⚫️درسی که #فاطمه_زهرا (س) به ما داد
🏴گريه و اظهار ناراحتى حضرتش [فاطمه زهرا س بعد ازرحلت پیامبر ص]،... اظهار #تولّى و #تبرّى، و جنگ سردى بود با همه كسانى كه اسلام را از مسير اصلىاش منحرف كردند، و همه زحمات پدر بزرگوارش، بلكه تمامى احكام الهى و قرآن كريم را به بازى گرفتند.
🏴 و ... به ما [آموخت] كه در زمان هاى بعد در اين گونه مواقع با دشمنان و دوستان اسلام چگونه باشيد:
🏴 اگر ميسّر شد جنگ گرم همچون فرزندش اباعبداللّه الحسين عليه السلام وگرنه همچون خود وى و ساير فرزندان مظلومش با جنگ سرد به حفظ اسلام و احكام آن بپا خيزيد، كه لحظه اى تأمّل و درنگ جايز نيست.
حضرت آیة الله سعادت پرور
@khanjanidroos
💧زير شمشير غمش، رقص كنان بايدرفت
💧كانكه شد كشته او، نيكْ سر انجام افتاد
🏴...حال كه كشته شدن و فانى گشتن در پاى دوست، سرانجامى نيكو دارد و مقصودت بدان حاصل مى شود، چرا بار غم عشق جانان و ناملايمات ايّام هجران را نكشى، و با اشتياق به جانب شمشير دوست نشتابى، و به فنا و نيستى خود تن در ندهى؟
📚جمال آفتاب
@khanjanidroos
🔻واکنش سردار سلیمانی به پیشنهاد کاندیداتوریاش برای ریاستجمهوری
حجتالاسلام حاج علیاکبری به نقل از یکی از دوستان خود گفت: به حاج قاسم گفتم که محبوبیت شما اقتضا میکند کاندیدای ریاستجمهوری شوید. ایشان در جواب گفتند: «من نامزد گلولهها و نامزد شهادت هستم. سالهاست در این جبههها به دنبال قاتل خودم هستم، امّا او را پیدا نمیکنم».
@khanjanidroos
اين روزها، روزهاى #فاطمه (س) و اين شبها، شبهاى #على (ع) است.
بارها با خودم میگويم: «يك لحظه و اين همه ارزش؟! نه سال و اين همه استمرار؟!».
همين لحظه از همين بلندگوهاى دور و خسته میشنوم: «فَاطِمَةُ امُّ ابِيهَا».
و در جواب فرشتهها در مورد اصحاب كساء مىشنوم: «هُمْ فَاطِمَةُ وَ ابِيهَا وَ بَعْلُهَا وَ بَنِيهَا».
رسالت و ولايت و امامت را فاطمه رابط است و پيوند.
اگر بيشتر گوش بدهيم میتوانيم صداى حزنآلود على(ع) را از مدينهى رسول بشنويم كه با چشم اشك و نواى غربت میگويد: «امَّا حُزْنِى فَسَرْمَدٌ وَ امَّا لَيْلِى فَمُسَهَّدٌ».
راستى اين فاطمه(س) در كجا ايستاده كه على(ع) اين گونه از او میگويد؟ اين چه انس عميقى است كه اين گونه حزن سرمد میآورد؟ اين چه خورشيد در خاك نشستهاى است كه اين گونه شام ديجور به دنبال میكشد؟
@khanjanidroos
✅اهمیت فوقالعادۀ عصر جمعه
حضرت فاطمۀ زهرا(سلام الله علیها) نقل میکردند:
«از پیامبر شنیدم که فرمود:
در روز جمعه ساعتی هست که هرکس در آن از خدا خیری بخواهد، خداوند به او عنایت میکند: هنگامی که نیمی از قرص خورشید در افق فرو رفته و در حال غروب کردن است."» از آن به بعد، اطرافیانِ مادرِ سادات شاهد بودند که او همیشه مراقب بود دعا کردن در آن ساعت از عصر جمعه را از دست ندهد.
@khanjanidroos
💠 حدیث روز 💠
📿 رابطه حضرت زهرا(س) و حمد و ستایش خدای متعال
🔻امام باقر علیه السلام:
ما عبد الله بشئ من التحمید افضل من تسبیح فاطمة علیهاالسلام...
◽️خداوند در حمد و ستایش به چیزی برتر از تسبیح فاطمه علیها السلام عبادت نشده است.
کافی، ج ۳، ص ۳۴۳
•┈┈••✾••┈┈•
@khanjanidroos
18سالمه و از کودکی شاهد دعوا وتشنج ها وکتک زدن پدرومادر بوده الان که بزرگ تر شدم تو روحیه ام تاثیر گذاشته وباصدایبلند یا یکم خشونت سریع میترسم .لطفا بگین چکار کنم این حالت ها واسترس وترس ازبره
✅مناسب است درباره راهکارهای مدیریت خشم، حل مساله و هوش هیجانی مطالعه کنند.
در هنگام خشم به دو نکته توجه کنند: 1)ما نمیتوانیم افکار، احساسات و رفتارهای دیگران را کنترل کنیم، بلکه میتوانیم افکار، احساسات و رفتارهای خودمان رامدیریت کنیم. خیلی از اوقات که خشمگین میشویم چون دیگران مطابق خواست و سلیقه ما رفتار نکردهاند و ما میخواهیم آنان را مجبور کنیم که آنطور که ما دوست داریم و یا صلاح میدانیم عمل کنند. میخواهیم افکار، احساسات و رفتار آنان را کنترل کنیم.
2)در هنگام عصبانیت، به علل زمینهساز توجه کنند. خیلی از اوقات اتفاق سادهای افتاده است اما فرد خیلی عصبانیت میشود، به علل زمینه ساز توجه کند که میتواند گرسنگی، گرما، خستگی، بیپولی، بیحوصلگی و ... باشد. مثلا در تابستانها که هواگرمتر است، افراد در هنگام رانندگی، بیشتر عصبانی میشوند. اگر فرد خوداگاهی هیجانی داشته باشد، متوجه میشود مقداری از عصبانیت او بخاطر گرماست که او را تحریکپذیر کرده است و در نتیجهی این خودآگاهی بهتر، هیجانات خویش را میپذیرد و عصبانیت کمتری نشان میدهد.
🌷
🌷🌷@khanjanidroos
🌷🌷🌷
🔴 #گوش دادن #مهارت ی است که به کاهش تنش در زندگی کمک میکند.
👈🏻 وقتی که یکی از همسران #عصبانی است، آرامش و مهارت دیگری در شنیدن صحبت در حد معجزهآسایی در حفظ آرامش موثر است.
@khanjanidroos
✅هنگام نداری آبروی شوهر را نریز
✍دو سه روز غذا در خانهٔ حضرت زهرا سلام الله علیها نبود. حضرت زهرا (س) به امیرالمومنین علیه السلام هیچ نگفت، تذکر نداد. یک روز حضرت امیر علیه السلام مشاهده کرد که رنگ و روی حسنین علیهم السلام پریده، رنگ صورت آنها نیست. معلوم شد که سه روز است غذا در خانه نبوده، حضرت امیرالمومنین علیه السلام به حضرت زهرا سلام الله علیها فرمودند: «چرا به من نگفتی تا برای بچه ها یک چیزی تهیه کنم.»
حضرت زهرا سلام الله علیها عرض کردند: پدرم در شب عروسی به من سفارش کردند که از شوهرت چیزی تقاضا نکن. شاید نداشته باشد و از تو خجالت بکشد. من به وصیت پدرم عمل کردم.
چقدر خوب است که پدرها شب عروسی به دخترشان این مطالب رو بگویند. تذکر بدهند که اگر شوهرت وضع مالیاش خوب نبود، به کسی نگو. آبروی شوهرت را نریز. صبرکن.
بعضی مادرزن ها هم عالی هستند. شنیدم زنی عصبانی شد واز خانه شوهرش قهر کرد و به خانه پدر آمد. مادر او را راه نداد و گفت: «برو زندگی کن! برو زندگی کن!» رفت و زندگی کردند عالی، باهم خوب هم شدند.
بیانات آیت الله مجتهدی(ره)
@khanjanidroos
🌱رسول خدا، تنها یک یادگار دارد؛ که سیدة النساء است؛ ... که محبوب است.
و رضا و سخط خدا به رضا و سخط او گره خورده است و همین نشان میدهد که او جز رضایت و سخط خدا، رضایت و سخطی ندارد.
@khanjanidroos
اراده م برای اداره امور داخلی منزل خیلی ضعیفه,و وقت زیادی ازم تلف میشه و همین موضوع باعث آسیب دیدن زندگی مشترک و بچه داریم شده , نمیدونم چه کار کنم ازین حال رخوت خارج بشم.
✅در مورد تقویت اراده و توان رسیدگی به امور منزل راهکارهایی وجود دارد ولی ابتدا باید بدانید که تا خودتان نخواهید و قدم برندارید هیچ دارویی و راهکاری وجود ندارد که اراده شما را تقویت کند. برای تقویت اراده ابتدا سعی کنید کارهایی مربوط به منزل را دسته بندی کرده و آنها را به ترتیب از اسان به سخت در یک دفترچه بنویسید . برای هر روز خود انجام یک کار عقب مانده اسان و یک کار سخت تر را برنامه ریزی کنید. در صورتی که توانستید که توانستید طبق برنامه ریزی عمل کنید برای خود یک جایزه کوچک تعیین کنید و اگر باز هم تنبلی کردید یک تنبیه برای خود در نظر بگیرید مثلا به خانه مادر خود نروید تا کار را انجام ندادید یا فیلم ممورد غلاقه خود را نبینید تا کار را تکمیل کنید. کمک همسر در انجام امور منزل و حضور و دلگرمی دادن ایشان نیز بسیار در تقویت اراده موثر می باشد.
@khanjanidroos
چند روز پیش متوجه شدم خواهر ۲۱ ساله ام درحال دیدن فیلم مستهجن هست، البته وقتی متوجه حضور من شد خجالت زده شد...
آیا چون خودش خجالت کشید باید سکوت کنم؟ ویا اینکه عواقب و اثار زیانبار تماشای این نوع فیلمها را برایش توضیح دهم و با او درین باره صحبت کنم؟؟
✅ رفاقت در بین شما مانند سابق برقرار باشد و اگر خود ایشان نسبت به رفتارش صحبتی و نکته ای گفت می توانید به ایشان پیامدهای رفتاری این مسأله را مطرح کنید و یا به مشاوره ارجاع دهید و در غیر این صورت شما هیچ وظیفه ندارید ولی اگر آمار این رفتار بیشتر و فراوان تر شد شما می توانید از ایشان توضیح بخواهید و در فضای مناسب و بالحن مناسب ضمن همدلی دلسوزانه با ایشان گفت و گو کرده و نسبت به عواقب این کار اطلاع رسانی و آگاهی بخشی کنید. موفق باشید.
@khanjanidroos
از کجا بفهميم خدا دوستمون داره
✅در اينکه خداوند نسبت به تمام بندگانش (حتي بندگان گنهکار) مهربان و رئوف است شکي نيست. خودش فرموده «لو عَلِمَ المُدبرون كيف اشتياقي بِهم لَماتوا شوقاً» اگر كساني كه به من پشت كرده اند بدانند چقدر مشتاق برگشت آنها هستم از شوق جان ميدهند.
مطمئن باشيد خداوند شما را دوست دارد؛ كه اگر چنين نبود، ارتباط با او برايتان مهم نبود؛ مانند بسياري كه چنيناند و انگار خدايي وجود ندارد. از حضرت موسي عليه السلام نقل شده که از پروردگار سوال کرد:«يا رَبِّ أَخبِرنِي عَن آيةِ رِضَاک عَن عَبدِک».
خدايا! من از کجا بفهمم که از من راضي هستي، و اصولًا نشانه اي هست که بنده تو بفهمد که از او راضي هستي؟ خداونددر پاسخ چند نشانه ذکر فرمود: «إِذَا رَأَيتَنِي أُهَيئُ عَبدِي لِطَاعَتِي وَ أَصرِفُهُ عَن مَعصِيتِي فَذَلِک آيةُ رِضَاي
اگر ديديد کاري مي کنم که خواهي نخواهي، بنده من به دنبال کار خيري راه مي افتد، آن، نشانه رضايت من است.» گاهي براي انسان، موقعيتي ايجاد مي شود که يک کار خيري انجام مي دهد و به اقتضاي شرايط، خداوند کاري مي کند که انسان موفق به انجام دادن کار خيري مي شود. يا زماني که انسان به سوي گناهي مي رود، چندين مانع پيش مي آيد و نمي تواند آن را انجام بدهد. اينها علامت آن است که خدا او را دوست دارد. از اين بالاتر، خدا جمله اي را مي فرمايد:« إِذَا رَأَيتَ نَفسَک تُحِبُّ المَسَاکينَ وَ تُبغِضُ الجَبَّارِينَ».
اگر روحت اين طوري شد که مستضعفان و مستمندان را دوست داشتي، امّا قلدرها و ستمگرها را دشمن داشتي، اين، علامت آن است که تو مرا دوست داري، و من تو را دوست دارم.
(منبع : برگرفته از خطبه هاي سبز، گزيده اي از سخنان آية الله ميرزا علي مشکيني ص32)
@khanjanidroos
از عالمی پرسیدند شما که بر نفس خود غالب شده اید و هوای نفس ندارید اگر در شرایطی واقع شوید که چنین صحنه ی گناهی برای شما پیش بیاید، چه می کنید؟ ایشان در جواب نفرمودند که طرف مقابلم را نهی از منکر می کنم، یا امر به معروف می کنم یا مجلس را ترک می کنم، بلکه فرمودند در این شرایط به خدا پناه می برم.
یعنی این که ما هر چقدر هم قوی باشیم باز به نیروی الهی نیازمندیم و باید از خدا کمک بخواهیم و نمی توانیم بر نفسمان اعتماد کنیم.
@khanjanidroos
اياگمان بد داشتن نسبت ب کسي گتاهه؟اگر درذهن و خلوت خودمان کسي را قضاوت کنيم و نسبت بد ب او بپنداريم گناهه؟
✅ اگر دلیلی نداشته باشید بر این گمان بد و بر این گمان بد رفتار خود را مبتنی کنید گناه است. اما اگر صرف گذشتن فکر بد در ذهن شما باشد اما به آن ترتیب اثر عملی ندهید گناه نیست.
@khanjanidroos