🔴 #روزه گرفتن از نظر علم #پزشکی
🔸در #شش روز نخست ماه مبارک رمضان:👇
حرارت بدن 5/1 درجه پایین می آید
که افرادی که دارای عفونت هستند،
عفونت بدن کاهش پیدا می کند.
🔸از روز #ششم ماه مبارک رمضان تا #دهم:👇
عفونت های بدن دفع پیدا می کنند و
همچنین کلسیم مازاد از بدن خارج می شود،
معده شروع به پاکسازی می کند و مواد
زائد را خارج می کند.
🔸از روز #دهم تا #چهاردهم ماه مبارک رمضان:👇
پاکسازی سیستم عصبی و تقویت سیستم
عصبی انجام می گیرد.
🔸از روز #چهاردهم تا #بیست_و_یکم ماه مبارک رمضان:👇
پاکسازی عروق و قلب انجام می گیرد.
غلظت خون در این روز ها پاکسازی و
تخلیه می شود.
🔸از روز #بیست_و_یکم تا #سی_ام ماه مبارک رمضان:👇
تمامی عفونتها و مواد زائد از بدن بیرون می رود.
🔸در #پایان ماه مبارک رمضان:👇
با بدنی سالم و تصفیه شده از مواد زائد
روبرو هستیم، به شرط تغذیه ای صحیح
در ماه های بعد.
👇👇👇👌
@mmhozehh
Misaq-Haftegi980508[04].mp3
3.44M
🎙عشق آقا جواد الائمه (روضه)
🔺بانوای: حاج میثم مطیعی
@mmhozehh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گوشهای از غربت دردناک امام جواد (علی السلام) از زبان حجت الاسلام #پناهیان
@mmhozehh
مشاوره #تحصیلی
♻️بهترین استفاده از ایام #تابستان
پیام شماره 4️⃣:
🔅نکات طلایی در اجرای #برنامه:
1- برنامه مطالعاتی خود را بصورت منظم برای ایام تابستان بنویسید.
2- کتابهای درسی خود را به صورت اولویتبندی از دروس سختتر تا دروس راحتتر بچینید.
3- دروس سختتر دروسی هستند که ممکن است شما در آنها ضعیفتر باشید و یا اینکه مجبور باشید زمان بیشتری را برای #یادگیری آنها صرف کنید.
4- دروس سخت را در برنامهی هر روز خود قرار دهید. حتما نباید مدت زمان زیادی را هر روز اختصاص به یک درس سخت بدهید. همین که حداقل 15 دقیقه در هر روز هر یک از دروس مشکل خود را بخوانید میتواند موثر واقع شود.
5- میتوانید صبح یکی از دروس را بخوانید، ظهر یکی دیگر و عصر هم یک درس دیگر را. لازم نیست حتما تمام درسهای خود را در یک روز پشت سر هم #مطالعه نمایید.
6- دروسی را که برایتان آسانتر هستند، به صورت یک روز درمیان یا دو روز در میان در برنامه خود بگنجانید.
7- سعی کنید برای درسهایتان مدت زمان مطالعه مشخص کنید. به طور مثال نگویید که ریاضی را هر روز ساعت 10 صبح میخوانید. زیرا ممکن است که مهمان سر برسد و شما نتوانید که به برنامهتان برسید. هر زمان از روز که توانستید مطالعه خود را انجام بدهید اما مدت زمانش از قبل مشخص شده باشد.
8- اگر در پایان هفته اول نتوانستید برنامه خود را اجرا کنید، برای هفته دوم برنامه خود را بررسی کنید و تغییرات لازم را بدهید.
9- اگر در درسی ضعیف هستید هیچگاه آن #درس را کنار نگذارید.
10- برنامه جامع و برنامه روزانه را پس از تنظیم به مشاور خود یا والدینتان نشان دهید و از نظرات مشورتی وی بهره بگیرید.
11- سعی کنید بعد از هر چند روز مطالعه، آموختههای خود را در #آزمون استاندارد محک بزنید تا مطمئن شوید که ضعف شما در آن مبحث برطرف شده و اگر هنوز ضعفی باقی مانده است از آن آگاه شوید و در صدد رفع آن برآیید. باز هم تاکید میشود، ایام تابستان بهترین زمان برای برطرف کردن ضعفهای شماست.
استاد حسنی نژاد
📘مشاوره تحصیلی
✏️مرکز مشاوره حوزه های علمیه✏️
@MMHOZEHH
❇️ طرح ویژه | چرا عمل نمیکنیم؟
🌺 رهبر انقلاب: مگر نمیگوییم که #جهیزیهی حضرت زهرا (سلاماللهعلیها) چیزهایی بود که انسان با شنیدن آنها اشکش جاری میشود؟ مگر نمیگوییم که این زن والامقام، برای دنیا و زیور دنیا هیچ ارزشی قائل نبود؟ مگر میشود که روزبهروز تجملگرایی و چیزهای پوچ زندگی را بیشتر کنیم و مهریهی دخترانمان را زیادتر نماییم؟!
🎁 #پرونده_ویژه #ازدواج
💕 سالروز ازدواج حضرت امیرالمومنین (ع) و حضرت فاطمه (س) مبارکباد
مرکز مشاوره حوزه های علمیه
@MMHOZEHH
#معرفی #کتاب
📚کتاب خدا در زندگی کودکان
🖊نویسنده: ابراهیم اخوی
📌توضیح:
🔴در نوشتۀ حاضر، کوشیدهایم با گردآوری اطلاعات دینی و روانشناختی موجود در این زمینه، شما را با دنیای کودکانتان بیشتر آشنا کنیم و جایگاه مفهوم خداوند را از نگاه کودکان بررسی کنیم. گرچه تنها توانستهایم گوشهای از اين اطلاعات را گردآوری و ارائه كنیم.
🔴بیشک مطالعه این اثر، هیچگاه شما را از جستوجوها و خلاقیتهای عملی در کاربست راهکارها و شیوهها باز نخواهد
مرکز مشاوره حوزه های علمیه
@MMHOZEHH
🔶خاطره ای کوتاه از امام خمینی و اهتمام ایشان به #آزادی کودک
💠 امام به دختر من که از شیطنت بچه ی خود گله می کرد، می گفتند:«من حاضرم ثوابی را که تو از تحمل شیطنت حسین می بری با ثواب #تمام_عبادات خودم عوض کنم.»
آقا عقیده داشتند که بچه باید #آزاد باشد تا وقتی که بزرگ می شود، آن وقت باید برایش حدی تعیین کرد.
🔺 به نقل از دختر امام خمینی (ره)🔺
#امام و #بچه_ها
مرکز مشاوره حوزه های علمیه
🔹 @mmhozehh
#کودک
#معرفی #کتاب
🌹درمان مبتنی بر رابطه والد- فرزند🌹
از آنجا که #بازی از بهترین روش #تربیت غیر مستقیم است که در کودکان بخوبی پاسخ میدهد، #کتاب فوق تکنیکهای ارتباط کلامی و غیر کلامی را از طریق بازی به والدین آموزش میدهد تا مشکلات رفتاری کودکان از این طریق کاهش یابد.
بایدها و نبایدهایی افراطی والدین نسبت به کودکان بسیار در نافرمانی آنان موثر است.
بنابراین انتخاب و بکارگیری روشی که او را به ورطه نافرمانی نیفکند بسیار مهم است.
در این کتاب کاربردی گری لندرث ابتدا به تبیین این روش پرداخته سپس در ده جلسه روش بازی والد با کودک را طراحی نموده است که میتوان برای سنین ۲ -۱۰ بکار برد.
البته استفاده از کتاب اگر با آموزش کارگاهی باشد به خصوص همراه با گروهی که در این خصوص با #فرزند خود مشکل دارند نتیجه مطلوب خواهد داشت.
در بخشی از این کتاب میخوانیم:
در این روش، والدین می آموزند چگونه محیط جلسه بازی را به شکل درک کننده، پذیرنده و همدلانه دربیاورند؛ به طوری که والدین از سوی کودک به عنوان حامی و یاور تلقی شوند؛ چرا که برای مدت ۳۰ دقیقه والدین از هرگونه تلاش برای تغییر یا اصلاح کودک دست بر می دارند... .
استاد سرکار خانم خلعتی
#خانواده
یکی از اشتباهات #زوجین این است که زن یا شوهر درخواست های خود را به طور کلی و مبهم مطرح می نماید و باعث ایجاد سوء تفاهم می شود.
👈مثال 1: درخواست مبهم زن
زن به مرد میگوید: به من #محبت بیشتری کن.
مرد هم پاسخ می دهد : چقدر دیگه به تو محبت کنم، تمام زندگیم رو که ریختم به پای شما......
👈مثال 2: درخواست مبهم مرد
مرد به زن می گوید: من در خانه به آرامش بیشتری نیاز دارم. زن هم فوراً پاسخ می دهد: صبح تا شب که بیرون هستی، وقتی هم که می آیی می خواهی ما ساکت باشیم و هیچی نگیم.
✔️ روشن سازی درخواست
زن به جای آنکه به مرد بگوید: بیشتر به من توجه کن، بیشتر دوستم داشته باش و بیشتر به من محبت کن.
دقیقاً منظور خود را روشن سازی میکند.
✔️ مثلاً زن با تکنیک روشن سازی میگوید:
روزی یک یا دو بار به من بگو دوستت دارم.
پس از شام به مدت تقریبی نیم ساعت با من صحبت بکن. .
وقتی در جمع دیگران و در مهمانی هستیم، سه تا چهار بار بیا کنارم بنشین و با من سه تا پنج دقیقه آرام حرف بزن تا همه بدانند که به من توجه میکنی.
مرکز مشاوره حوزه های علمیه
@MMHOZEHH
📗 #معرفی #کتاب
کتاب « پدر عشق و پسر» نوشته سید مهدی شجاعی دربردارنده فرازهایی از زندگی حضرت علی اکبر (ع) است. نکته جالب در رابطه با این کتاب راوی آن است، «پدر، عشق، پسر» از دید «عقاب» اسب حضرت علی اکبر (ع) روایت می شود که با زبانی عاطفی و دلنشین، صحنه هایی از زندگی حضرت علیاکبر(ع) و شهادتش را روایت میکند ، مخاطب راوی در داستان، لیلی بنت ابیمرّه مادر گرامی حضرت علیاکبر (ع) است.
#نوجوانان
@MMhozehh
روش #مطالعه موثر
📚 / 1⃣ سوال از خود
در این روش مطالعه پس از مطالعه چند پاراگراف از خود سوالاتی با مضمون چرا بپرسید و در یادداشت برداری خود از پاسخهای خود بهره بگیرید. این متد یکی از سادهترین متدها و پرکاربردترینها است. مطالعات نشان میدهد این تکنیک میتواند زمان #مطالعه را قدری کاهش دهد و در یادگیری تاثیرگذار باشد. روشی مثبت که کمبودهایی نیز دارد.
#تحصیلی
@MMHOZEHH
"اضطراب"
👈 1- زمينه ارثی : عامل #ژنتيكي كه ممكن است از والديني مضطرب به فرد منتقل شده باشد.
👈 2- حوادث كودكی : مهمترين عوامل ، جدايي پدر و مادر ، مرگ والد و يا والدين ، خشونت هاي خانوادگي ، خشونت های كلامي و جسمي و ... عوامل ديگر توليد اضطراب مي باشد !
👈 3- مادر و پدر مضطرب : در ٠-٦ ماهگي كودك دوره دوختگي با مادر دارد و در اين دوره احساس خود را از مادر مي گيرد. پس مادر مضطرب اين احساس را به كودك منتقل مي كند. همچنين پدر مضطرب با رفتار اضطرابی مادر را مضطرب كرده و در نتيجه كودك مضطرب خواهد شد و اضطراب در كودك ، تثبيت مغزي خواهد شد !
👈 4- اضطراب هستی : اين نوع از اضطراب در افراد باهوش بيشتر است چون به دنبال معنايي براي هستي ، زندگي ، مرگ و ... مي باشند !
👈 5- اضطراب اخلاقي : در اين حالت شخص فانتزي هايي در خصوص مسائل دارد كه به لحاظ اخلاقي درست نمي باشد. مثلا كارهاي غير اخلاقي ، فانتزي های جنسي و ...
👈 6- اضطراب ناداني : در اين حالت فرد همواره تحت اين پيام مغزي است كه اشاره مي كند فكر، تصورات و تخيلات من درست نيستند !
👈 7- اضطراب عصبي : اين نوع از اضطراب باعث حمله هاي عصبي مي گردد . در اين حالت شخص ناخوداگاه عاشق آن چيزي است كه خشم و نفرت دارد. ترس شخص از خشم باعث اضطراب خواهد شد !
🔹 شخص مي تواند با استفاده از كمك هاي حرفه اي ( روان درمان گر ) اضطراب خود را درمان نمايد !
#اضطراب
#روان_شناختی
مرکز مشاوره حوزه های علمیه
@MMHOZEHH
#کودک و 👶 مهد هیئت
💖 حضور #کودکان در هیئات مذهبی، نیاز به مدیریت از سوی #والدین و بقیهی مستمعین دارد. توقع زیادی است که انتظار داشته باشیم بچهها دست از کودکیشان بردارند و سروصدا و بازیشان را تعطیل کنند، و فراموش نکنیم که #تربیت_دینی و سلامت روان کودکان از همین مجالس و #هیئات پا میگیرد.
همه با هم باید شرایط را طوری مدیریت کنیم که خاطرات خوبی از این ایام در ذهن کودکان باقی بماند؛ به همین منظور میتوانید این موارد را رعایت كنید 👇
✅ وظیفه اصلی والدین، تربیت و مراقبت از #کودک است. شرکت در مراسم و #عزاداری یک عمل مستحب است. خودتان را موظف ندانید که تمام دهه در صف اول هیئات بزرگ و بسیار شلوغ، حضور داشته باشید. به توان روحی، جسمی و حوصلهی محدود کودکتان توجه کنید.
⏰ ساعت خواب کودکتان را تنظیم کنید. بیخوابی کودکان را بدخلق و بهانهگیر میکند.
👦 در جایی از هیئت بنشینید که تهویهی مناسب هوا داشته و دسترسیتان به سرویس بهداشتی و بیرون از مراسم، راحت باشد.
👩👧👦 میان مراسم دست کودکتان را بگیرید و دوری در بیرون از هیئت بزنید. کودکان خاصه آنها که زیر پنج سال هستند، نمی توانند مدت طولانی در یک مکان ساکت و بی سروصدا بمانند. حوصلهشان سر می رود و کج خلقی میکنند.
🦄 #اسباب_بازی مورد علاقه کودک را به همراه داشته باشید. همچنین مقادیری خوراکی و آب.
🔆 قبل از شرکت در مراسم، متناسب با سن و سال کودکتان برایش توضیح دهید که دارید کجا می روید، داستان چیست و چرا باید در این مراسم شرکت کنیم.
⭕️ بیشتر بر روی صفات مثبت و مهربانی امام (ع) و خصوصیات ویژه فرزندان ایشان مثل ادب، شجاعت، حمایت از مظلومان، #حجاب، احترام به بزرگتر و ... تأکید کنید. از #کتاب، #شعر و داستان کمک بگیرید.
😌 اما اگر مستمعی هستیم که فعلا فرزند نداریم و توقع سروصدای بچه در هیئت را نیز نداریم، با خودمان کنار بیاییم که بچهها بخش بزرگ و مهم جهان ما هستند. آرام باشید و سعی کنید با بچههای حاضر در مراسم و والدینشان مهربان باشید و هرگز کودکان را بابت سروصدا و جنب و جوششان سرزنش نکنید.
#محرم و #هیئت
🏴 @MMHOZEHH