این مطالب رو بگویند. تذکر بدهند که اگر شوهرت وضع مالیاش خوب نبود، به کسی نگو. آبروی شوهرت را نریز. صبرکن.
بعضی مادرزن ها هم عالی هستند. شنیدم زنی عصبانی شد واز خانه شوهرش قهر کرد و به خانه پدر آمد. مادر او را راه نداد و گفت: «برو زندگی کن! برو زندگی کن!» رفت و زندگی کردند عالی، باهم خوب هم شدند.
بیانات آیت الله مجتهدی(ره)
@khanjanidroos