شوق شهادت در آیت الله العظمی بروجردی
روایتی ازمرحوم آیتالله العظمی صافی گلپایگانی
💥پست ویژه
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
▫️روزى از روزهاى ماه مبارك رمضان در خدمت آن مرجع بزرگ مشرف بودم كه مرحوم آيت الله العظمى آقاى [سیدمحمدرضا] گلپايگانى قدس سره براى ديدار آن بزرگوار تشريف آوردند.
▫️مرحوم آيت الله العظمى گلپايگانى به ايشان علاقه خاص و احترامى به سزا داشتند. آقا هم ايشان را احترام مىكردند و با وجود كهولت سن، به احترام ايشان بر مى خاستند.
🔸بعد از تعارفات، آقا قريب به اين مضامين فرمودند كه من هر وقت اين آيه را مىخوانم از اين كه شهادت نصيبم نشده متأسف مىشوم:
«يٰا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا مٰا لَكُمْ إِذٰا قِيلَ لَكُمُ انْفِرُوا فِي سَبِيلِ اللّٰهِ اثّٰاقَلْتُمْ إِلَى الْأَرْضِ أَ رَضِيتُمْ بِالْحَيٰاةِ الدُّنْيٰا مِنَ الْآخِرَةِ فَمٰا مَتٰاعُ الْحَيٰاةِ الدُّنْيٰا فِي الْآخِرَةِ إِلاّٰ قَلِيلٌ»
▫️و علّت تأسفشان را اينطور بيان كردند كه وقتى علماى اعلام به رياست مرحوم حاج آقا نورالله اصفهانى قدس سره در قم براى مخالفت با برنامه هاى ضد اسلامى رضاخان پهلوى- كه برخى را به صورتهاى فريبنده اظهار، و بخشهاى ديگرى را اظهار نكرده بود- اجتماع كرده بودند، و در واقع يك حركت قوى و مصمم براى حذف پهلوى يا كنترل او ايجاد شده بود، و مرحوم آيت الله حاج آقا نورالله شجاعانه آن را پيگيرى، رهبرى و تعقيب مىفرمود، توقع اين بود كه مراجع نجف اشرف به اين نهضت بپيوندند و آن را تأييد و يارى نمايند.
▫️مراجع نجف اشرف نيز چنان صلاح ديده بودند كه مرحوم آيت الله بروجردى - كه در آن وقت ظاهراً پس از مراجعت از سفر حج در نجف مشرف بودند و عازم ايران بودهاند- به عنوان حوزه نجف و ساير مراجع، به قم بروند و به آنها بپيوندند.
🔸وقتى به ايشان پيشنهاد مىنمايند، آقا به قرآن كريم استخاره نموده بودند كه اين آيه در جواب استخاره آمده بود و ايشان از اين آيه استفاده كرده بودند كه اين اقدام و حركت به اين عنوان، هم نفر و حركت فى سبيل الله است، و هم فى الجملة متضمن بشارت شهادت است.
▫️به همين خاطر قبول كردند، ولى به جهاتى، آقايان از اين اقدام منصرف شده بودند و آقا شخصاً به عنوان مراجعت به ايران و بروجرد و بعد از خاتمه نهضت قم و شهادت مرحوم حاج آقا نور الله از نجف حركت مىكنند، ولى به دستور رضاخان و دولت وقت، ايشان را در مرز، دستگير و به تهران مىبرند، و در آنجا تحت نظر نگاه مىدارند كه شرحى جداگانه دارد.
▪️به همين خاطر آقا كه ظاهراً همان روز اين آيه را تلاوت كرده بودند، غمشان از عدم نيل به فوز شهادت تازه شده بود.
(فخر دوران، صص 23-25)
@rozaneebefarda
شب قدر
هنگام رقم خوردن سرنوشتهاست.
و امشب سر مبارک مولای جهانیان امیرالمؤمنین علی علیه السلام با تیغ جهالت و نیرنگ نفاق ضربت میخورد.
علی علیه السلام بعد از هزار سال همچنان #مظلوم_تاریخ است؛
راه و مرام آن بزرگ مرد دورانها
همچنان در معرض تیغ جهالت #خوارج و حیله و فریبکاری قبیله #معاویهها و #عمروعاصها ست!
تنها با این تفاوت که در زمانه ما #عمارها در میدان تبیین و #مالکها در عرصه جنگ سخت، دشمنان زبون را به زانو در آوردهاند.
تنها تحرکات #سازشکاران و #منافقان و #نفوذیهاست که باید از آن ترسید!
آنها که عجولانه و ناشیانه در پی آنند که تریبون و پرچم انقلابیگری را به چنگ آورند و آنها را ابزار نام و نان و خدای ناکرده وسیله خدمت به دشمن قرار دهند!
قربان پابرهنههای بیادعا و مجاهدان گمنام که برای تقویت جبهه حق از نام و آبرو و مال و جان شان مایه گذاشتند
و درود به روح مطهر #امام_خمینی_کبیر که معبر شهادت و سعادت را بر همگان گشود
و ظرفیتهای معنوی بیبدیل این ملت و امت را نمایان ساخت.
و دعا کنیم برای آقایمان #خامنهای_عزیز که میراث امام را حفظ و تعالی بخشید و امروز ما در دروازههای فتح جهانی قرار گرفتهایم.
و سلام بر #شهیدان و #حاجقاسمها که در هیچ یک از مجالس معنوی این ایام و لیالی جای شان خالی نیست....
#امام و #شهیدان را با حمد و صلواتی یاد کنیم
خدا کند که تا پای جان و تا هنگام مرگ بر عهد خود باقی بمانیم
@rozaneebefarda
1_1540970556.mp3
1.38M
نجوای بندگی
با روی سیاه....
با گریه و آه....
با بار گناه....
@rozaneebefarda
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥ببینید|| شکوه #حضور_مومنانه در دل اروپای سکولار و لائیک و دینستیز!
مزدوران رسانهای دشمن در داخل و خارج از کشور، به آخر خط رسیدهاند!
این تصاویر به معنای پایان خط و بیچارگی محض برای آنهاست!
🔶حاشیه روزنه
احیای #فرهنگ_دینداری در اقصی نقاط جهان مدیون انقلاب شکوهمند اسلامی است.
حقیقتی که نه با انکار دشمنان خارجی از بین میرود و نه با بایکوت #سکولارهای_حوزوی داخل کشور!
🔘روزنه؛ خانه فضلا و فرهیختگان:
https://eitaa.com/joinchat/2032861191C0a0a43a053
تروای فرهنگی
#پرونده_ویژه_روزنه پیرامون انتشار آثار انحرافی روشنفکران دینستیز/شماره ۱
[صفحه ۱ از ۲]
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
چندی است که برخی از اقدامات و رویکردها و اظهارنظر های فرهنگی و هنری کارگزاران فرهنگی (دولتی و غیر دولتی)، علما و متدینین و حزب اللهی ها را نگران نموده است و موجبات بیان برخی از انتقادات به این سیاست ها را از سوی افراد دغدغه مند فراهم نموده است، دغدغه ای که برخاسته از ایمان دینی جامعه و نیز بر گرفته از فرمایشات امام و رهبری در اهمیت فرهنگ و هنجار های اسلامی و دینی جامعه و مواظبت بر آن ها است.
البته این دغدغه نسبت به سیاست گذاریِ فرهنگی کشور، متاسفانه در عرصه های مختلف وجود داشته و دارد ولی در این بین عرصه نشر کتاب یکی از حوزه های بسیار مغفول است.
برخی از آثار منتشر شده در سال های اخیر چنان فاجعه بار است که حتی اگر کمترین نظارت ممکن بر آنان وجود می داشت به هیچ وجه نمی بایست اجازه انتشار پیدا می کردند، عجیب اینکه برخی از مطالب این نویسندگان منحرف حتی در عصر سیاه و منحوس پهلوی نیز از ترس مخالفت یکپارچه علما و متدینان فرصت نشر پیدا نکردند.
از جمله کسانی که در دوران پهلوی پروژه تطهیر عناصر خیانتپیشه و وابسته را کلید زد و پیش برد، فریدون آدمیت بود. او این پروژه و یا مأموریت ماسونی را تحت عنوان "تاریخ اندیشههای جدید ایران" مطرح کرد و در ضمن آن به احیای آثار انحرافی و دینستیزانه عناصر بدسابقهای همچون طالبوف، میرزاآقاخان کرمانی و آخوندف پرداخت.(برای اطلاع بیشتر بنگرید به؛ نهضت امام خمینی، ج۳، صص ۱۳۲_۱۲۵)
ساواک از ترس برانگیخته شدن احساسات عمومی و اقدامات متقابل متدینان در برابر محتوای دینستیزانه کتب آدمیت، دستور منع خرید و فروش کتاب اندیشههای آخوندزاده را صادر کرد! البته بعد از حمایت تمامقد فرح و اختصاص جایزه درباری به آن، رئیس دفتر مخصوص شاه در نامه به وزیر فرهنگ و هنر، دستور شاه مبنی بر صدور فوری اجازه نشر این کتاب را ابلاغ کرد و ساواک نیز با اذعان به مطالب ضد دینی کتاب، دستور رفع توقیف صادر کرد!(همان، ج۳، صص ۱۳۱_۱۲۹)
به نظر میرسد پروژه ناتمام آدمیت در گام دوم انقلاب اسلامی در داخل کشور دوباره کلید خورده است!
پرسش اینجاست چرا و چگونه چنین آثار مفتضحی در سال های اخیر اجازه نشر پیدا کردند و در رقم خوردن این #تروای_فرهنگی چه دست های مرموزی در کار بوده است؟
از چه رو فعالان انقلابی عرصه کتاب(که الحمدلله کم هم نیستند و از امکانات فراوانی برخوردارند) در مقابله با این جریان خطرناک اقدام ملموس و موثری بروز نداده اند.
ارزیابی پشت پرده این جریان خطرناک و خزنده در حیطه مسئولیت نهاد های نظارتی و امنیتی است اما رصد و پایش محتوای دین ستیزانه آثار و منشورات از وظایف قطعی عموم حوزویان و حزب اللهیها است.
بررسی و نقد مستند محتوای مخرب آثار مذکور نیازمند مقالات تفصیلی است اما در پرونده ویژه نوروزی روزنه اجمالا برخی از اباطیل مندرج در آثار جهت اطلاع مخاطبان فرهیخته و ارجمند بازنشر می گردد، پیشاپیش از بازنشر این مطالب انحرافی پوزش می طلبیم و امیدواریم مطالعه مطالب این پرونده زمینه ساز اقدامات موثر علمی و عملی در مقابله با این تحرکات مرموز شود.
🔸کتاب اول: سید حسن تقی زاده(مشروطه خواه لیبرال)
مجموعه مقالاتی درباره کارنامه سیاسی و فکری حسن تقی زاده که به سردبیری فرهاد سلیمانژاد در سال 1402(چاپ اول) توسط نشر «اگر» به بازار نشر عرضه شده است.
این کتاب در واقع اولین جلد از مجموعه «پدران بنیانگذار ایران جدید» است که واقع به دنبال زنده کردن روشنفکران حامی حکومت رضاخانی است. دبیر این مجموعه چنین میگوید:
«این کتاب اولین جلد از مجموعه پدران بنیان گذار ایران جدید است و مقصود از این مجموعه اشاره به آن نسل از رجال فکری-سیاسی است که در گام اول نهضت مشروطه و نظام پارلمانی برآمده از آن و در گام دوم دولت متمرکز مدرن رضاشاهی را مستقیم و غیر مستقیم تغذیه فکری کردند و شالوده آن چیزی بار بخشید که به طور کلی می توان و می باید آن را «ایران جدید» خواند.»(ص7)
ترویج تقیزاده در حالی صورت میگیرد که مقام معظم رهبری با اشاره به کارنامه و افکار سیاه وی، نسبت به خطر تقیزادههای جدید این چنین هشدار میدهند:
«امروز هم تقیزادههای جدید از این حرفها میزنند؛ البتّه به این صراحت نمیگویند امّا مضمون حرفشان این است. آنهایی که افکار غربی را، سبک زندگی غربی را، روشهای غربی را، لغات غربی را به طور پیوسته در داخل، در ادبیّات ما، در افکار ما، در دانشگاههای ما، در مدارس ما تزریق میکنند، پمپاژ می کنند، اینها همین تقیزادههای جدیدند. آنهایی که پشت سر سند2030 ...می ایستند، همان تقیزادههای امروز هستند؛ البتّه امروز به توفیق الهی جوان های مومن ما و مردم انقلابی ما نخواهند گذاشت این تقیزادهها حرفشان به کرسی بنشیند.»(1398/01/01)
@rozaneebefarda
تروای فرهنگی
#پرونده_ویژه_روزنه پیرامون انتشار آثار انحرافی روشنفکران دینستیز/شماره ۱
[صفحه ۲ از ۲]
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
آیا عجیب نیست که در فضای نشر در جمهوری اسلامی، تقیزاده را فردی وطنپرست و با ایمان و قانونمدار و ضدبیگانه معرفی میکنند؟!
🔻هرچند بیان تمامی اغلاط کتاب مذکور در این مجال نمیگنجد ولی برخی از مهمترین ادعاهای مخدوش کتاب به شرح ذیل مطرح میشود:
«تقی زاده از عقلای قوم در مجلس بوده و رفتار سنجیده داشته و بیهوده سخن نمی گفته است»(ص140-141)
«پناهندگی تقی زاده به سفارت انگلیس در جریان استبداد صغیر نشان از وابستگی او به بیگانه نبوده و همانند سنت بست نشینی از سر استیصال بوده است»(ص151)
«هم دستی تقی زاده در ترور مرحوم بهبهانی اتهامی بی مدرک و کینه توزانه از سوی دشمنان او بوده است»(ص160)
«استخدام تقی زاده در واحد تبلیغات آلمان در جنگ جهانی اول آسیبی به روحیه ملی گرایی او نمی زند»(ص166-167)
البته نکات منفی این کتاب فقط محدود به ترویج تقی زاده نیست و در جای جای آن به ستایشگری از پهلوی و نیز هجمه به علمای بزرگ شیعه پرداختهاند!
در کتاب ادعا شده هدف واقعی از نهضت عدالتخانه در حکومت استبدادی رضا خان محقق شده است و حکومت کودتایی رضاخان که علاوه بر ننگ استبداد ننگ وابستگی به بیگانه را بر پیشانی داشت را برآورنده اهداف نهضت عدالتخانه معرفی می کند:
«مهم ترین مطالبه نهضت مشروطه ایران، یعنی تاسیس عدالتخانه، توسط رضا شاه و وزیر کاردانش میرزا علی اکبر خان داور محقق شد.»(ص8)
همچنین یکی از رویکرد های اصلی کتاب هجمه به علمای راستین است که تحت عناوین مختلف به آنان هجمه می شود، در جایی از کتاب با هجمه به مرحوم ملا علی کنی به عنوان قهرمان مبارزه با قراردادهای استعماری در دوران قاجار بالاخص قرارداد ننگین رویتر ایشان را مخالف مدرن سازی کشور معرفی می کند، و در مقابل کسی مانند حسین خان سپهسالار را که امضا کننده اصلی قرارداد استعماری رویتر بود را پرچم دار مدرن سازی کشور معرفی می کند:
«ما در کل دوران قاجار نه با به اصطلاح استبداد، بلکه کاملا برعکس با «کسری اقتدار» و در مواقعی حتی با «فقدان اقتدار» پادشاه مواجه ایم، به عنوان مثال، آنچه موجب ابتر ماندن اقدامات سپهسالار در مدرن سازی کشور شد فقدان اقتدار ناصرالدین شاه در برابر نیروهای مخالف اصلاحات سپهسالار به زعامت ملا علی کنی است.»(ص9)
در جایی دیگر نیز علما و روحانیت را ضد تجدد معرفی کرده و به عنوان شاهد به نامه مرحوم میرزای شیرازی صاحب فتوای تاریخی تنباکو استناد کرده و دغدغه ایشان بر عدم اختلاط مسلمانان با کفار را که مقدمه نفوذ استعمارگران است را این چنین تخطئه می کند:
«تجدد و راه های دستیابی بدان، در نگاه بسیاری از علمای وقت، اساسا کفر بود و این موضوع را میرزای شیرازی صریحا در تلگرافی به ناصرالدین شاه ابراز داشت. او درباره ی عواقب حضور فرنگیان در ایران و هم نشینی ملت با آنان و لمس تجدد مینویسد»(ص300)
در ادامه هم تقی زاده معلوم الحال را به عنوان فردی قانون مدار معرفی کرده و روحانیون مخالف او را قشری و متعصب معرفی می نماید:
«تقی زاده با وجودی که بنابر مصلحت گاهی قبول یا سکوت می کرد، از اساس نگاهی سیاسی بر مبنای قانون داشت؛ برای او تعصب معنایی نداشت، اما در نگاه روحانیت وقت، تعصب به معنای ایمان بود و گذر از آن کفر محسوب می شد»(ص301)
در پایان این کتاب نیز گرداورنده اصلی آن که تلاش وافری در تطهیر تقی زاده نموده است و نقش اسطوره ای برای او ترسیم کرده است؛ نسبت به روشنگری های تاریخی درباره کارنامه سیاه تقی زاده حساسیت نشان داده و صریحا این روشنگری ها را با بهانه های «واهی و مبتذل و عمدتا سیاسی»(ص352) می داند و صریحا به بیانات مقام معظم رهبری در مورد تقیزاده اینچنین کنایه میزند:
«در میان تخریب های بسیاری که در تاریخ معاصر جامعه کوتاه مدت و کلنگی ایران، از صدر مشروطه تا کنون، به ویژه در چهار دهه ی اخیر، از اکابر کشور صورت گرفته است، شاید هیچ تخریبی شدیدتر، بی محاباتر، سهمگین تر و ادامه دار تر از تخریب تقی زاده نبوده است....به رغم اینکه قریب به شش دهه از زمان مرگ او در 8 بهمن 1348 گذشته است، هجمه ها به او نه تنها فروکش نکرده، بلکه در مواردی شدیدتر هم شده است؛ بطوری که حضور نمادین او در منازعات سیاسی روز، همچنان به وضوح مشهود است؛ تو گویی که از قرار بنا نیست تقی زاده به تاریخ بپیوندد.به عبارت دیگر می توان گفت که تقی زاده هنوز با ما معاصر است؛ چون حملاتی که گه گاه علیه او صورت می گیرد،نه نوعا از سنخ حملات مورخان در مجادلات بیپایان تاریخی، بدان شکل که فی المثل در آثار سید احمد کسروی و فریدون آدمیت مشاهده میکنیم، بلکه حملاتی از سوی سیاسیون اثرگذار و درگیر در معادلات روز قدرت در بالاترین سطوح است.»(ص354)
#در_غیبت_حکمرانی_فرهنگی
🔘روزنه:
https://eitaa.com/joinchat/2032861191C0a0a43a053
May 11
هدایت شده از بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی
روز پیروزی
پرونده ویژه بنیاد تاریخپژوهی بهمناسبت روز جمهوری اسلامی
رای امام به جمهوری اسلامی
استفاده از اصطلاح «جمهوری اسلامی» در نامه علمای فارس، در عصر مشروطه
بررسی ادعای یکی از سران نهضت آزادی مبنی بر ابداع نظام جمهوری اسلامی توسط وی
تلفیق اجتهادی جمهوریت و اسلامیت
جمهوریخواهی علمای شیعی در آینه اسناد
صبحگاه 12 فروردین ـ که روز نخستین حکومت الله است ـ از بزرگترین اعیاد مذهبی و ملی ماست.
پیام امام خمینی بهملت ایران در سالروز تأسیس جمهوری اسلامی/بخش اول
پیام امام خمینی بهملت ایران در سالروز تأسیس جمهوری اسلامی/بخش دوم
کتابی که محافل حقوقی و سیاسی را به چالش کشید
🔻 رسانه رسمی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی👇
https://eitaa.com/joinchat/861732881Cb60e54e1db
هدایت شده از بسیج مدرسه علمیه معصومیه قم
بسم الله الرحمن الرحیم
🏴آجرک الله یا صاحبالزمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)🏴
شهید سید مصطفی خمینی:
«سید و سالار من، پدر بزرگوار و عارفم، از شیخ عارف خود، مرحوم شاهآبادی غفرالله لهما و أسکنه الله جنانه، نقل فرمودند که اگر فرضاً رسولالله بهدست دشمن از بین رفته بودی، علی قرآن را میآوردی! تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل.»
نهضت امام خمینی؛ دفتر پنجم، صفحهٔ ۱۷۸
🏴تهدمت و الله ارکان الهدی🏴
✊بسیج مدرسه معصومیه قم:
@basij_masoumieh
هدایت شده از بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی
🏴فضائل امیرالمؤمنین علی علیهالسلام به قلم مجتهد شهید سیدمصطفی خمینی/بخش اول
بهمناسبت شهادت حضرت امیرالمؤمنین علی علیهالسلام
▫️«... اصحاب حدیث در کتابهای خود فضائلی بلند و کوتاه برای آن عزیز و سرور بینظیر ذکر فرمودهاند و به خیال خود با این کار محبوب على الاطلاق حق جل و علا و رسول او را به مردم معرفی کردند و خود هم به واقعیت و مرتبه او پی بردند غافل از آنکه این سنخ موجودات که مرکز خیرات و مجموعه صفات و شقق از ذات هستند، محدود نیستند و در نتیجه آثار آنها را مطابق افق زمان و مادهای که بسیار افقی کوچک و تاریک است، آثار آنها نیست مگر به حساب ما که میرود و ناچیز میباشیم تجلیات علی و مظالم آن سرّ جلی چه بسا در عوالم غیب مطلق و غیب مقید بیشتر بودی و آنچه را که در این نشئه برای اهلش ظاهر شدی یکی از این چندین هزار است.
▪️چگونه میتوان گفت که این عالم تاب ظهور آن سرور قدوسی صفات را دارد و چه سان اذعان کند به این موضوع کسی که از عوالم مطلقه غیب و شهادت جز ماده و طبیعت و آثار آن چیز دیگری درک نکرده است.
▫️آنان که علی را شناختهاند همانا کسانی میباشند که معتقدند حق را شناختهاند و کسانی که اذعان دارند حق قابل شناسایی نیست و هر چه توهم کند برای او از او دورتر خواهد بود و معتقدند که علی را نمی توان شناخت... کسی که با افق علی سنخیتش بیشتر است در عین اینکه از همین آب و خاک پیدا شده چگونه قایل است که او را بشناسد مثل من و امثال من؟
▪️«ای علی حقا که کسی تو را نشناخت جز من و حق من و من که رسول الله هستم شناخته نشدهام جز برای تو و حق و حق را هم غیر از من و تو نشناخته است.» البته این حدیث بسیار کوچک است و بزرگترین نظریه درباره وی آن هم بسیار ناچیز است زیرا تا سنخیت نباشد ممکن نیست که بتوان به این مضمون اذعان نمود و شناسایی [ شناخت] پیدا کرد.
▫️نمیدانم چگونه یک وجود میتواند علت حقیقی خود را بشناسد در صورتی که او میشناسد سبب تولید خود را چگونه ممکن است دیگران او را بشناسند؟ خداشناسی از نظری کاری بسیار آسان و مطابق با اولین بروز فطرت است و از نظری گذشته از آنکه بسیار مشکل است ممتنع میباشد زیرا درک شیئی جز با اتحاد و علیت ممکن نیست... و من نمیگویم که خدای ناکرده این شناسایی که در حدیث است از باب ،اتحادات، سنخیت نشود.
▪️بنابراین ذکر یک مشت قصص و حکایت و احادیث معتبر و غیر معتبر که مشتمل بر مدایح علی است و متضمن محاسن و کمالات او میباشد و مشتمل بر اطلاعات غیبی... از نظری بسیار خوب است و عوام و خواص از آن بهرهبرداری میکنند و به این گفتهها اعتقادات خود را قویتر میسازند و... ولی از نظری بسیار اشکال دارد زیرا گمان برده میشود که [مقام] آن بزرگ موجود ملک و ملکوت به این مطالب ختم میشود... در حالی که این بسیار خطا است و نویسندگان شایسته بوده است که به عرض ملل اسلامی برسانند و به آنان گوشزد کنند که ما در مقام ضبط آنچه که از وی ظاهر گشته بودیم و او غیر آن است که خوانندگان گمان می برند.»(نهضت امام خمینی، ج5، صص178-176)
خرید اینترنتی «نهضت امام خمینی؛ دفتر پنجم» از غرفه رسمی بنیاد تاریخپژوهی
#امیرالمؤمنین
#مجتهد_شهید
🔊به رسانه رسمی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی بپیوندید:👇
https://eitaa.com/joinchat/861732881Cb60e54e1db
هدایت شده از رقعه | مهدی مشکیباف مقدم
🖇به مناسبت روز جمهوری اسلامی
❇️نسبت جمهوریت و اسلامیت چیست؟
❇️علت اصرار مرحوم امام بر این ترکیب چه بود؟
🔻در درس 21 و 22 از تبیین کتاب طرح کلی، بیشتر به تبیین این مفاهیم پرداخته شده است
در اینجا نیز بخشی از آن به زبان ساده تبیین گردیده است👇👇👇
imna.ir/x8jth
🎊لینک دریافت صوت و متن:
🆔 @roqe313
انا لله و انا الیه راجعون
شهادت سردار زاهدی و جمعی دیگر از مدافعان حرم در طی حمله وحشیانه رژیم غاصب صهیونیستی به ساختمانی که در حکم خاک ایران است، را تسلیت میگوییم.
موضعگیریهای ضعیف مسئولان وزارت خارجه مایه تاسف است!
از هماکنون باید موازنه در جنگ تغییر کند.
همه ساختمانهای دیپلماتیک رژیم باید بعنوان هدف قطعی اعلان شود.
عاقلانه ترین برخورد با این ماجرا، مقابله به مثل است.
هدف قرار دادن سران رژیم و تصرف جولان اشغالی برای گام نخست مناسب است.
از هماکنون عمال داخلی دشمن دست به کار شدهاند و پالس ترس و عقبنشینی القا میکنند و دست سربازان بر ماشه به لرزه در می آورند و ذهن سرداران را دچار تردید میسازند.
@rozaneebefarda
روزنه
انا لله و انا الیه راجعون شهادت سردار زاهدی و جمعی دیگر از مدافعان حرم در طی حمله وحشیانه رژیم غا
آقای صدا و سیما
آقای #شبکه_خبر
#عادی_سازی را تمام کنید
امنیت مردم را به مخاطره نیاندازید
با این کارشناسان بزدل پالس عقبنشینی به دشمن ندهید.
@rozaneebefarda
از روابط بینالملل خواندههای اسیر تحلیلهای تخیلی انتظار دارید برای #مقاوت خط و مشی تعیین کنند؟
اگر دشمن اینبار هم دریافتش ترس و عقبنشینی باشد، هدف بعدی اش معلوم نیست کجا و چه کسی خواهد بود
بفهمید این را
@rozaneebefarda
بازهم شروع کردهاند که نتانیاهو می خواهد برای ما تله بگذارد
و جنگ را گسترش دهد و....
آیا رژیم در این شرایط بغرنج جرأت داشت بدون رضایت و مشارکت آمریکا دست به چنین اقدامی بزند؟
دشمن #جنگ مستقیم علیه ما را شروع کرده است
به ما حمله کرده است
حالا در این شرایط جریانی که مانع پاسخ می شود، ماهیتش زیر سؤال است....
@rozaneebefarda
تهاجم اخیر اسرائیل به خاک ما #تله_جنگ_نیست؛ این واقعه خود خود جنگ است...
@rozaneebefarda
شورش را در نیاورید
صبر راهبردی تعریف دارد برای خودش
نیروهای امنیتی و نظامی را با این تحلیل های آبکی روابط بین الملل خوانده ها دچار تردید نکنند
@rozaneebefarda
صدا و سیما در مورد خبر رسانی مرز انفعال و محافظهکاری را گذرانده است
از الجزیره که هیچ
از العربیه هم دارند عقب می افتند
اف بر محافظهکاری....
@rozaneebefarda
در دل جنگ بینالمللی که کانونش فلسطین و غزه است
وضعیت عقبه ما در شرایط غیر جنگی قرار دارد....
@rozaneebefarda
هماکنون شبکه خبر:
در این نبرد هر طرفی که بیشتر صبر کند بیشتر پیروز است!
بزرگوار رسما دارد به اسرائیلیها میگوید که در هر صورت و هرکس را بزنید ما باز صبر میکنیم و خلاصه چیزی از ارزشهای ما کم نمیشود.
سطح تخیل سیاسی بالاست برای ما قابل درک نیست.
@rozaneebefarda
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 کنعانی مقدم در شبکه خبر: تمام سفارت خانههای رژیم صهیونیستی در سراسر دنیا جزو بانک اهداف مقاومت قرار خواهند گرفت
🔶حاشیه
این خط درست و واقعبینانه در خبر رسانی است
@rozaneebefarda
اینبار فرق میکند
موضعگیری رئیسجمهور و رئیس مجلس مهم است
زود و صریح و قاطع باشد
@rozaneebefarda
مسئولان نظام خدای نکرده اسیر این جوجهمشاورهمشاورهای غربزده پروژهبگیر نشوند
اینها دنبال نان شان هستند
نکند دچار خطای محاسباتی شوید
@rozaneebefarda
نگاه ایران به #قم است
سکولارهای اعتدالی نفوذی تمام تلاششان آن است #حزبالله را در قم زمینگیر کنند!
قم باید بپا خیزد
به وظیفه ذاتی اش عمل کند
@rozaneebefarda
#حضور_مردم_در_میدان
سوخت موشک است
آنها که مردم را در میدان نمیخواهند
تابع مکتب #مهندس_بازرگان اند
بازرگان پدر معنوی اعتدالیهای تابع آمریکا بود
@rozaneebefarda