🔴 چرا گوجه سبز را با آب بخوریم ...
▫️در ترکیب گوجهسبز مقادیر زیادی پتاسیم و فلور وجود دارد، که فلور در سلامت دندانها موثر است و پتاسیم هم در کارکرد بافت عضلانی و عضله قلب تاثیر بالایی دارد. از آن جایی که خاصیت آنتیاکسیدانی دارد، خاصیت ضدسرطان و پیشگیری از پیری سلولی و حتی مقداری اثر کاهنده در چربیهای خون نیز دارد
❌ گوجهسبز، مقدار زیادی اگزالات دارد و میتواند در سیستم کلیوی بدن تجمع و سنگهای ادراری تولید کند، کسانی که سنگ کلیه دارند،بهترست گوجه سبز نخورند#تغذیه#سلامت#سلامت_بمانید@Alachiigh