#کیک_شیفون_شکلاتی🥮🥮🥮
#شیفون_شکلاتی
#کیک_شکلاتی
مواد لازم:
آرد قنادی ۱۶۰ گرم
پودر کاکائو ۲۰ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۲۰۰ گرم
شیر ۷۵ گرم
روغن مایع ۴۰ گرم
بکینگ پودر ۷ گرم
وانیل کمی
آب جوش یک قاشق سوپخوری
(ارتفاع این
#کیک در قالب گرد ۲۰ سانت حدود ۳ سانت میشود و دو لایه کیک متوسط میدهد)
مواد را نیم ساعت قبل در دمای محیط قرار دهید،شیر و روغن را مخلوط کرده روی بخار آب جوش بگذارید تا گرم شود،تخم مرغ ها و وانیل را ۳۰ ثانیه با دور متوسط همزن بزنید بعد شکر را اضافه کرده با دور تند دو سه دقیقه بزنید تا کرمی رنگ شود و حجم آن دو برابر شود.حالا روغن مایع و شیر گرم را اضافه کنید در حد مخلوط شدن بزنید.آرد و پودرکاکائو و ب پ را که با هم ۳ بار الک کرده اید کم کم اضافه کنید و با لیسک فولد کنید و در نهایت یک قاشق سوپخوری آبجوش و بریزید(این یک قاشق آب جوش فوت کوزه گریشه،فراموش نکنید).
مواد کیک و داخل قالبی که کاغذ روغنی انداخته و کمی چرب کردید ریخته، روی کیک را با لیسک صاف کنید، چند بار قالب را روی سطح کار بکوبید و بعد در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ به مدت ۳۰ دقیقه بپزید.
این دستور همان
#کیک_شیفون_وانیلی هست، فقط از مقدار آرد ۲۰ گرم کم شده و به جاش پودرکاکائو اضافه شده، پس به همین روش میتوانید
#کیک_وانیلی برای پایه ی کیک های خامه ای درست کنید.
᯾❁
@fast_food ❁᯾