🥛
#شیر از دیدگاه طب سنتی ایرانی- بخش سوم
🥛مردم امروز كه
#فعالیت_بدنی كمی دارند و معدههای ضعیفتری دارند، طبیعتاً نباید از شیرهای
#پرچرب استفاده كنند. كسانی كه معدههای قویتری دارند و
#ورزشكار هستند، و كارهای سنگینتری دارند، میتوانند از شیرهای پرچرب استفاده كنند.
🥛شیر خوب باید طعم شیرینی داشته و سفید و صاف باشد. شیر گوسفند چربتر از شیر گاو است، بنابراین سنگینتر خواهد بود. گاوی كه جوان و چاق باشد، شیرش مناسبتر است.
🥛اما بحث طب سنتی مربوط به زمانی است كه شیرهای
#پاستوریزه و تولید شده در کارخانجات نبوده اند. امروزه می توان از شیرهای کم چرب با مدت ماندگاری کوتاه تر استفاده كرد.
📚با ما با پرونده سریالی
#شیر همراه باشید.
@Drmirghazanfari
🥛
#شیر از دیدگاه طب سنتی ایرانی- بخش چهارم
🥛برخی تصور میكنند كه
#مزاج_شیر سرد است، اما این تصور غلطی است، مزاج شیر، گرم و تر است كه البته گرمای آن كم است و تری آن زیادتر است. از آنجاییكه تری آن زیادتر است از حرارت آن كاسته می شود و در صورت مصرف باعث
#رطوبت و
#سردی می شود.
🥛اما
#ماست و
#دوغ برای كسانی كه مزاج سرد و رطوبتی دارند و يا معدههای سرد و رطوبتی دارند خصوصا در فصول سرد توصیه نمی شود، و این افراد در مصرف آنها بايد پرهيز کنند و حتی به مدت يك ماه ماست و دوغ مصرف نکنند.
📚با ما با پرونده سریالی
#شیر همراه باشید.
@Drmirghazanfari
🥛
#شیر از دیدگاه طب سنتی ایرانی- بخش پنجم
🥛شیر یك غذای بسیار كامل است و خاصیت زیادی دارد،
#چاق_كننده و حافظ رطوبتهای اصلی بدن است. بنابراین برای كسانی كه مزاجهای
#سرد_و_خشك و یا
#گرم_و_خشک دارند مفیدتر است.
🥛شیر برای درمان بیماریهایی كه ناشی از خشكی هستند، مانند برخی از
#خارشها؛ و برخی از
#فراموشكاری ها، برای
#مغز،
#ریه و
#قلب مفید است.
📚با ما با پرونده سریالی
#شیر همراه باشید.
@Drmirghazanfari
🥛
#شیر از دیدگاه طب سنتی ایرانی- بخش ششم
🥛یكی از درمانهای
#یبوست در افراد با مزاجهای خشك، شیر میباشد. این افراد میتوانند كمی
#شكر_سرخ داخل شیر گرم بریزند و استفاده كنند. به طور کلی شیرین كردن شیر، باعث
#لینت_مزاج میشود.
🥛اما برخی افراد در هضم آن دچار مشکل می شوند. افرادی که بعد از مصرف شیر دچار مشکل می شوند میتوانند از
#مصلحها استفاده كنند. با حل کردن کمی
#پودر_زنجبیل و یا مقداری
#عسل داخل شیر گرم می توانند آن را اصلاح كنند و دچار
#نفخ نشوند.
📚با ما با پرونده سریالی
#شیر همراه باشید.
@Drmirghazanfari
🥛
#شیر از دیدگاه طب سنتی ایرانی- بخش هفتم
🥛مصرف روزانه ی شیر توصیه نشده است. غذای اصلی انسان،
#گندم و
#برنج و برخی از
#گوشت ها در حد كمتر، و بعضی از
#میوهجات مثل
#انجیر و
#كشمش است. اینكه برخی توصیه میكنند كه هر روز شیر مصرف شود، این نظر غلطی است و شیر برای همه این خاصیت را ندارد.
🥛افرادی كه مزاج رطوبتی دارند، به دنبال مصرف زیاد شیر دچار مشکلاتی در
#معده و مفاصلشان خواهند شد.
🥛شیر به تنهایی یك غذاست و همراه گوشت،
#تخممرغ،
#ماهی و
#سبزیجات نباید مصرف بشود.
📚با ما با پرونده سریالی
#شیر همراه باشید.
@Drmirghazanfari
🥛
#شیر از دیدگاه طب سنتی ایرانی- بخش هشتم
🥛
#شیر_برنج و
#فرنی نیز، غذاهای بسیار مفیدی هستند كه باعث طولانی شدن عمر میشوند، و خوش رنگی چهره به بار میآورند. شیر برنج با یك
#مربای_خانگی و
#عسل خوب میتواند مصرف بشود و برای
#کودکان و بزرگسالان بسیار مفید است.
🥛شیر دفع كننده
#سودا است. همچنین به
#سم_زدایی از بدن كسانی كه قصد
#ترك_اعتیاد دارند كمك میكند.
🥛مصرف شیر گرم و عسل باعث نرمی و
#لینت_گلو می شود و برای افرادی که دچار
#گلو_درد می شوند مناسب است. همچنین شیر و عسل باعث
#تقویت_قوای_جنسی و
#مایعات_جنسی می شود.
📚با ما با پرونده سریالی
#شیر همراه باشید.
@Drmirghazanfari
🥛
#شیر از دیدگاه طب سنتی ایرانی- بخش نهم
🥛جوانان در فصل
#بهار، و
#سالمندان در فصل
#تابستان از شیر استفاده كنند.
🥛برای
#جوشاندن_شیر نیز باید به اندازه یك چهارم شیر آب به آن اضافه شود، و آنقدر بجوشد كه آن یك چهارم بخار شود.
📚با ما با پرونده سریالی
#شیر همراه باشید.
@Drmirghazanfari