🥮🥮🥮 مواد لازم: آرد قنادی ۱۶۰ گرم پودر کاکائو ۲۰ گرم تخم مرغ ۳ عدد شکر ۲۰۰ گرم شیر ۷۵ گرم روغن مایع ۴۰ گرم بکینگ پودر ۷ گرم وانیل کمی آب جوش یک قاشق سوپ‌خوری (ارتفاع این در قالب گرد ۲۰ سانت حدود ۳ سانت می‌شود و دو لایه کیک متوسط میدهد) مواد را نیم ساعت قبل در دمای محیط قرار دهید،شیر و روغن را مخلوط کرده روی بخار آب جوش بگذارید تا گرم شود،تخم مرغ ها و وانیل را ۳۰ ثانیه با دور متوسط همزن بزنید بعد شکر را اضافه کرده با دور تند دو سه دقیقه بزنید تا کرمی رنگ شود و حجم آن دو برابر شود.حالا روغن مایع و شیر گرم را اضافه کنید در حد مخلوط شدن بزنید.آرد و پودرکاکائو و ب پ را که با هم ۳ بار الک کرده اید کم کم اضافه کنید و با لیسک فولد کنید و در نهایت یک قاشق سوپخوری آبجوش و بریزید(این یک قاشق آب جوش فوت کوزه گریشه،فراموش نکنید). مواد کیک و داخل قالبی که کاغذ روغنی انداخته و کمی چرب کردید ریخته، روی کیک را با لیسک صاف کنید، چند بار قالب را روی سطح کار بکوبید و بعد در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ به مدت  ۳۰ دقیقه بپزید. این دستور همان هست، فقط از مقدار آرد ۲۰ گرم کم شده و به جاش پودرکاکائو اضافه شده، پس به همین روش میتوانید برای پایه ی کیک های خامه ای درست کنید. ᯾❁ @fast_food ❁᯾