eitaa logo
صدای حکیم (دوره‌های سبک زندگی، طب و روانشناسی)
12.6هزار دنبال‌کننده
4هزار عکس
720 ویدیو
11 فایل
﷽ 💠آکادمی صدای حکیم کانال چند منظوره‌ای است که اطلاعات بکر و ناب علمی از منابع اصیل طبی را برای شما به اشتراک خواهد گذاشت. 👤ارتباط با مدیر⬇️ @sabtenam130 📱پیام‌رسان‌ها⬇️ روبیکا:https://rubika.ir/sedayehakim 🌐سایت صدای حکیم⬇️ 🌐http://sedayehakim.com
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴مصلحات نان برنج در طب سنتی ♦️نان برنج نسبت به نان گندم دیر هضم و دیر دفع است. به همین علت باید همراه با یکی از مصلحات: نمک، چربی بسیار، شیر و یا سیر مصرف شود تا موجب قولنج روده نشود. 📚منبع: محمدبن زکریای رازی، بهداشت غذایی (منافع الاغذیه و مضارها) ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
1.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌺زیباتریڹ گل ها همیشه …. 🌸مختصِ بهترینهاست 🌺زندگیتون مثل گلها 🌸زیبا و خوش آب و رنگ 🌺و هر جایی که هستین 🌸دعا ميڪنم 🌺خـدا پناهتان باشد 🌸صبح بخیر @maharatsedayehakim @sedayehakim •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔥فواید نان تنوری در طب سنتی: 🔸هضم سریعی دارد و زود دفع می‌شود. 🔸کمتر تولید نفخ و گرفتگی‌های مجاری می‌کند. 🔸از نانی که روی ساج و یا درون فر پخته شود و یا از نان کماج سریع‌تر هضم می‌شود. ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
🍛خورش مُطَنجِن، غذای لذیذ زمستانی: 🌼در اصل مُطجِن به معنی در تابه پخته شده است. یکی از خورش‌های لذیذ، پرخاصیت و مناسب فصل زمستان که در منابع طب سنتی ایران از آن یاد شده است و جزو غذاهای محبوب ساکنان استان‌های شمالی ایران است که در هر منطقه به گویش خاص همان منطقه تلفظ می‌شود و نامی دارد از قبیل شیرین خورش، آلو قیسی خورش و مطنجن. ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
🟢مواد لازم خورش مطنجن: 🍃گوشت گوسفند یا مرغ محلی 🍃مغز گردوی تازه شکسته شده 🍃آلو 🍃پیاز سرخ کرده 🍃شکر 🔴طرز تهیه خورش مطنجن: 🌹گوشت را پخته، پیاز سرخ کرده، آلو و کمی شکر و مغز گردوهای خورد شده را با هم تفت داده و به گوشت اضافه کنید. 🌹بگذارید تا خورش جا بیفتد و به غلظت برسد. به این خورش می‌توانید کمی زعفران دم‌کرده اضافه کنید تا خوش آب و رنگ شود. 🌹همچنین در کنار آلو، قیسی هم می‌توان اضافه کرد و کمی آب لیموترش تازه در پایان طبخ در صورت تمایل طعم دلپذیرتری را به شما خواهد داد. همچنین می‌توانید در انتها کمی کشمش سرخ‌کرده هم به خورش اضافه کنید. 📚منبع: تدریس دکتر علی یوسفی دوره مقدماتی مبانی طب، اندیشکده سبک زندگی و خانواده صدای حکیم و خوراک‌های بومی محلی ایران استان گیلان ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
5.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✨روزتــــون شــــاد و بــــیــــنــــظــــیــــر ✨لــــحــــظــــه هاتــــون مــــثــــل گــــلــــها ✨بــــاطــــراااااوت و پــــر از ✨عــــطــــر خــــوش زنــــدگــــیــــ ✨خــــنــــده هاتــــون همــــیــــشــــگــــیــــ ✨شــــادیــــهاتــــون مــــانــــدگــــار ✨زنــــدگــــیــــتــــون پــــر از خــــیــــرو بــــرڪــت ✨ ســــرشــــار از شــــادے و آرامــــش ✨لــــحــــظــــه هاتــــون بــــے نــــظــــیــــر ✨و حــــال دلــــتــــون خــــوبــــِ خــــوبــــ... ✨روزتــــون زیــــبـــــا و در پــــنـــــاه خـــــدا @maharatsedayehakim @sedayehakim •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🟡خواص و مصلح آلو در طب سنتی 🌼مزاج: درجه‌ی اول سرد و درجه‌ی دوم تر 🌼خواص: دفع کننده‌ی صفرا است و مفید برای افراد مبتلا به غلبه صفرا و سوءمزاج گرم و خشک. 🌼یکی از علائم غلبه صفرا خارش شدید پوست خصوصا در پشت است که مصرف آلو در رفع آن توصیه شده است. ⚠️آلو مضر معده است؛ بنابراین باید با مصلح مصرف شود. ✅مصلح آلو: گل قند 📚منبع: تدریس استاد علی یوسفی دوره مقدماتی علم شریف طب، اندیشکده سبک زندگی و خانواده صدای حکیم ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
💖💫با نام تو دل چه با صفا می‌گردد 🌸💫با مهر تو دل ز غم رها می‌گردد 💖💫باشی تو کلید راز هستی زهرا 🌸💫با نام تو قفل بسته وا می‌گردد 💚ولادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها مبارک💚 ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim ⚜کانال مهارت‌های زندگی صدای حکیم 💠@maharatsedayehakim 🔸 معاونت رسانه صدای حکیم