🔰مواد غذایی که نباید با هم خورده شوند: قسمت دوم... 🔆دو ماده‌ی غذایی سریع الفساد کنار هم مصرف نشوند؛ مثل شیر و خربزه. 🔆دو ماده‌ی سست کننده باهم ترکیب و مصرف نشوند؛ مثل مغزها با کره. 🔆دو میوه‌ی مختلف در یک وعده باهم مصرف نشوند. 🔆شیر و ترشی‌ها باهم مصرف نشوند. 🔆مصرف شیر و ماهی باهم موجب لک و پیس و قولنج روده می‌شود. 🔆مصرف ترب و تربچه با ماست موجب درد معده و روده و اسهال می‌شود. 🔆ماست و پنیر باهم مصرف نشوند. 🔆آب سرد بعد از غذاهای گرم یا شیرین مصرف نشود. 📚منبع: دکتر علی یوسفی، تدریس دوره‌ی مقدماتی مبانی علم شریف طب، اندیشکده‌ی سبک زندگی و خانواده‌ی صدای حکیم ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim