📸ببینید| نوع روایت رسانه های غربی از جنگ اوکراین و روسیه
#جنگ_اوکراین
#سواد_رسانه_ای
#جنگ_روایت_ها
🆔 @sedayehowzeh
✍️ زلنسکی ابرقهرمان یهودی ماست
🔹تایمز اسرائیل: یک هفته پیش، #یهودیان کشورهای جهان ولودیمیر #زلنسکی رئیس جمهوری اوکراین را رهبری جهانی میدانستند که گوشی را برداشت و در آن «تماس تلفنی عالی» موجبات استیضاح دونالد ترامپ رئیس جمهور وقت ایالات متحده را فراهم کرد.
🔸اما در چند روز گذشته با تماشای زلنسکی که مردم #اوکراین را همراه خود بسیج کرده و در ترکیب متوازنی از طنز و متانت در دفع ارتش #روسیه جلو میرود، او را به عنوان «قهرمان یهودی معاصر» میشناسند.
🔹رئیس جمهوری #یهودی که در صف جلو جنگ کشور خود علیه تجاوز نظامی روسیه ایستاده است، با قهرمانهای افسانهای یهودیت مقایسه میشود و همزمان تصویر «یهودی بیوطن و بدون ریشه ملی» را از اذهان میزداید.
🔸«پیتر فاکس»، یکی از ژورنالیستهای یهودی، در توئیتی نوشت: «زلنسکی به " #مکابی" #عصر_جدید جان بخشید.»
🔹اشاره فاکس به یهودیان باستانی است که اگرچه از همه سو مورد حمله خارجی قرار گرفته بودند، اما از تلاشهای جنگجویان خارجی که توسط یک حاکم تشنه قدرت هدایت میشدند، برای از بین بردن استقلال و فرهنگ خود در #اسرائیل باستان جلوگیری کردند.
🔸از نظر یهودیان آنچه امروز در اوکراین میگذرد شباهت زیادی به آن رویداد تاریخی دارد، و یکی دیگر از دلایلی است که رهبری زلنسکی چنین در میان یهودیان سراسر جهان طنینی آشنا دارد.
🔹«مالی کراباپل»، هنرمند و نویسنده برجسته چپ، اندکی پس از آنکه زلنسکی ویدئویی از خود در مرکز کیف منتشر کرد که جسورانه در مقابل پیشروی نیروهای روس ایستادگی میکرد، در توئیتی نوشت: «به عنوان یک یهودی، غیرممکن است با تماشای پشتکار، کرامت انسانی، و مبارزهطلبی زلنسکی در لحظه حاضر احساس غرور نکرد.»
🔸در تلآویو، مردمی که برای اوکراین تظاهرات کردند، نام زلنسکی را سر میدادند. توییتی از یک موعظهگر اسرائیلی که مردم را تشویق میکرد با نام #عبری زلنسکی برای او دعا کنند، دهها هزار بار به اشتراک گذاشته شد و میمهای متعددی در اینترنت پخش شد که زلنسکی را به عنوان تجسم قدرتمندی از غرور یهودی برجسته میکرد.
🔹یکی از میمها که از سوی کمپانی رسانهای معروف «گود» به اشتراک گذاشته شد، میگفت: «این ولودیمیر زلنسکی است. رئیس جمهوری اوکراین. یهودی است. پدربزرگش در جنگ جهانی دوم با نازیها جنگید. بسیاری از خویشاوندانش در #هولوکاست کشته شدند. او در مقابل یک دیکتاتور بپا خاسته است. زیرا که او شجاع است. زیرا میداند چه پیش خواهد آمد اگر ایستادگی نکند.»
📎ملاحظه:
🔸خاندان #مکابی یا مکابیان، نام خاندانی یهودی است که در یهودیه بر سلوکیان شوریدند و پادشاهی حشمونی را پایهریختند. آنان از ۱۶۴ تا ۶۳ پیش از میلاد قدرت را در اختیار داشتند. مکابیان توانستند مرزهای سرزمین #موعود را گسترش دهند، یهودیت را دوباره دین رسمی کشورشان کنند و جلو پیشروی یونانیگرایی و یهودیت هلنی را بگیرند. یکی از توضیحات در مورد ریشه لغت مکابی، کلمه آرامی maqqeba به معنی «چکش» است که به خشونت یهودیان مکابی در نبرد اشاره دارد./ اندیشکده مرصاد
🆔 @sedayehowzeh
✍️امیرحسین #ثابتی در طی توئیتی نوشت:
🔹احتمالا یکشنبه توافق ۲۸ صفحه ای امضا میشود.
🔸اگر محتوای توافق فقط #احیای_برجام باشد، خسارت محض تکرار میشود اما اگر امتیازات اصلی #فرابرجامی اخذ شده باشد، میتوان از توافق خوب سخن گفت.
🔹منتظریم تا متن توافق منتشر شود و بعد درباره خط قرمزهای مذاکراتی و تامین منافع ملی قضاوت کنیم.
🆔 @sedayehowzeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥ببینید| خودم زبانم عبری است، اسرائیلی هستم ولی اوکراین وطن من است!
🔹پاسخ #زلنسکی به مجری که پرسید «چرا اجازه نمی دهید مردم در #اوکراین روسی صحبت کنند؟»
#یهودی
🆔 @sedayehowzeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید| آمریکا؛ نمونه کامل جاهلیت مدرن
🎙 #رهبر_انقلاب:
🔹 #جاهلیت_مدرن در همه جای دنیا یکسان نیست. به نظر من نمونهی واضح و کامل جاهلیّت مدرن، #آمریکا است؛ از همه جای دنیا این جاهلیّت در آنجا شدیدتر و سهمناکتر است.
🆔 @sedayehowzeh
📣 آلیس وایدل، رهبر حزب آلترناتیو برای آلمان:
🔹این یک اشتباه مهلک بود که #اوکراین را با وعدههای غیرقابلتحققی چون پیوستن به ناتو و اتحادیهٔ اروپا مسخره کنیم. بنابراین، ما اوکراین را به این رویارویی کشاندهایم.
🔸برای پیشرفت اوکراین، اوکراین نباید پایگاهی برای کشور خارجی باشد. عضویت اوکراین در ناتو خط قرمز #روسیه است. روسیه اجازهٔ این کار را نخواهد داد. ۲۰ سال است که دربارهٔ آن صحبت میکند.
🔹از آن زمان تاکنون چقدر فرصتها برای بیطرفی اوکراین وجود داشته است. اوکراین میتواند به جای وسیلهای برای نزاع، پلی بین شرق و غرب شود.
این یک #شکست_تاریخی_غرب است. ما چیزی برای تهدید نداریم، این تحریمها بیشتر به ما آسیب میزند.
✍ Hamed Sarrafpour
🆔 @sedayehowzeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✍️ #زهره_فکور_صبور بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر کشورمان چندشب گذشته در ۴۳ سالگی خودکشی کرد. این خبری بود که جامعه هنری را در شوک دیگری فرو برد.
🔹چندی پیش خبر خودکشی #آزاده_نامداری مجری و هنرمند دیگر کشورمان، اتفاق مشابهی را در فضای #رسانه و هنر رقم زده بود و تعجب توام با اندوه را بر فضای اجتماعی وارد کرده بود.
🔸بدون قصد جسارت و بیاحترامی به این بازیگر فقید و فقط از باب تحلیل یک پدیده و بیتفاوت نبودن نسبت به اتفاقات و تولید تلنگرهای اجتماعی جهت تکرار نشدن ماجرا، خوانشی هرچند کوتاه باتوجه به نشانههای کوتاه وایرال شده که در اینمدت از این مرحومه در #فضای_مجازی صورت گرفت، خواهیم داشت که در مطلب بعدی مطالعه بفرمایید:👇👇👇👇
🆔 @sedayehowzeh
پایگاه خبری صدای حوزه
✍️ #زهره_فکور_صبور بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر کشورمان چندشب گذشته در ۴۳ سالگی خودکشی کرد. این خب
✍️ماجرای یک خودکشی و سهم ساختارهای فرهنگی بیتفاوت و کم رمقی در سکوهای معرفتی و معناساز جامعه
🔹بهطور معمول سالانه یک نفر به ازای هر ۵ تا ۱۵ هزارنفر خودکشی میکند.بیشترین آمار #خودکشی در کشورهای اروپایی و صنعتی بوده و کمترین میزان خودکشی نیز مربوط به کشورهای شرق مدیترانه است که غالبا مسلمان یا مذهبی هستند.
🔸در همین موضوع، امیل دورکیم جامعهشناس فرانسوی، انواع خودکشی را ذیل چهار عنوان تقسیم بندی کرده است.
1️⃣خودکشی خودخواهانه بیانگر عدم احساس تعلق طولانی مدت فرد به گروه و عدم یکپارچگی در یک جامعه است. نتیجه چنین احساس، خودکشی خودخواهانه بوده چون آنها هیچ اتصالی به جمع ندارند. این غیبت میتواند منجر به بیمعنا شدن، مالیخولیا و افسردگی شود. دورکیم چنین جدایی را «فردشدن بیش از حد» مینامد.(دلیل اجتماعی_روانشناختی)
2️⃣خودکشی نوعدوستانه با احساس غرق شدن در اهداف و باورهای گروه مشخص میشود و در جوامعی با یکپارچگی بالا رخ میدهد، جایی که منافع فردی کمتر از منافع کل جامعه مهم تلقی میشود.
از آنجا که منافع فردی مهم تلقی نمیشود، بنظر دورکیم در یک جامعه نوعدوستانه دلیل چندانی برای خودکشی افراد وجود ندارد.(دلیل اعتقادی_ایدئولوژیک)
3️⃣خودکشی آنومیک ناشی از نابسامانی بیانگر انحطاط اخلاقی فرد و عدم جهتگیری اجتماعی است که با #تحولات_اجتماعی و اقتصادی چشمگیر مرتبط است. مردم نمیدانند در جوامع خود در کجا قرار میگیرند. وقتی بینظمی اخلاقی حاکم است و افراد حدود خواستههای خود را نمیدانند، دائماً در حالت ناامیدی به سر میبرند. این خودکشی میتواند زمانی رخ دهد که آنها دچار تغییرات شدید در ثروت شوند.(دلیل اقتصادی_اخلاقی)
4️⃣خودکشی تقدیرگرایانه زمانی اتفاق میافتد که فرد بیش از حد تحت نظارت قرار دارد، زمانی که آینده او بیرحمانه مسدود شده و احساساتش تحت انضباط ستمگرایانه به شدت خفه میشوند.این مدل در جوامعی به وجود میآید که ساکنان آنها ترجیح میدهند بمیرند تا زندگی کنند.(دلیل سیاسی_اجتماعی)
🔹فارغ از این واقعیت که در جامعه #رسانهزده، فردیت حداکثری حاکم میشود و توجهات حداقلی شده و پیوندها کمرنگ میشود و بحران عواطف بروز پیدا میکند، بنظر میرسد که این چهار دلیل، حق مطلب را در رابطه با پدیده خودکشی ادا نکرده اند. مبانی فکری #پوزیتویستی چه بسا توان درک متغیری به نام "معنا در زندگی" را ندارد و در تقسیمبندی های چهارگانه، این مفهوم را تحت عناوین دیگری تقلیل داده یا اساسا نادیده انگاشته است.
🔸اینکه آخرین حرفهای یک بازیگر، در نقد فراگیر از #هویت_شغلی و #سبک_زندگی خود بوده، نشانه یک بحران وضعیت در شرایط فرد است.
🔹خودآگاهی دیرهنگام و انتقادی و اظهار تاسف از نداشتن فرزند و ازدواج دیرهنگام و اینکه بهیچوجه اجازه نخواهد داد بچههایش وارد عرصه #بازیگری شوند و شوریدن علیه مافیای موجود در صنف زیسته خود، یک احساس شکست معنایی را نشان میدهد.
بحث قضاوت از شرایط یک شخص نیست که ما از زندگی خصوصی این مرحومه اطلاعات کافی نداریم ولی وقتی حس شکست در ساحت هویت غالب زندگیاش حاکم میشود بطوریکه در گفتگوی تصویری به زبانش جاری شده و عدم رضایت کامل از زمان ازدواج و فرزندآوری را هم مطرح میکند، یعنی نقاط اتکا در زندگی یک شخصیت دچار بحران شده است.
🔸هر انسانی در زندگی خود، نقاط اتکایی متشکل از داراییها و نسبتها و موفقیتهایش دارد که باعث دلخوشی و پشتوانه معنایی او برای ادامه زندگی و لذت بردن یا تحمل شرایط محیطی میشود.هرگاه انسان نقاط اتکای خود را پوچ میانگارد و نسبت به گذشته و آینده خود به یاس منتهی میشود، حال خوبی را تجربه نخواهد کرد. آنچه که حال انسان را نرمال نگه میدارد، گذشته قابل قبول و آینده قابل احترام است.
🔹در ورای این دو مقوله، #ایدئولوژی و معانی برتر در زندگی می تواند نسبت به همه رویدادهای ریز و درشت زندگی سایه انداخته، و تفسیر باز و افق بدون بنبستی در میدان ابتلائات متنوع و متلون زندگی برای انسان رقم بزند. خلاصه و کوتاه باید اذعان نمود که در واقع هرجا که پدیده خودکشی نمایان میشود، پیکان انتقادها بایستی سمت نهاد فرهنگ و سکوهای معرفتی و معناساز اجتماعی باشد که باعث شده در بخشی از جامعه، فقدان معنا و یاس فلسفی و ایدئولوژیک مستولی شده و در برخی موارد به خودکشی بینجامد.
🔸ما که جامعه #مذهبی داریم و عنوان دین اسلام و مسلمانی را یدک میکشیم، نهادهای فرهنگی همچون حوزه و دانشگاه و مدرارس و ساختارهای فرهنگی همچون وزارت ارشاد و سازمان صداوسیما و سایر ارگان های عریض و طویل منتسب به فرهنگ بایستی نسبت به درونیسازی و عمق بخشی فرهنگ و معرفت دینی برای حل بحرانهای معنایی در جامعه فعالتر عمل کنند و با مارپیچ سکوت و اتیکت "من بیتقصیرم" نسبت به این معضلات، واکنش خنثی و ناامیدکننده نداشته باشند.
🖊حجت الاسلام علیرضا محمدلو
🆔 @sedayehowzeh
#صفحه_نخست_روزنامه_ها
🔺گزارش وطن امروز از قهرمان سازی غربگرایان داخلی از #زلنسکی بخاطر مبانی سیاسی مشترک:
#عبرت #امنیت فروشی؛ هاشمی تا زلنسکی
🔺گزارش فرهیختگان از ماجرای تغییر کاربری زمین های کشاورزی جاده تهران قم:
فساد 70 هکتاری در کیلومتر 17
🔻گزارش آفتاب یزد از اقدام دولت:
بازپس گیری ویلای نیاوران از رحمانی فضلی
🔻گزارش آرمان ملی از آخرین مواضع کشورهای #مذاکره کننده:
تزارها #برجام را خالی میخواهند
🆔 @sedayehowzeh
😐 اگر شما هم از دست پیامکهای بیشمار HeyatOnline کلافه شدهاید، عدد 1 یا عبارت انگلیسی off را به شماره 3000566 ارسال کنید تا دیگر پیامکهای این سامانه را دریافت نکنید!
🆔 @sedayehowzeh
📣قائم مقام حوزههای علمیه در گفتوگو با #صدای_حوزه مطرح کرد؛
🔺صدای حوزه، نقش اساسی پیرامون جهاد تبیین در جامعه دارد
🔺اصحاب رسانه باید اهل تقوا و حساس نسبت به آبروی افراد باشند
🔺اگر بخواهیم طلاب را نگه داریم باید توانایی حمایت از آنها را داشته باشیم
🎙حجتالاسلاموالمسلمین حمید ملکی:
🔹بیشتر طلاب با انگیزه الهی و دینی وارد حوزه شدند که با محدودیت امکانات زندگی مواجه هستند ولی بخاطر حجب و حیایشان حرفی نمیزنند.
🔸رسانهها بهخصوص رسانههای تخصصی مانند صدای حوزه، نقش اساسی در پیاده کردن #جهاد_تبیین در جامعه، بیان تلاشهای نهاد روحانیت و زندگی سخت حوزویان دارند.
🔹 #رسانه باید خطوط قرمز خود را مشخص کرده و مواردی که به زیان حوزه باشد را کنار بگذارد و چون رسانه تخصصی است باید حوزه علمیه را ناموس خود دانسته و نسبت به آن حساس باشد. متاسفانه امروزه جهتدهی مناسبی به حوزویان صورت نمیگیرد.
🔸طلبههای جوان ما افکار و ایدههای بسیار خوبی دارند و برای اینکه در مسیر تعالی بخش رشد، حرکت سریع و جامعتری داشته باشیم باید حرفهای آنها را شنیده و به مسئولین مربوطه برسانیم. صدای حوزه، یعنی رساندن #صدای_طلاب به مسئولین حوزهها که نیاز است، ارتباط به معنای واقعی در این بین شکل بگیرد و مانند شبکه عمل شود.
🔹امروزه هدف دشمن، نابودی حوزه به دست خود حوزه است که این توطئه متاسفانه آغاز شده و با از بین بردن اعتماد مردم نسبت به #روحانیت موجب سقوط روحانیت و دین اسلام میشود که باید برای مقابله با این موضوع فعالیتهایی صورت گیرد.
مشروح مصاحبه:
v-o-h.ir/?p=39000
🆔 @sedayehowzeh
📣نگاهی بر #جشن_یکسالگی_صدای_حوزه؛
🔺حجت الاسلام قنبریان:حوزه علمیه نیاز به دیدهبان رسانهای دارد
🔺خط اصیل مرجعیت از اشرافیت و بیتوجهی به مسائل طلاب، مصون بوده است
🔺سردبیر صدای حوزه: صدای حوزه با رادیکالیسم و محافظه کاری و سکولاریسم و تحجر، میانهای ندارد
🔹پایگاه خبری #صدای_حوزه یک ساله شد و جشنی به همین مناسبت در محل این پایگاه خبری برگزار شد، جشنی که بهانهای بود برای شنیدن دغدغههای برخی نخبگان و مخاطبان صدای حوزه و استفاده از دیدگاههای کارشناسان و صاحب نظران حوزوی و انتقال دغدغهها و چشم اندازهای مد نظر مدیران صدای حوزه به مخاطبین.
🎙حجت الاسلام محمدلو:
🔹صدای حوزه با تلاش جمعی از طلاب و افراد دغدغهمند برای پوشش خلأهای موجود در میان رسانههای حوزوی تشکیل شده است.
🔸 #رسانه_انقلابی رسانهای است که با #سکولاریسم و تحجر سر سازش نخواهد داشت و از سویی با رویکردهای رادیکال و همچنین تندروی و هیجان زدگی و از طرفی محافظهکاری و کندروی میانهای ندارد.
🎙حجت الاسلام قنبریان:
🔹نخستین ساحت رسانههای حوزوی نگاه به #حوزه_علمیه است، یعنی درون حوزه علمیه را نگاه میکند و واقعا موضوعی است که جای آن خالی است. به موازات گسترش مدارس علمیه و توطئه دشمن و ضعف و نقصانهایی که وجود دارد، به همان اندازه به #دیدهبان نیاز وجود دارد و بایستی وضع طلاب باید به شکل صحیح، رصد و گزارش بشود.
🔸طلاب، همواره مظلوم واقع میشوند و با کمترین #مزایا در کشور برخی از آنها بهترین #خدمات را ارائه میدهند و لازم است کسی این فعالیتها را ببیند و انعکاس دهد.
مشروح گزارش:
v-o-h.ir/?p=39021
🆔 @sedayehowzeh
📣 واکنش های کاربران مجازی به حادثه تروریستی #نمازجمعه_پیشاور؛
🔺سانسور انفجار نمازجمعه شیعیان پیشاور در رسانه ها
🔺وقتی خونی از خونی دیگر رنگین تر است
🔹بر اساس اعلام مقامات پاکستان، بر اثر #انفجار_انتحاری در مراسم نماز جمعه شیعیان در مسجد پیشاور بیش از ۳۰ تن شهید و ۸۰ تن دیگر زخمی شدند.
🔸رئیس پلیس پیشاور نیز ضمن تایید انفجار گفته است که یک پلیس در این حادثه کشته شده، اما مقامات اداره بهداشت این ولایت اعلام کردند که تاکنون ۳۰ جسد از این حادثه به این بیمارستان منتقل شدند.
🔹شاهدان عینی میگویند که این انفجار مهیب در حین برگزاری #نماز_جمعه و نزدیک به محراب مسجد به وقوع پیوسته است.
📸 کاربران #فضای_مجازی، در حساب های شخصی خود نسبت به این جنایت #تروریستی واکنش نشان دادند و بسیاری از ایشان به رفتار دوگانه سازمان های بین المللی نسبت به این جنایت در مقایسه با درگیری روزهای اخیر اوکراین، انتقاد کردند.
🔹برخی از این کاربران نیز به سکوت برخی افراد و گروه ها که در مورد درگیری های #اوکراین فعالیت های رسانه ای زیادی در روزهای اخیر داشته اند و همچنین به نگاه تبعیض آمیز #رسانه ها و اقدام آن ها در برجسته سازی سوژه های مورد نظر خود و نادیده گرفتن عمدی برخی دیگر از سوژه ها اعتراض کرده اند.
🔸در این میان، #تصویر_کودکی که گفته می شود کوچکترین شهید این حادثه #تروریستی بوده است، موضوع توئیت بسیاری از کاربران قرار گرفت.
🔹علی خضریان، نماینده مجلس و داود مدرسیان از #فعالان_رسانه_ای نیز به اهمیت نقش بزرگ مدافعان حرم و #سردار_سلیمانی در جلوگیری از تشکیل دولت داعش اشاره کردند.
🆔 @sedayehowzeh