eitaa logo
سرآشپز
3.9هزار دنبال‌کننده
2.5هزار عکس
10.6هزار ویدیو
0 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
خورشت مسما بادمجان با مرغ مواد لازم برای ۴ نفر: بادمجان قلمی ۳ یا ۴ عدد پیاز یک عدد گوشت مرغ چند تکه گوجه فرنگی ۳ عدد رب گوجه دو قاشق غذاخوری زعفران رقیق شده در آب کمی نمک،فلفل،زردچوبه به مقدار لازم روغن به مقدار لازم آرد یک قاشق غذاخوری غوره سه قاشق غذاخوری طرز تهیه: ابتدا بادمجانها رو پوست گرفته و از وسط یک برش طولی میزنیم ولی نباید به دوقسمت تقسیم بشه فقط تا حدی که آب نمک به داخلش نفوذ کنه و بادمجانها رو حدود نیم الی یکساعت داخل آب نمک قرار میدیم تا تلخیش گرفته شود بعدپیاز رو نگینی کرده و مقداری روغن بهش اضافه کرده و کمی تفت میدیم و گوشت مرغ را بهش اضافه کرده و کمی زردچوبه و نمک و فلفل اضافه میکنیم و خوب تفت میدیم تا مرغ کمی سرخ شود و رنگش تغییر کند بعد از اینکه مرغ کمی سرخ شد زعفران را به آن اضافه کرده و نیم لیتر آب به آن اضافه کرده بعد دو قاشق روغن رو داخل تابه ای ریخته و بهش دوقاشق رب گوجه اضافه میکنیم و خوب تفت میدیم بعد بهش یک قاشق آرد هم اضافه میکنیم و آرد و رب رو با هم تفت میدیم تا بوی خامیشون گرفته بشه بعد به گوشت مرغ در حال پخت اضافه میکنیم و اجازه میدیم گوشت مرغ بپزد روی بادمجانها آب میریزیم وآنها رو آبکش کرده و در روغن سرخ میکنیم و به خورشت اضافه میکنیم تا خورشت بپزد و جا بیفتد و در ده پانزده دقیقه آخر پخت سه عدد گوجه فرنگی را به دوقسمت تقسیم کرده و همراه غوره به خورشت اضافه میکنیم و حرارت رو کم میکنیم تا خورشت به لعاب و روغن بیفتد. 👨‍🍳
نان زیتون و ژامبون مواد لازم📝 تخم مرغ ۳ عدد آرد ۲۵۰ گرم پنیر گرویر (یا گودا) ۱۰۰ گرم زیتون بی هسته ۱۰۰ گرم بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری کره ۲۰ گرم نمک و فلفل به میزان دلخواه روغن زیتون ۱/۲ فنجان سرکه سفید ۲ قاشق غذاخوری ✍️طرز تهیه: ۱-فر را روی ۲۱۰ درجه سانتیگراد قرار دهید. زیتون ها را چند دقیقه در آب قرار دهید تا نمک اضافیشان گرفته شود،سپس آبکشی کنید و روی دستمال کاغذی بریزید تا خشک شوند.ورقه های ژامبون را به قطعات کوچک خرد کنید. پنیر را رنده کنید. ۲-آرد و بکینگ پودر را در کاسه ای الک کنید. تخم مرغ، روغن زیتون و سرکه را به آرد اضافه کنیدو ترکیب کنید تا خمیر شود. به میزان دلخواه نمک و فلفل به خمیر اضافه کنید،سپس ژامبون خرد شده، زیتون و پنیر رنده شده را به خمیر اضافه کنید. ۳-کف قالب لوف را با کره چرب کنید. خمیر نان را داخل قالب بریزید تا ۳/۴ قالب را پر کند.قالب را به مدت ۱۰ دقیقه داخل فر با دمای ۲۱۰ درجه سانتیگراد قرار دهید،پس از این مدت دما را به ۱۵۰ کاهش دهید و ۳۵ دقیقه دیگر نان را بپزید. سپس نان را از قالب خارج کنید و روی توری فلزی قرار دهید تا کمی خنک شود. این نان خوشمزه را بصورت گرم نوش جان کنید. 👨‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی برنجی ارد برنج مرغوب :نیم کیلو پودر قند الک شده باحریر 230 گرم زرده تخم مرغ :دو عدد روغن جامد :250 گرم پودر هل :یک قاشق سوپخوری گلاب اقاشق غذاخوری سرخالی طرز تهیه کامل در فیلم 📽️ 👨‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد رولی مجلسی😍 مواد لازم : پنیر فتا ۱ بسته تخم مرغ ۵ عدد کلم بروکلی بزرگ ۱ عدد پیاز قرمز ½ عدد شوید ۱ دسته مواد سس : سیر ۳-۲ حبه نمک، فلفل سیاه ماست یونانی ۴ ق غ مایونز ۱ ق غ پودر سیر 👨‍🍳
حلوای گردو و بادام آرد ۴ لیوان شکر ۳ لیوان آب ۲ لیوان زعفران نیم گرم روغن یک لیوان گردو آسیاب شده نصف لیوان بادام آسیاب شده نصف لیوان پودر گل 3ق غ پودر هل یک ق م پودر تخم گشنیز 1ق غ پودر نارگیل نیم لیوان آرد رو الک میکنیم تفت میدیم بوی خامی آرد که در آمد و رنگ گرفت دوبار الک میکنیم . بعد آرد الک شده رو میریزیم توی روغن یکم تفت میدیم بعد گردوی آسیاب شده و بادام و پودر گل و پودر تخم گشنیز و هل و پودر نارگیل رو میریزیم و هم می‌زنیم .بعد شهد رو میریزیم و هم می‌زنیم تا حلوا منسجم بشه و خودشو بگیره برای شهد ...‌ آب و شکر و زعفرون رو میذاریم روی گاز شکر که حل شد کافیه و شعله رو خاموش میکنیم 👨‍🍳
8.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آش گندم برای قوت داخل زمستون مواد لازم بلغور گندم و لوبيا چيتى لوبیا قرمز و نخود و عدس ۱ ليوان برنج نصف استكان ﮔوشت ﮔوسفندی ۳۰۰ گرم پياز داغ هر چى بيشتر بهتر نمك و فلفل به ميزان دلخواه 👨‍🍳
5.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سیب زمینی تنوریِ خامه‌ای😋 دیگه سیب زمینی هاتو تکراری درست نکن! مواد لازم : پاپریکا ۱ ق چ کره یا روغن ۱ ق غ پیاز و جعفری ۱ ق چ بیکن یا ژامبون گوشت پودر پنیر پارمسان ۱۰۰ گرم سیب زمینی کوچک ۶۰۰ گرم خامه صبحانه یک پیمانه سیر رنده شده ۱ حبه روغن زیتون ۴ ق غ پودر سیر ۱ ق چ نمک ۱ ق چ 👨‍🍳
8.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سالاد آلمانی خوشمزه😎 یه سالاد مجلسی شیک که علاوه بر خوشمزه بودنش واسه سرو توی مهمونی هم جذابه مواد لازم : سوسیس سیب زمینی شوید تازه خیارشور مواد سس : ماست ۲ ق غ نمک، فلفل سیاه پودر سیر، پاپریکا مایونز ۲ ق غ شوید خشک پودر آویشن 👨‍🍳
7.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پنینی مرغ چیزایی که لازم داری: سینه مرغ نمک فلفل روغن زیتون ریحان تازه: ۲ پیمانه سیر: ۲ حبه آجیل کاج (یا گردو): ¼ پیمانه روغن زیتون: ½ پیمانه یخ ۲ حبه نمک و فلفل: به مقدار لازم پنیر رشته ای گوجه خشک نون چاپاتا 👨‍🍳
7.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش سمبوسه پیتزایی با سوسیس و قارچ به همراه یک سس سبز جذاب. 🤤😍 ❎مواد لازم برای سمبوسه پیتزایی: پیاز متوسط یک عدد سوسیس کوکتل دو عدد قارچ ۸ عدد فلفل‌دلمه رنگی یک عدد کوچک نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و اویشن میتونید به مواد میانی کمی رب یا سس کچاپ هم اضافه کنید. ❇️مواد لازم برای سس سبز : گشنیز دو دسته (تقریبا ۳۰۰گرم) سس مایونز یک قاشق غذا خوری سر پر ماست یک قاشق غذا خوری سر پر آب نصف یک لیموی تازه روغن زیتون دو قاشق غ خ سیر دو حبه نمک، فلفل و پاپریکا یا فلفل قرمز ⭕️اگه مایونز رو توی این سس حذف کنید یک سس کاملا سالم دارید برای انواع سالاد و ساندویچ👌🏼 نکات: مواد میانی رو بذارید تا کاملا خنک بشه. و روی ابکش بذارید تا روغن اضافیش خارج بشه. اگه خواستید رو با خمیر یوفکا یا خمیر سمبوسه بپیچید حتما به هایلایت “نکات سمبوسه” مراجعه کنید. روغن با حرارت متوسط داغ بشه، نه حرارت کم یا زیاد چون روی تردی سمبوسه تاثیر میذاره. هر طرفش تقریبا ۳ دقیقه زمان میبره تا سرخ بشه. حتما روی توری خنک کننده یا آبکش بزارید تا بعد از سرخ شدن ترد بمونه. سایز نون هاتون بهتره ۸ در ۲۲ باشه. و قسمت روی نون رو به سمت داخل بذارید که اون حباب های نون موقع سرخ شدن ظاهر سمبوسه رو بد نکنه. اگه از خمیر سمبوسه استفاده میکنید انتهای کار رو میتونید با آب فیکس‌کنید. اگه غذا ساز ندارید سبزی رو با چاقو خرد کنید و با بقیه‌ ی مواد مخلوط کنید. 👨‍🍳