⛔️موارد منع مصرف #تخم_شربتی
# اشخاص مبتلا به کرم معده نباید از تخم شربتی استفاده کنند.
# زیاده روی در مصرف تخم شربتی موجب ایجاد سر گیجه و همچنین بروز اختلال در حس بینایی می شود.
# مصرف این دانهها برای افرادی که داروهای ضد انعقاد میخورند نیز توصیه نمیشود.
# توجه داشته باشید که این دانههای ریز حاوی گلوتن هستند و اگر شما جزو افراد حساس به این ترکیب هستید در مصرف آن دقت کنید.
# اگر داروی خاصی مصرف میکنید نیز بهتر است قبل از مصرف تخم شربتی با پزشک خود مشورت کنید.
# تخم شربتی همچنین باعث کاهش فشارخون میشود برای همین سالمندانی که داروی ضدفشار مصرف میکنند باید حواسشان به مصرف آن باشد.
🌟دانستنی هایی درمورد تخم شربتی
# به تعادل گلوکز خون کمک می کند (برای بیماران دیابتی عالی است).
# آهن موجود در آن، سه برابر اسفناج است.
# تخم شربتی به جز آمینواسید تورین، همه ی آمینواسیدهای مورد نیاز بدن را در خود دارد و غذایی کامل محسوب می شود.
# تخم شربتی فیبر غذایی فوق العاده ای دارد و به همین دلیل، برای گوارش و درمان بافت های گوارشی عالی است.
# برای پوست، مو و ناخن ها مفید است.
# دارای ۲۰ درصد پروتئین است.
# سرشار از آنتی اکسیدان ها است (میزان آنتی اکسیدان های آن، ۴ برابر قره قاط است).
# میزان کلسیم موجود در آن، پنج برابر شیر است.
# میزان ویتامین C موجود در آن، ۷ برابر پرتقال است.
# در واقع حدود ۲۰ درصد وزن دانه های به این کوچکی حاوی اسیدهای چرب امگا ۳ است و به همین دلیل، غذایی عالی برای مغز و قلب است. میزان امگا ۳ موجود در تخم شربتی، ۸ برابر ماهی سالمون است.
# پتاسیم موجود در آن، دو برابر پتاسیم موجود در موز است.
# جایگزین بسیار خوبی برای تخم مرغ است. تنها کافی است آن را با آب مخلوط کنید و ژله ی به دست آمده را به جای تخم مرغ، در غذاهای خود استفاده کنید.
# از زمانهای قدیم آزتکها از این دانه ها به همراه ذرت به عنوان مادهی غذایی استفاده می کردند. سال ها است که مردم مکزیک به خواص مقوی این دانه ها پی برده اند و از آن استفاده می کنند.
# مردم ایران هم از طرفداران تخم شربتی هستند و از آن برای رفع عطش استفاده می کنند.
•┈••✾🍃🍎🍃✾••┈•
@salaamatkadeh •┈••✾🍃🍎🍃✾••┈•
🍹طرز تهیه #اسموتی #تخم_شربتی
مواد لازم برای سه نفر :
تخم شربتی
ماست کمچرب
جو دو سر پرک شده
آب پرتقال
شیر کم چرب
عصاره بادام یا وانیل، زعفران دمکشیده یا هل ساییده
میوه خردشده مثل انجیر، توتفرنگی، موز، آناناس
طرز تهیه :
سابیدن و آرد کردن نیم فنجان جو پرک شده و یک چهارم فنجان تخم شربتی با هم، اولین قدم است. یک فنجان آبمیوه طبیعی، شیر کمچرب و ماست ساده را اضافه میکنیم. این مایع اصلی است که میتوانیم تقسیم اش کنیم به میزان میوهها و عصاره هایی که دوست داریم و از آن چندین نوشیدنی درست کنیم.
•┈••✾🍃🍎🍃✾••┈•
@salaamatkadeh •┈••✾🍃🍎🍃✾••┈•
اگر بیش از 10 ساعت در روز کار مداوم با #کامپیوتر و #گوشی انجام می دهید حتما هرروز #سیب بخورید.
سیب از آسیب به سلول های چشم و مغز جلوگیری می کند.
•┈••✾🍃🍎🍃✾••┈•
@salaamatkadeh •┈••✾🍃🍎🍃✾••┈•
#مصلح
🌟فهرست مُصلِحات غذاها
👈به هر ماده ای که طبع ماده غذایی اول را تعدیل کند، مُصلِح می گویند.
💟 مواد غذایی و مصلحات آن:
💠پنیر: (گردو، زیتون، سبزی های معطر)
💠کره: (عسل، مربا، شکر سرخ)
💠شیر: (گلاب، هل، شکر، عسل)
💠عدسی: (گلپر)
💠انار: (گلاب، گلپر)
💠دوغ: (نعنا، کاکوتی، گلسرخ)
💠آب گوشت: (دنبه، آویشن، پیاز، ترشی ها)
💠چای سیاه: (آب لیمو، لیمو عمانی)
💠خیار: (نمک، نعناع، گلسرخ)
💠روغن حیوانی: (عسل، سرکه، آب لیمو)
💠کاهو: (سکنجبین)
💠ماست (شیره، عسل، سیاه دانه، آویشن، نعنا)
💠برنج: (زیره سیاه، زعفران، شوید)
💠ماهی: (گردو، فلفل سیاه، خرما، ادویه های گرم)
💠باقلا: (گلپر)
💠هندوانه: (عسل، گل انگبین، گلاب)
💠گوجه فرنگی: (روغن زیتون)
💠خربزه: (آب انار ترش، سرکه)
💠خاکشیر: (عسل، کتیرا)
💠پیاز: ( سرکه، آب انار، کاسنی)
💠سیر: (سکنجبین، انار ترش، گشنیز، کره)
💠کشک: (سیر، نعنا، پونه)
💠ماست چکیده: (عسل، مغز گردو، آویشن)
💠سرشیر: (عسل)
💠نعنا: (کرفس)
💠گندم: (سرکه کهنه، شیرینی های طبیعی)
💠نخود: (زیره، شوید، سکنجبین ساده)
💠انار ترش: (عسل، نمک)
💠زیتون: (مغز گردو، مغز بادام، عسل)
💠خرما: (گلاب، سرکه، کاهو، آب انار، بادام)
💠هلو: (عسل، مربای زنجبیل)
💠موز: (نمک، عسل، مربای زنجبیل)
💠گلابی: (عسل، دارچین، هل، زیره)
💠گوشت گوسفند: (سماق، مرزه، گشنیز)
💠تخم مرغ: (ادویه های گرم، نمک)
💠گوشت گاو: (دارچین، فلفل، پیاز، زنجبیل، سیر)
•┈••✾🍃🍎🍃✾••┈•
@salaamatkadeh •┈••✾🍃🍎🍃✾••┈•
#ایمان
#یقین
💐ولادت اسوه عبادت و اطاعت، آقا سید الساجدین امام زین العابدین مبارک باد
•┈••✾🍃🍎🍃✾••┈•
@salaamatkadeh •┈••✾🍃🍎🍃✾••┈•
#عید_واقعی
خوش آن دمی که بهار قرارمان باشد
ظهور مهدی زهرا بهارمان باشد
🌷اَللّهُمَّ عَجِّلْ لِوَلیِّکَ الْفَرَج
•┈••✾🍃🍎🍃✾••┈•
@salaamatkadeh •┈••✾🍃🍎🍃✾••┈•