🚰قواعد نوشیدن آب:
قسمت اول...
🔹در صورت وجود عطش صادق آب بنوشید.
🔹وقت نوشیدن آب در مزاج اعتدال، حدودا یک ساعت بعد از خوردن غذا باشد. به جز گرم مزاجها که میتوانند بعد از غذا آب بخورند تا از سوختن غذا جلوگیری شود.
🔹در حین خواب اگر دچار تشنگی شدید، باید قدری صبر کنید. سپس قدری آب را مضمضه کنید و بعد اندکی میل کنید.
🔹نوشیدن آب ناشتا به ویژه آب سرد ناشتا بسیار غلط است.
🔹در سرد مزاجان و افرادی که معدههای بلغمی دارند، بین و بلافاصله بعد از غذا نوشیدن آب ممنوع است. آب باعث فاصله انداختن بین ذرات غذا و خاموش کردن حرارت غریزی در معده میشود و در نتیجه باعث اختلال در هضم میشود.
🔹در هنگام ورزشهای سنگین و فعالیتهای سنگین به دلیل گرم بودن اعضای بدن، جذب سریع اتفاق میافتد؛ پس باید کمی آب را مزه کرده و دور ریخته و یک جرعه میل کرد.
#نوشیدن_آب
#عطش
#تشنگی
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim
🚰قواعد نوشیدن آب:
قسمت دوم...
🔹پرهیز از مصرف آب در حین و بعد از آمیزش زناشویی
🔹پرهیز از نوشیدن آب بلافاصله بعد از حمام یا در حین استحمام مخصوصا اگر معده خالی باشد.
🔹پرهیز از مصرف آب بعد از استفاده از مسهلها
🔹آب خوردن بعد از غذاهای شور، ترش شیرین وگرم باعث سستی و ضعف اعضا و اعصاب و معده و روده و کبد میشود.
🔹آب خوردن بعد از میوه مخصوصا میوههای تر مثل شلیل، آلو، نارنگی، پرتقال
باعث فساد هضم میشود.
🔹در زمان تشنگی و گرسنگی زیاد به یکباره آب مصرف نکنید.
#نوشیدن_آب
#استحمام
#تشنگی
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim
🟠بهترین ظروف برای طبخ غذا:
🥘بهترین ظروف چینی و آبگینه (پیرکس) است.
🥘ظرف مسی تازه قلع شده/ ظرف چدنی روسی (مقوی مثانه و اعضاء تناسلی هستند)/ ظروف سفالی لعابدار
🥘ظروف سنگی (دقت در شستشو)
🥘در حین پختن غذا درب ظرف را
کامل نبندید تا بخارات سمی آن خارج شود.
🥘پخت غذا در دیگ زود پز را به حداقل ممکن برسانید.
#ظرف_غذا
#طبخ_غذا
#زودپز
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim
⁉️چه عواملی باعث میشوند که غذای خوب حتی باعث ضرر و زیان در بدن شود؟
پاسخ👇🏻
1⃣ کم یا زیاد خوردن غذا: «بدن ما به ⅓ آنچه که میل میکنیم، نیاز دارد.»
2⃣ بیموقع غذا خوردن: «یعنی تا اشتهای صادق ایجاد نشده، غذا میل نکنید».
3⃣ عادت نداشتن به غذای خوب
4⃣ اشتها آور نبودن غذا
5⃣ عدم تناسب غذا و سن فرد
6⃣ ناسازگاری غذا و مزاج شخص
7⃣ عدم رعایت برخی از مسائل. مثل: «ورزش و استراحت قبل و بعد از غذا»
#غذا
#غذای_نامناسب
#شرایط_غذا_خوردن
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim
🌼سلام دوستان مهربان
🌷سه شنبه
🌼 پاییزیتون عالی
🌷روزگارتون پراز امیـد
🌼دنیاتون پراز محبت
🌷رزق تون پراز برکـت
🌼لحظه هاتون پراز شادی
🌷عشق هاتون پراز پاکی و
🌼زندگیتون پراز آرامش باشه
🌷امروز تون زیبا و پراز شادی
@maharatsedayehakim
@sedayehakim
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
🔴یکی از مباحث علم شریف طب بررسی قاروره یا ادرار شناسی است.
🔺ادرار از مزاج غالب بر بدن و اندامها (سردی، گرمی، تری و خشکی) خبر میدهد.
🔺وضعیت اندامهای بدن مانند رحم، کبد، دستگاه گوارش به خصوص هضم معدی، میزان و کیفیت مواد زائدی که در بدن باقی مانده است را نیز به خوبی با بررسی ادرار میتوان تشخیص داد.
♦️مؤلفههایی که از ادرار مورد بررسی قرار میگیرد، شامل:
۱. رنگ ادرار
۲. قوام ادرار
۳. رسوبات ادرار
۴. کف ادرار
۵. بوی ادرار
۶. حجم ادرار
۷. روشنی و تیرگی ادرار
#ادرار_شناسی
#قاروره
📚منبع:
قسمتی از تدریس دکتر علی یوسفی در باب ادرارشناسی(بررسی قاروره) دوره ی متوسطه ی علم شریف طب، اندیشکده ی سبک زندگی و خانواده ی صدای حکیم
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim
🔴درمان زگیل با استفاده از خمیر نوره:
🔺زگیل، بیماری که منشأ خشکی دارد و یکی از درمانها گذاشتن خمیر نوره روی زگیل است که باید چند روز تکرار شود تا از بین برود.
🔺بعد از گذاشتن نوره نیم ساعت جلوی آفتاب بمانید و از مصرف خشکی آورها باید پرهیز شود.
🔺خشکی آورها یا خشک کنندهها شامل: هوای گرم و آفتابی، غذاها و داروهای خشک کننده مثل سرکه، نمک، بادمجان، فلفل، کمخوری و عدم مصرف رطوبت بخشها
#زگیل
#نوره
#خشکی_آورها
📚منبع:
دکتر علی یوسفی، تدریس دوره متوسطهی علم شریف طب، اندیشکده سبک زندگی و خانوادهی صدای حکیم
⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇
💠@Sedayehakim