🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat 🌸 دستور طبیب👇👇 🥣 🔺گل محمدی یک پیمانه 🔻عسل دو پیمانه 🌸در یک شیشه دهانه گشاد لایه لایه ، گل محمدی خرد شده و عسل بریزید تا شیشه کاملا پر شود چند قاشق گلاب هم اضافه کنید در شیشه را محکم ببندید و در معرض آفتاب مستقیم قرار دهید هر 4_5 روز در ظرف را باز کنید ؛ محتویات شیشه را زیر و رو کنید اگر عسل یا گل نیاز است اضافه کنید و دوباره در آفتاب قرار دهید بعد از ۳۰ تا ۴۰ روز گلقند آماده است 🌸اغلب گل محمدی شیراز ، کاشان و طارم که بسیاری عقیده دارند نسبت به بقیه ته مزه تلخ تری دارد ؛ ملین و بر عکس گل زنجان ، اردبیل و تبریز که شیرین تر است گاهی حتی قابض است 🌸 برای تهیه گلقند می توانید از گل تازه یا خشک استفاده نمایید 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat کپی⛔️