🟠حلوا با آرد برنج 🧡مواد لازم: 🔸آرد برنج (ایرانی): یک لیوان 🔸روغن زرد کرمانشاهی: دو قاشق غذاخوری 🔸آب: دو لیوان 🔸شکر: دو تا سه قاشق غذاخوری 🔸زعفران دم‌کرده: یک قاشق چای‌خوری 🔸گلاب: نصف استکان 🧡طرز تهیه: آرد الک شده را با حرارت ملایم کمی تفت دهید؛ روغن را اضافه کرده و مجدد کمی تفت دهید؛ در ظرف دیگری با آب، گلاب، شکر و زعفران شربتی تهیه کنید و به آرامی به آرد اضافه کنید؛ مرتب هم بزنید تا خمیر حلوا کاملا منسجم شود؛ سپس در ظرف مورد نظر بکشید و با پودر دارچین تزئین کنید. 🧡آرد برنج را زیاد تفت ندهید، تلخ می‌شود. 🧡میزان شربت را با توجه به آرد و شلی یا سفتی حلوا می‌توانید کم یا زیاد کنید. 🧡می‌توانید کمی پودر هل نیز به حلوا اضافه کنید. 🧡افراد مبتلا به دیابت می‌توانند به جای شکر، از عصارهء گیاه اِستِویا استفاده کنند. 🧡جایگزین روغن کرمانشاهی می‌توانید از کره حیوانی استفاده کنید. 📚منبع: غذاها و دسرهای بومی محلی ایران مختص ماه مبارک رمضان و مناسبت‌های مذهبی ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim