💠💠 تأثیرات اقتصادی فراز و نشیبهای زندگی یهودیان (1)
✡️ سلسله مقالات یهودیان و حیات اقتصادی مدرن (قسمت بیستوسوم)
1️⃣ طی قرون متمادی، #بنیاسرائیل، چه براساس انتخاب و چه براساس تطبیق، قومی مهاجر و بیاباننشین بوده است.
2️⃣ #مهاجرت نوعی فرآیند انتخابی بود که طی آن بهترین عناصر یهودی که هیچوقت موافق زندگی جاافتادهی مبتنی بر کشاورزی نبودند، ناگزیر شدند تا غرایز نهفتهی بیاباننشینی خود را زنده کنند و از طریق زندگی در #شهر که بهطور عمده متکی بر #تجارت بود، ادامهی حیات دهند.
3️⃣ ما هرگز نمیبینیم که یهودیان مهاجر، مراکز یا شهرهای کشاورزی یا نظایر آن برپا کرده باشند. در عوض چه میبینیم؟ میبینیم که یهودیان در اقصا نقاط جهان و ترجیحاً در شهرهای بزرگ پراکنده شده و به تجارت پرداختند.
4️⃣ رفته رفته فلسطین مرکزیت خود را از دست داد و یهودیان در نقاط مختلف جهان پراکنده شدند. کمتر جایی را میشد پیدا کرد که یهودی نداشت و در بعضی نقاط تعداد یهودیان بر غیریهودیان میچربید. در اواخر قرون وسطا، اسپانیا و پرتغال از یکسو و روسیه و لهستان از سوی دیگر، دو کانون بزرگ حضور یهودیان، سوای خاورمیانه، به حساب میآمدند.
5️⃣ #یهودیان_اسپانیا و #یهودیان_روسیه در سراسر جهان پراکنده شدند. روند مهاجرت از روسیه و لهستان روندی پایدار بود تا اینکه در اواخر سده نوزدهم موج عظیم مهاجرت یهودیان شرق اروپا به آمریکا آغاز شد. #آمریکا مأوای جدید یهودیان شده بود.
📚 ورنر سومبارت ، یهودیان و حیات اقتصادی مدرن ، ترجمه رحیم قاسمیان ، تهران، نشر ساقی، چاپ دوم.
📖 متن کامل مقاله در سايت اندیشکده:
👉 goo.gl/tuZ7vE
🔷تحول ماهوی تصوف؟
🔺تشکیلاتی شدن فرقه های سنتی و تغییر ماهیت #تصوف
✍یکی از چالش های امروز محققان عرصه عرفان و تصوف، مواجهه با این پرسش است که آیا تصوف با استحاله ماهیتی همراه شدهاست؟ تغییرات پدیدآمده در مرام و طریقت برخی فرقه های تصوفبنیان سنتی مانند فرقه اویسی شاه مقصودی یا شاخه آقاخانیه اسماعیلیه و حتی اقدامات جریان برآمده از دل فرقه گنابادی(موسوم به مجذوبان نور)، حاکی از تحولاتی دارد که خواه ناخواه بر ماهیت تصوف نیز اثرگذار خواهدبود. ترکیب اصول طریقتی با ورزش یوگا و ارائه آن در مکانی ترکیبی (از خانقاه و سبک معماری مدرن) در فرقه اویسی شاه مقصودی، تمرکز بر تشکیلات و ساختاری شدن در عرصه های مختلف(اقتصادی و اجتماعی و...) بهویژه در حوزه آموزش تشکیلاتی (مدارس خاص فرقه و مربیان آموزشی اطفال) در شاخه آقاخانیه فرقه اسماعیلیه، تا حد زیادی از روش های سنتی پیشین در تصوف و فرقه های سنتی، به دور بوده و استحاله ماهیت توصف را نوید می دهد که بی تردید بر قالب و ساختار شکلی آن نیز تأثیرگذار است. همین طور است رفتارهای سیاسی و به دور از طریقت، گروهک مجذوبان نور. با این حساب باید دید در آینده، تصوف با چه تحولاتی مواجه خواهدبود؟
@feraghvaadyan
✳️ همایون همتی: چرا امروز، روانشناسان جای فقیهان نشسته اند؟
http://www.ion.ir/content/modulefile/file/336790.jpg
تمام ادیان یک هستی شناسی دارند که متناسب با آن توصیه ها و هنجارهایی ارائه می کنند، کاری که امروز علوم طبیعی و علوم انسانی انجام می دهند. به نظر می رسد که علوم امروز رقیب دین شده اند و خود را برتر می دانند تا آنجا که امروز روانشناسان جای فقیهان و معلمان اخلاق نشسته اند. باید ها و نباید های فقهی تعیین می کنند. در این فضا، این سوال مطرح می شود که دین چه کارکردی دارد که علوم به آن نپرداخته است؟
http://www.ion.ir/News/342609.html
@feraghvaadyan
✳️ جنجالی ترین مصاحبه محمد بن سلمان: اسرائیلی ها حق دارند سرزمین خودشان را داشته باشند
http://www.ion.ir/content/modulefile/file/336634.jpg
🔺«محمد بن سلمان»، ولیعهد سعودی که از چندین ماه پیش زمزمه های فراوانی درباره مناسبات نزدیک او با تل آویو شنیده می شود، در مصاحبه ای با مجله امریکایی «آتلانتیک» درباره این روابط بیشتر توضیح داد و به طور تلویحی موجودیت رژیم صهیونیستی را به رسمیت شناخت.
🔺ولیعهد عربستان در مصاحبه با این مجله آمریکایی در پاسخ به این پرسش که «آیا معتقد هستید که مردم یهود حق دارند دولت ملت خود را دستکم در بخشی از سرزمین اجدادی شان داشته باشند؟» اظهار داشت: من معتقدم، هر مردمی، در هر جایی، حق دارند در کشور امن خودشان زندگی کنند. من اعتقاد دارم که فلسطینی ها و اسرائیلی ها حق دارند که سرزمین خودشان را داشته باشند. اما ما باید توافق صلحی داشته باشیم تا ثبات برای هر فردی تضمین شده و روابطی عادی وجود داشته باشد.
🔺وی در مواجهه با این پرسش که «عربستان سعودی به طور سنتی بیشترین پروپاگاندای یهودستیزی را ایجاد کرده است» اظهار داشت: کشور ما مشکلی با یهودیان ندارد./ ایرنا
http://ion.ir/News/342530.html
@feraghvaadyan
🔴خشونت در فرقه های #درویشی
🔘فرقه مکتب نورعلی الهی؛ از کتک زدن مریدان تا #ترور تشکیلاتی
✍️در برخی فرق درویشی، دستورهایی مبنی بر ریاضت وجود دارد. همچنین، مصادیقی از اعمال خشونت و آسیب رساندن به مریدان. برای مثال، در فرقه مکتب نورعلی الهی، شواهدی دال بر کتک زدن وآسیب فیزیکی به مریدان توسط قطب فرقه، به اسم تنبیه و اسباب طی طریق وجود دارد. «بهرام الهی»(پسر سرکرده) از زبان پدر خود می نویسد: «پدرم بسیار سخت گیر بود و فلسفه زور داشت . بدین معنی که اگر مریدی خطا می کرد، حتی ممکن بود او را کتک هم بزند. بدین ترتیب، کار مرید آسان بود و بیشتر هم از روی ترس پیشرفت می کرد.»(۱) همچنین در جای دیگر می گوید:«در زمان پدرم چند درویش بودند که بسیار تنبل تشریف داشتند بالأخره پدرم خسته شد و یک روز زمستان، آنها را لخت در اتاق سرد و نمناکی گذاشت و در را به رویشان بست.آن ها ۲۴ ساعت به همین حال بودند که در نهایت، با آن ریاضت به جایی که قرار بود، رسیدند.»(۲)
انقطه اوج خشونت های فرقه مذکور را باید در ترورهای درون تشکیلاتی و بیرونی آن ها دانست. شاهد بارزش، تروروحشیانه امام جمعه شهر هشتگرد، شهید حجت الاسلام صبایی گلپایگانی به دستور بهرام الهی و سومین همسرش مینو توکلی(سران کنونی فرقه) و نیز صدور دستور تشکیلاتی برای قتل سید جعفر بهرامی از بزرگان مسلک اهل حق (به دست فردین حسینی ووهاب امیری، از عناصر وابسته به فرقه) در سال های گذشته است.
📚پی نوشت:
1 الهی، بهرام، آثارالحق، جلد دوم، گفتار ۴۱، ص۱۶.
2 همان، گفتار۷۵، ص۲۵.
#فرقه_مکتب_نورعلی_الهی
@feraghvaadyan
💠💠 تأثیرات اقتصادی فراز و نشیبهای زندگی یهودیان (3)
✡ سلسله مقالات یهودیان و حیات اقتصادی مدرن (قسمت بیستوسوم)
1⃣ از دل بیابانهای بی پایان و از دل فعالیتهای شبانی، شیوهی متفاوتی از زندگی برمیخیزد، که مبتنی بر #سرمایهداری است.
2⃣ در بیابان، محدودیتهای فعالیتهای اقتصادی وجود ندارد. تعداد گلّه ظرف چند سال چندین برابر میشود، اما البته به همان سرعت هم در اثر گرسنگی، کم آبی یا بیماری از بین میروند. بنابراین در شبانها اندیشهی #سود و #بهره ریشه میگیرد و مفهوم #تولید_نامحدود به واقعیت میپیوندد.
3⃣ از همین رو است که بیاباننشین را میتوان موجِد سرمایهداری نامید. و از آنجا است که رابطهی #سرمایهداری و #یهودیت بهتر روشن میشود.
4⃣ اما فقط بیابان و بیابانگردی نبود که بر شخصیت یهودیان اثر نهاد. عوامل دیگری هم بود که شاید به آن اندازه تأثیر نداشت، اما مکمل آن به حساب میآمد.
5⃣ عامل اول #پول بود که یهودیان به آن سخت علاقه داشتند. پول بر سرشت آنها اثری جاودانی بر جای گذاشت. چون دو عاملی که روحیهی یهودیان را شکل میدهد، در پول به هم میرسند: #بیاباننشینی و #پراكندگی.
6⃣ توجه دائمی به پول سبب شد تا توجه یهودیان از یک نگاه کیفی و طبیعی به زندگی، به یک دیدگاه کمّی و انتزاعی تغییر کند. یهودیان تمام اسرار نهفته در پول و ویژگیهای آن را درک کرده بودند و با قدرتهای اسرارآمیز آن آشنایی داشتند.
7⃣ یهودیان #سلطان_پول و از خلال آن، #سلطان_جهان شدند.
📚 ورنر سومبارت ، یهودیان و حیات اقتصادی مدرن ، ترجمه رحیم قاسمیان ، تهران، نشر ساقی، چاپ دوم.
📖 متن کامل مقاله در سايت اندیشکده:
👉 goo.gl/tuZ7vE
👁از نگاه متبریان (قسمت سوم)
↙️ ایمان شجاعی تا ۲۰ سالگي در محيطي بهائي رشد کرده بود، اما تحتتأثیر سخنان مقام معظم رهبری(مدظلهالعالی) به تحقیق پرداخت و توانست در مسیر حق قرار گیرد. وی می گوید:
💬 «مسلمان شدن من، تازه آغاز امتحانات بود و اينگونه نبود که به يکباره همه درها به رویم باز شود و همين فشارها باعث ميشد که گاهی به راه خود شک کنم، تا اينکه به امامزمان(عج) متوسل شدم و از حضرت خواستم با کرامت خویش، حق را به من بنمایاند. پس از آن، با عنايت امامزمان(عج) تمام درهاي بسته به رويم باز شد و من قلباً شيعه شدم.
تشکیلات برای بازگرداندن من تلاش زیادی کرد. آنها با تهدید به من دستور دادند همسرم را طلاق داده و به خانواده خود بازگردم. میگفتند: اگر پدر و مادرت، نفرينت كنند فلان بلا سرت ميآيد، اگر از بهاءا... برگردي، خيري در دنيا نميبيني، سیاهبخت میشوی و اگر اينطور ادامه پيدا كند، از ارث محروم ميشوي. تشکیلات حتی خانوادهام را هم تحتتأثير قرار داد، بهطوریکه خانهام را گرفتند و از ارث، محرومم کردند. اما با لطف حق توانستم تمام این دشواریها را پشتسر بگذارم.
به طور کلی، مهمترین مشكل متبریان بعد از بحث معنويت، مسئله مالي است. البته خوشبختانه در جامعه اسلامي، خَيِرين بزرگي هستند كه در اين راه کمک زيادي ميكنند. بايد از اين خانوادهها حمايت شود و حمايت هم ميشود. » 💬
📖منبع: آرشیو روشنا
@feraghvaadyan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✡ اعتراف نتانیاهو در Aipac به اسرائیلی بودن کمپانیهای اَپل، گوگل، مایکروسافت، آمازون و فیسبوک
@feraghvaadyan
💠💠 تأثیرات اقتصادی فراز و نشیبهای زندگی یهودیان (4)
✡️ سلسله مقالات یهودیان و حیات اقتصادی مدرن (قسمت بیستوسوم)
1️⃣ رخدادهای بعدی، کار پول #قرض_دادن را به یهودیان آموخت و آنها را به خبرگان این کار بدل ساخت. آوارگیهای پیاپی ایشان این الزام را به دنبال آورد که یهودیان همواره داراییهای خود را به صورت اموال ساده و قابل حمل و نقل درآورند و چه چیزی قابلحملتر از #پول و #جواهر پیدا میشد؟
2️⃣ یهودیان یاد گرفتند که پول را عاشقانه دوست بدارند. میدیدند که فقط به مدد پول است که میتوانند قدرتهای جهان را #مطیع خود گردانند. مردمی که پایگاه اجتماعی نداشتند، به مدد استفادهی ماهرانه از پول قرض دادن، توانستند فئودالهای قدرتمند زمانه را تحت #کنترل خود درآورند.
3️⃣ خب، این از نقش پول در توسعه و گسترش موقعیت اجتماعی و اقتصادی یهودیان. حال به مورد دیگری میرسیم که برخی آن را حتی از پول هم مهمتر میدانند. منظورم #گتو یا محلههای یهودینشین است.
4️⃣ زندگی در گتوها پیآمدهای محسوسی به جا نهاد و رفتارهایی در آنها پدید آورد که همواره با آنها باقی ماند و بر فعالیتهای اقتصادی آنها اثر نهاد. مثلاً میتوان به کلکهای حقیرانه، مزاحمت، فقدان غرور فردی، بیملاحظگی و نظایر آن اشاره کرد. این عادات در فتح سنگرهای اقتصادی #فئودالیسم نقش مهمی ایفا کردند.
5️⃣ گتو تأثیر دیگری هم به جا نهاد و بر نیروهای دوگانهای که در ثبات و یکنواختی ویژگیهای یهودیان نقش داشتند، تأکید نهاد. این ویژگیهای دوگانه عبارت بودند از: دین و تولید نسلهای خالص.
6️⃣ #دین و #ازدواج_درونخانوادگی دو زنجیر آهنینی بودند که یهودیان را به هم پیوند میدادند و آنها را در طی سدهها یکپارچه نگاه داشتند.
7️⃣ اگر این زنجیرها شل میشد، چه اتفاقی میافتاد؟ کار من در اینجا پاسخ دادن به این پرسش نیست. چون تا زمانی که میبینیم یهودیان #نفوذ خاص خود را بر حیات اقتصادی اعمال میکنند که کماکان چنین میکنند، میتوانیم فرض را بر این بگذاریم که این زنجیرها همچنان قوی و پابرجا هستند.
📚 ورنر سومبارت ، یهودیان و حیات اقتصادی مدرن ، ترجمه رحیم قاسمیان ، تهران، نشر ساقی، چاپ دوم.
📖 متن کامل مقاله در سايت اندیشکده:
👉 goo.gl/tuZ7vE
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✡ ...و اینگونه یهود از هیچ خلق ثروت کرد!
🎬 کلیپ کوتاه آشنایی با روش کار بانکها
@feraghvaadyan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹ایمان (لئو تولستوی) به اسلام، در سانسور صدساله 🖊📖
🔰حتما ببینید...
@feraghvaadyan
روشنگر مدیا
فرافکنی رسانه های معاند در خصوص حکم «ثلاث»
📡شبکه معلوم الحال «من و تو» در واکنشی سازمان یافته به حکم راننده اتوبوس دیوانه(ثلاث)، با مصاحبه با عناصری معلوم الحال تر به انتشار اکاذیب در خصوص حکم صادره و فرافکنی در این زمینه پرداخت تا خوراک خبری خوبی را برای شبکه هایی چون «در تی وی» و مدیرانش فراهم نماید. این دروغ ها راجع به حکم صادرشده، هیچ نوع وجاهت قانونی و حقوقی نداشته و در راستای انحراف افکارعمومی صورت می گیرد.
@feraghvaadyan
👁🗨آسیب های #فِــرَق #درویشی
🔻مرگ«شخصیت» در روابط مرید و مرادی
✍مرید یک جریان و از آن مهم تر، «شخص» بودن، در درجه نخست، نیروی «اراده» را از فرد لب مب کند. ارادت محض،مرگ تدریجی اراده و نیوری اندیشه را به دنبال خواهدداشت که البته منظور و هدف مراد و مرشد نیز هست. همین آسیب، مهم ترین صدمه و ریشه بسیاری از آسیب های روانی به شخصیت مرید است. مصادیق بسیاری برای این نوع آسیب(شخصیتی-روان شناسی) برشمرده شده، مانند عدم اعتماد به نفس، ترس، اختلال هویت و... . برای ملموس تر شدن این مقوله اشاره ای داریم به یکی از سخنان «کیوانعلی قزوینی»(از بزرگان فرقه گنابادی که با درک تناقضات درونی، از این فرقه تبری جست). وی در کتاب «رازگشا» می نویسد: «یک لیره انگلیسی و انگشتر یاقوت طلا و دستمال ابریشمی دولا و جوز مخروطی و یک من نابات خریدم. ملاسلطان خلوت کرد. همه بیرون رفتند..گفتند عبا بینداز، جوراب بکن، یقه و بندهایت را باز کن و سر ار برهنه نما...پول را از من گرفت به دست راست خود و با دست چپش بند دست راست مرا گرفت و گفتند با دست چپت دامن راست مرا بگیر...گفت رو به ملاسلطان به زمین بیفت و سجده کن ، کردم . حالا ملاسلان هم سجده های مرا با آن دستبستگی و یقه و بندهای باز با فلاکت و اسیری می دید و حظ می کرد... او وقت تلقینذکر با تغیر حرف می زد و عبارت «تو» را به جای «شما» به کار می برد.»(۱)
این عبارات، به خوبی شکست شخصیت و هویت فرد را آشکار می سازد.🔚
📚پی نوشت:
1 قزوینی، کیوانعلی، رازگشا، تهران: نشر راه نیکان، ذیل پرسش ۳۹.
@feraghvaadyan
«الجایتو» برادر «غازان » با لقب «سلطان محمد خدابنده » در سالهای (703 - 716ه . ق) جانشین غازان شد . وی ابتدا بت پرست و سپس مسیحی و بعد بودایی شد و آنگاه از مسلمانان اهل سنت گردید و سپس به وسیله علمای شیعه مخصوصا «علامه حلی » (متوفای 676ه . ق) که بحث های وی در مجلس «الجایتو» با علمای سنی معروف است، شیعه شد و با قدرت او مغولان اسلام را پذیرفتند (2) .
وی ابتدا سنی حنفی مذهب و سپس شافعی شد ولی روح مضطرب و تشنه او آرام نگرفت تا این که مذهب شیعه دوازده امامی را پذیرفت و در این عقیده ثابت قدم گشت . نقش علامه حلی را در این باره نمی توان نادیده گرفت، وی کتاب های «منهاج الکرامة » و «کشف الحق » را به منظور اثبات حقانیت تشیع نوشت، ولی «ابن تیمیه » سنی (متوفای 727ه . ق) که کینه و حسادت و تعصب بی جایی به علامه داشت، او را به جای «ابن مطهر» ، «ابن منجس » می خواند (3) . «الجایتوا» شیعه شد و دستور داد نام دوازده امام را بر روی سکه ها ضرب کنند (4) .
«ابن بطوطه » داستان شیعه شدن الجایتو را چنین نقل می کند:
«الجایتوا (سلطان محمد خدابنده) به قضات همه شهرهای ایران دستور داد که مطابق میل او (در حمد و ستایش خلفا) خطبه بخوانند (5) قضات برخی از شهرها امتناع کردند . الجایتو قضات شهرها از جمله «مجد الدین » قاضی شیراز را احضار و تنبیه کرد و رسم او بر این بود که آنان را در برابر سگ های گرسنه می افکند تا بدرند (6) سگ ها قاضی مجدالدین را ندریدند . الجایتو چون شنید، او را احترام کرد و به پایش افتاد و پایش را بوسه زد»/رهیافته
۱۴ فروردین سالگرد درگذشت آرسن میناسیان، خیر ارمنی- گیلانی و موسس اولین داروخانه شبانه روزی ایران و نخستین خانه سالمندان و معلولین کشور بود.
@feraghvaadyan
🔺نسیم نجفی اقدم، عامل تیراندازی در ساختمان #یوتیوب دختری ایرانی-امریکایی از خانواده های ثروتمند فرقه #بهایی است که در شبکه های اجتماعی فضای مجازی به شدت فعال بود.
🔸او چند سایت، کانال و صفحه در اینستاگرام، #تلگرام، #یوتیوب و ... داشت که در آنها به روش خاص خود، گیاه خواری را تبلیغ می کرد و در کنار آن و گاهی بیشتر از تبلیغ گیاه خواری، به آنچه که تبعیض، سرکوب، سانسور و فیلتر سیستماتیک این رسانه ها می دانست اعتراض می کرد.
🔹کانال او در تلگرام که پرمخاطب ترین و فعالترین صفحه اش بود تا پیش از حادثه امروز حدود هزار کاربر داشت اما پس از حادثه و تا ظهر امروز به بیش از 2500 کاربر رسید.
🔺آخرین پست های او دو عکس شخصی است که ظهر جمعه به وقت امریکا ارسال شده اند.
در ویدیویی که از نسیم نجفی اقدم، عامل تیراندازی شب گذشته در آمریکا منتشر شده است، او خود را اهل ارومیه و ساکن مهرشهر کرج معرفی می کند.
پلیس سان برونو ایالت کالیفرنیای آمریکا اعلام کرد که عامل تیراندازی در مقر یوتیوب زنی ۳۹ ساله به نام نسیم نجفی اقدم و ایرانی تبار بوده است.
شبکه تلویزیونی سیانبیسی آمریکا نیز به نقل از چند مقام ارشد پلیس، هویت ضارب را «نسیم نجفی اقدم» اعلام کرد.
طبق گزارش رسانهها، حدود هزار و صد نفر در ساختمان یوتیوب در سان برونو کار میکنند. این ساختمان حدود ۲۰ مایل با ساختمان گوگل فاصله دارد.
پلیس میگوید انگیزه نسیم نجفی اقدم از انجام این حمله، تروریستی نبوده و احتمالا پای اختلافات داخلی یا خصومت شخصی در میان است.
مهاجم هنگام حمله به ساختمان یوتیوب یک اسلحه کالیبر ۹ میلیمتری به همراه داشته است.
طبق گفته پلیس، نسیم نجفی اقدم سه نفر را زخمی کرده و در اثر گلولهای که به خودش شلیک کرده، جان باخته است.
وی که ساکن سندیگو (در جنوب کالیفرنیا) بوده، طبق برخی گزارشها چندی پیش با انتشار یک ویدئو در یوتیوب، این سایت را به اعمال تبعیض علیه خود و سانسور ویدئوهایش متهم کرده بوده است.
@feraghvaadyan
🚩احتمال بهائیبودن عامل حمله به ساختمان یوتیوب
🔹بررسی اینترنتی برخی سوابق «نسیم نجفیاقدم»، عامل تیراندازی به ساختمان یوتیوب در آمریکا، حاکی از آن است که او احتمالا پیرو فرقه ضاله «بهائیت» بوده است.
🔹او همچنین در برخی از شبکههای اجتماعی، مطالبی درباره این فرقه ضاله هم منتشر و خود را پایبند به آن اعلام کرده بود.
🔹طبق این گزارش که برگرفته از وبسایت خود اقدم است، او از دیدارش با اعضای این فرقه ضاله در سال ۲۰۱۵ خبر داده است./تسنیم
🔺تمرکز تبشیر بر ارامنه
❓چرا #مسیحیت_تبشیری بر جامعه ارامنه ایران، تمرکز دارد؟
✝ مسیحیت تبشیری علاوه بر تلاش برای جذب مسلمانان، اهداف دیگری را نیز دنبال می کنند. مانند: متزلزل ساختن پایه هایاعتقادی جامعه اسلامی و تضعیف حس همبستگی ملی با نظام اسلامی. آن ها در این راستا اقدامات مختلفی دارند که کوشش برای شکستن اتحاد و همدلی قومی-ملی ایرانیان از طریق تأثیرگذاری بر افکارعمومی جامعه ارامنه ایران، از ان جمله می باشد. با توجه به جمعیت نسبتاَ زیاد جامعه ارامنه ایران، تبشیری ها هموراه به چشم یک ظرفیت بالقوه و فرصت بااهمیت به آن می نگرند و سرمایه گذاری هدفمندی را بر گرایش ارامنه به سمت خود ترتیب داده اند. مهم ترین محورهای برنامه های سازمان های تبشیری دراین رابطه عبارت است از:
1⃣ تخریب چهره بزرگان ارامنه در ایران از طریق هجمه رسانه ای گسترده.
2⃣ سیاه نمایی علیه نظام اسلامی و مواضعش در قبال ارامنه.
3⃣ ادعای نقض حقوق اقلیت ها درایران.
4⃣ اشاعه آموزه ها و مبانی تبشیری در میان ارامنه.
5⃣ القای حس استقلال طلبی در ارامنه(بیگانگی با ملت مسلمان ایران).
↙️ هرچند، سال ها همزیستی مسالمت آمیز #ارامنه با ملت مسلمان ایران، بسیار عمیق بوده و این دو با یکدیگر ممزوج هستند. ضمن اینکه، حقیقت زندگی و احوالات این اقلیت دینی در ایران، عیان تر از آن است که با این قبیل تبلیغات رسانه ای، دستخوش تحریف و گزند گردد. با این حال، هشیاری نسبت به نقشه های همیشگی جریان تبشیری، امری است ضروری.
@feraghvaadyan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢کلیپ ویژه به مناسبت چهلم شهادت محمدحسین حدادیان
♦️آیا جزییات و نحوه شهادت این شهید مظلوم را میدانید؟
@feraghvaadyan