اقدام سخیف #شهیندخت_دولت را مقایسه کنید با برخورد محکم و متعهدانه عراقی ها با اقدام دولتهای اروپایی در همراهی با #همجنسگرایان
◽️ کمیته روابط خارجی پارلمان عراق امروز یکشنبه، لحظاتی پیش با صدور بیانیهای رسماً اقدام سفارتخانه های انگلیس، اتحادیه اروپا و چند کشور دیگر را در برافراشتن پرچم جریان منحرف همجنسبازها را محکوم و آن را اقدامی علیه تمامیت ارضی و عرف اجتماعی و عقائد مذهبی مردم عراق دانست. این کمیته از وزارت امور خارجه عراق خواست برخورد لازم را با این سفارتخانه ها داشته باشد.
◽️ حساب سفارت اتحاده اروپا امروز در توییتر اعلام کرد که امروز به همراه سفارتخانههای انگلیس و کانادا و سایر هیأتهای اتحادیه اروپا در نقاط جهان اقدام به نصب و برافراشته کردن پرچم همجنسبازان در مقر سفارتخانه های مذکور در شهر بغداد کرده است. سفارت اروپا گفته این اقدام در راستای «گرامیداشت» ۱۷ ماه می که روز همجنسگرایان است، صورت گرفته است.
نقل از: خبر حوزه
🔶حاشیه
برخی اقدامات دولت روحانی آبروی روحانیت را بر باد داه است؛ وضعیت معیشتی و تحمیل قراردادهای ننگین همچون برجام به کنار، تصویب سند منحوس 2030 و حمایت یک کارگزار رسمی دولت اعتدال از همجنسگرایی ننگ مضاعف است!
اندک #حامیان_حوزوی_روحانی با چه رویی بعد از این در حوزه مقدسه سرشان را بلند خواهند کرد؟
اگر بزرگان قم به موقع به این انحرافات دینی واکنش نشان ندهند، فردای نزدیک باید منتظر عادی سازی بسیاری از امور ضد دینی بود.
@rozaneebefarda
هدایت شده از روزنه
💥پرونده ویژه کانال روزنه در تحلیل فضای رسانه ای دشمن در موضوع کرونا
◽️اهداف خرابکارانه دشمن چیست؟
برهم زدن امنیت کشور: در کوتاه مدت
ایجاد چالش اقتصادی: در بلندمدت
براندازی نظام اسلامی: در بلندمدت
◾️ #شناخت_نقشه_دشمن، مقدمه #مبارزه بهنگام و هوشمندانه است.
◽️در ماجرای #ابتلای_عام به #ویروس_کرونا، رسانه های معاند به دنبال چه سناریوهایی هستند؟
🔻پاسخ را در پرونده ویژه #روزنه با موضوع #کرونای_سیاسی بیابید:👇
https://eitaa.com/joinchat/2032861191C0a0a43a053
هدایت شده از روزنه
💥ضرورت دشمن شناسی از منظر رهبر معظم انقلاب اسلامی
▪️مقام معظم رهبری در دیدار با مردم #قم(18دیماه98):
آنچه وظیفهی ما به عنوان مردم، به عنوان آحاد جمهوری اسلامی است:
اوّلاً دشمنشناسی است؛ دشمن را [بشناسیم]؛ در شناخت دشمن اشتباه نکنید.
نگویید که خب همه میدانیم؛ بله، شما میدانید که دشمن کیست؛ دشمن استکبار است، دشمن صهیونیسم است، دشمن آمریکا است؛ اینها را شما میدانید امّا
تلاش وسیعی دارد انجام میگیرد برای اینکه این قضیّه را بعکس کنند، نظر مردم را عوض کنند،
با #شیوههای_پیچیدهی_تبلیغاتی؛ همه باید مراقب باشند؛ #دشمنشناسی_بسیار_مهم_است.
❄️#پرونده_ویژه بازکاوی روایت های مخدوش رسانه های معاند در موضوع #کرونا_در_ایران را در کانال حوزوی #روزنه بخوانید:
https://eitaa.com/joinchat/2032861191C0a0a43a053
💥خبر ویژه
پنجمین #پرونده_ویژه روزنه با عنوان «کرونای سیاسی» آماده انتشار شد.
این پرونده به نقشه خوانی عملیات روانی #یونیسف در ماجرای #کرونا_در_ایران اختصاص یافته و حاوی مطالبی است که برای نخستین بار در یک متن فارسی به این صورت فراوری و منتشر می گردد.
با خواندن این پرونده، پشت پرده مافیای #واکسن و دارو در جهان تا حدودی روشن خواهد شد.
گذشته از مسائل درمانی، سیاست های فرهنگی این سازمان پیچیده، بسیار قابل تأمل است.
اگر چنانچه مطالب و مستندات این پرونده را پسندیدید، لطفا در #بازنشر_حداکثری آن در میان مجامع نخبگانی حوزوی و دانشگاهی سهیم باشید.
🔹متن کامل نقشه خوانی عملیات روانی #یونیسف در ماجرای کرونا در ایران را به زودی در روزنه بخوانید:
https://eitaa.com/joinchat/2032861191C0a0a43a053
May 11
💥کرونای_سیاسی/ بخش پنجم
#پرونده_ویژه #کانال_حوزوی_روزنه پیرامون بازکاوی روایت های مخدوش معاندین در موضوع #کرونا_در_ایران
🔸بخش های پیشین این رصد/تحلیل، به رسانه های معاند و #کودتاچی #bbc، #دویچه_وله، #رادیو_فرانسه و #رادیو_پیام_اسرائیل اختصاص یافته بود که به لطف الهی مورد استقبال ویژه محافل نخبگانی رسانه ای و سیاسی قرار گرفت.
📛اکنون بخش پنجم این پرونده باموضوع:
«نقشه خوانی عملیات روانی #یونیسف در ماجرای کرونا در ایران» آماده نشر و در معرض مخاطبان فرهیخته روزنه قرار گرفته است.
❄️مروری بر پیشینه تاریخی و عقبه سازمانی #یونیسف:
[صفحه 1]:
https://eitaa.com/rozaneebefarda/4266
[صفحه 2]:
https://eitaa.com/rozaneebefarda/4267
[صفحه 3]:
https://eitaa.com/rozaneebefarda/4268
[صفحه 4]:
https://eitaa.com/rozaneebefarda/4269
[صفحه 5]:
https://eitaa.com/rozaneebefarda/4270
🔸چنانچه اطلاع از محتوای این پژوهش را برای عموم ایرانیان عزیز مفید میدانید، در #بازنشر آن مساعدت فرمائید.🔸
🔻درج #منبع ضمن آنکه احترام به حقوق تحریریه روزنه است، در دعوت مخاطبان فرهیخته به کانال #روزنه مؤثر خواهد بود.
🔲متن کامل و مستندات مرتبط را در روزنه بخوانید:👇
https://eitaa.com/joinchat/2032861191C0a0a43a053
May 11
#کرونای_سیاسی/ بخش پنجم
🔸مروری بر پیشینه تاریخی و عقبه سازمانی #یونیسف🔸
[صفحه 1از5]
💥اختصاصی
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
تاریخچه یونیسف
صندوق کودکان سازمان ملل متحد UNICEF (United Nations Children's Fund) در اولین جلسه مجمع عمومی سازمان ملل متحد در 1946 به توصیه شورای اقتصادی و اجتماعی ملل متحد برای آنچه که کمک به کودکان آسیب دیده از جنگ جهانی دوم و تامین غذا، دارو و لباس آنها میخوانند، تاسیس شد و مقر آن در نیویورک میباشد.
نکته ای که در مورد تاسیس سازمان یونیسف عموما مغفول مانده است، تاثیر مستقیم فردی به نام لودویک راچمن در ایجاد این سازمان است. اساسا صندوق کودکان سازمان ملل متحد با پیشنهاد مستقیم و پیگری های مستمر وی ایجاد شد. قابل ذکر است که خانواده راچمن از جمله یهودیان مسیحی شده لهستان بودند.
پس از پایان جنگ جهانی دوم و با انحلال سازمان امداد و توانبخشی سازمان ملل متحد (UNRRA) راچمن پیشنهاد تاسیس صندوق موقت جهت حمایت از کودکان آسیب دیده از جنگ جهانی را داد که با موافقت سازمان ملل، صندوق بینالمللی اضطراری کودکان سازمان ملل ایجاد و پس از مدتی به صندوق کودکان سازمان ملل متحد تغییر نام داد.
امروزه یونیسف بزرگترین نهاد بینالمللی در حوزه کودکان است و در بیش از 190 کشور جهان فعالیت میکند. اقدامات و فعالیتهای یونیسف با کمکهای مالی داوطلبانه دولتها، بخش خصوصی و افراد و نهادهای به ظاهر خیریه در سراسر جهان اجرا میشوند.
یونیسف در ایران
فعالیت یونیسف در ایران با طرح ایمن سازی در برابر سل و واکسیناسیون ب ث ژ، در اردیبهشت 1331 آغاز شد. البته جمهوری اسلامی ایران به طور رسمی در سال 1362 عضو این صندوق شد.
نهادهای دولتی همکار با یونیسف در ایران عبارتند از :
وزارت خانه های کشور، آموزش و پرورش، دادگستری، کار و امور اجتماعی، امور خارجه، بهداشت درمان آموزش پزشکی، فرهنگ و ارشاد اسلامی، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، مرکز آمار ایران، سازمان بهزیستی، سازمان جوانان جمعین هلال احمر، ستاد مبارزه با مواد مخدر و قوه قضاییه.
همکاران بخش خصوصی یونیسف ایران عبارتند از :
بانک تجارت، بانک سامان، اتاق بازرگانی ایران و سوییس، اتاق بازرگانی صنایع معادن و کشاورزی ایران، اتاق بازرگانی صنایع معادن و کشاورزی تهران، فروشگاه های زنجیره ای رفاه، پارک فناوری پردیس، گروه هتل های اسپیناس و شرکت تجاری صنم.
مرور مختصر گزارش مالی یونیسف در سال 2018
همانطور که ذکر شد، فعالیت های یویسنف با کمکهای مالی داوطلبانه اداره و اجرا میشود که در زیر، قسمتی از گزارش مالی سال 2018 این سازمان را بررسی میکنیم:
درآمد کل یونیسف از 6.577 میلیون دلار در سال 2017 به 6.676 میلیون دلار در سال 2018 افزایش یافته است که درآمدهای بخش عمومی 76٪ کل درآمد را تشکیل داده و نشان دهنده افزایش 2٪ نسبت به سال 2017 میباشد. این درآمد، بیشتر از دولت و شرکای بین دولتی تامین شده است.
درآمد بخش خصوصی 22٪ از کل درآمد یونیسف را تشکیل داده است که نسبت به سال 2017 3٪ کاهش یافته است. این درآمد بیشتر مربوط به کمیته های ملی ، جمع آوری کمک های مالی بخش خصوصی یونیسف و سازمان های غیر دولتی میباشد.
درآمد کل یونیسف در سال 2018 از طریق حامیان مالی
20 شریک برتر یونیسف در بخش دولتی، 67٪ از کل کمک ها به یونیسف در سال 2018 را به خود اختصاص داده اند.
لازم به ذکر است که در سال 2018، 139 دولت در تامین منابع یونیسف مشارکت داشتند که پنج شریک برتر، دولت های ایالات متحده آمریکا ، انگلستان، آلمان، کمیسیون اروپا و دفتر هماهنگی امور بشردوستانه (OCHA) هستند. این پنج شریک 62٪ از کل مشارکت های دریافت شده از 20 شریک برتر بخش دولتی را به خود اختصاص داده اند.
در سال 2018 ، کمیته های ملی (سازمان های غیر دولتی مستقل حقوقی) در 33 کشور و 48 دفتر یونیسف، در بسیج منابع بخش خصوصی برای فعالیتها یونیسف نقش مؤثری داشتند.
20 شركت برتر منابع خصوصی بخش خصوصی 21٪ از کل کمک ها به یونیسف در سال 2018 را به خود اختصاص داده اند.
پنج شریک برتر در این گروه شامل کمیته های ملی ایالات متحده آمریکا، ژاپن، جمهوری کره، آلمان و اسپانیا هستند. این پنج شریک 57٪ از کل مشارکت های دریافت شده از 20 شریک برتر بخش خصوصی را به خود اختصاص داده اند.
🔹متن کامل نقشه خوانی عملیات روانی #یونیسف در ماجرای کرونا در ایران را در روزنه بخوانید:
https://eitaa.com/joinchat/2032861191C0a0a43a053
ادامه👇
🔸مروری بر پیشینه تاریخی و عقبه سازمانی #یونیسف🔸
[صفحه 2از5]
نگاهی به برخی حامیان مالی و همکاران سازمان یونیسف
استعمار فرانو، «اشغال پایدار غیرمستقیم و بدون اعتراض مردمی با عبور از حاکمان سیاسی است»
که نخستین بار رهبر انقلاب آن را وارد واژگان سیاسی جهان نمودند:
«تلاش طبقه زرسالاران اقتدارطلب برای تسلط بر منابع حیاتی و مالی جهان، آغازگر استعمار فرانو و کاملاً جدید است.»
یکی از روشهایی که استعمار فرانو چهره خود را با آن بزک میکند، شرکت در امور خیریه و عام المنفعه، انجام فعالیتهایی با ظاهر بشردوستانه، صلحطلبانه، آزادیگرایی، ترویج عمران و آبادی و مانند آن میباشد.
طبیعتا سازمان یونیسف و حامیان مالی آن نیز از این قاعده مستثنا نبوده و از هر فرصتی برای افزایش قدرت، ثروت و سلطه خود بر جهان استفاده میکنند.
جهت آشکارتر شدن این مساله، به بررسی سوابق و فعالیتهای پنج حامی مالی شاخص سازمان یونیسف میپردازیم:
بنیاد راکفلر RF (The Rockefeller Foundation)
تلاشهای اولیه بنیاد راکفلر برای تهیه واکسنهای کودک در سال 1984، به دنبال نشست بین المللی در مرکز همایشهای راکفلر در ایتالیا ، با موضوع حمایت از کودکان جهان آغاز و نهایتا منجر به پایه گذاری پویش «واکسیناسیون جهانی کودکان» توسط این بنیاد در سال 1985 شد.
این بنیاد در سال 1990 از ایده جدید خود به نام CVI (The Children’s Vaccine Initiative) رونمایی کرد. CVI، مشارکت دولتی-خصوصی در زمینه واکسیناسیون کودکان با همکاری برنامه توسعه ملل متحد، یونیسف، سازمان جهانی بهداشت ، بانک جهانی و بنیاد راکفلر میباشد که با هدف حمایت از برنامه های تحقیقاتی در زمینه تولید، توسعه و توزیع واكسن كودكان برای کشورهای درحال توسعه ایجاد شد.
از جمله رسوایی های بنیاد راکفلر در زمینه واکسن، عقیم سازی از طریق واکسن کزاز بود.
سازمان بهداشت جهانی در دهه 70 میلادی تحقیقات موفقیتآمیزی برای تولید واکسن ضد بارداری انجام داد. سپس با همکاری و بودجه بنیاد راکفلر، در هند تحقیقاتی برای استفاده از ناقلهایی نظیر واکسن کزاز و دیفتری برای انتقال این واکسن ضدباروری به بدن زنان انجام شد. درواقع واکسنها باهم ترکیب شدند و واکسنهای جدید در چند کشور ازجمله هند و فیلیپین استفاده شد که نهایتا منجر به عقیم شدن بانوان از طریق تزریق واکسن کزاز آمیخته با هورمون Hcg شد.
نکته قابل توجه در برنامه عقیم سازی بنیاد راکفلر، سند مطالعه امنیتی شماره 200 (NSSM200) است که در سال 1974 توسط هنری کسینجر (نظریهپرداز تئوری کاهش جمعیت جهان و عضو بنیاد برادران راکفلر) تنظیم شد. این سند تا 15 سال محرمانه بود.
کسینجر در صفحه 110 این سند، صراحتا از اهمیت تزریق داروهای ضدبارداری صحبت میکند:
«داروهای ضد بارداری تزریقی که برای خانمها به مدت سه ماه یا بیشتر مؤثر هستند، و توسط متخصصین حرفه ای تجویز می شوند بی تردید از اهمیت بسیاری برخوردار خواهد بود.»
و حتی پیشنهاد افزایش بودجه جهت تکمیل تحقیقات این نوع واکسن ها را تا 5میلیون دلار در سال میدهد.
بیان اهمیت پروژه عقیم سازی در سند NSSM200
در صفحه 86 این سند آمده:
«استراتژی ایالات متحده باید تشویق و حمایت از طریق کانال های دوجانبه ، چند جانبه و سایر اقدامات سازنده برای کاهش نرخ باروری در کشورهای منتخب در حال توسعه باشد.»
بررسی ابعاد گسترده این سند در کنترل جمعیت جهانی و همچنین نتایج فاجعه آمیز اجرای آن، از حوصله این مقاله خارج است. همین اندازه تاکید میکنیم که در بين طرحهاي جهانی اجرا شده، پروژه NSSM200 از اهميت فوقالعادهاي برخوردار است، زيرا طي دو دهه با كمك نهادهاي مختلف صهيونيستي و بينالمللي مانند بنياد راكفلر، سازمان بهداشت جهاني، بانك جهاني و حتي يونيسف كه همگي به نوعي تحت سيطره آمريكا قرار دارند، طرح جمعيتزدايي را با موفقيت به پيش برد.
طی چند سال اخیر نیز پروژۀ کاهش جمعیت با حمایت نهادهای خصوصی و بینالمللی، مانند یونیسف، بنیاد راکفلر، بنیاد پاکارد، بنیاد کاول، موسسۀ رفاه عمومی و بسیاری از خیریههای دیگر که وابسته به سرمایهداران بینالمللی بودند ادامه یافت.
🔹متن کامل نقشه خوانی عملیات روانی #یونیسف در ماجرای کرونا در ایران را در روزنه بخوانید:
https://eitaa.com/joinchat/2032861191C0a0a43a053
ادامه👇
🔸مروری بر پیشینه تاریخی و عقبه سازمانی #یونیسف🔸
[صفحه 3از5]
اتحاد جهانی واکسن و واکسیناسیون GAVI (Global Alliance for Vaccines an Immunization)
اجلاس بانک جهانی در سال 1999 با شرکت کارمندان ارشد بنیاد راکفلر، یونیسف، سازمان جهانی بهداشت، بنیاد گیتس و بانک جهانی برگزار شد. شرکتکنندگان به این نتیجه رسیدند که نیاز به جایگزینی CVI با سازمانی جدیدتر و با ارتباط نزدیکتر به پایهگذاران آن وجود دارد. این ایده در سال 2000 منجر به تاسیس اتحاد جهانی واکسن و واکسیناسیون (GAVI) شد. GAVI مأموریت خود را «نجات جان کودکان و محافظت از سلامت مردم با افزایش دسترسی به ایمن سازی در فقیرترین کشورها در جهان» عنوان و راهبرد چهار بخشی را طراحی کرد :
1- سرعت بخشیدن به استفاده از واکسنهای کم مصرف و جدید.
2- تقویت سیستمهای بهداشتی که واکسن را ارائه می دهند.
3- افزایش بودجه برای واکسیناسیون و ایجاد چنین برنامههایی پایدار است.
4- بازار؛ به گونه ای که واکسنها در سطح جهان، برای فقرا مقرون بهصرفه و مناسب باشد.
نکته قابل توجه اینکه در وبسایت GAVI ، از میان سازمانهای شرکتکننده در کنفرانس مذکور، نامی از بنیاد راکفلر نیامده است . در حالی که سایت بنیاد راکفلر خود را یکی از اسپانسرهای متعهد GAVI میداند و این سازمان را بخشی از ابتکارات عملیاتی در دست اقدام بنیاد راکفلر میشمرد.
بنیاد بیل و ملیندا گیتس (Bill & Melinda Gates Foundation)
در میان شرت کنندگان اصلی اجلاس بانک جهانی در سال 1999 که منجر به تاسیس GAVI شد، نام بنیاد گیتس به چشم میخورد. که البته این بنیاد، سرمایه گذار اصلی اتحاد جهانی واکسن و واکسیناسیون (GAVI) میباشد.
کمک 1.5میلیارد دلاری بنیاد گیتس به GAVI 2020-2016. بنیاد گیتس تا کنون 4.1 میلیارد دلار به GAVI کمک مالی نموده است
شاید با شنیدن نام بیل گیتس تنها چیزی که به ذهن بیاید، شرکت مایکروسافت و سیستم عامل ویندوز باشد. اما باید بدانیم این دومین ثروتنمد جهان (2019) و ظاهرا خیّر، چندین سال است وارد تجارت واکسیناسیون و همکاری های به ظاهر بشردوستانه در زمینه محیط زیست و بهداشت شده است.
در وبسایت بنیاد بیل و ملیندا گیتس، شروع فعالیت این بنیاد سال 1997 ذکر شده است اما به نقل وبسایت بنیاد راکفلر، بنیاد بیل و ملیندا گیتس در سال 1994 تشکیل شد که یکی از اولین اهداف آن محور تلاشهای ایمن سازی جهانی است. این تضاد بین روایتها، میتواند این مساله را به ذهن متبادر کند که برنامه مشارکت گیتس از مدتی قبل از 1994 به صورت پنهانی آغاز شده بود.
در سال 2010 بیل گیتس طی سخنرانی در کنفرانس تد (TED) با عنوان «نوآوری تا صفر» و با موضوع آینده استفاده از انرژی در جهان ، جمله ای را بیان کرد که نیت خیرخواهانه بنیاد وی در فعالیتهای تحقیقاتی در زمینه واکسن را به طور جدی زیرسوال برد:
«اگر ما واکسیناسیون را خوب انجام دهیم، می توانیم جمعیت جهان را 10 تا 15 درصد کاهش دهیم.»
این جمله، نقاب از چهره خیرخواهانه و بشردوستانه برنامه های جهانی واکسیناسیون برداشت و هدف اصلی را که عقیم سازی و کاهش جمعیت جهان بود نمایان ساخت. در زیر، چند نمونه از فجایع و رسوایی های بنیاد گیتس در این زمینه را مرور میکنیم:
در سال 2002 در جنوب صحرای آفریقا ، بنیاد گیتس به اجبار، كودكان آفریقایی را علیه مننژیت واكسینه كرد که تقریباً 50 کودک واکسینه شده فلج شدند.روزنامه های آفریقای جنوبی با عتراض به دو آزمایش بزرگ بالینی انجام شده توسط بنیاد گیتس در سراسر آفریقا عنوان کردند «ما خوکچه هندی برای سازندگان مواد مخدر هستیم.»
در سال 2010 ، بنیاد گیتس یک آزمایش 3 مرحله ای از واکسن آزمایشی مالاریا GSK را اجرا کرد که منجر به کشته شدن 151 کودک آفریقایی و ایجاد عوارض جانبی جدی از جمله فلج و تشنج 1048 کودک از 5949 کودک شد.
🔹متن کامل نقشه خوانی عملیات روانی #یونیسف در ماجرای کرونا در ایران را در روزنه بخوانید:
https://eitaa.com/joinchat/2032861191C0a0a43a053
ادامه👇
🔸مروری بر پیشینه تاریخی و عقبه سازمانی #یونیسف🔸
[صفحه 4از5]
در سال 2014 ، بنیاد گیتس واکسن HPV ، ساخته شده توسط کمپانی Glaxo Smith Kline (GSK) را بر روی 32000 دختر جوان در استان های دور افتاده هند آزمایش کرد. تقریباً 1200 عوارض جانبی شدید از جمله اختلالات خود ایمنی و باروری گزارش شد و هفت نفر درگذشتند.
بنیاد گیتس با قول سرمایه گذاری 450 میلیون دلاری جهت ریشه کن کردن فلج اطفال، "گروه مشاوره فنی ملی هند در مورد ایمن سازی" (NTAGI) را تحت کنترل خود درآورد. پنج پزشکان هندی اعلام کردند پویش واکسیناسیون گیتس باعث همه گیری فلج حاد غیر فلج اطفال (NPAFP) شده و 490000 کودک را بین سال های 2000 تا 2017 فلج کرده است. نهایتا در سال 2017، دولت هند سیستم واکسیناسیون بنیاد گیتس را فراخواند و از هند اخراج کرد.
در سال 2017 و با افشا شدن جنبه های فاجعه بار این نوع فعالیتها، سازمان بهداشت جهانی به طور ضمنی اعتراف کرد که انفجار جهانی فلج اطفال، عمدتاً ناشی از فشار و تنش واکسن (vaccine strain) است و وحشتناک ترین بیماریهای همه گیر در کنگو ، افغانستان و فیلیپین ، همه با این واکسن ها مرتبط است. در حقیقت تا سال 2018 ، 70 درصد از موارد فلج اطفال جهانی، ناشی از تنش و فشار واکسن بودند.
آژانس توسعه بین المللی ایالات متحده USAID (United States Agency for International Development)
آژانس توسعه بین المللی ایالات متحده که به اختصار USAID نامیده می شود، در سال ۱۹۶۱ به دستور جان اف کندی راه اندازی شد که پس از آن در سال 2009 رسما به عنوان آژانس همکار با وزارت امورخارجه و وزارت دفاع ایالات متحده آمریکا معرفی شد.
برای شروع به کار چهار برنامه برای USAID تعریف شد که عبارتند از: توسعه کمک به کشورها، جلوگیری از تخریب، کمک برای کشورهای فقیر که مردمان آن تلاش میورزند تا از گرسنگی فرار کرده و صاحب زندگی بهتر شوند و توسعه و اصلاحات دموکراسی در ممالک جهان
USID از دهه 60 میلادی رویکرد "نیازهای اساسی بشر" را مورد تأکید قرار داد و در 5 زمینه متمرکز شد :
غذا و تغذیه، برنامه ریزی جمعیت، سلامتی، تحصیلات و توسعه منابع انسانی.
طبیعتا تمرکز بر این 5 مورد زمینه همکاریهای تنگاتنگی را با سایر سازمان های بین المللی همسو فراهم کرد و خصوصا در زمینه برنامه ریزی جمعیتی، حمایت مالی بنیادهای جهانی نظیر راکفلر، آژانس توسعه ایالات متحده (USAID)، یونیسف و صندوق جمعیت سازمان ملل متحد، سبب شد بودجه هنگفتی به فعالیتهای علمی و پژوهشی جمعیت شناسی اختصاص یابد.
همچنین یونیسف در گزارش فعالیت های سالانه خود در سال 2018 اشاره میکند که با همکاری USAID ، بنیاد راکفلر ، بنیاد گیتس و بانک جهانی درصدد تدوین نقشه راه توسعه سلامت جامعه هستند.
از سال 1984، برنامه «بررسی های جمعیتی و بهداشتی» با نام اختصاری DHS (Demographic and healthsurveys) که توسط این آژانس اداره میشود، بیش از 300 نظرسنجی در بیش از 90 کشور جهان انجام داده است. DHS وظیفه جمع آوری دقیق اطلاعات از سراسر جهان در موضوعاتی مانند باروری، تنظیم خانواده، مادران و بهداشت كودك ، جنسيت، ایدز، مالاريا ، تغذيه و بهداشت محيط را برعهده دارد که این اطلاعات را از طریق مصاحبه و همچنین جمع آوری نمونه های بیولوژیکی به دست می آورد.
نکته قابل توجه اینکه دسترسی به این اطلاعات، آزاد بوده و دولت ها، سازمان ها، محققان و پژوهشگران بین المللی میتوانند از آنها جهت رسیدن به اهداف خود، سیاستگذاری ها، برنامه ریزی ها و ... بهره برداری نمایند.
نمودار ارائه شده توسط DHS که نشانگر رشد استفاده از روشهای پیشگیری از بارداری کشور زامبیا میباشد
البته رویکرد اصلی USID همچنان دخالت و نفوذ در کشورهای هدف جهت تغییر در نظام سیاسی، ایجاد نافرمانی های مدنی و اغتشاش، جنگ اقتصادی و حتی حمایت از گروه های تروریستی همچون داعش میباشد.
🔹متن کامل نقشه خوانی عملیات روانی #یونیسف در ماجرای کرونا در ایران را در روزنه بخوانید:
https://eitaa.com/joinchat/2032861191C0a0a43a053
ادامه👇
🔸مروری بر پیشینه تاریخی و عقبه سازمانی #یونیسف🔸
[صفحه 5از5]
بنیاد بین المللی لاینز کلابز LCIF (Lions Clubs International Foundation)
کلوب لاینز در سال 1917 و پس از پایان جنگ جهانی اول توسط ملوین جونز (فراماسونر اهل آمریکا) ایجاد و در سال 1968، به بنیاد بین المللی کلوب لاینز تغییر نام داد.
همچنین در وبسایت فراماسونری، نام کلوب لاینز به عنوان یکی از اعضا درج و صراحتا عنوان شده که این بنیاد، شبه فراماسونری (Paramasonry) است. (گروه هایی است که ادعا نمی کنند ماسونی هستند، اما با این وجود برخی از ویژگی های فراماسونری را دارند.)
این بنیاد، ماموریت خود را توانمندسازی داوطلبان برای خدمت به جوامع خود، رفع نیازهای بشردوستانه ، تشویق صلح و ارتقاء تفاهم بین المللی عنوان کرده و صراحتا بیان میکند خواهان «رهبری جهانی در خدمات اجتماعی و بشردوستانه» هستند. تمرکز اصلی این بنیاد بر فعالیتهای سلامت و محیط زیست میباشد
این بنیاد همکاری های گسترده ای با بنیاد گیتس، GAVI و به ویژه سازمان یونیسف دارد که در زیر به نمونه هایی از آن اشاره خواهیم کرد:
بنیاد لاینز در سال 2017 با تامین بودجه و با همکاری GAVI، پروژه دوساله واکسیناسیون سرخک و سرخچه (MR) را در اندونزی راه اندازی کرد .
به نقل از وبسایت رسمی سازمان یونیسف آمریکا، بنیاد لاینز از سال 1996 صدها هزار دلار برای برنامه School-in-Box یونیسف جمع آوری و اهدا کرده که به عنوان بزرگترین سازمان خدمات باشگاهی جهان، شریک مهمی برای صندوق ایالات متحده یونیسف به شمار می آید.
بنیاد لاینز در سال 2013 با عنوان «محافظت از جان فرزندان سوریه» به نیروهای یونیسف انگلیس در سوریه پیوست و مبلغ 500 یورو به این سازمان کمک کرد.
البته این فعالیتهای ظاهرا بشردوستانه ماسونی به همینجا ختم نمیشود و این بنیاد در سال 2015 با صدور فراخوان عمومی، اقدام به جمع آوری کمکهای مردمی جهت تهیه پتو برای آوارگان کرد .
🔹متن کامل نقشه خوانی عملیات روانی #یونیسف در ماجرای کرونا در ایران را در روزنه بخوانید:
https://eitaa.com/joinchat/2032861191C0a0a43a053
💥کرونای سیاسی/ بخش پنجم
#اختصاصی
پرونده ویژه روزنه در تحلیل عملکرد #یونیسف در موضوع #کرونا_در_ایران
❄️نمودار نخست: نمودار فراوانی موضوعات
🔻 مسائل اجتماعی و خانوادگی، بیشترین سهم را در اخبار تولیدی یونسف پیرامون ایران به خود اختصاص داده است.
🔹متن کامل نقشه خوانی عملیات روانی #یونیسف در ماجرای کرونا در ایران را در روزنه بخوانید:
https://eitaa.com/joinchat/2032861191C0a0a43a053
💥کرونای سیاسی/ بخش پنجم
#اختصاصی
پرونده ویژه روزنه در تحلیل عملکرد #یونیسف در موضوع #کرونا_در_ایران
❄️نمودار دوم: قالب ارائه تولیدات رسانه ای یونیسف
🔻 56 درصد از مطالب یونیسف به صورت خبر و 44 درصد آن در قالب مقاله، اینفوگرافی و #دستورالعمل ارائه شده است که در فرایند رفتارسازی تأثیری به مراتب بیشتر از اخبار خام دارد.
🔹متن کامل نقشه خوانی عملیات روانی #یونیسف در ماجرای کرونا در ایران را در روزنه بخوانید:
https://eitaa.com/joinchat/2032861191C0a0a43a053
💥کرونای سیاسی/ بخش پنجم
#اختصاصی
پرونده ویژه روزنه در تحلیل عملکرد #یونیسف در موضوع #کرونا_در_ایران
❄️نمودار سوم: نمودار بار معنایی
🔻 ظاهرسازی و ژست بی طرفی، اصل بسیار مهمی در تولیدات رسانه ای یونیسف بوده و تأثیر عملیات روانی این مجموعه را به مراتب بیش از بنگاه های سیاسی-رسانه ای فاش گو، قرار داده است.
60 درصد مطالب یونیسف با بار معنایی خنثی، 25 درصد بار معنایی منفی و تنها 15 درصد با بارمعنای مثبت ارائه شده است. که البته اخبار خنثی نیز کاملا در جهت کلان سناریوی یونیسف قرار دارد.
🔹متن کامل نقشه خوانی عملیات روانی #یونیسف در ماجرای کرونا در ایران را در روزنه بخوانید:
https://eitaa.com/joinchat/2032861191C0a0a43a053
#کرونای_سیاسی/ بخش پنجم
نقشه خوانی عملیات روانی #یونیسف در ماجرای کرونا در ایران
🔸چکیده سناریوی سایت فارسی یونیسف🔸
[صفحه 1از2]
#اختصاصی
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
با بررسی آماری، عملیات روانی و تحلیل موضوعات مطرح شده با موضوع کرونا در وبسایت یونیسف، سناریوی این سازمان جهت نیل به اهدافش مشخص شد. این سناریو در سه زمینه اصلی با زیرشاخه های مشخص، دنبال شده است:
4.1. یونیسف و نهادهای بین المللی
یونیسف سناریوی خود در زمینه سازمان ها و نهادهای بین المللی را در چهار زیرشاخه دنبال کرده است:
1/1 مرجعسازی از خود
این سازمان جهت مطرح کردن خود در جامعه ایران، اعتمادسازی و نفوذ در خانواده ایرانی، با روش های مختلف به مرجع سازی از خود پرداخته است. یونیسف علاوه بر برشمردن مکرر حمایتها و کمکهای خود، با حذف مراجع رقیب شامل دولت ها و وزارتخانه های مربوط، خود را یکه تاز میدان کمک و حمایت معرفی کرده و به این ترتیب مخاطب، ناخودآگاه جهت کسب اطلاعات، دستورالعمل ها و راهکارهای مربوطه، حتی پس از پایان بحران کرونا، به وبسایت یونیسف و دیگر سازمانهای بین المللی مرتبط با آن مراجعه خواهند کرد.
2/1 تشویق به واکسیناسیون
سازمان یونیسف به عنوان بزرگترین دلال واکسن در جهان، در تمام شرایط و موقعیت ها تلاش خود را جهت ادامه یافتن واکسیناسیون توسط دولتها میکند. این تلاش حتی در شرایط بحرانی کرونا و لزوم کاهش مراجعات به مراکز پزشکی و همچنین رعایت طرح فاصله گذاری اجتماعی، ادامه دارد. این درحالی است که حتی خود یونیسف نیز معترف است واکسنهای فعلی موجود در بازار، به هیچ عنوان جنبه پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا را ندارد.
اصرارهای مکرر سازمان یونیسف و حتی تعیین پاداش مالی برای دولتهایی که حجم واکسیناسیون خود را در شرایط کرونا کاهش ندهند، تاکید و تاییدی است بر دید منفعت طلبانه و سرمایه داری این سازمان که اهداف سودجویانه آن را از پس فعالیتهای به اصطلاح خیریه نمایان میکند.
3/1 تأمین هزینههای مالی
از آنجایی که هزینه های این سازمان از طریق کمکهای داوطلبانه و دولتها تامین میشود، و با توجه به سابقه دونالد ترامپ در قطع کمکهای دولت ایالات متحده به سازمان ملل و سازمان جهانی بهداشت (به عنوان یکی از بزرگترین حامیان این سازمان ها) یونسف برای پیشبرد اهداف خود بیش از پیش به کمکهای مالی نیاز دارد. به همین جهت این سازمان به عناوین مختلف و با ظاهری بشردوستانه، درخواستهای تامین مالی خود را مطرح کرده و در جای جای وبسایت خود، راه های مختلف و متنوع واریز وجه را به مخاطب معرفی میکند. گسترش این روش تامین مالی به بهانه حمایت از کودکان مناطق محروم در ایران، درکنار نبود نظارت دولتی بر آن میتواند به عنوان سناریوی تلاش برای خروج ارز از کشور و یا سناریوی استفاده از منابع کشور جهت رسیدن به اهداف دولتهای غربی و سازمانهای بین المللی مطرح شود.
4/1 تلاش برای پیشبرد پروژه جهانیسازی
با بررسی آماری وبسایت یونیسف و مشاهده توصیه و تاکید بر رفتارهای یکسان در مواجهه با بحرانها برای جوامع مختلف، به اجرای سناریوی جهانی سازی را از سوی این سازمان پی میبریم. سناریویی که نهایتا به حذف آداب و رسوم، ادیان، فرهنگها و عادات سنتی و گاها ریشه دار می انجامد و فرهنگ و تمدن رو به زوال غرب را جایگزین آن ها میکند؛ فرهنگ سرمایه داری عاری از هرگونه روح و آداب نجات بخش بشری. و یونیسف به عنوان یکی از زیرمجموعه های سازمانهای بین المللی، نقش خود را در این پروژه به خوبی اجرا میکند.
4.2. سبک زندگی
سبک زندگی یکی از ارکان اساسی هویت ساز فردی و اجتماعی میباشد که غفلت از آن به معنی از دست دادن و نابودی هویت و نهایتا فرهنگ یک ملت است. همین مهم باعث میشود که مساله سبک زندگی به عنوان یک اصلی ترین نقاط جدال بین تمدن اسلام و غرب شناخته شود و هرکدام با قدرت و تمام توان سعی در پیروزی در این جبهه سخت و نفس گیر را داشته باشند. یونیسف نیز به عنوان یکی از پایگاههای عملیاتی تمدن غرب، در این زمینه فعالیتهای چشمگیری انجام داده است. با مشاهدات آماری در موضوع بحران کرونا، مشخص شد این سازمان تغییر سبک زندگی را به طور همزمان در دو شاخه دنبال میکند:
🔹متن کامل نقشه خوانی عملیات روانی #یونیسف در ماجرای کرونا در ایران را در روزنه بخوانید:
https://eitaa.com/joinchat/2032861191C0a0a43a053
ادامه👇
نقشه خوانی عملیات روانی #یونیسف در ماجرای کرونا در ایران
🔸چکیده سناریوی سایت فارسی یونیسف🔸
[صفحه 2از2]
1/2 زیر سؤال بردن یا کمرنگکردن اعتقادات و سبک زندگی اسلامی
یکی از مهمترین موانع موفقیت پروژه جهانی سازی، تعلیمات و دستورات جامع و کامل دین مبین اسلام است که با پویایی تمام، نه تنها مانع از هضم شدن پیروانش در فرهنگ و تمدن منحط غرب شده بلکه خود به عنوان دینی پیشرو و پیشگام، تمام لوازم تمدن سازی را در اختیار مسلمانان و آزادگان جهان قرار داده است. پس عجیب نیست وقتی با بررسی های آماری مشاهده شد یکی از اهداف یونیسف، کم رنگ کردن اعتقادات مذهبی و زیرسوال بردن سبک زندگی اسلامی به ویژه در جامعه ایرانی است. هدفی که با بروز بحران کرونا، شکل جدیدی به خود گرفت و با سانسور تمام اعتقادات و دستورالعملهای مذهبی در کاهش اضطراب، مهار بحران، افزایش همدلی و مواسات و حتی دستورالعملهای بهداشتی اسلام، نمود پیدا کرد.
2/2 القای نسخه غربی و غیراسلامی در سبک زندگی
رکن مکمل تغییر سبک زندگی را میتوان القا و جایگزینی نسخه غربی و غیراسلامی دانست که با بررسی های انجام شده مشاهده شد یونیسف در این امر نیز فعال میباشد. این سازمان همزمان با حذف و سانسور دستورالعملهای عملی و امیدبخش اسلام در مواجه با بحران ها، نسخه هایی را به مخاطب القا میکند که نه تنها تاثیر دائم و پایداری در مهار بحران و کنترل اضطراب ندارد، بلکه به عنوان راهکارهای موقت عمل کرده و پس از اتمام دوره، مشکلات روحی و روانی بازگشته و پریشانی ها و مشکلات بیشتری برای فرد به همراه خواهد آورد.
4.3. دولت ها
عادیسازی پروژه نفوذ در دولتها
کنترل و هدایت غیرمستقیم وزارتخانه های حساس در ایران مانند امور خارجه، بهداشت و به ویژه آموزش و پرورش که مستقیا با تربیت کودکان و آینده سازان کشور سر و کار دارد، در سرلیست نفوذ نهادهای بین المللی و یونیسف قرار دارد. سازمان یونیسف به خوبی میداند که با نفوذ در این وزارتخانه مهم و حیاتی و هدایت مستقیم و غیرمستقیم مدیران تصمیم ساز این نهاد، میتواند سرنوشت و آینده ایران را دست گرفته و به هر سمت و سویی که بخواهد سوق دهد. به همین خاطر و جهت کاهش حساسیت ها به پروژه نفوذ، مبادرت به عادی سازی رخنه در دولتها و وزارتخانه ها کرده و تماس و ارتباط با آن ها را به عنوان موضوعی ساده و مرسوم عنوان میکند و با تکرار این عادی سازی در قالب ارتباط گیری جهت ارسال کمکها و نظارت، حساسیت ذهنی مخاطب نسبت به این موضوع را کاهش داده و به هدف نهایی خود میرسد.
🔹متن کامل نقشه خوانی عملیات روانی #یونیسف در ماجرای کرونا در ایران را در روزنه بخوانید:
https://eitaa.com/joinchat/2032861191C0a0a43a053
1399-02-18 نقشه خوانی عملیات روانی یوینسف .pdf
7.8M
💥کرونای سیاسی/بخش پنجم
🔸متن کامل «نقشه خوانی عملیات روانی #یونیسف در ماجرای کرونا در ایران» ( 82 صفحه)
🔻پژوهشی تفصیلی در شناخت عملیات روانی سازمان مرموز و استعمارگر #یونیسف در ماجرای کرونا در ایران
#اختصاصی
🔹کاری از تحریریه سیاسی کانال حوزوی #روزنه
#نشر_حداکثری_لطفا
🔸فرهیختگان را به روزنه دعوت فرمائید:👇
https://eitaa.com/joinchat/2032861191C0a0a43a053
13990228_39446_128k.mp3
21.6M
🎙بشنوید | صوت کامل بیانات رهبر انقلاب در ارتباط تصویری با نمایندگان تشکلهای دانشجویی. ۹۹/۲/۲۸
🔸فرهیختگان را به روزنه دعوت فرمائید:👇
https://eitaa.com/joinchat/2032861191C0a0a43a053
روزنه
تایید و ترویج همجنس گرایی توسط یک مقام دولت روحانی برگ دیگری از افتخارات و خدمات فرهنگی دولت اعتدال!
واکنش جناب آقای #علیدوست به اقدام موهن #مولاوردی در ترویج #همجنسگرایی
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
باسمه تعالی
به بهانه روز جهانی خانواده!
از پدیده هایی که ضرورت، صلاح و سداد آن بر هیچ کس پوشیده نیست، ازدواج و تشکیل خانواده است.
در شریعت حکیم اسلام نه تنها بر ضرورت این کار تاکید شده، بلکه "امری مقدس" انگاشته شده است. از آیات الهی به شمار رفته، محبوب ترین بنا نزد خداوند قلمداد گردیده است و فقیهان، به استحباب ذاتی آن فتوا داده اند.
در کنار این تاکید و تقدس انگاری، شریعت عفیف بر تولید نسل و تشکیل خانواده هم تاکید کرده است.
واضح است که این دو دستور حکیم تا چه پایه می تواند به رستگاری فرد و جامعه کمک کند، عفاف را نهادینه سازد و دین داری مردمان را بالا برد. سوگمندانه باید گفت از جهات مختلفی، موانعی برای تشکیل این کانون الهی به وجود آمده است:
از یک سو امروزه تشکیل خانواده با آمیخت به رسومی غیر منطقی، خرافی و پرخرج در کنار بی کاری و عدم اشتغال مناسب برای بسیاری از خانواده ها به یک آرزو که به شدت دیر دستیاب شده، تبدیل گشته است.
از دیگر سو، برخی ناهنجاری های اخلاقی، غیر انسانی و دینی در کنار ازدواج و تشکیل خانواده مطرح گردیده است که موجب نگرانی است و رسالتی بزرگ را بر دوش عالمان، فرهیختگان، رسانه ها حتی هنرمندان و صاحبان تاثیر، مینهد.
خوانندگان این نوشتار کم و بیش، از جریان همجنسگرایی اطلاع دارند. امروزه نشانه های غیر قابل انکار یک هجوم چند ساحتی (فرهنگی، سیاسی، اجتماعی) علیه فرهنگ نه فقط اسلامی بلکه دینی به طور مطلق بلکه و انسانی ظاهر شده است.
به راستی آیا نغمه های شومی که در برخی از کشور های اسلامی (و یا همه) از جمله در افغانستان، تاجیکستان، ترکیه، آذربایجان و عراق در اینباره شنیده شده یک اتفاق ساده است؟!
البته ملت های کشور های نامبرده محترم، متین و متشرع اند لکن این متانت و تشرع نمیتواند مانع اثر گذاری برخی اقدامات شوم شود. به راستی چه منطقی پشت برافراشته شدن پرچم ننگین کمان، همجنسگرایی توسط سفارت کانادا و انگلستان در عراق است (به حسب اخبار). قاعدتا نمایندگی اتحادیه اروپا میداند که این حرکت عکس العمل مردم نجیب، دولت و مجلس عراق را در پی دارد لکن به قصد قبح زدایی و امتحان عکس العمل ها این حرکات صورت میگیرد. براین اساس:
۱. همه فرهیختگان و صاحبان تاثیر (هرکس به اندازه و شکل کار خودش) باید در راستای نهادینه کردن تقدس و ضرورت انگاری تشکیل خانواده و پلشت انگاری همجنسگرایی قدم بردارند. چه خوب است این خواست به همه رهبران دینی به ویژه واتیکان و جناب پاپ هم برسد که حرمت شرق را به عنوان زادگاه انبیا ارج نهند و از ورود برخی سوغات های شوم از غرب به شرق تا آنجا که میتوانند جلوگیری کنند.
۲. مطابق اصل دهم از اصول قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران : حاکمیت موظف است همه قوانین و برنامه ریزی های خود را در جهت آسان کردن تشکل خانواده، پاسداری از قداست آن و استواری روابط خانوادگی بر پایه حقوق و اخلاق اسلامی سوق دهد.
⛔️ ۳. همگان به ویژه مسئولان کشوری در جمهوری اسلامی ایران مواظب باشند که هیچ حرکتی، سهوی یا عمدی، از خود بروز ندهند که حکایت از غفلت از آنچه میگذرد بنماید. این حرکات از هرکس و به هر قصد و در هر حالی که سرزند، آثار وضعی مخرب خود را دارد.
۴. در برخی خبرها آمده بود : ۱۵ می روز جهانی خانواده است و سازمان ملل همچنان خانواده را واحد اصلی جامعه میداند. خبر خوبی است لکن جناب سازمان ملل و دیگران باید بدانند که خانواده از دو جنس تشکیل میشود نه یک جنس !!
خداوند بزرگ همه انسان ها را به آنچه صلاح آنها در آن است هدایت فرماید. پلشتی ها و پلیدی ها را بزداید.
حوزه علمیه قم - ابوالقاسم علیدوست
۱۳۹۹/۰۲/۳۰
@rozaneebefarda
از فمنیست دانستن پیامبر (ص) تا حمایت از همجنسگرایان
کارنامه خواب و بیداری های خانم معاون
[صفحه۱از۳]
💥اختصاصی
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
🔸شاید تکیه یکی از اعضا حزب منحله مشارکت بر مسند معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری عجیب باشد، فردی که یادداشت ها و مقالات او در سایتهای وابسته به عناصر ملی- مذهبی با رویکردی فمنیستی منتشر شده است. اما وقتی منش لیبرالیستی دولت را مینگریم، نه تنها این مساله، که حاشیه های بعدی خانم معاون نیز دیگر عجیب به نظر نمیرسد.
🔸 #شهیندخت_مولاوردی، یکی از فعالین #فتنه88 است که در #فتنه_آبان98 (فتنه بنزینی) نیز با حمایت از آشوبگران و اشراری که خسارتهای مالی و جانی بسیاری به کشور تحمیل کردند، خواستار برخورد با نیروهای مقابلهکننده و تأمینکننده امنیت مردم و کشور شد و بیانیه ۷۷ نفر از چهره های تندروی اصلاحطلب که عمدتا از جریان فتنه داخلی و محکومان امنیتی سال ۸۸ هستند را امضا کرد.
🔹مولاوردی در سال 92 با چانه زنی های معصومه ابتکار به عنوان معاون رییسجمهور در امور زنان و خانواده منصوب شد و از همان زمان، فعالیت های خود را در حوزه زن و خانواده، با عقبه ذهنی فمنیستی-لیبرالیستی و با پشتوانه منصب دولتی که نصیبش شده بود آغاز کرد. وی پس از قانون منع به کار گیری بازنشستگان در سال 97 استعفا کرد.
🔸مولاوردی در طول 5 سال حضور در منصب دولتی و 1.5 سال پس از آن، به سبب اظهارات و اعمال هنجارشکنانه خود یکی از پرحاشیه ترین معاونان دولت حسن روحانی به شمار می آید. در زیر، چند حاشیه خانم معاون را بررسی خواهیم کرد:
حضور زنان در ورزشگاه، از حربه های نخ نمای اصلاح طلبان، اعتدالیون و جریانهای همسو جهت رای آوردن و به نوعی تنفس مصنوعی سیاسی این جریانات میباشد.
🔻طراح اصلی این مساله را میتوان شادی صدر، عنصر معلوم الحال فراری حامی همجنسبازان دانست و شهیندخت مولاوردی، سابقه همنوایی با شادی صدر در این زمینه را در کارنامه خود دارد.
به ویژه در سال 1393 در یادداشتی در صفحه فیس بوک خود از اعتراضش به عدم حضور زنان در سالن مسابقات والیبال در جلسه هیات دولت خبر داد و نوشت:
«امروز در هیئت دولت به ممنوعیت ورود زنان به سالن مسابقات والیبال اشاره کردم و مراتب اعتراض و ناامیدی نسل جوان را از این موضوع اعلام کردم».
🔻این درحالیست که مهمترین مسائل در حوزه جوانان، زنان و خانواده، به شدت مغفول مانده و ایشان به علل اصلی ناامیدی و اعتراض جوانان که همانا بیکاری و تورم و به تبع آن افزایش سن ازدواج و کاهش نشاط جوانان میشود نکرده اند.
🔸مولاوردی در اسفندماه 1394 مدعی شد در سیستان و بلوچستان، روستایی وجود دارد که تمام مردان آن اعدام شده اند. این ادعا توسط معاون دادستان زاهدان تکذیب و مولاوردی با شکایت دادگستری سیستان و بلوچستان به دادسرا احضار شد.
🔹یکی از غیرانسانی ترین اظهارات و برنامه های مولاوردی، ماجرای طرح عقیم سازی کارتون خواب ها بود. در سال 1395 شهیندخت مولاوردی در مورد پیشنهاد عقیم کردن زنان کارتون خواب که زمزمه هایی از آن در جامعه شنیده میشد عنوان داشت:
«قطعا این برنامه باید از سوی وزارت بهداشت بررسی و ارائه شود اما در این رابطه بحثهایی در جریان است...باید به طور تخصصی و کارشناسی این طرح بررسی شود و بر اساس رضایت زنان کارتن خواب، عقیم شدن صورت بگیرد. قطعا این طرح به دلیل هزینهها و تولدهای نوزادان معتاد که بار مالی برای نظام و کشور خواهد داشت و به لحاظ معنوی و اقتصادی و هزینه های اجتماعی نیازمند بررسی کارشناسی است و مطلوب این است که ریشه ها قطع شود تا آماری از متولد شدن نوزادان معتاد نداشته باشیم.».
🔸البته عقبه های معلوم الحال جامعه ی به اصطلاح هنری نیز در این بحث ورود کرده و به حمایت از طرح عقیم سازی پرداختند. بزرگمهر حسین پور، کاریکاتوریست حامی اصلاحات در صفحه اینستاگرام خود نوشت:
«باید با توضیح ماجرا و محبت و آگاه سازی از سرنوشت بچههایشان، عقیمسازی این کارتنخوابها و آشفتگان بی جا و مکان از تولید کارتن خوابهای آینده جلوگیری کرد. باید به این انسانهایی که اینسان، بدبخت، بی چاره و سرگردان در حال تولید مثل هستند فرمان ایست داد.»
🔸سیما حق شناس، همسر بزرگمهر حسین پور نیز در اظهارنظری وقیحانه نوشت:
«نمیشه که اینا تولید مثل کنند و بعد دولت با سرمایه مردم تولیدات اینا رو سیر کنه. تنها راه حل واقعی کنترل کردن جمعیت کارتنخوابها و حاشیهنشینها، عقیم کردن اجباریه».
@rozaneebefarda
ادامه👇
از فمنیست دانستن پیامبر (ص) تا حمایت از همجنسگرایان
گذری بر کارنامه جنجالی خانم معاون
[صفحه۲از۳]
🔸البته تاریخ نشان داده است که لیبرال مسلکان همیشه آسانترین و کم هزینه ترین راه را برای اداره کشور و حتی جهان انتخاب میکنند.
طبیعیتا کاهش جمعیت و به ویژه جمعیتی که برای نظام سرمایه داری، ناکارآمد تشخیص داده میشود، بسیار راحت تر و کم هزینه تر از ایجاد عدالت اجتماعی و ساخت و آبادانی کشور میباشد. اگرچه هیچ توجیهی، از میزان فاشیستی و ضدبشر بودن این افکار و اظهارات نمیکاهد.
🔸تیرماه 1395 فاطمه آلیا، عضو فراکسیون زنان مجلس نهم در مصاحبهای از تفاهمنامه میان وزارت بهداشت و معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری خبر داد که بر اساس آن، زنان روسپی و خیابانی با صدور شناسنامه سلامت مورد حمایت قرار میگیرند.
🔹شاید بتوان این طرح را یکی از عریان ترین برنامه های این معاونت در جلب نظر و حمایت سازمانهای بین الملی و به اصطلاح حقوق بشری دانست.
🔸پس از چند روز فاطمه پناه لو، مدیرکل حوزه ریاست و روابط عمومی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری این خبر را به این صورت تکذیب کرد:
«ما با وزارت بهداشت تفاهمنامه مشترک داریم، اما در مورد بحث توانمندی زنان و ایجاد کلینیکهای سلامت برای زنان است و ارتباطی به صدور کارت سلامت ندارد».
🔹در واقع صدور کارت سلامت برای زنان خیابانی تکذیب شد و نه اصل حمایت از این زنان. که البته در متن تکذیبیه، به ایجاد کلینیک سلامت برای زنان اشاره شده که احتمالا به منظور کاهش خطرات بیماریهای مقاربتی و کنترل آن ها در جامعه است که در این صورت باز هم روسپی گری به عنوان شغلی که نیازمند حمایتهای دولتی و بهداشتی میباشد، پذیرفته شده است!
🔸اردیبهشت 1396 شهیندخت مولاوردی در همایش «بررسی عملکرد دولت تدبیر و امید در حوزهی زنان و خانواده» دربارهی سند 2030 و انتقاد رهبر معظم انقلاب از آن گفت:
«۲۰۳۰ مخفیانه امضا نشده، این سند برای آموزش برابر دختران و پسران بسیار هم خوب بوده است.»
🔹البته واضح است که خانم مولاوردی مامور اجرایی کردن بند پنجم سند 2030 ( برابری جنسیتی) در ایران است و از سوی نهاد زنان سازمان بین الملل موظفند برابری جنسیتی را اجرا کند؛ بنابراین طبیعی است که از ماموریت بین المللی خود دفاع کند. البته ایشان با لفاظی و بازی با کلمات، واژه «عدالت جنسیتی» را جایگزین «برابری جنسیتی» کرده اند که تفاوتی در اصل ماجرا ایجاد نخواهد کرد.
نهادهای بین المللی، اقدماتی واضح با نتایج روشن را از ایشان میخواهند و برایشان فرقی نمیکند این اقدامات در ایران به اسم عدالت جنسیتی اجرا شود یا برابری جنسیتی.
🔹در سال 1396 معاونت امور زنان نهاد ریاستجمهوری قراردادی با صندوق جمعیت سازمان ملل به امضا رساند که یکی از تعهدات آن، ارائه اطلاعات زنان مطلقه ایرانی به این صندوق بود جهت چیزی که کارآفرینی خوانده شد و البته در منطقه توریستی آنتالیای ترکیه!
🔸بنا به گفته فاطمه آلیا (نماینده مردم تهران در مجلس نهم) موضوع «اعزام زنان مطلقه جوان به آنتالیا» در کمیسیون اصل ۹۰ مجلس مورد رسیدگی قرار گرفت.
پس از اعتراض مجلس شورای اسلامی وقت، این قرارداد از وبسایت این معاونت حذف شد.
🔸جنجال دیگر خانم معاون که نقاب از تفکرات ایشان برداشت، ماجرای زاویه دید و نوع نگاه به راهپیمایی باشکوه و تمدن ساز #اربعین بود.
اربعین 1396 از راه رسید و سیل مشتاقان، پرشورتر از سال گذشته قدم در راهی گذاشتند که سراسر ابراز عشق به مسیر حسین (ع) بود. درمیان انبوه بینظیر و غیرقابل وصف مشتاقان حسین (ع) و درمیان نمایش باشکوه مشارکت، همکاری و همدلی زوار و برادران و خواهران عراقی-که شرح این میزبانی و این اشتیاق، به سالهای تحقیق و پژوهش و نگارش نیاز دارد- شهیندخت مولاوردی با انتشار عکسی در صفحه اینستاگرام خود، دید حقیرانه اش نسبت به این راهپیمایی را به رخ مخاطبان کشید. وی با نادیده گرفتن عظمت آشکار و نهان این حرکت تمدن ساز، عکسی از بطریهای آب ریخته شده در کنار جاده را منتشر و با متنی که در توضیح این عکس نوشت، اینگونه القا کرد که تمام زوار و عاشقان حسینی و دلدادگان به جاده اربعین، بی توجه به اهمیت نظافت و بهداشت، اینگونه اند.
البته که هیچ انسان عاقل و با وجدانی، ریختن زباله را نه تایید میکند و نه میپسندد؛ چه رسد به عاشقان حسینی که ایثارگونه تمام هستی خود را در این راه فدا کرده اند.
🔹شهریور1397 نیز دم خروس دیگری بیرون زد و شهیندخت مولاوردی در اینستاگرام با لایک پستی از مصی علینژاد،فمنیست ضدانقلاب و حامی همجنسبازان خبرساز شد.
🔸گرچه وی با استفاده از حربه «دستم خورد»سعی کرد قائله راختم کند،اما با بررسی خط فکری فمنیستی خانم معاون و با اشاره به برخی از فعالیتهای ایشان که در بالا ذکر شد،همخوانی تفکرات مولاوردی با عناصر معلوم الحالی چون مسیح علینژاد آشکار میشود.
@rozaneebefarda
ادامه👇
از فمنیست دانستن پیامبر(ص) تا حمایت از همجنسگرایان
کارنامه خواب و بیداری های خانم معاون
[صفحه ۳از۳]
🔸سال 1398 اما با یکی از عجیب ترین دیدگاه های شهیندخت مولاوردی مواجه میشویم. وی در کانال تلگرامی خود، متنی از مجله هافینگتون پست منتشر و نشان داد به فمنیست بودن پیامبر اسلام (ص) معتقد است:
«پیامبر اسلام اولین زن سالار تاريخ
مجله هافینگتون پست در مقاله ای می گوید که با توجه به شرایط بد زمانی و قوانین بسیار تنگ و محدود برای زنان میتوان پیامبر اسلام را اولین زن سالار تاریخ نامید؛ ایشان زنان را رهایی بخشید و حقوق آنها را برسمیت شناخت.
منبع: فمنیست بودن پیامبر اسلام از هافینگتون پست»
🔸البته با انتشار این دیدگاه، میتوان امید داشت که خانم مولاوردی تلاشهای فمنیستی خود در حوزه زنان و خانواده را ترویج اسلام ناب محمدی و خدمت به جامعه اسلامی میداند!
🔸چند روز پیش اما، چهره شرم آور تری از تفکرات ضدخانواده شهیندخت مولاوردی نمایان شد. انتشار عکسی با موضوع ترویج همجنسگرایی به بهانه تبریک روز جهانی خانواده! که این بار هم با حربه «ارسال در خواب و بیداری» سعی کرد به اعتراضات پایان دهد.
🔻البته امید است دلسوزان اسلام و انقلاب، با پیگیری مجدانه، مصرانه و انقلابی تا حصول نتیجه ی درخور، نقطه پایانی باشند بر بی شرمیهای این جماعت.
🔹در پاسخ به فرافکنی های مولاوردی که در این چند روز با تمسک به آیات قرآن، سعی در مظلوم نمایی دارد باید گفت نمیتوان توجیه نخ نمای «حواسم نبود» را پذیرفت زیرا ایشان آشکارا، خانواده را در چارچوب تعاریف سازمان ملل تعریف میکند و نه در چارچوب تعریف دین مبین اسلام؛ آنجا که در کانال تلگرامی خود به نقل از اسناد سازمان ملل، خانواده را اینگونه تعریف میکند:
«خانواده یا خانوار به گروه دو یا چند نفرهای اطلاق میشود که با هم زندگی میکنند؛ درآمد مشترک برای غذا و دیگر ضروریات زندگی دارند و از طریق خون، فرزندخواندگی یا ازدواج، با هم نسبت دارند.»
🔹در مورد انتشار آن تصویر نیز با فرض پذیرفتن بهانه ی عدم دقت در زمان ارسال، نمیتوان متن زیر عکس که توسط ایشان نگاشته شده را سهوی دانست؛ اشاره به تغییر ساختار خانواده، دقیقا به رسمیت شناختن نوع مذموم آن یعنی خانواده ی متشکل از دو یا چند همجنس است. در واقع ایشان با اشاره به تغییر ساختار خانواده، انواع جدید آن را نیز به عنوان خانواده به رسمیت میشناسد.
«ساختار خانواده در دهه های گذشته تغیر کرده اما سازمان ملل همچنان خانواده را واحد اصلی جامعه میداند»
و مساله اصلی اینجاست: امروز سازمان ملل خانواده را اینگونه تعریف میکند و آن را به عنوان واحد اصلی جامعه قبول دارد، اگر فردا این تعریف تغییر کرد و یا خانواده از واحدهای مورد قبول سازمان ملل خارج شد، مطمئنا امثال خانم مولاوردی نیز همسو با این تغییر، نظرات شاذتری نسبت به خانواده و ساختار آن ارائه خواهند کرد.
🔸این ارجاعات پی در پی به تعاریف، قوانین، قراردادها و دستورالعملهای سازمان ها و نهادهای بین المللی، نشان از بی اعتقادی این جماعت به کاملیت و جامعیت دین مبین اسلام و درعوض، اعتقاد به اسلام حداقلی دارد؛ اعتقاد به اسلامی که نه تنها توان اداره جامعه و حکومت را ندارد، بلکه ظرفیت و توان تعریف مشخص و واضح از خانواده و روابط بین افراد خانواده نیز در آن وجود ندارد!
🔹در پایان ذکر این نکته لازم است که راهبرد پرتکرار افکار سنجی، سهوی نمایی و نهایتا مظلوم نمایی با تمسک به اعتقادات دینی و مذهبی، روش مرسوم برای واکنش سنجی میباشد.
🔻در این راهبرد پس از انتشار خبر، دو حالت مورد انتظار است: یا با واکنشی ضعیف و از سر رفع تکلیف مواجه شده که در این صورت برای اجرای فازهای بعدی و گامهای بلندتر اقدام میکنند.
یا با واکنش درخور، بدون اغماض و انقلابی مواجه شده که در این حالت وارد فاز عقب نشینی/تکذیب و مظلوم نمایی میشوند.
🔻متاسفانه #جامعه_متدینین و #جریان_انقلابی در این مرحله دچار ایستایی میشود. درصورتی که اگر پس از مظلوم نمایی، با شجاعت در برخورد قاطعانه و نهراسیدن از هوچی گری ها تا حصول نتیجه مناسب و تشکیل پرونده های قضایی پیش برویم، شاهد اقدامات بعدی این جماعت نخواهیم بود.
در غیراین صورت، پس از چند روز کشمکشهای لفظی و بعضا مجازی، ماجرا به فراموشی سپرده شده و جبهه مقابل بدون دادن هزینه ی سنگین، همچون حالت اول، برای فازهای بعدی برنامه ریزی خواهد کرد.
موردی که بارها و بارها در حاشیه سازی های خانم مولاوردی مشاهده شده و متاسفانه به علت سستی در واکنش و توضیح خواهی، رفتارها و گفتارهای خلاف دین، خلاف عرف و خلاف اخلاق ایشان همچنان ادامه یافته است.
🔸فرهیختگان را به روزنه دعوت فرمائید:👇
https://eitaa.com/joinchat/2032861191C0a0a43a053
درنگی در نتایج #انتخابات_مجلس_یازدهم
محمد خاکپور
💥اختصاصی
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
◽️انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی از منظرهای مختلف قابل ارزیابی و بررسی است و مع الاسف به دلیل ابتلای فراگیر #کرونا، محافل سیاسی/ رسانه ای به نحو بایسته به تحلیل و بررسی نتایج مهم این دوره از انتخابات نپرداخته اند.
در این یادداشت نکاتی کوتاه پیرامون انتخابات مجلس یازدهم تقدیم می شود:
1. مشارکت کمتر مردم در عرصه انتخابات که دلائل مختلفی از جمله؛ تصمیمات اشتباه و یک شبه دولت مانند افزایش قیمت بنزین، تورم بی سابقه در بازار، مشکلات اقتصادی مردم، عدم توجه دولت به مشکلات معیشتی، ناراضی تراشی برخی مسولان و عملکرد نامطلوب مجلس دهم و ... دارد.
2. در این میان اگرچه اصلاح طلبان و برجامیان با بهانه های واهی سعی داشتند تا با سرو صداهای سیاسی در نتیجه احراز صلاحیت های شورای نگهبان خللی ایجاد کنند و ادعا داشتند که اگر آنها از طرف شورای نگهبان تائید صلاحیت شوند با انتخاب مردم مواجه می شوند که بررسی انتخابات مجلس یازدهم هم چیز دیگری را نشان می دهد مثلا علی رغم تائید صلاحیت افرادی همچون جلودارزاده ، مهدی شیخ ،کواکبیان و شیخِ سلفی بگیر برجامیان یعنی مازنی، میزان رای اوری آنها قابل تامل است. آنها که در دوره قبل توانسته بودند در فرصت بدست آمده از عدم اتحاد احزاب اصولگرا با ترفندهای خاص رسانه ای خود نظر مردم تهران را به خود جلب کنند در این دوره آرائشان به زیر 5% و حتی برخی شان زیر 1% نظر مردم را به خود جلب کرده است! و حتی در شهرستانهای دیگر نیز با اقبال مردم مواجه نگردیدند.
3. اینجاست که امثال علی مطهری و ... باید شکرگزار شورای نگهبان باشند که حداقل اینگونه توسط مردم کنارگذاشته نشدند.
4. کاندیداهای این انتخابات اگرچه برخی شان در دوره قبل آرای خوبی داشتند، اما نتواستند مورد اقبال مردم قرار گیرند. لذا خوب است آنهایی که توسط مردم انتخاب شده اند این درس را آویزه گوش خود قرار دهند که نکند با عملکرد ناصواب خود در 4 سال دیگر همین پایگاه اجتماعی را مانند برجامیان، از 50% به زیر 1% از دست بدهند.
5. برخی از برجامیان با استفاده از بازیهای سیاسی و تلاش برای همراه نشان دادن جامعه به فکر خود مدام نیروهای انقلاب را دارای پشتوانه حداقلی می پنداشتند، این انتخابات نشان داد که سرلیستشان دارای پشتوانه 4.9درصدی است برخلاف دوره قبل که سرلیست نیروهای انقلابی که 32% مردم رای دهنده را همراه خود کرده بود لذا بهتر است به جای ادامه توهمات سابق خود با کار تلاش و خدمت به مردم قلوبشان را متوجه خود کنند.
6. رئیس دولت برجامیان که مدام به دنبال اجرای رفراندم بوده است، انشاالله فهمیده است که افکار متمایل به او در کشور به زیر 5% رسیده لذا بهتر است در فرصت 450 روزه باقی مانده به جای حاشیه سازی های گوناگون و ایجاد هزینه برای کشور، برای مردم کار کند.
#نمودار_تطبیقی نتایج انتخابات مجلس یازدهم و دوره پیشین را در #روزنه مشاهده فرمائید:
https://eitaa.com/rozaneebefarda/4286
🔸فرهیختگان را به روزنه دعوت فرمائید:👇
https://eitaa.com/joinchat/2032861191C0a0a43a053