🌿 🔺 دستور تهیه سرکه انگبین ✅ :سرکه+عسل ✅ :سرکه+شکر 🥃 : صفرابر قوی ، صاف کننده خون ، باز کننده گرفتگی ها ... 🔷ترکیبات: عسل ۳واحد🍯 عرق نعنا ۳واحد🍶 سرکه ۱واحد🥃 سرکه طبیعی (انگور🍇یا سیب🍎 )را باعسل و عرق نعنا روی حرارت می‌جوشانیم تا به قوام برسد وکف روی آن را می گیریم ودور می‌ریزیم باتوجه به نوع مصرف می‌توان از عرق های مختلف یا گیاه خشک و تازه در آن استفاده کرد مثلا افرادی که معده سردی دارندبه آن عرق آویشن ونعنا اضافه کنند یا گیاه خشک یا تازه اینها را استفاده کنند.  🌸دیگر مورداستفاده درشربت سکنجبین 🔺عرق در اختلالات زنان  🔷عرق و شاهتره در اختلالات 🔺 عرق در تپش و اختلالات 🔷 عرق در اختلالات  🔺عرق در اضطراب و 🔷 در ، بی خوابی ، افسردگی 🔺عرق درافسردگی وتقویت قلب و مغز 🔷عرق ، بادرنجبویه در نارسایی قلبی و 🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿 💥به جای عسل می توان از هم استفاده کرد که در روایات به آن تاکید شده است 💥خاصیت از خشک و تازه کمتر است و بهتر است خود گیاه استفاده شود . 💥 ایرانیان در قدیم سرکه شیره بود . (هم خونساز وهم صفرابر) 💥افراد گرم مزاج می توانند مقدار سرکه را بیشتر کنند. 🦋 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ 🦋 🤲 اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج 🤲 🌹به کانال در مسیر صالحان در ایتا و تلگرام بپیوندید🌹👇 🆔 @Darmasiresalehan 🇮🇷