#مهارتهای_زندگی
خودباوری رابطه مستقیمی با احترام بیشتر دارد
مرجان رضایی، روانشناس
🔹ریشهی خودباوری یک موضوع روحی و روانی است یعنی هرچقدر کودک خودپذیری بیشتری داشته باشد، احترام بیشتری داشته باشد و توجهی بیشتری دریافت کند به خودباوری رسیده است.
🔸یک شخص خودباور نیاز دارد که در کودکی با محیطی سالم و مثبت رشد کند و بعدها آن را با فرآیند فردی باور کند و به انتها برساند به این ترتیب میتوان شخصی را که با یک شناخت مثبت و روشن از خود توانسته به اصطلاح با دو بال شاد زیستن که زمینهی خودرویی هیجانات مطلوب است و با اندیشیدن که زمینهی موفقیتهای فردی ست، خودباور نامید.
🔹انسانی که به خودش احترام میگذارد یعنی این احساس را دارد که مورد پذیرش واقع میشود، بنابراین همیشه پاسخی مسئولانه در برابر مسائل و چالشهای زندگی دارد. این پاسخ مسئولانه وقتی ایجاد میشود که فکر و اندیشه وجود داشته باشد که این فکر اول به صورت ذهنی یعنی چراییها را دارد و بعد به صورت اندیشیدن یعنی پاسخی فعالانه به چراییها دارد، بنابراین اینجا رفتار مفید و چگونگی حاصل میشود.
🔸شاد بودن به انسانها خودارزشمندی میبخشد که برای این شاد بودن نیاز به نهایت هیجان است و این مهم با فرصت تجربههای نو و جدید خلق میشود.
🔹توجه داشته باشید که این چرخه خودباوری بسیار مهم است، زیرا شاد زیستن ایجاد هیجانات مطلوب میکند و در پی آن اندیشههای نو پدید میآید و در انتها نوآوری را خلق میکند که موفقیت هر شخصی محسوب میشود.
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97