هدایت شده از تبیین
⭕️امام مهدی عجل الله تعالی فرجه؛
🔸«فَقَدْ وَقَعَتْ الغَيْبَةُ الثانِيَةُ فَلا ظُهُورَ إلاّ بَعْدَ إذْنِ اللهِ عَزَّ وَ جَلَّ وَ ذلِكَ بَعْدَ طُولِ الْأمَدِ وَ قَسْوَةِ الْقُلُوبِ، وَ امْتِلاءِ الْأرْضِ جَوْراً».
🔹 #غيبت_دوم به وقوع پيوست، پس #ظهورى نخواهد بود، مگر بعد از #اذن_خدا و آن بعد از #مدت_طولانى و #قساوت_دلها و پُر شدن زمين از #ظلم و #ستم خواهد بود.
📕كمال الدين و تمام النعمة ۵۱۶: ۴۴
#امام_زمان #امام_مهدی
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکجایزنمیباشد
هدایت شده از تبیین
⭕️یک مستحب و هزار واجب
🔹میگوییم: به #واجبات میپردازیم، #مستحبات شد شد، نشد نشد! بابا، این #مستحبات است که #انسان را به جایی میرساند! برای همین، سباع و بهایم (درندگان و چهارپایان؛ مقصود، مأموران رژیم پهلوی است.) رشوه برای جلوگیری از مستحبات گرفته بودند.
🔹 #مأموریت_رضاخان پهلوی این بود که دستگاه #روحانیت و #روضه_خوانی را تقریباً تعطیل کند؛ لذا در آن زمان نزد آقا شیخ عبدالکریم حائری رحمة الله گفته شد: #روضه_خوانی امر مستحبی است، شما با جلوگیری رضاخان از آن مخالفت نکنید. ایشان در جواب فرمودند: بله، #مستحب است، اما #هزار_واجب در آن است!
🔹زیرا #مجلس_روضه فقط روضه خوانی نیست؛ بلکه #مجلس_درس احکام و معارف و عقاید و #ترویج_مذهب است. خدا میداند که چقدر #احکام_واجب و چه چیزهایی از حالات، سیره و کلمات #سیدالشهداء و سایر #معصومین علیهم السلام در مقدمۀ روضه نقل میشود که سبب #تقویت_دین و موجب افزایش #ایمان_مردم است.
📕رحمت واسعه، ص٢٧۴
منبع: وبسایت مرکز تنظیم و نشر آثار آیت الله العظمی بهجت (ره)
#آیت_الله_بهجت
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکجایزنمیباشد
هدایت شده از تبیین
⭕️رسول اکرم صلى الله عليه و آله:
🔸«إنَّ لُقمانَ الحَكيمَ قالَ لاِبنِهِ و هُوَ يَعِظُهُ: يا بُنَيَّ، مَن ذَا الَّذِی ابتَغَى اللهَ عَزَّ و جَلَّ فَلَم يَجِدهُ، ومَن ذَا الَّذی لَجَأَ إلَى اللهِ فَلَم يُدافِع عَنهُ، أم مَن ذَا الَّذی تَوَكَّلَ عَلَى اللهِ فَلَم يَكفِهِ».
🔹 #لقمان_حكيم، هنگامى كه پسرش را موعظه مى كرد، به او گفت: «اى پسرم! كيست كه از #خداوند عز و جل سراغ گرفت، ولى او را نيافت؟ و كيست كه به خدا پناه بُرد، ولى خدا از او دفاع نكرد؟ يا كيست كه به خدا #توكّل كرد، ولى خدا او را كفايت ننمود؟».
📕كنز الفوائد، ج ۲، ص ۶۸
#پیامبر_اکرم
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکجایزنمیباشد
هدایت شده از تبیین
⭕️کوخها منشاء برکت هستند، نه کاخها
🔹شاید بسیاری گمان کنند که #رفاه_مادی و دارا بودن در بانکها، #اموال، یا دارا بودن زمینها یا پارکها و امثال اینها برای انسان #سعادت میآورد. این یک اشتباهی است که انسان میکند. #کوخها منشا برکاتند نه #کاخها.
🔹انسان گمان میکند #سعادتش به این است که چند تا باغ داشته باشد، چند تا ده داشته باشد، در بانکها #سرمایه داشته باشد، در تجارت چه باشد، شاید انسان این گمان را میکند، لکن ما وقتی که ملاحظه میکنیم و سعادتها را سنجش میکنیم، میبینیم که #سعادتمندها آنهایی بودند که در #کوخها بودند. آنهایی که در کاخها هستند سعادتمند نیستند.
🔹آن مقداری که #برکات از #کوخها در دنیا منتشر شده است هیچ در #کاخها پیدا نمیشود. ما یک «کوخ چهار پنج نفری» در #صدر_اسلام داشتیم، و آن کوخ #فاطمه_زهرا - سلام الله علیها - است. از این کوخها هم محقرتر بوده، لکن #برکات این چی است؟ برکات این کوخ چند نفری آن قدر است که #عالَم را پر کرده است از #نورانیت، و بسیار راه دارد تا انسان به آن برکات برسد.
🔹این #کوخنشینان در کوخ محقر، در ناحیه #معنویات آن قدر در #مرتبه_بالا بودند که دست ملکوتی ها هم به آن نمیرسد؛ و در #جنبههای_تربیتی آن قدر بوده است که هر چه انسان میبیند برکات در #بلاد_مسلمین هست و خصوصاً در مثل بلاد ماها، اینها از #برکت_آنهاست.
بیانات حضرت امام ۶۲/۰۱/۰۱
منبع: سایت جامع امام خمینی (ره)
#امام_خمینی
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکجایزنمیباشد
هدایت شده از تبیین
⭕️امیرالمومنین امام على عليه السلام:
🔸«إنَّ الحَقَّ لا يُعرَفُ بِالرِّجالِ إعرِفِ الحَقَّ تَعرِف أهلَهُ».
🔹 #حق با شخصيّت ها شناخته نمى شود؛ #حقّ را بشناس تا اهل آن را بشناسى.
📕روضة الواعظين، ص ۳۱
#امام_علی #اميرالمؤمنين
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکجایزنمیباشد
هدایت شده از تبیین
⭕️نقش و جایگاه معلّم
🔹کاری که #معلّم بر عهده گرفته ـ معلّم متعهّد ـ به نظر من #مهمترین_کار در کشور است؛ یعنی «#تربیت و #تعلیم نونهالان کشور»، یعنی ساختن آیندهی کشور. #معلّم در واقع #معمارآیندهیکشور است. امروز شما دارید فردای کشور را میسازید. اگر بتوانید #انسان_آگاه، #عالم، اهل فکر کردن، #متفکّر، اهل منطق، #باایمان، #بااراده، #متشرّع، پایبند به #اخلاق_اسلامی، پایبند به تعهّدات ملّی تربیت کنید، بزرگترین خدمت به کشور انجام گرفته؛
🔹یعنی واقعاً هیچ خدمت دیگری قابل مقایسهی با این نیست. این قضیّهی #تربیت_نوجوانان ما، با توجّه به هوش نوجوان ایرانی، ضریب پیدا میکند و اهمّیّت مضاعف پیدا میکند. اگر ما با یک جامعهی جوان و نوجوانِ متوسّط از لحاظ ذهنی مواجه بودیم، یک جور بود؛ حالا که با یک #قشرِجوانِهوشمند مواجهیم که از متوسّط هوش جهانی بالاترند، قضیّه جور دیگر است.
🔹این #ثروت_عظیمی است. اگر ما این موجود باارزش، یعنی این #جوان_هوشمند را ـ که هوشمندیِ خودش را در المپیادها، در مسابقات جهانی، در همه چیز ثابت کرده ـ تربیت نکنیم و به #جایگاه_شایسته نرسانیم، واقعاً جفا شده؛ این جواهرِ قیمتیای است، این را باید خوب ساخت. خب، این نقش و جایگاه #معلّم است. جایگاه خیلی مهم است، خیلی بالا است، #مسئولیّت هم به همین اندازه بالا است؛ مسئولیّت هم بالا است.
بیاناتمقاممعظمرهبری ۱۴۰۲/۰۲/۱۲
منبع: وبسایت دفتر حفظ و نشر آثار معظم له
#امام_خامنه_ای #معلم
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکجایزنمیباشد
هدایت شده از شهید حاج حسین خرازی
10.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 جوابیه رسایی از سیما پخش شد
پس از هجمه به حمید رسایی توسط یکی از میهمانان در برنامه دیشب شبکه سه، جوابیه وی امشب از شبکه سه قرائت شد.
هدایت شده از شهید حاج حسین خرازی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حتما مشاهده بفرمایید ودر نشر آن کوتاهی نکنید 💐
#آگاهسازی.
مردم برای تشکیل مجلس قوی پای صندوقهای رای حاضر شوند
هدایت شده از تبیین
⭕️کوخها منشاء برکت هستند، نه کاخها
🔹آنهایی که #اختراع کردهاند، آنهایی که #زحمت کشیدهاند و #کتابهای_ارزنده تحویل جامعه دادهاند در هر رشتهای، این #کوخ_نشینان بودهاند. طبع #کاخ_نشینی منافات دارد با #تربیت_صحیح، منافات دارد با اختراع و #تصنیف و #تالیف و #زحمت.
🔹اگر در سرتاسر دنیا هم بخواهید گردش کنید و پیدا کنید، اگر موفق بشوید، یکی دو تا و چند تاست. تمام #مصنفین از این #کوخ_نشینان بودند تقریباً، و تمام #مخترعین از همین کوخنشینان بودند تقریباً.
بیانات حضرت امام در دیدار با مسئولان نظام ۶۲/۰۱/۰۱
منبع: سایت جامع امام خمینی (ره)
#امام_خمینی
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکجایزنمیباشد
هدایت شده از تبیین
⭕️فرق میان ما و انبیا و اوصیا علیهم السلام
🔹فرق ما با #انبیاء و #اوصیا علیهم السلام در یک مطلب است، و آن اینکه ما بالوجدان متوجه #خیر و متحذّر از #شر نیستیم، ولی آنها عینکشان و دید #بصیرت شان یک چیز را خیر و خلافش را شر میبیند، ولی ما هر روز خیر و شری داریم و اشتباهات ما عمدی است و سهوی نیست. آنها تشخیص دادهاند #خیر_مطلق یک چیز است که از هر خیری خیر است و از هر خیری خوبتر است. مطلب را #تشخیص دادهاند و لذا به #سرچشمه #متوسل میشوند، ولی ما که ایمان قوی نداریم؛ «بهار توبه شکن میرسد چه چاره کنم». [۱]
پی نوشت؛
[۱] دیوان حافظ، با تصحیح قدسی، غزل ۳۸۸، ص ۲۸۹.
منبع: وبسایت مرکز تنظیم و نشر آثار آیت الله العظمی بهجت (ره)
#آیت_الله_بهجت
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکجایزنمیباشد
هدایت شده از تبیین
✨🔹✨🔹✨🔹✨🔹✨
✨
⭕️نهضت علمی امام صادق (علیه السلام) پس از شهادتشان چگونه پیگیری شد؟
🔹بررسى اوضاع و احوال زمان #امام_موسی_کاظم (علیه السلام) نشان مى دهد كه هرگونه اقدام حادی كه #حكومت_منصور از آغاز روى آن حساسيت نشان بدهد صلاح نيست؛ از اين رو #امام_كاظم (علیه السلام) دنباله برنامه علمى پدر را گرفت و حوزه اى نه به وسعت دانشگاه جعفرى تشكيل داد و به #تربيت_شاگردان بزرگ و رجال علم و فضيلت پرداخت.
🔹«سيد بن طاووس» مى نويسد: گروه زيادى از #ياران و #شيعيان خاص #امام_كاظم (عليه السلام) و رجال خاندان هاشمى در محضر آن حضرت گرد مى آمدند و سخنان گهربار و پاسخ هاى آن حضرت به پرسش هاى حاضران را يادداشت مى نمودند، و هر حكمى كه در مورد پيش آمدى صادر مى نمود، ضبط مى كردند. [۱]
🔹«سيد اميرعلى» مى نويسد: در سال ۱۴۸ #امام_جعفر_صادق (علیه السلام) در شهر مدينه درگذشت، ولى خوشبختانه #مكتب_علمى او تعطيل نشد، بلكه به رهبرى جانشين و فرزندش #موسى_كاظم (علیه السلام)، شكوفايى خود را حفظ كرد. [۲]
🔹 #امام_کاظم (علیه السلام) نه تنها از نظر علمى، تمام دانشمندان و #رجال_علمى آن روز را تحت الشعاع قرار داده بود، بلكه از نظر #فضائل_اخلاقى و صفات برجسته انسانى نيز زبان زد خاص و عام بود، به طورى كه تمام #دانشمندانى كه با زندگى پرافتخار آن حضرت آشنايى دارند در برابر عظمت #شخصيت_اخلاقى وى سر تعظيم فرود آورده اند.
🔹«ابن حجر هيتمى»، دانشمند و محدث مشهور جهان تسنّ، مى نويسد: #موسى_كاظم (علیه السلام) #وارث_علوم و دانش هاى پدر و داراى #فضل و #كمال او بود. وى در پرتو #عفو و #گذشت و #بردبارى فوق العاده اى كه (در رفتار با مردم نادان) از خود نشان داد، #كاظم لقب يافت، و در زمان او هيچ كس در #معارف_الهى و #دانش و #بخشش به پايه او نمى رسيد. [۳]
پی نوشتها؛
[۱] حاج شيخ عباس قمى، الأنوارالبهيه، مشهد، مؤسسه منشورات دينى مشهد، ص ۱۷۰
[۲] مختصر تاريخ العرب، ط ۲، تعريب: عفيف البعلبكى، دارالعلم للملايين، ص ۲۰۹
[۳] الصواعق المحرقه، مكتبه القاهره، ص ۲۰۳
📕سیره پیشوایان، مهدی پیشوایی، موسسه امام صادق (علیه السلام)، قم، ۱۳۹۰ش، ص ۴۱۵
منبع: وبسایت آیت الله العظمی مکارم شیرازی (بخش آئین رحمت)
#امام_کاظم
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکجایزنمیباشد