🥛 از دیدگاه طب سنتی ایرانی- بخش سوم 🥛مردم امروز كه   كمی دارند و معده‌های ضعیف‌تری دارند، طبیعتاً نباید از شیرهای استفاده كنند. كسانی كه معده‌های قوی‌تری دارند و هستند، و كارهای سنگین‌تری دارند، می‌توانند از شیرهای پرچرب استفاده كنند.  🥛شیر خوب باید طعم شیرینی داشته و سفید و صاف باشد. شیر گوسفند چرب‌تر از شیر گاو است،‌ بنابراین سنگین‌تر خواهد بود. گاوی كه جوان و چاق باشد، شیرش مناسب‌تر است.  🥛اما بحث طب سنتی مربوط به زمانی است كه شیرهای و تولید شده در کارخانجات نبوده اند. امروزه می توان از شیرهای کم چرب با مدت ماندگاری کوتاه تر استفاده كرد. 📚با ما با پرونده سریالی همراه باشید. @Drmirghazanfari 🥛 از دیدگاه طب سنتی ایرانی- بخش چهارم 🥛برخی تصور می‌كنند كه سرد است، اما این تصور غلطی است، مزاج شیر، گرم و تر است كه البته گرمای آن كم است و تری آن زیادتر است. از آنجایی‌كه تری آن زیادتر است از حرارت آن كاسته می شود و در صورت مصرف باعث و می شود. 🥛اما و برای كسانی كه مزاج سرد و رطوبتی دارند و يا معده‌های سرد و رطوبتی دارند خصوصا در فصول سرد توصیه نمی شود، ‌و این افراد در مصرف آنها بايد پرهيز کنند و حتی به مدت يك ماه ماست و دوغ مصرف نکنند.  📚با ما با پرونده سریالی همراه باشید. @Drmirghazanfari 🥛 از دیدگاه طب سنتی ایرانی- بخش پنجم 🥛شیر یك غذای بسیار كامل است و خاصیت زیادی دارد، و حافظ رطوبت‌های اصلی بدن است. بنابراین برای كسانی كه مزاج‌های و یا دارند مفیدتر است.  🥛شیر برای درمان بیماری‌‌هایی كه ناشی از خشكی هستند، مانند برخی از ؛ و برخی از ها، برای ، و مفید است. 📚با ما با پرونده سریالی همراه باشید. @Drmirghazanfari 🥛 از دیدگاه طب سنتی ایرانی- بخش ششم 🥛یكی از درمان‌‌های در افراد با مزاج‌های خشك، شیر می‌باشد. این افراد می‌توانند كمی داخل شیر گرم بریزند و استفاده كنند. به طور کلی شیرین كردن شیر، باعث می‌شود. 🥛اما برخی افراد در هضم آن دچار مشکل می شوند. افرادی که بعد از مصرف شیر دچار مشکل می شوند می‌توانند از استفاده كنند. با حل کردن کمی و یا مقداری داخل شیر گرم می توانند آن را اصلاح كنند و دچار نشوند. 📚با ما با پرونده سریالی همراه باشید. @Drmirghazanfari 🥛 از دیدگاه طب سنتی ایرانی- بخش هفتم 🥛مصرف روزانه ی شیر توصیه نشده است. غذای اصلی انسان، و و برخی از ها در حد كمتر، و بعضی از مثل و است. این‌كه برخی توصیه می‌كنند كه هر روز شیر مصرف شود،‌ این نظر غلطی است و شیر برای همه این خاصیت را ندارد. 🥛افرادی كه مزاج رطوبتی دارند، به دنبال مصرف زیاد شیر دچار مشکلاتی در و مفاصلشان خواهند شد. 🥛شیر به تنهایی یك غذاست و همراه گوشت، ، و نباید مصرف بشود.  📚با ما با پرونده سریالی همراه باشید. @Drmirghazanfari 🥛 از دیدگاه طب سنتی ایرانی- بخش هشتم 🥛 و نیز، غذاهای بسیار مفیدی هستند كه باعث طولانی شدن عمر می‌‌شوند، و خوش رنگی چهره به بار می‌آورند. شیر برنج با یك و خوب می‌تواند مصرف بشود و برای و بزرگسالان بسیار مفید است.  🥛شیر دفع كننده است. همچنین به از بدن كسانی كه قصد دارند كمك می‌كند. 🥛مصرف شیر گرم و عسل باعث نرمی و می شود و برای افرادی که دچار می شوند مناسب است. همچنین شیر و عسل باعث و می شود. 📚با ما با پرونده سریالی همراه باشید. @Drmirghazanfari 🥛 از دیدگاه طب سنتی ایرانی- بخش نهم 🥛جوانان در فصل ، و در فصل از شیر استفاده كنند.  🥛برای نیز باید به اندازه یك چهارم شیر آب به آن اضافه شود، و آنقدر بجوشد كه آن یك چهارم بخار شود.  📚با ما با پرونده سریالی همراه باشید. @Drmirghazanfari